Slasti i grijehovi mladog mesa

Još jedan glupi dan! - s velikom količinom ljutnje pomisli Robert, otključavajući ulazna vrata mini marketa "Rio" i okrećući tablicu s natpisom otvoreno na pravu stranu.

- Otvoreno - a za koga? - promrmlja sam za sebe, trudeći se ironijom poboljšati svoju sumornu situaciju.

Ovo "radno mjesto" morao je prihvatiti jer je gazdi bio dužan tri tisuće eura koje mu jednostavno nije imao odakle vratiti, a pogodba po kojoj će mjesečno dobivati 1.000 kuna dok će otprilike isto toliko ostajati gazdi i nije bila toliko loša kad se uzme u obzir da je zbog jednogodišnjeg zatvorskog staža redovno pri traženju posla dobivao "košaricu". Zatvorska su sjećanja bila itekako svježa i bolna: "gulio" je, ispostavilo se kasnije, nezasluženo, zbog seksualnog odnosa s maloljetni*. Presuda je bila još i gora: tri godine za silovanje maloljetne osobe. Njegov odvjetnik Larić svojski se trudio, no uvijek uplakane velike oči Renate K. i njen prćasti nosić sa simpa "baby face" složenim "lookom" uz neoborivi iskaz svjedokinje, Renatine majke, bili su sasvim dovoljni da ga mršava i suha sutkinja s prezrivim pogledom osudi na gotovo najveću kaznu.

To što se on do trenutka kad je gospođa K. upala u sobu svoje Renatice s istom tom Renatiči* prasnuo već desetak puta nije bilo važno i nije se moglo ni dokazati, a sve njegove tvrdnje kako je ona od početka, usprkos svojih tek navršenih šesnaest godina, imala inicijativu djelovale su, kad bi se bacio pogled na njen "stil nevine curice", smiješno. Istina se saznala slučajno i zahvaljujući ponajprije Renatinoj osvetoljubivosti. Naime, osjećajući da joj Roberto, tako ga je ona zvala, neizostavno bježi, nastojala ga je zadržati pod svaku cijenu i stvoriti čak i ozbiljniju vezu.

Njemu, pak, to nije ni padalo na pamet - njenu slatku pičkicu nije odbio, ali vezati se uz 13 godina mlađu djevojku nije mu bilo ni na kraj pameti i već je definitivno bio raskrstio s njom, trudeći se izbjegavati je što više. No, što zbog svoje neopreznosti, što zbog toga što mu je kurac gotovo uvijek rukovodio postu*ima, nasjeo je nakon susreta u pothodniku njenom pozivu na "oproštajnu jebačinu" i u dogovoreno vrijeme pojavio se u njenoj bogataškoj kući. Starci su,tako mu je rekla, bili vani pa su, nakon dva-tri gutljaja "Four Roses" krenuli u akciju. Još dok ju je jebao Robiju se činilo da se ne ponaša kao ranije i da ne uživa kako je to prije činila. Pripisao je to njenoj tuzi zbog oproštaja, a kad su se vrata sobe otvorila s treskom i gospođa Laura počela zvati upomoć bilo je kasno.

Postiđen i prestrašen, još uvijek dignutog kurca, nije shvaćao što se zbiva, a nije mu bilo jasno ni otkuda krv među Renatinim nogama, te zašto ona histerično plače i viče da ju je silovao.

Nekoliko sati kasnije sve mu je bilo jasno, mala mu je namjestila igru po onoj staroj "ako nećeš biti moj, nećeš biti ničiji". Ispitivanje i sudski proces bili su mučni i teški, a konačnu presudu primio je kao u nekom snu gotovo i ne vjerujući da mu se sve to događa. Taj osjećaj nevjerice trajao je i prvih dana života u zatvoru, a potom su počele psihičke krize, koje su, na svu sreću, prekinute pred kraj prve godine boravka u zatvoru kad je sreća zakucala i na njegova vrata.

