Moja online zabava

thor24zg: Jesi za kinky role play? ;)

hotsandra94: Opiši :)

thor24zg: Volio bi da ti budem šef a ti moja asistentica ;) Ja sam stariji od tebe, sretno oženjen ali me privlačiš. Možemo i nešto što ti želiš ;) ja sam za sve ;)

hotsandra94: Možemo pokušati :)

thor24zg: Ajmo :D Obećajem da ću te izluditi ;) U uredu sam! sređujem neke papire i zovem te unutra

hotsandra94: Ulazim nakon minutu: Trebali ste me šefe?

Thor24zg: *Buljim u tebe* Da, di si do sad? Treba složiti ovu hrpu papira na onu malu policu dolje.

Hotsandra94: Izvinjavam se malo sam ćaskala preko kompa, evo sada ću to uraditi. Kažete na ovu dolje?

Thor24zg: Kakvo ćaskanje? Šta je tebi? Primi se posla! Tu dolje desno je polica, složi ove papire. *pružim ti papire i odmjeravam ti sise*

hotsandra94: Sorry, evo slažem papire za sekundicu - primjećujem da mi buljis u sise i kažem: “Mislim da ne biste trebali tako da me gledate, ipak sam mladja od vas 15-ak godina. Iako moram reći da mi je drago što ste primjetili nove stvarčice koje sam kupila :)

thor24zg: Mhhm ovaj da.. Ispričavam se, Sandra... Samo ti slaži te papire

hotsandra94: Svakako, nastavljam slagati... Moram takođe da Vam pokažem nešto na kompu, ali ako hoćete prvo ću složiti papire

thor24zg: *gledam ti guzicu dok nagužena slažeš papire* Šta mi trebaš pokazati, Sandra?

Hotsandra94: Primjećujem pogled i sporije slažem papire.. “Ništa posebno, samo da ovo završim” - kazem i jos više se naguzim stavljajući papire u kut police. Uzivate u pogledu?

Thor24zg: Uživam da..podsjetio me pogled zašto sam te uopće zaposlio. *osjetim da mi se kurac diže*

hotsandra94: Hvala... Ustajem i prilazim kompu - “A sada da pokažem sto sam pronašla” govorim i tipkam adresu... “Pogledajte ovaj video” kažem, a na njemu je kancelarija, tvoja kita i tribute koji praviš za djevojku, tj. na njenom videu: http://xhamster.com/movies/5158068/my_dance.html Nakon toga zadižem malo svoju suknju i pokazujem ti - “Meni je jasno tko je muskarac na videu je li vama jasno tko je zena na videu...?” kažem i lupim se po guzi

thor24zg: A što ti misliš je li mi jasno? Jednom rukom te čvrsto uhvatim za guz i stisnem ga a d**gom otkopčam hlače i izvadim već tvrdu kurčinu....

hotsandra94: “Mmm... vidim da je...” kažem i naguzim se na stolu

thor24zg: Priđem ti s leđa, ošamarim te po guzici par puta....Prislonim tvrdi glavić na pičkicu...”Jel tako misliš zadržati posao?”

hotsandra94: “Mmmm.... Ne... Mislim tako dobiti povišicu, odmor sljedeće sedmice na seminaru i tvoj tvrdi kurac kada god hoću... Inače video može otići tvojoj ženi... A mislim da se tebi puno vise svidja uzivati u mojoj pickici i ispuniti moje zelje...”

thor24zg: Uhvatim te za kosu i okrenem ti glavu prema sebi - “To ćemo još vidjeti droljice... Nećeš ti meni postavljati uvjete!” Naglo ti zabijem kurac u pičku i počnem žestoko nabijati..lupam te po guzici i grubo ti mijesim sise.

Hotsandra94: “Mmm... da... guzi me, vidjela sam kako je tvrd tvoj kurac i želim ga osjetiti u sebi duboko...”

thor24zg: Primim te čvrsto jednom rukom za bok i nabijam žestoko, d**gom rukom ti krenem prema guzi, prislonim palac na šupčić i masiram...”Znaš, za povišicu ćeš morat biti dobra droljica.”

hotsandra94: “Ja sam poslušna i volim osjetiti dominaciju nad svim rupicama...” Pružam ruku na stol i treba mi nekoliko sekundi da dohvatim tvoj novčanik jer me nabijas jako... aaah... mmm... poslužiću se sa njime i sada...

thor24zg: “Da? Koliko vrijedi tvoja guzica?” Vadim kurac iz pičke, raširim ti guzove rukama i počnem kružiti jezikom oko rupice, zatim raširim još jače i počnem oblizivati punim jezikom i gurati ga unutra.

