Страст јача од глади (први део)

Силвија и Мишко су лежали на широком кревету преко изгужване постељине мртви уморни после маратонског вођења љубави, а тела су им се пресијавала од сакупљених грашки зноја које су се лењо сливале на згужване чаршаве остављајући за собом блиставе путањице на њиховој кожи. Отежано дисање им се полако стабилозовало. Силвија је лежала на Мишковој десној руци још увек омамљена од многобројних екстаза и задовољна, док му је десна рука мирно лежала положена преко њеног стомака и нежно мазила њену кожу овлаш је додирујући само врховима прстију.Оштро и бучно завијање у стомаку подсетило ју је да су синоћ прескочили романтичну вечеру, а било је већ скоро подне. Нежно је пољубила његове усне и одлучно се измигољила из његовог посесивног загрљаја. Жустро устајући са разбацане постеље, лагана као перо, одлепршала је до купатила. Млаки туш је имао освежавајуће делјство на њено тело опуштено и омлитавело од дуготрајног вођења љубави, али се њен празан желудац и даље бунио, грчећи се од глади и завијајући попут сирене која упозорава за напад из ваздуха. Замлачена, скоро потпуно хладна вода, вратила је свежину њеном телу и нова снага као да је прострујала њеним жилама, само се желудац и даље бунио.
                                            
Искорачила је из туш-кабине и стала испред огледала, гледајући у њему одраз жене чије се мокро тело пресијавало од капљица воде које су се у поточићима сливале на светлоплаве плочице у купатилу и око њених ногу образовале локву. Силвија је имала ону зрелу лепоту жене, којој је било нешто више од 50 година, али је изгледала тако, да јој нико није давао више од 40. Изгледала је прелепо, дамски и неговано. Њено још увек веома лепо овално лице није имало ни једну бору. Широм отворене зелене очи са светлим тачкицама боје ћилибара, које су искриле као звезде на ведром летњем небу, продорно су гледале саговорника док су се њене танке обрве лагано извијале навише, дајући њеном лицу некако асиметричан, али ипак симпатичан изглед, тако да је многе мушкарце подилазила језа од искричавог погледа тих очију, оивичених дугим црним трепавицама.Њеном лицу скоро да и није била потребна шминка.Испод њеног правилног носа, угнездиле су се њене чулне,изазовне, румене усне којима није био потребан руж да би дошле до изражаја, а испод њих мала истурена брада, која је одавала одлучан и чврст карактер. Њена висока, елегантно попуњена фигура, велике, чврсте груди и уздигнута, чврста и велика задњица, обарале су с ногу све оне који су волели такав тип грађе код жене, тврдећи да је "боље да љуља него да жуља", а и њој је то веома пристајало, јер је ту своју корпуленцију умела елегантно и са поносом да носи. Код Силвије је све било правилно распоређено и није ни мало личила на оне жене које имају танке ноге и руке, а огромно тело, па личе на велике дрвене бачве натакарене на два танка дрвена ногара. Њено крупно тело наслањало се на две лепо грађене, иако сад већ пуније, ноге, које су почињале одмах од чврсте, истурене и меснате стражњице,а завршавале узаним, правилно извајаним, малим стопалима. Њене, увек лепо неговане руке, са фино издуженим, белим, нежним прстима, које су красили брижљиво налакирани дуги нокти, изазивале су дивљење код оба пола. Силвија је била жена са храизмом. Сви који су је упознали, остајали су задивљени њеном префињеношћу и истанчаним осећајем за хумор. Прошла је благо шаком преко свог скоро равног стомака, иако јој је фигура била крупна, све до наглашеног струка и уздахнула од задовољства. Њене велике и још увек чврсте груди, красиле су две чврсте, румене брадавице, које су личиле на две тек заруделе малине.Била је скоро задовољна својом фигуром која је још увек изазивала дивљење и пожуду код мушкараца свих узраста. Та жена је тачно знала шта хоће, била је доминантна и само тако се осећала на "свом терену".Пошто је брижно осушила пешкиром своје тело, скинула је шналу са своје свеже обојене косе, која јој је досезала скоро до струка и четкала све док није добила сјајну светло-чоколадну нијансу. Утрљала је миришљаво уље у своју кожу,обукла је свој љубичасти баде-мантил и похитала у кухињу у намери да припреми лаган, али веома окрепљујући и укусан ручак за њих двоје.

