Bilo je prošle, 2017 god, jun mjesec.. Nešto završavao po gradu i smarao se.. Provozao se zaobilaznicama u Pg, da vidim šta ima novo, mislieći da će neko interesantan čekati tu..

Ne bi ništa, ali skrećući sa jednog kružnog viđeh curu iz daljine, približih se, prođoh pored nje, da je osmotrim i parkirah na jednu skretnicu.. Ubrzo i ona dođe, a ja onako fin i ljubazan priđoh i pitah treba li joj prevoz neđe.

U početku bješe malo zbunjena, ali stade i popriča samnom.. Zvala se Elvira i vidi se da je odputovala od nekud.. Bješe u kratki šorćić od teksasa, preplanula i sa uskom nekom plavom majičicom. Crne naočare, onako malo, mangupske.. Nižeg rasta, finog struka, dupe i noge malo jače, onako kako se meni sviđa.. Ubrzo smo se skontali i prevezao sam je u bližnje naselje, da nađe smještaj. Popričali smo i skontali smo se. Pitao sam je da li radi za pare. Nasmijala se i rekla kako za koga :)

Razmijenili smo brojeve i dogovorili ubrzo da se čujemo..

Bi mi krivo što isti dan nisam imao vremena niti para, ali nekako sam se konsolidovao sam sa sobom i otresao ga sam, kući..

Prošlo je par dana, opet sam bio u nekim obavezama po gradu i zvah je. Bila je tuda, u blizini mog kvarta.. Bješe obučena u neku bijelu kombinaciju, sa majicom na bretele i dubokim dekolteom.. Imala je dobre sise.. Fin neki nakit isto..

Pitala je ,kada je trebala da uđe u auto, jesam li ja zvao, kao da je imala kratko pamćenje.. Skontala je ubrzo da sam to ja..

Ušla je u auto i otvorili smo priču o svakodnevnici. Bila je baš raspoložena i mazna.. Približavajući se šumici, pitao sam je kako joj ide i ima li kakvih posebnih želja samnom.. Utom reče da želi ovo- uhvatila me za kurac, počela da steže preko ljetnjih pantalona i gaćica. Kurac je počeo da se kruti i doživio sam baš jak nagon, sa obzirom na njene iskusne dodire i stezanje.. A i uzeo sam bio jednu Kamagru prije toga, tako da je bilo baš vrelo..

Parkirali smo se u šumicu i ja sam izašao i otvorio njena vrata. Pušila mi je dok sam stojao iznad nje. Prolazili su neki ljudi, ali me je bilo briga.. Čak me je i nagnalo na brzi i jak svršetak.. Bi joj krivo što sam tako brzo svršio, ali sam joj rekao da ne brine i da nastavljamo na zadnjem sjedištu.. Bio je i dalje spreman, a ona napaljena kao kučka.. prava.. Nastavila je da ludački puši.. U jednom trenutku mi je stavila kondom i odlučila da sjedne na mene.. polako je sjela, jer je u isto vrijeme bila oduševljena kako sam tvrd i velik, a u isto je pažljvo sprovodila nabijanje.. Nabijala se spreda, sa guza i sa strane.. roptala je i dahtala.. ja sam stenjao kao napaljeni vepar.. Poslije određenog vremena,nisam mogao više i svršio sam u kondom. Skinula se, skinula kondom i bacila i nastavila da puši.. Polizavši mi dobro jaja i sisajući ih, zamolio sam je da se spušti malo niže.. Polizala mi je čmar profesionalno.. Ubrzo sam i treći put svršio.. Ali ovaj put po njenoj preplanuloj i zajapurenoj faci. kakva kurva.. nerealna. Počistili smo sve, malo popričali i uredno sam je platio.

Krenuli smo do mjesta rastanka, đe mi je obećala kako će da me jaše sljedeći put... O tom po tom, rekoh :)

Došao sam kući i odradio svoju bračnu obavezu, svršeći, naravno, još jednom.. Ali o tome, drugom prilikom :)