E, Boki, Boki, đe si sada..

I dan danas se pitam i mislim na tebe.

Priča počinje ovako...


Bio je septembar 2015, neki prelazni period za mene i ne baš tako lijep period. Majka mi je bila povrijedila kuk, prouzrokovan padom na parapet u centar, pa je morala u KBC i kasnije na operaciju. Ovamo, na posao su počeli da stiskaju, a uobičajena rutina, inače je počela da me smara- kuća, obaveze, završavaj spec.studi, isto društvo,, po malo taj trening i po nekad izlazak u grad.. Tadašnja cura, sad žena je opet bila počela da sere, ali na sreću nismo bili raskinuli. Trebala mi je avantura ili nešto ludo, pod hitno..

Da se vrnem na priču.

Bješe jedan topli septembarski dan i bili smo u posjeti KBC. Tokom posjete sam se bio utuvio u fon i ušao na fb. Moji su mi zamjerili što sam baš td bio na fb, ali nisam im zamjerio. Samo sam ćutao i čačkao. U listi predloženih frendova, nalećela mi je slika gospođe, koja je bila neđe u ranim 40tim ili je već trebalo da uđe.. Sa obzirom na sliku, njenu haljinu na slici, dekolte, velike crne naočare i šeretski osmjeh, odmah sam je dodao. Volio sam starije koke.. Naročito zrelije cure, koje se dobro drže. To je odavno tako...

Uglavnom, dodao sam je, prihvatila je i počeli smo priču.. Lagano je išla i bila je konkretna. Pitao sam je da li slobodna možda, da se čujemo i neđe popijemo piće, na šta je ona potvrdno odgovorila. Broj joj je bio na fb infou.. Memorisao sam ga i dogovorili smo se za čujanje..

Pošli smo iz KBC-a i pošao sam na trening, u šumicu, malo da iskuliram. Nakon treninga, odmah sam je obrnuo. Javio mi se ljupki ženski glas.. Slatko je pričala i kikotala se.. Kazala je da su joj se sviđele slike na fb.. Automatski sam je pitao jeli slobodna istu noć. Rekla je, da ima zakazano gledanje sa nekim cetinjaninom, našta sam joj rekao kako sam ja taj pravi, jer smo iz istog rodnog mjesta, ja i taj :)

Nasmijala se i rekla da će mi javit. Dogovorili smo se da se čujemo prije 9.. ja sam se u međuvremenu sredio i izdrkao.. morao sam.

Čuli smo se i rekla je da je došlo do promjene plana... u sebi sam pomislio da ga je otkantala, ali nebitno..

Sastanak je zakazan za pola10, kod zgrade u centru grada, tj iza, kod jednog igrališta. Došao sam na vrijeme, ali sam nju malo čekao. Rekla mi je da će kasniti malo, jer ima nešto da priča sa ćerkom.

Skontao sam, gledajući slike na fb, da ima 2 tinejdzera i jedno malo dijete.. Ludilo. Majka troje đece!

Čekao sam je i ukazala se silueta, izlazeći iz jednog ulaza.. Bila je oko 160, skockana u fulu i raspoložena. Ljubazno mi se javila i poljubila u obraz. Sjeli smo na obližnju klupu i počeli konverzaciju..