Bude me jutarnji zraci sunca koji se probijaju kroz poluspustenu roletnu..tesko otvaram oci..Tezina na mom struku me podseca da nisam sam,odvikla sam se od toga..Polako sam se okrenula i pogledala usnulo lice kraj sebe, nasmesila sam se i pomilovala nezno po obrazu. Oke moje lepe cvrsto su spavale. Spustila sam opet glavu na jastuk...boleo me je svaki misic u telu.Presla sam prstima preko pickice,bila je jos uvek nabubrela i blago bolela..slatki bol.Posle noci pune strasti i vrelih dodira to moze biti samo slatka bol.
Poslednje cega se secam je slucajni susret proslosti..te oke koje su mi nekada bile sve...kolen su prosto zaklecala. Brzo posle toga smo bili u mom stanu u cvrstom zagrljaju...
Promeskoljio se kraj mene i nezno privukao sebi. "Tako si mi nedostajala svo vreme" sapnuo mi je na uho. Sva sam se najezila od njegovih reci i ruke koja je pocela da klizi po mom telu. Okrenula sam se i pocela da ga nezno ljubim..po okicama,nosicu,uglu usana. Usne su se nasle jedne preko drugih...prosto je pocelo sve da zvoni. Ruke su nam opet letele preko tela...vatra je buknula.Tako sam ga opet zelela..Okrenula sam mu ledja i namestila guzu kod njegovog vec kamenog kurca. Nezno me ljubio po vratu...mazio po grudima..a njegov kurac je vec nalazio vec dobro znan put ka mojoj vreloj pickici. Zastenjala sam na njegov prvi snazan ulet. Uleteo je svom brzinom u svu vec vlaznu pickicu do same materice. Prijatan bol...kako je prijalooo. Malo se umirio a onda zestoko poceo nabijati dok mi jednom rukom stiskao grudi a drugom cvrsto drzao za bok. Ubrzo sam osetila kako mi telo gori a pickica steze njegov kurac....vristala sam i natapala njegov kurac orgazmicnim sokovima. Ubrzo sam osetila kako se njegov kurac grci u meni...pulsira...u zadnjem trenu ga je izvadio i natopio moju guzu spermom jedva dolazeci do daha.Lezali smo pokusavajuci do daha dok sam izgovarala"Kako mi je sve ovo nedostajalo" Samo se nasmesio i cvrsto me zagrlio.