Neočekivano druženje sa parom

Ovaj događaj se dogodio prošle godine negde u junu. Bio je to lep sunčan dan, kraj juna. Tog podneva sam išao na jedan od poslednjih ispita. Po završetku ispita negde oko 17h sam krenuo kući na Novi Beograd, kao i uvek ulazim u 65 a ova puna kao i uvek ali šta da se radi, ljudi bukvalno stoje jedni na drugima. Ali nađoh lepo mesto do prozora, stanem, čvrsto se uhvatim za šipku i nestrpljivo čekam da stignem na odredište...

Posle određenog vremena primetim da me posmatra jedna lepa gospođa, 20ak godina starija od mene... bila je elegantno obučena, bela košulja, suknja do kolena a preko sako...imala je oko 170cm, lepe građe, smeđa kosa, grudi trojka a oči...imala je tamne oči i jebozovan pogled. Zaista mi se dopala ali nisam se ustručavao bilo šta da učinim, tipkao sam telefon i ponekad bacivši diskretan pogled ka njoj. I tako nekoliko puta pogledi nam se susreše i ona se blago nasmeši.

Posle 20ak min vožnje, stižem na odredište. Izlazim iz busa, zastanem da zapalim cigaru. Kad posle par trenutaka čujem glas pored mene "izvini da li mogu da dobijem cigare"? Podižem pogled, kad pored mene stoji dama iz busa...prijatno sam se iznenadio, ponudio sam joj cigaretu. Upoznali smo se i saznao sam da živi nekoliko zgrada od mene. Imala je neke kese u ruci, pa pošto idemo u istom pravcu ponudio sam se da joj ponesem. Ona se zahvalila, i tako smo čevrljali i stigli smo do ulaza. Ona mi se još jednom zahvalila i ponudila je da uđem da popijem piće da se malo osvežim. Naravno da sam prihvatio.

Ušli smo u stan. Bio je to lep stan, lepo uređen...seo u sam na kauč ona nam je skuvala kafu. Sela je do mene i posle određenog vremena, spustila mi je ruku na butinu. Moj k...c onako je već bio krut a sad je hteo da ekspodira...ona se samo nasmeši i poljubi me. Ja sam joj uzvratio strastvenim poljupcem i počela je da skida stvari sa mene. Uskoro ga je celog gutala inače imam 17cm taman da ga može celog uzeti ali mučila se zbog ogromnog glavića čiji je obim 20ak cm...sve jače ga je nabijala u usta, tak sam joj ja milovao grudi. Zatisam sam je stavio na kauč i polako sam počeo da je ljubim po telu spuštajući se do njene ribice koja već bila skroz vlažna. Jezikom sam joj prelazio preko klitorisa a dva prsta sam joj stavio u picu i lagano je masirao. Ona je isluštala uzdahe zadovoljstva.

U tom trenutku neko pozvonio na vrata, ona mi reče da je to muž ustade, obuče neki mantil i krene do vrata. Meni su se noge skamenile i srce počelo ubrzano da lupa. Ulazi njen muž, malo stariji gospodin, lepo sređen, prilazi ka meni nasmejan i pruža ruku. Meni nije bilo sve jedno, upoznamo se...rekao mi je da ne brinem, da njegova žena ima dopuštenje da dovede nekog muškarca jer on voli da usreći ženu sa još jednim muškarcem. Malo sam se nasmejao i bilo mi je lakše. Ona mi je prišla i rekla je da me je ugledala u autobusu i da sam joj se dopao. I da je dalje sve išlo svojim tokom...on me ponudio viskijem, zapalio sam cigaretu...on je seo u fotelju, ja sam se zavalio na kauč...on je rekao da nastavimo, da bi voleo da nas gleda...ona je klekla i počela je lagano da mi puši a zatim sve brže i strasnije...on je izvadio kurac i počeo je da ga nadrkava...bio mu je slične dužine ali znatno tanji...zatim je ona došla do njega i počela je da mu puši, prišao sam joj s leđa, prislonio na mokru picu i lagano sam prodirao u nju...ispuštala je uzdahe zadovoljstva. Stenjala je i tražila je da joj je nabijem do kraja i jako, ja joj razvali picu...već onako naložen bio sam na ivici, stao sam i tražio da se zamenimo, nisam hteo još da svršim...ona je sela na mužev kurac počela da ga jaši, prišao sam joj i nabio kurac u usta, uhvatio sam je za kosu i nabio dobkraja dok je ona samo mumlala, već su nam tela bila skroz mokra...u jednom trenutku njen muž je krenuo da riče i počeo je da joj svršava i picu, mene je to naližilo i počeo sam da joj svršavam u usta i po grudima...legli smo na pod i tako ležali neko vreme....ona me poljubila, razmenili smo brojeve. Bilo je vreme da krenem...od tak se čujemo, družimo se nekoliko puta mesečno i zaista mi je lepo u uživamo.

Nadam se da vam se dopada moja priča...možda ponekad opišej još neko naše druženje. Hvala :)

Kategorija:
Strejt erotske priče