Hotsandra94: “Mmm... sexy pitanje... Koliko bi ti platio za moju guzu da je možes jebati kada god poželis? Mmm... liži je... Volim kada mi obrađuju guzu.”

thor24zg: Pljunem ti par puta na guzu i naglo zabijem kurčinu unutra. “Koliko bi platio? Pa vidiš da te guzim besplatno, droljice :-)”

hotsandra94: “Oooh...mmmm... guzi me jako... Volim kada me jebu u guzicu to mnogi obozavaju i mastaju da mi to rade... Ja sam se vec posluzila novcanikom i kesom i karticama da mogu kasnije kupiti nove gacice jer znam da ces mi ove rasparati... Mmm... Jebi me...”

thor24zg: “ednom rukom ti grubo mijesim sisu, d**gom rukom te vučem za kosu i okrećem glavu prema sebi, lagano te šamaram po licu..s d**ge strane ti brutalno zabijam kurčinu u guzu, osjetiš moja ogromna jaja kkao se odbijaju od pičkice...

hotsandra94: Ja i dalje guram svoju guzu prema tebi da me sto jace nabijas i uzivam... “Mmm... aaahhh... jebi me....”

thor24zg: Iživljavam se na tvojem dupetu i žestoko nabijam.. Vadim mobitel i počnem snimati kako te guzim

hotsandra94: Ja uzivam stenjem i nabijam se na tvoju tvrdu kurcinu koja mi u potpunosti razvaljuje guzu... “Jebi me jos... Jebi me jace... Razvaljuj mi guzu... aaaahhh”

thor24zg: “Mmm da, droljice...voliš kad te snimam kad se jebeš ko zadnja droljica?”

hotsandra94: “Da...mmm... jebi me... Želim da imas to kada budes doma da uvijek mozes svrsiti na mene :*”

thor24zg: Vadim kurčinu van i uživam u pogledu na tvoj rašireni šupčić, počnem ga ludo oblizivati i gurati jezik unutra...Okrenem te na stolu da ležiš na trbuhu i kleknem iznad tebe, i stavim ti kurac između sisa i počnem nabijati...Snimam ti lice i kako držiš sise dok ih jebem...

hotsandra94: Mmm... Volim osjetiti veliki kurac medju sisama... Stiscem ga sisama dok ih ti jebes i ja plazim jezik prema tvojoj kiti... Lupis me kitom par puta po jeziku, vratis ga medju moje sise i nastavis ih jebati...

thor24zg: Pomaknem se malo naprijed i zabijem ti ga u usta i počnem ti ga nabijati duboko u grlo, sliniš jako po njemu.. Onda ga odmah vraćam među sise da lakše klizi... Mmm... Jebem ti sise, a d**gom rukom ti žestoko trljam i prstenjačim pičku...

hotsandra94: Stenjem i uživam dok mi jebeš cice i napadaš mokru pičkicu... Mmm... Vidim da ti se ovo svidja šefe, čini mi se da ćemo ovo raditi svaki dan na poslu...

thor24zg: O da. mislim da će posao trpiti Sandra...Želim ti razvaljivati rupice svaki dan.... Sjednem se na stolicu, - “Dolazi ovdje, sjedni na kurac!” Gledam te pohotno i nadrkavam kurčinu...

hotsandra94: Mmm... Ustajem i dolazim do tebe... Prvo se lagano okrećem i plešem guzom ispred tebe i namjerno dodirujem tvoj kurac guzom... Kasnije se okrećem i sjedam na tvoju tvrdu kurčinu, sa sisama koje ti zabijam u lice... Krećem te jahati i stenjati dok sam na tvom tvrdom kurcu...

thor24zg: Mmm...čvrsto te držim za guzu dok se nabijaš... Cuclam ti sise i grickam bradavice i zabijam ti prst u guzu... “O da, jaši kurčinu svoga šefa, mala... Možda dobiješ koji slobodan dan”

hotsandra94: “Mmm... Jebi me šefe... Znam da ćeš mi sve dati samo da stalno jebeš i posjeduješ mene i moje rupice... Jebi me u guzu, znam da uzivaš u tome - pisao si mi o tome puno puta i sada mi to i radi...”

thor24zg: Podižem te sa sebe i naguzim te preko stola, zabijem kurčinu u guzu, hvatam ti obje sise koje skaču na sve strane dok ti razvaljujem guzicu... Mmmm... Rukama ti širim guzove da još bolje vidim kako kurčina ulazi u dupe... “Voliš šefovu tvrdu kurčinu u guzi?”