Силвија је, вешто се сналазећи у кухињи Мишковог стана, празнила кесе и разврставала намирнице, које су синоћ купили да би припремили романтичну вечеру за двоје, али су у јаком налету страсти потпуно заборавили на то, настојећи да задовоље само своју велику страст и неутољиву глад за љубављу.Рутински је одабирала намирнице, потребне за припремање лагане, беле чорбе од пилећег меса, присећајући се развоја догађаја између њих двоје. Благ дрхтај јој је прострујао телом, па је чвршће притегнула баде-мантил уз своје тело.

Упознали су се преко интернета и после две недеље дописивања, које су за њих двоје изгледале као две године, Силвија је допутовала у његов град, како би се коначно њих двоје срели и упознали у реалном свету. И мада су обоје стрепели од тог првог сусрета, јер је постојала сумња да се уопште неће допасти једно другом, до варничења је дошло већ при њиховом првом руковању. Кад су им се руке дотакле, обоје су осетили како им кроз тело струји талас пожуде. Силвија је због своје урођене стидљивости, испитивачким погледом посматрала Мишка док је он био заокупљен њеним лаким ручним пртљагом. Мишка је видела на фотографијама које је поставио на једном сајту за упознавање и дружење, али посматрајући га сада, овако изблиза и у крупном плану, морала је да призна самој себи да се није преварила у процени. Мишко је био мршав и висок мушкарац у касним четрдесетим. Лице му је било крушкастог облика, са истуреним јагодичним костима образи су му деловали упало, широког чела, са правилно усађеним, повећим и мало повијеним носем и упалим тамним очима изнад којих су се извијал два лука тамних обрва. Његова уста су била широка, са лепо обликованим, пуним и чулним уснама, које су се извијале у заводљив, срдачан осмех и просто мамиле на пољубац! Брада шиљата и одлучно истурена унапред, одавала је одлучну и стабилну личност. Светлосмеђа коса, из које су му стидљиво провиривале ретке седе власи, немарно му је падала на рамена и потпуно сакривала његове лепо обликоване уши. Био је много лепши и привлачнији него на сликама, јер како јој је и сам рекао, није био баш нешто фотогеничан. Мишко је имао спортску грађу и лепо обликоване све мишиће на телу. Облачио се спотски, необавезно, али са пуно укуса. Око њега се ширио пријатан мирис мушког лосиона за бријање и дражио Силвијине ноздрве, тако да је њу одједном спопала неодољива жеља да му склони косу у страну и утисне нежан пољубац на врат. Једва је одолела тој снажној жељи од које су јој се узнемирили лептирићи у стомаку, а лице попримило сањалачки изглед. Осетила је како јој мрави миле низ кучму, а леђа јој облива хладан зној. И дланови су почели нагло да јој се зноје, а руке да благо подрхтавају.
Пошто су се унапред договорили порукама, док је Силвија била још у путу, да неће никуда ићи на пиће, него да ће одмах отићи код Мишка у стан, одлучили су да у супермаркету одмах купе све што је потребно за припремање вечере. Планирали су да вечерају уз свеће и лагану музику за опуштање, а да на крају једно другом наздраве чашом хладног шампањца...а онда куд пукло да пукло!
