Propustene prilike 2

  

 Vracam se iz skole i ulazim u bus na Zelenom Vencu. Stajem negde izmedju srednjih i zadnjih vrata. Vrlo brzo blizu srednjih vrata primetim milfaru (oko 4 banke ima). Mozda na metar od nje stoji dobar frajer od nekih 30 g. Ova se izbuljila u njega i prosto ga j*be ocima.
  Cini mi se da su to svi putnici u busu videli, ali frajer je ne hebe ni 3%

  Zena nije bila nista ekstra, prosecan zadovoljavajuci izgled, ali kada vidis da joj Q iz ociju viri odma ulazi u MILF kategoriju. E sad, pitanje je da li je i inace bila neka seksomanka ili je samo duze vreme bila bez seksa, a mozda je bas tada imala i ovulaciju*,..? ("Dakle, pojačan libido potpuno je normalna pojava i žene u tom razdoblju nemaju nikakvih razloga za zabrinutost. Iako djelovanje hormona može biti snažno, čak do te mjere da žene 'prisiljava' na neracionalno ponašanje"* -  ih sto ja volim to neracionalno ponasanje kod zena :) )
 U svakom slucaju jedno je bilo sasvim jasno - gacice su joj bile potpuno mokre.

  A kod mene od kada se aktivirala seksualna energija znam da sam se opasno palio na milfare. Jos u osnovnoj skoli sam se lozio na neke nastavnice. Kasnije u srednjoj na profesorke, pa na neke kevine prijateljice,...

   Elem, u tom trenutku ja vidim moju prvu priliku u zivotu (imao sam 18g) da po*aram milfaru, a tako nesto ne bi propustio sve da joj je na celu pisalo TRIPER.
    I ja ti se izbuljim u nju, onako drsko kako to vec muskarci umeju. Zena normalno to primeti. Dakle frajer je ne ferma ni 3%, a ovamo se jedan sladak klinac izbuljio u nju.
    I mi krenemo da se gledamo direktno neko vreme. Takvo uzbudjenje mislim da sam doziveo mozda jos samo par puta u zivotu. Vidis da je potpuno izvesmo da ce ti se dogoditi nesto za cim toliko zudis, a sto nikada do sada nisi doziveo.

   U glavi tornado - razmisljam da li odma da joj pridjem malo blize?
  Ne, glupo bi bilo (ipak imam jos malo svesti o ostalim putnicima), a nema ni potrebe, zena mi  je dala sasvim jasan znak. Sacekacu stanicu na kojoj izlazi i krenucu za njom.

  Inace, koliko se secam jos negde od pocetka srednje skole ja sam tako, skoro pa kao sporta radi startovao devojke (za matorke se jos nisam usudjivao).
  Kada vidim neku slatku ribu u prolazu ili ovako iz busa, pridjem i uz osmeh je pitam - jel mogu malo da ti pravim drustvo,.. eto makar do sledeceg ugla ? 
  Dobro izgledam te sam uvek imao samopouzdanja i bas ni jednom nisam doziveo neko neprijatno iskustvo. Neke kazu "ne hvala", neke pristanu samo na to kratko druzenje, a neke i na ponovno vidjanje :)

  Dakle to se desava negde izmedju Brankovog mosta i 6 kaplara. Autobus je polupun, ali na sledecoj stanici (preko puta Srbija suma) u bus nagrne gomila srednjoskolaca iz desete gimnazije.

 Moju zenku sada vec ne mogu da vidim, ali reko nema problema, primeticu je sigurno kada bude izlazila. Sledeca stanica blok 30, metez kod vrata, neki izlaze i ja u poslednjem trenutku vidim da izlazi i moja zenica. Krecem odmah ka vratima al mi sofer kreten zatvara vrata malte ne ispred nosa i krece.
   AAAhh ! Idiote, idiote, idiote,..  ..pa zasto joj odma nisi prisao malo blize??

  Bus staje na sledecem semaforu na crveno. Na silu otvaram jedno krilo vrata (cujem da gimnazijalke nesto komentarisu, briga me). Iskacem i jurim nazad ka stanici brzinom svetlosti. U glavi mi se vrti misao - mozda je tu sisla samo radi presedanja, mozda je jos na stanici.
  Stizem ali nje nema. Pretrcavam i ulazim u blok, gledam levo, desno ali nista. U stomaku mi kuva koliko sam besan. Pokusavam da se utesim da cu je verovatno ponovo sresti u busu ako se u to vreme vraca sa posla
   Nikada je vise nisam video.

  Ljudi, pa vi nemate pojma kakav bi to sevap bio da smo se nas dvoje tada spojili. Pohotna matorka i  napaljen klinac pun hormona i uz to sa mocnom alatkom :) , savrsena kombinacija. Mogla je od mene da napravi ljubavnika po svom ukusu, da joj radim sve sto pozeli i kada god to pozeli.

  Eh, bilo je kasnije milfara koje sam imao i nekih drugih koje sam samo zeleo, ali za ovom me srce jos uvek boli.

Kategorija:
Strejt erotske priče