Iskustvo sa prijateljem u vikendici

Dogadjaj koji ću sad da prenesem ovde desio se 2015.godine.

Jednog letneg dana moj prijatelj me zvao na mobilni da idemo kod njega u vikendicu koja se nalazi blizu Avale. Moj prijatelj je tad imao 33 godine a ja 49 godina. Opisaću kako je izgledao...

Proćelav, maljav, mišićav, razvijen i jajo kurat, što znači, 19.5cm a obim debljine kao oklagija.

Našli smo se na lastinoj stanici i čekali bus do njegove vikendice. Putujući tako, oko nas je bilo jako puno ljudi u autobusu, i u jednom momentu on je zaspao na moja ramena.
Kad smo stigli kod njega na stnici, izašli smo iz bus i uputili smo se ka njegovoj vikendici.

Otključavši vrata, odmah s vrata krenuli da krljamo svoje jezike u naša usta, pljuvali jedan drugog u usta, rauzmenjivali smo pljuvačku... Tad mi predloži da se skinemo i krenemo u kupatilo da se istuširamo jer je bilo tog dana jako sparno i zagušljivo u busu. Kad smo se skinuli, ušli smo u tuš kabinu i počeli jedan drugog da peremo. Ja sam mu trljao već nabreklu kurčinu i krupna jaja dok smo se ljubili pod vodom koja je tekla po nama. Tad sam ja počeo polako da kećem naniže, lizajući mu telo, bradavice, grudi jezikom, i kad sam stigao na pupak, počeh da mu ližem pupak. Nastavih dalje sve niže i dođoh do pozamašne kurčine koja je bila žilava, krupna a dole jaja mu bila krupna već puna sperme.

Tad sam krenuo jezikom da mu ližem vrh glavudže, da, glavudže, koja je bila jako krupna. Sisajući mu vrh i rupicu na vrhu, čuo sam da je počeo da stenje i uzdiše. Pogledasmo se u oči i znao je šta ću mu tad uraditi. Tog momenta, zgrabih celu kurčinu i počeo sam da je gutam i dudlam. Tad sam krenuo da mu gutam do samih jaja, i on mi tad uhvati glavu i počeo da me jebe u usta žestoko. Gušio sam se u njegovoj kurčinu. I tad sam osetio da će brzo da svrši i nastavih da mu ga pušim do jaja i on počeo da stenje i reče mi da će svršiti i ja nisam prestajao i osetih već prvi mlaz u moja usta da mi puni, izvadih kurac i on nastavi da me prska spermom po faci dok je voda iz tuša i dalje tekla po nama.

Ta sam ustao i počeli da se ljubimimo...

- Uh, jebem te iscedio si me pičko moja, a zbog toga ima da ti pocepam bulju jer si me naterao da svršim! – reče mi prijatelj.

- Možeš. Idemo u sobu ako nemaš ništa protiv... – rekoh mu. Izašli smo iz kupatila i krenusmo istuširani u sobu.

Sedosmo na krevet i opet smo se dohvatili da se žestoko ljubimo i krljamo jezicima, pljuvajući jedan drugog u facu i u usta.

Videh da mu se kurac opet diže, i uzeh mu ga u šake i dok smo se ljubili ja počeo da mu ga drkam.

- Ajde, pičko moja, nema više pušenja, moram te odvaliti od kurčine! – reče mi.

Natera me da se natrtim i on počeo da mi nabija prst u bulju, prvo jedan, a onda osetih da mi je strpao 3 prsta u bulju i pokušao je i četvrti prst da mi nabije, ali nije mogao ili nije hteo. Počeo me prstima jebati..

Tad uze sa stočića lubrikant, sipao sebi u šaku i počeo opet da mi nabija prste u bulju. Jebao me tako, i tad uzeo kondom natakao na kurac i osetih vrh na moj otvor.

- Spremi se kujo sad! – uzdisao prijatelj.

Osetih da je počeo sa prodiranjem i osetih glavić da je ušao i počeo se cimati. Osetih blagi bol, i ja jauknuh, a on tad krenu još da ga nabija sve dok mi nije do jaja nabio. I tad je počeo da me delje, nabijajući ga žestoko u mene, a ja sam em uzdisao, bilo mi jako lepo što od blagog bola što od tog mesa koji me punio do jaja.

Karanje i razbijanje moje bulje je bilo u razniom pozama i to je tako trajalo dobrih 45 minuta...

Onako oznojeni prevrtali smo se po krevetu i dalje nabijen na kurac.

- Polako upišaću ti krevet! – upozorio sam ga...

- Pišaj ako te tera kujo! I ovako moram menjati krevet! Pišaj kurvo! – siktao je dok me je pumpao iz sve snage, i ja počeo da mu šoram po krevetu, ali znajući da ga je zaštitio gumom koja mu je čuvalo kauč, jer sam znao da voli i fisting da nabija šaku drugim tipovima...

Ja, drkajući kurac, svršio sam, a on kad to vide krenuo da me jebe još jače i onda izvadi svoju kuščinu iz mene, skinuo kondom, i reče da se okrenem i uzmem u usta da mu ga sisam, i ugledah mu kurčinu svu nabreklu do prsnuća, nabih sebi tu karu do jaja u usta i on počeo da me jebe u usta, i ubrzo osetih da će prskati, izvadi ga iz mojih usta i počeo da urliče i prska po mojoj faci ko konj. Skupljao sm jeziukom njegovu vrelu spermu koja je prskala u mlazevima po mojim ustima i faci. Kad je svršio, sago se i počeo da mi liže jezikom facu skupljajući spermu i tad smo počeli da se ljubimo razmenjujući njegovu spermu u naša usta.

Kad smo se smirili, otišli smo opet u kupatilo da se istuširamo i sredimo.

Tog dana me izjebao 3 puta i pošto sm zakasnio na lastu i na gradski, ostao sm kod njega da prespavam, i ujutru me još jednom izjebao muški.

Kraj.

Od tad se više nismo čuli, on promenio broj, napustio posao gde je radio, i ne znam šta je sa njim. A on je iz Republike Srpske, ali živi u Beogradu.

Ako si ovde na sajtu, javi se prijatelju. Prepoznaćeš me po priči.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Zar po nekima sam trebao da napišem jesmo li p.... ili s... u wc-u ????? Strašno!

Korisnik

Nije počelo od vrata busa već kad je lik otključao vrata vikendice i kad smoi ušli krenu li smo sa akcijom. Ja nism profesionalni pisac, a vi malo dajte mašti na volju. Nisam rekao da smo se u busu vaćarili. Pa i kad smo izašli iz busa. Greške se pojavlju kod svakog. A kome se ne čita priča neka preskoči i ide dalje... Srećan put... Verovatno ima ljubomornih na moje istinite događaje... Šta da Vam radim... Potrudite se...