Кад су купили све што им је било неопходно, сели су у такси и кренули у Мишков стан. На задњем седишту таксија Мишко је некако спонтано пребацио руку преко Силвијиних рамена и она је сањалачки наслонила главу на његово раме. Нису ни о чему разговарали, чуло се само њихово узбуђено и испрекидано дисање, а руке су им се саме нашле и лагано стискале и мазиле једна другу. Силвија је осећала невероватну топлоту која је зрачила из Мишковог тела и у таласима се преносила и на њу. Његова рука јој је нежно миловала раме спуштајући се низ мишицу и поново се пењући на горе, па се онда пребацила на њену косу, образ, врат...Подилазили су је жмарци, стомак се грчио од пробуђене жеље, дланови су јој се знојили, а отежано дисање пресецали су јој дубоки уздисаји. Полако је окренула главу ка њему, док му је десном руком склањала дугу косу са врата, овлажила је суве усне и утиснула као лахор лагани, нежни и влажни пољубац у његов врат, тик испод уха, тамо где се осећао његов пулс који је од њеног пољупца нагло убрзао ритам. Клизнула је уснама даље према бради, па преко образа до његових податних усана, остављајући врели и влажни траг који му је палио кожу. Лагано је окренуо лице ка њеном и усне су им се спојиле у нежаномм пољупцу,том "сусрету најслађем на свету" , лаганом и миришљавом као латица руже. Пољубац је постајао све страственији, а његова друга рука увукла се испод њене блузе и почела да истражује Силвијину кожу затегнуту и нежну попут свиле. Та "неваљала" и радознала рука "безобразница",наставила је свој истраживачки пут до њених груди које су се помало преливале из црног чипканог бруса, па онда једним нежним, али одлучним покретом подигла њено интимно рубље и ослободила једну велику и облу белу лопту. На додир његове руке, брадавице су јој се укрутиле и почеле да свебе. Мишко је нежно прелазио кажипрстом преко отврдле брадавице, а затим је ухватио између палца и кажипрста и почео благо да стиска и врти. Осетила је да је преплављује талас невероватно снажне жеље за њим. Међуножје јој је било скроз влажно. Желела га је. Нежно је ухватио њену руку и натерао је да додирне чврсту избочину у његовим панталонама. Постала је до болно свесна чињенице да је сексуална жеља подједнако јака код њих обоје.
У том моменту се такси зауставио испред Мишковог стана. Средили су се на брзину, узели ствари и кренули у стан. Мишко је спустио њен ручни пртљаг пред вратима, извадио свежањ кључева и откључао врата стана, затим се померио у страну да би је пропустио унутра. Убацио је брзо ствари у предсобље, хитро затворио и закључао врата стана, а онда кад се окренуо и направио први корак, сударио се са Силвијом која је стајала одмах ту паралисана од жеље за њим. Усне им је поново спојио дугачак и нежан пољубац пун жеље. Тло је почело да им се измиче под ногама и реални свет за њих је престао да постоји.
Пошто су ту у предсобљу утолили своју прву глад, после туширања, прешли су у спаваћу собу и секс-маратон се продужио скоро до поднева следећег дана.
Док је Силвија рутински припремала храну, пред очима су јој поново оживљавале слике. Њена осећања била су потпуно пробуђена, а њено срце "украдено" заувек...
Ручак је био спремљен. Укусна пилећа чорба се пушила, а поховани пилећи филети били су испржени. Још само да припреми салату, сервира све на сто, стави шампањац да се хлади и да пробуди свог успаваног љубавника на кога није могла да престане да мисли. Несвесно је певушила неку стару мелодију док је радила по кухињи.
Одједном је осетила познати мирис мушког лоисона, а одмах потом с леђа су је зграбиле две снажне руке, истовремено и нежно и чврсто се стежући око њеног тела. Њене брадавице су се аутоматски укрутиле, низ леђа кренули жмарци, а у стомаку јој се разлетео читав рој лептирића. Док ју је нежно привлачио к себи, осетила је његов свежи, врели дах на своме врату, од чега су јој заклецала колена. Нежно јој љубећи врат, левом руком јој је миловао груди, а десном струк и стомак, благо га притискајући, како би стимулисао ту веома снажну ерогену зону. Стражњицу јој је притискао његов набрекли фалус изазивајући у њој читаву експлозију страсти. Прибијала се уз њега правећи кружне покрете задњицом. Онда се окренула, збацила са себе светлољубичасти баде-мантил и наредила му да води са њом љубав на равној површини трпезаријске комоде за посуђе. Када ју је подигао на комоду, раширила је бутине и обавила ноге око његовог струка. Руке му је обавила око врата и понудила му своје благо растворене усне. Када су им се усне спојиле, привукла га је к себи и доживели су још једно снажно спајање које је кулминирало снажном екстазом. Поново су летели до звезда!