Hotsandra94: “Daaa... Jebi me jako šefe... Volim biti nagužena preko stola i dobro izjebana...”

thor24zg: “O da droljice razvalit ću ti dupe da ti se osvetim za svaki put kad si došla u ured dražiti me sa tim sexy odjevnim kombinacijama!” Mmm... Jebem te jako u guzu, držim te čvrsto za bokove i brutalno nabijam..duboko i brzo.

Hotsandra94: “Aaahhh... Osjetim te tako duboko... Aaaahhh... Jebi me još... Kazni me... Izjebi mi guzu... Želim da osjetim tvoju kitu još dugo u guzi... Raširi me jako...”

thor24zg: Vadim kurac van i zabijam oba palca u guzu i vučem u suprotnom smjeru...”Mmm kako ti se raširila guza, droljo...” Ošamarim ti guzove i vratim kurčinu nazad u dupe, lakoćom ulazi u tvoje razjebano dupe... Guzim te žestoko, bez milosti... (diraš pičku?)

hotsandra94: Mmm... Daaa... Razvali me... Daaa.... Volim način kako mi napastvuješ guzu i brineš da me dobro izjebeš.... Mmm... (diram se odavno a sada je vibrator u meni)

thor24zg: “Da, droljo, uništit ću ti guzu svojom debelom tvrdom kurčinom... Stenji ko zadnja drolja dok ti razvaljujem guzicu” (mmm, drkam kurčinu jako je tvrd)

hotsandra94: “Aaahhh... Mmm... Jebi me... Uživaj puneći moju guzu tom debelom kurčinom....”

thor24zg: “Mmm da.... Želiš da ju napunim i spermom?”

hotsandra94: “Da obožavam vrelu spermu u guzi ali i po cicama...” (izaberi :*)

thor24zg: “Svršit ću ti duboko u dupe da bude puno sperme, a zatim ću te samo nastaviti guziti dalje. Mmm, kako će kurac kliziti lakoćom unutra i van.”

hotsandra94: “Mmm....Daa....”

thor24zg: “Mmm.. Daa?...Želiš to droljice? Da te razjebem u guzu punu moje vrele sperme...”

hotsandra94: “To volim... mmm... Svrši mi u guzu...”

thor24zg: O da... Osjetiš u guzi kako kurčina pulsira dok se jaja prazne, dok ti punim guzu do vrha svojom spermom...

hotsandra94: Daaa.. Napuni me... Želim da osjetim vruću spermu u svojoj guzi i kako se sliva i izlazi iz nje...

thor24zg: Nastavljam te brutalno guziti, kurac je još uvijek tvrd. Ohhh...kako kurčina klizi, razvaljuje ti guzu! Mmm, jaja lupaju po pički dok nabijam duboko u guzu svojom tvrdom kurčinom. (hoću da guraš prste u guzu sada i zamišljaš da te jebem jako)

hotsandra94: Daaa...Mmm... Razvaljuj mi guzu... (vibrator mi masira guzu dok si trljam picu)

thor24zg: Uhh kako volim drolje koje ga vole tako primati u guzu. Želiš moju tvrdu kurčinu još jače i dublje? ( mmmm kako bi ti ga volio zabiti sad u dupe i slušati te kako stenješ dok te guzim)

hotsandra94: Daa...Mmm... Jebi me jače...

thor24zg: Ufff nećeš moć hodat, droljo.. Raspast će ti se guza koliko žestoko nabijam... Mmm razvaljujem ti guzu kao da te silujem (zamisli da sam tamo kod tebe, u doggyju si, vibratorom masiraš picu dok te ja guzim žestoko i mijesim sisetine) Svršila? ;)

hotsandra94: Svršila da :* Nadam se da si i ti :*

Kisses

Sandra

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicna prica

Korisnik

Zasto li mi se ova prica cini poznatom... mora biti da je procitah ranije

Korisnik

Ajooooj kolike sise...
Stavio bih ga među ove dve lepotice i ne bih ga vadio dok sam ne ispadne

Korisnik

Ako ima neka zenska da je lozi ovako sta neka mi se javi.

Korisnik

Cekam za dopisivanje inboh

Korisnik

Lepa prica