Došla je nepozvana - nastavak.

Posle ovog manje više divljeg i seksa svojstvenog životinjama otišla je pod tuš. Ja sam spremio večeru na brzinu. Spremao sam šta sam znao, znao sam da se neće buniti. Dok sam se ja tuširao, ona je postavljala sto, što će reći da imamo jednu veoma otvorenu i odličnu vezu. Ono što ja ne znam o našoj vezi, da ona kod mene u stanu ima štek za svoj seksi veš. Ne znam ni gde je, ni koliki je. Ipak, iznenadila me je. Obukla je neku moju majicu, dosta staru i razvučenu. Videlo se da nema brus ispod. Mislio sam da je i sa gaćicama ista stvar. Međutim, prevario sam se. Uprkos činjenici da je svoje polutange s početka priče ostavila u sobi, primetio sam da opet nešto crno ima na sebi, jer je majica bila bela. Sve mi je ovo bilo jako čudno, pa nisam želeo ni mnogo da ispitujem. U sred naše večere joj je odjednom zasmetala puštena kosa. Nikad se ranije nije žalila na tako nešto, niti je takve stvari saopštavala uz osmeh. Ovaj put se osećalo nešto novo. Blago se pridigla, dok su joj ruke bile, kako sam ja mislio na stolici, odnosno da se oslanja na njih. Međutim, ona je samo skinula svoje nove tangice, pokazala mi ih, dala mi da ih omirišem dobro, i onda njima vezala kosu. Kaže da joj svakako ne trebaju. E, ovog puta je prevazišla svako očekivanje. Stvarno sam se napalio, što mi se odmah primetilo po crvenilu u licu. Sagla se ispod stola, kleknula, puzala do mene, svukla mi šorts i bokserice i strpala ga u usta. Bilo je dosta nezgodno u tom položaju, ali možda za neku običnu devojku. Ne za jednu ovako dobru pušačicu.

Nije ga mnogo ni pušila. Više se bazirala na lizanju. Grickala je jaja, lizala ga odozdo na gore, zatim se poljubcima vraćala do jaja. Sve vreme ga drkajući prstima i ne preskačući prepone. Obožava da gricka prepone. Nekada je to i bolno, ali od nje sve prihvatam sa uživanjem. Pitao sam je da li voli da puši, ono što sam uvek i radio u ovakvim situcijama, i svaki njen uzdah kojim je to potvrđivala me je toliko palio, da mi se činilo da mi svaki put poraste za po još centimetar. Izašla je ispod stola, pokušao sam odmah da je jebem, ali nije išlo. Ne da. Popela se na sto, naguzila i traži da joj ližem. Pristanem, šta ću drugo. Ližem, i lagano guram prst po prst. Vrtim levo desno, gore dole, okrećem, sav napaljen drugom rukom drkam sebi kitu. Sve vreme me ona prati stenjanjem. I kroz to stenjanje, sve što sam razumeo je bilo: "ne ću vi še pr pr pr ste. Je bi me. Je bi me. Je bi me."  Dok sam razmišljao šta mi tačno govori, primetio sam kako svojom desnom nogom prelazi iznad moje glave, kako se okreće i namešta na onom istom stolu na kojem smo večerali do malopre. Raširila je noge, zgrabila me za vrat, primetila da sam umazan njenim sokovima, sve to polizala, i opet zavapila: "JEBI ME". Nikada nije bila ovako napaljena, nikada nije želala da puši posle seksa, jer je tvrdila da neće svoje sokove da oseti. Sve me je ovo jako palilo. Prišao sam i gurnuo joj što sam bolje mogao. Stegla me je svojim nogama oko mojih kukova. Nisam se mnogo pitao. Nisam mnogo ni jebao. Sama je sebe jebela. Brzinom koja njoj odgovara. Dok je tako komandovala, okešala mi se rukama oko vrata, zgrabila nogama još jače, i zatražila da je podignem i ponesem. Mislio sam da pređemo u dnevnu, ali njoj to nije bilo potrebno. U tom položaju je nastavila da skače, iako nisam znao da ima toliko snage, iskreno. Kad ja više nisam mogao da je držim, preneo sam je u dnevnu, gde sam se uvalio u fotelju. Nastavila je da skakuće sve brže po njemu. Nisam znao šta me je snašlo, priznajem. Osetio sam neku toplinu po svojim butinama. Po prvi put se desilo i da je svršila večeras. 

Za moje svršavanje se onako izjebana i napaljena sama potrudila, jer je znala kako ja volim. Kleknula je dok sam ja bio još uvek u fotolji, i počela da puši - školski. Baš kao što bi bilo u udžbenicima, kada bi postojali. Znala je da volim da svršim u usta, uprkos njenom protivljenju. Ovaj put mi je to dozvolila uz reči: "Ovaj put si zaslužio".

Kategorija:
Strejt erotske priče