Naime, Renata u međuvremenu nije mirovala, a jedna od njenih nestašnih aktivnosti odvela ju je i u društvo bogatih prijatelja narkomana, što je pobudilo zanimanje policije, čiji su inspektori, tražeći drogu, u Renatinoj sobi pronašli niz zanimljivih video kazeta. Na svakoj od njih Renata je imala glavnu ulogu, naravno ulogu vrhunske "teen jebačice". Ono što je za Roberta bilo dobro bilo je to što je na dvije kazete bio snimljen materijal u kojem je on bio Renatin partner, već na prvoj od njih, onoj na kojoj je Renata tako zdušno i s užitkom pušila njegov kurac, bilo je jasno da se ne radi ni o kakvoj prisili, a krunski dokaz bila je druga video traka, na kojoj je u cijelosti s kamerom postavljenom kraj ogledala, bio snimljen prizor "oproštajne jebačine" iz kojeg se jasno dalo vidjeti da nitko nikoga ni na što nije prisiljavao.

Ubrzo po otkriću njegov je advokat uspio ishodovati obnavljanje procesa, na kojem je odluka o trogodišnjoj kazni poništena, a zakonom zabranjeni seks s maloljetni* Robert je jednogodišnjim stažom već odslužio. Napustivši tamne zidine ružne zatvorske zgrade Robi se zakleo da više nikada neće ni pogledati ništa mlađe od 20 godina. A i one druge iole sumnjive pitat će, mislio je ironično, za osobnu kartu, bude li se uopće družio s njima.

U sedam mjeseci koliko je već proteklo od njegova izlaska iz zatvora Robi je obnovio svoj seksualni život, iako je itekako bio svjestan činjenice da je to daleko od njegovih nekadašnjih navika. No, tko se jednom opeče... Umjesto jurnjave za ženama više se bavio načinima kako da preživi i zaradi novac za vraćanje duga Lariću, a ovaj posao, kakav bio da bio, ipak je tome pridonosio. Uostalom, pomisli Robi, nije ni tako loše: radi samo od 8 do 14 sati, pa mu je poslijepodne slobodno i zna se naći još kakvih sitnijih poslova. Osim toga "Rio" je bio neatraktivan mali market u kojeg je u tijeku dana navraćalo u prosjeku tek dvadesetak mušterija, a zašto gazda Belić ipak ne zatvara dućan Robiju nije bilo jasno, mada je sumnjao da je "Rio" pokriće za sitnije, a možda i krupnije, prevare na državni račun. No, koga briga, on se više ni u šta nije želio miješati...

U takvom raspoloženju Robi je i tog lipanjskog jutra, koje je već nagoviještavalo vrući zagrebački dan, otvorio vrata dućana i pripremio sve što je bilo potrebno za posao. Nepunih pet minuta nakon što je počelo teći radno vrijeme u "Rio" je ušla djevojka koju Robi do tada nije viđao, a ubrzo mu je postalo jasno i zašto. Prije no što je progovorila uspio ju je, u onih nekoliko koraka, koliko joj je trebalo od vrata do pulta, dobro osmotriti. Kovrčava, plava kosa, spuštala se malo preko ramena, uokvirujući ljepuškasto lice, na kojem su se isticale pomno našminkane pune, crvene usne. Ako je kosa već i uspijevala prikriti nešto korpulentnju građu, koje se današnje djevojke boje, onda to nije uspijevalo tijesnoj, crnoj majici, kratkih rukava, iz koje su krupne grudi, s tek malo naznačenim dekolteom, prijetile iskočiti, a ni kratkoj, kariranoj suknjici koja je istodobno otkrivala, ali i pokrivala, čvrste, visoke i jake noge.

- Dobro jutro. Ja sam Anita. Gazda me poslao k vama i rekao da ćete se vi pobrinuti za moju praksu - odlučno i bez ustezanja mu se obratila.
- Ne razumijem. Kakva praksa? - u nedoumici prozbori Robert.
- Praksa. Školska praksa. Ja sam učenica završnog razreda škole za prodavače. Negdje moramo obaviti praksu i napraviti završni rad. Moj tata zna gospodina Belića pa su dogovorili da ja i moja prijateljica Andrea ovdje to učinimo - objasni mu.
- Aha - još se nije snašao Robi.
- Andrea će doći sutra. Danas još ima obaveza u školi.
- Pa ne bi čovjek rekao da još ideš u školu - otelo se Robiju, što je Anita shvatila kao kompliment, i s blagim osmijehom popratila njegove riječi.

