Svrati na film i kokice

Imamo dovoljno godina, ali se ipak ponekad ponašamo kao klinci koji su tek provalili čari sexa. Pozvao sam je kod mene da gledamo film i grickamo kokice, što je nekako prećutno postala naša šifra za "dođi da se pojebemo". Živi relativno blizu mene, pa je brzo i stigla, tako da kokice nisam ni napravio. Presvukla se, obukla je moj šorts i majicu, legal ispod ćebeta i pustila film. Ne možete ni svesni bili koliko jedan široki sportski šorts i jedna široka navijačka mjica mogu izgledati zanosno. Ne dok ne vidite nju u njima. Legao sam iza nje, pružio ruku na koju je ona spustila glavu, a drugu sam spustio preko njenih kukova. Film je valjda bila neka komedija, nisam najsigurniji. I kao što rekoh na početku priče, ovo sve podseća na studentske dane, kad je sex bila jedina preokupacija dvoje napaljenih klinaca. Ležali smo tako nekih 10-ak, 15 minuta, dok se meni nije digao, od same pomisli da je ona tu pored mene, ispod ćebeta.

Prvo sam je poljubio u rame, jer joj je okovratnik bio dovoljno širok, da je oba ramena otkrivao. Dok sam je ljubio, prelazio sam rukom po njenom struku i osetio sam da se naježila. To mi je i bio znak da nastavim, iako on nije uzvraćala poljubcima. Prešao sam lagano na ušnu školjku koju sam počeo da girckam. Tu sam video da se polako smeška i namešta uvo kako njoj odgovara. Sad sam već spustio ruku na njeno dupe i počeo da ga mazim preko šortsa i gaćica. Volela je da nosi polubokserice, a ni ja se nisam bunio. Gurnuo sam ruku i počeo da je mazim na golo, tako reći. Polako sam našao put do vrele pičke, i gurno sam joj prst. Raširila je noge, i istovremeno zatvorila oči. Osta su odavno bila otvorena, i nalazio se njen prst u njima. Ćutala je i grickala svoj prst. Moja ruka je već odavno bila ukočena u njenim poluboksericama, a ona se sama nameštala i pomerala napred-nazad kako joj odgovara. Kad se dovljno napalila, svukla je svoje gaćice, i potpuno raširila noge.


- Ne vadi prste, ubiću te.

Brzo, tiho i ljutito je odgovorila. Samo sam ćutao, i provukao se između nogu. Nastavio sam lagano zato što je tražila, ali sam incijativu prepustio jeziku i lizao je od pupka do anusa. Cela je bila polizana, ne zaobilazeći ni butine. Pritom, kao što sam oduvek voleo, pljunuo sam na vrh njene pičkice, i pustio da se sve sliva. Lepo sam razmazao i gurnuo joj tri prsta unutra. Zinula je totalno, što sam iskoristio da joj gurnem sad moje prste u usta. Tražio sam da ih dobro poliže, i zatim razmazao po bradavicama, ispod majice. Obožavam da vidim kako se njena pljuvačka nalazai na njenim bradavicama. To me najviše pali od svega. Počela je da stenje, pa sam opet rešio da prestanem, da je još više nerviram. Ustao sam, svukao svoje bokserice i prišao joj dok je ležala. Stigla je smao da se okrene na bok, a onda sam joj gurnuo duboko u usta. Kosa joj je bila puštena, pa me je pogledom zamolila da je pustim da je makar veže. Pokupio sam njenu bujnu kovrdžavu kosu, čvrsto je uhvatio i počeo da joj guram u usta. Videla je da nema kud, pa je i sama nameštala glavu da je što manje boli makar. Vremenom se navikla, samim tim i napalila, pa je počela da gura sebi prste u pičku.

Ovo me je prilično iznerviralo. Izvadio sam vlažni kurac iz njenih usta, i gurno joj jaja. Zna da volim da mi liže jaja dok drkam, ali sam to uradio samo da joj udarim blagi i vlažni šamar. Bila je u čudu, pa sam skočio na krevet iza nje, i u pozi male i velike kašike joj gurnuo u vrelu pičku. Istog trenutka je počela da stenje. Lagano sam se pomerao, a ona je grčila svoje pesnice, pomerala kosu, držala se za sise, nije znala šta će pre. Morao sam da joj ispunim njenu najveću želju, jer mi je bila neverovatno simpatična, pa smo tako promenili pozu, dok se nisam vadio iz nje. Naguzila se, i njeno dupe je zasijalo u punom sjaju. Znam da voli da je držim čvrsto za kukove dok je jebem u dogiju, ali sam je namerno uhvatio za kosu, od koje sam opet napravio rep, i jebao brzo, koliko sam mogao. Ubrzo sam joj svršio po leđima, nakon čega sam je i obrisao, i legao pored nje.

Navalila je da me grli i ljubi, i samo ćuti. To mi je bio znak da je bilo dobro što smo preskočili film.

Kategorija:
Strejt erotske priče