Ima već unazad nekoliko godina, kako sam u našem bivšem naselju primjećivao neke žene, kako stoje i čekaju pokraj puta.

Među njima je i Edi, brat moj i legenda. Upoznali smo se još 2012, jedne ljetnje noći. Skontali smo se i razmijenili brojeve i nije puno prošlo do našeg prvog druženja. Obično u nekim trenucima velikih obaveza i kutara, je zovnem da se malo družimo i zajedno rasteretimo..

Zovnem je, da vidim jeli fri, ako jeste, parkiram se u blizini njene ulice i sačekam je.. Dolazi skockana za mene i idemo na kafu..

Jednom, to je bilo prošle godine, isto bješe toplije vrijeme, sam je zvao da iskočimo i iskuliramo malo. Žena je došla, obučena u helanke i neku majicu na bretele.. Malo tijelo, ali žilavo. Pošli smo u naš kafić i sjeli.. Priča je krenula u smjeru standardnih životnih tema, nastavljajući na porodice, pa završivši na nas.. Odavno sam primijetio da me šmeka i želi nešto više od druženja, ali do tad je imala muža. Pošto se razvela bila, ima mjesec i kusur, reko da viđu što će bit.. Pitao sam je sviđam li joj se. Bila je malo zbunjena, ali je pozitivno odgovorila..

Predložio sam da platim piće i odemo neđe drugo.. Odvezli smo se na obližnju poljanu i tu počeli ljubiti i vatati.. Napalili smo se do te mjere, da se nismo ni skinuli kako treba, ali smo krenuli sa tucanjem na zadnjem sjedištu auta.. Bila je profesionalna pušačica kurca.. Tako mi ga ja grčevito pušila, sisala jaja i nadrkavala, kao da joj je zadnji put.. Zaustavio sam je i rekao kako treba da stane, jer ću svršiti. Bila je vlažna kao sunđer.. Nabila mi se i mijenjala poze na meni.. Sa preda, sa strane i naprijed. Njene male, žilave sisice su mi bile u šakama, a ja sam ih mrvio kao limunove..

Zavijala je kao lija.. To me je posebno palilo i ćeralo da svršim..

Osjetio sam da ću da svršim, pa sam je skinuo i nabio joj glavu do jaja.. posilsala je siguno jednu čašicu sperme..

Počistili smo sve, popričali o ovome i ispušili po cigar.. DOgovorili smo se da sve bude u strogoj tajnosti.

Tako je i do dana današnjeg...