Zatim ju je uputio gdje je garderoba, pokazao osnovni raspored i način rada s kasom, te odgovarao na poneko pitanje. Vrijeme uz nju prošlo je brže, a bilo mu je jasno da je primijetila njegovo zanimanje, je*e nije mogao kontrolirati i nekoliko se puta zagledao u prorez na vrhu mantila, koji je bio otvoren toliko da je pružao uvid u bujne grudi bez grudnjaka. Primijetila je i njegovo zurenje u njenu čvrstu i jaku zadnjicu, koju je bijeli mantil više isticao od lepršave, karirane haljinice, u kojoj je došla. Sve joj to nije smetalo, štoviše, nekoliko se puta namjerno naguzila na pult, puštajući mu da uživa, a na njegove poglede u dekolte nije reagirala zakopčavanjem gornjih dugmeta.

S druge strane za Robija je svaki sat donosio veće muke, bio je svjestan činjenice da je pred njim rasna, mlada ženka, koja zna da je lijepa, ali ga je kočilo to što je maloljetna. Pogrešku staru više od godinu dana nije želio ponoviti, ali to racionalno razmišljanje sve je više bilo u drugom planu, jer mu je kurac, čim bi pogledao u Anitinu raskošnu zadnjicu, tvrdnuo. Pred kraj radnog vremena već je bio toliko napaljen da je, usprkos svemu i svim ranijim datim si obećanjima, odlučio pokušati pojebati je, ili, mislio je, ako ništa drugo, nagovoriti je da mu ga popuši. No, znao je, ništa ne smije pokušavati silom, pa je odlučio iskoristiti činjenicu što je primijetio da joj je čarapa na lijevoj nozi poderana.

Nakon što je njegovu primjedbu popratila blagim uzvikom razočaranja Robi je spremno predložio:
- Takva ne možeš van. Ali ne brini, evo, uzmi ove talijanske čarape. Novi hit za predstojeće ljeto. Na rubovima prijanjaju uz nogu, a idu u kompletu s gaćicama koje se mogu nositi i bez njih. I obrnuto. Evo,uzmi. Ovo je broj za tebe - ponudi joj Robert.
- Pa, ne znam... - dvoumila se Anita.
- Ne brini. Uposleni imaju pravo uzeti stvari iz dućana u vrijednosti 300 kuna. Ovo je daleko manje od toga - uvjeravao je. - Obuci to, pa možemo doma - glumeći nezainteresiranost govorio je.
- Dobro. Ako ti kažeš da je to pravilo... - složi se Anita i ode u garderobu.

Nekoliko minuta kasnije vratila se obučena u odjeću u kojoj je jutros došla i, naravno, nove čarape. Robi je "stručno" pogleda i priđe korak-dva pa tiho zazviždi i krene u napad:
- Hej! Super ti stoje" - iskreno oduševljen prozbori, zureći u njene noge.
- Hvala - zahvali mu Anita, i osjetivši u njegovom glasu i pogledu veću notu seksa no što joj se to činilo potrebnim, pokuša proći kraj njega.
No, baš zato on joj se i približio, smanjivši tako mogućnost njenog manevra i dovevši je upravo tamo gdje je i želio, u kut kraj radnog stola, na samom izlasku iz garderobe. Licem u lice s njom uhvatio ju je za ruke, na što se ona pokuša oteti, ali bez uspjeha.
- Zbilja bih volio vidjeti kako te čarape prijanjaju uz tijelo - pokušao je to reći zavodničkim glasom, no uzbuđenje je već bilo jako i promukli glas ga je odao.
- Molim te, ostavi me na miru. Reći ću te gazdi... - pokuša se na taj način obraniti Anita.
- Anita... samo želim vidjeti. Neću ništa dirati. Obećajem - stišćući joj ruke zamoli je Robert još jednom.
- Ali, nemam gaćice... - prizna Anita, nastojeći i dalje osloboditi se stiska.
- Molim?
- Nisam obukla gaćice. Samo sam navukla čarape.
- Oh - uzdahne Robert. - Zaista ću samo gledati, molim te.

No, molbe nisu imale odjeka. Anita se opirala i nije željela učiniti što je tražio, pa je Robi odlučio krenuti sam i bez dozvole. Držeći je i dalje za ruke kleknuo je pred nju i njegova se glava našla u visini njenog međunožja. Potom ju je, i dalje držeći je za ruke, obujmio oko struka i, usprkos njenom opiranju, svojim i njenim rukama počeo podizati njenu haljinicu. U namjeri da ga spriječi Anita je stisnula noge, pa se pred njim umjesto slavlja raširenih ženskih nogu lagano počelo ukazivati čvrsto i bogato meso njenih stisnutih bedara. Čarape su zaista završavale otprilike tamo gdje počinje donji rub gaćica, a otkrivanje Anitinih ljepota Robi je provodio polako dižući joj suknjicu i stalno govoreći o njenoj ljepoti. Kad je stigao do ruba čarapa još ga je jednom pokušala zaustaviti.

- Sad si vidio što si želio. Nemoj ići dalje, molim te!
- Prekrasna si. Moram vidjeti i pičkicu.
- Ne želim to. Ostavi me na miru. Prijavit ću te policiji.
Robi se nije obazirao. Znao je što radi i dokle može ići. Kurac mu je već čvrsto stajao, ali on je znao da mora ići polako i, bez obzira na svoju ogromnu želju, izvaditi ga van tek ako ona pristane. Zato je, opet polako i lagano, nastavio dizati njenu haljinu. Odmah iznad čarapa pred njim su se ukazale svijetlosmeđe dlačice, među kojima se, dobro sakriven zbog stisnutih nogu, nazirao vrh njene pičke. Dignuvši haljinu dovoljno visoko da ustima može prići tom zlatnom runu Robi je još čvršće stisnuo njene ruke i pritisnuo je uz zid.

Osjetivši da gledanje ipak nije sve što će se dogoditi Anita se pokušala oteti, ali je njegova glava već našla svoje mjesto na njenom trbuhu. Namjerno, nije odmah krenuo na mufić, već je lagano poljubio trbuh i područje oko pupka. Ona je vikala i otimala se, ali je on mirno nastavio svoj posao, sa čvrste i napete kože lagano je prešao na prve dlačice, milujući ih nježno jezikom. Spuštao se polako sve niže, trudeći se da ne učini ono što bi najradije uradio, zagrizao punim ustima u tu sočnu i veliku pičku. Umjesto toga, tek je ovlaš, vrškom jezika dirnuo početak njene raspukline, osjetivši istodobno da njen otpor više nije onako žestok i da više ne viče već ga sada molbama, ali ne baš uvjerljivim, nastoji zaustaviti. Još tri-četiri puta lagano je, poput lahora, jezikom dodirnuo onaj dostupni dio njene vagine među još stisnutim nogama, a kod četvrtog liza osjetio je da otpor tvrđave kopni.

Naime, noge su se ipak malo raširile, što je on popratio popuštanjem stiska na ruke i laganim milovanjem njenih bedara unutrašnjim dijelom svojih šaka, koje su, za svaki slučaj, još držale njene ruke. Nootvoreni prostor njenog međunožja zahvalno je i s istom nježnošću polizao i opet se dogodilo isto, nakon tri-četiri poteza jezikom noge su se još malo raširile pa je sada već imao solidan pristup njenoj, sada ju je već dobro vidio, zaista bujnoj i lijepoj pički. Pojačao je snagu lizanja za jednu notu, i dalje nastojeći da sve to bude vrlo nježno a nova nagrada bila je tišina koja je zavladala "tamo gore". To, ali i jedva zamjetno kruženje zadnji*, te pojačani miris njene pičke i evidentno vlaženje, za koje nije bila kriva njegova slina, natjerali su ga da ispusti njene ruke i premjesti svoje dlanove ispod haljine, na njene bokove. Ako je glumila, sad će pobjeći, pomislio je. No, nije glumila, njene su se ruke lagano spustile na njegovu glavu i blago je još dublje zarinule u ugodnu tamu njene pičke. Robi je sada punim jezikom zahvatio veliki dio Anitine pičke.

Tri je puta čvrstim lizom prošao gore-dolje a onda u usta uzeo njen klitoris i počeo ga sisati, na što je ona ispustila prvi pravi uzdah zadovoljstva, poprativši ga i pokretom zdjelice koji je nedvojbeno pozivao na uživanje i želju za nečim još čvršćim. Pojačavajući ritam i čvrstinu sisanja klitorisa Robi je istodobno rukama krenuo i na velike, prekrasne guzove, o kojima je pred dva-tri sata samo sanjao. Pune ruke njene bogate i čvrste zadnjice masirao je čas nježno, čas grubo, prateći ritam svog jezika koji je Anita pak pratila miješanjem koje je pokazivalo da itekako, usprkos svojih 17 do 18 godina, zna što radi. Njeni su uzdasi bili sve češći i pretvarali se povremeno u tiho stenjanje i cvilenje, a kad je doslovce strgnula haljinu sa sebe i grubo mu zarinula glavu među svoje noge, tražeći još više zadovoljstva od njegova jezika, on je znao da je potpuno spremna i da je više neće trebati moliti.

Ipak, nije želio napraviti prvi korak već je, slušajući njenu neizrečenu želju, nastavio sve snažnije i jače lizati njenu pičku, zahvaćajući sve njene dijelove, uranjajući koliko je mogao u njenu unutrašnjost, ližući je po površini, grizući je lagano za meko meso unutrašnjosti butina. Kad joj to više nije bilo dovoljno odmaknula mu je glavu i sama sjela na stol maknuvši brzim pokretom hrpu papira i spremno, sva u iščekivanju i treperenju, raširila noge.

- Zabij mi ga. Pojebi me tako dobro kako si mi lizao - besramno i slobodno obrati mu se šireći noge i, potom, isto tako šireći rukama pičku.
- Može - odgovori Robi još se uvijek kontrolirajući. - Ali prije toga ono što sam želio od početka.

Zatim klekne ponovo među njene noge, poliže joj, gledajući je svo to vrijeme u oči, najprije lijevu pa onda i desnu nogu od koljena do međunožja, a zatim dobro promotri tu prekrasnu veliku pičku, uživajući u njenoj spremnosti i otvorenosti. Dlake sad nisu ništa skrivale, dapače, bile su pravi ukras oko rascvjetale i za kurac potpuno spremne pičke. Nabubrene nutarnje usne mamile su svojim crvenilom, a nestašni klitoris kočio se sav zažaren i mesnat.

Robi halapljivo krene na sve to i punim ustima, kako je i maštao, zagrize u to slavlje od pičke, uživajući u njenom mirisu, sokovima i Anitinom stenjanju. Utapajući se i kupajući cijelo lice u predjelima njene pičke Robi brzo otkopča hlače i izvuče već dugom erekcijom izmučeni kurac. Zatim se podigne i držeći ga u ruci krene među njene noge. No,nije stigao "umočiti ga" jer ga je prekinulo njeno oduševljenje.

- Hej, hej, čovječe, stani malo. Daj mi ga prije nego ga zabiješ - halapljivo, poput njega kad joj je lizao pičku, ona se baci na njegov kurac i u prvom ga potezu uzme u usta koliko je god mogla, mumljajući pri tom i stenjući od ugode, te ne spuštajući svoj pogled s njegovih očiju.

Ako se i bacila ustima na njegov kurac kao na vrhunsku poslasticu, tren kasnije pokazala je da zna i drugačije. Čvrsto ga je stisnula ustima i lagano se nabijala na njega, cijelo vrijeme gledajući Robija tako kurvinsko, jebačkim pogledom da mu je samo od tog jebozovnog pogleda dolazilo da svrši. Kad joj je bilo dosta kurca u ustima odlučila je dobiti ga i u pičku. Odmaknula se, ovog puta pogleda uperenog u Robijev kurac, i još jednom besramno raširila noge. Više se nije imalo što čekati i Robi joj priđe, uzme je za noge u koljenima, privuče je bliže svom čvrstom i njenim ružem umazanom kurcu, stavi joj noge na svoja ramena i sjuri se zatim u njenu veliku pičku, ne trudeći se više biti nježan i obziran.

Dok je udarao svom snagom, mijenjajući pravce i smjerove, i uživajući u širine njene pičke, koja je sve to spremno prihvaćala, slušao je njene uzdahe i prostote koje mu je upućivala. Strgnula je, dok ju jejebao, crnu majicu sa sebe, pa su sada raskošne sise, velikih bradavica, letjele u ritmu udaraca njegove nabrekle kurčine. Ona ga je stalno gledala u oči i vikala kako voli njegov kurac i neka je tako jebe do vječnosti. Naravno, tako dugo nije bilo moguće, ali dobrih i žestokih petnaest minuta jest. Ona je svršila tren prije njega i zatim mu, vidjevši da je i on blizu, pomogla s nekoliko jakih stisaka mišićima vagine i izgovaranjem prostota. Eksplodirao je.

Tren kasnije kroz glavu mu bljesnu misao kako će valjda ovog puta proći bolje no s Renatom...