Још увек гладна његове љубави, скочила је са комоде, ухватила га за руку и повела у спаваћу собу. Тамо га је само гурнула да легне на леђа, а онда је дохватила своју свилену ешарпу, подигла му руке изнад главе и везала их за металне шипке кревета. Пошто је волела да доминира и да она води игру, осетила се супериорно и моћно! То је изазвало у њој нови талас узбуђења. Отпочело је његово слатко мучење. Могао је само да је гледа, да је осећа, али није му дозволила да је додирује. Почела је да га мази својим негованим, нежним прстима, додирујући га само овлаш јагодицама прстију, повлачећи их преко његовог лица, врата, груди, стомака, бутина, заобилазећи намерно његово међуножје. Почео је да се јежи и дрхти од узбуђења, а уд му је толико набрекао да јој се чинило да ће пући. Наставила је да га мази нежно и лагано, без журбе, уједно га љубећи исто тако нежно, овлаш му додирујући кожу меким и влажним уснама. Зајечао је од жеље за њом. Преклињао је да га узме, да му га бар помилује. Игнорисала је све његове молбе. Савила се тако, да је могла да му милује тело свмо својим грудима. Њене набрекле и укрућене брадавице као да су га гребле и палиле му кожу. Из његовог укрућеног органа поцурели су телесни сокови сливајући низ њега све до тестиса. И њега је почела додиривати својим чврстим, округлим лоптама. Тада је почео да се тресе и моли да му помогне, да више не може да издржи. Ставила га је између својих великих округлих лопти, стисла их обема рукама са стране и почела да их помера горе-доле. Експлодирао је међу њеним сисама и излио цео садржај својих телесних сокова. Она га је тада хитро опкорачила и села на још увек укрућен фалус, увлачећи га само делимично у себе, стежући га својим вагиналним мишићима такко да је поново почео да дрхти и да стење.

                                           
Жеља у њему је опет нарастала. Њихала се горе- доле на њему, а рукама је мазила своје груди, а онда се савила и гурнула му своју брадавицу у уста наређујући му да је грицка и сиса. Осетила је страховиту плиму надолазеће екстазе у себи. Налегла је на њега и забио се у њу до самог краја. Трљала се о њега и кружила гласно стењући док јој је он у заносу грицкао брадавице, а онда је уз продоран крик доживела експлозију екстазе. Застла је неколико тренутака потпуно паралисана екстазом, а онда је устала полако, померила се до његовог лица, опкорачила га и наредила му да је полиже. Набијајући се на његов језик и тарећи се о његово лице, осетила је нову надолазећу плиму. Још један врисак и још једна експлозија! Аххх, предивно!
Затим га је одвезала и наредила му је да води љубав са њом у класичној пози. Обавила је ноге око његовог струка, прстима стежући његову чврсту мушку гузу. Затим га је обема рукама ухватила за кукове и чврсто држала на одређеној дистанци, како не би могао да улази у њу онолико колико би он хтео, него само онолико колико му она дозволи. Правила је кружне покрете карлицом и тако ротирала око врха његовог фалуса не дозвољавајући му да продире више од неколико сантиметара у дубину. То је још више распаљивало његову жељу да јој га завуче до дна, да осети влажну и врелу њену унутрашњост целом дужином свог набреклог уда. Желео је да води љубав са њом жестоко и силно, да је чује како вришти и моли га да продире у њу снажно и још дубље. Осетио је како се њено кружно кретање убрзава, а њене руке га све снажније привлаче к њој, како би га осетила дубље у себи. Осетио је врелину њене унутрашњости и почела је да надолази плима још једне екстазе и у њему и у њој. Стењала је све гласније, дахтала и цвилела од сласти. Вукла га према себи све снажније наређујући му да продире у њу све јаче. У састав те купулаторне вокализације уклапали су се и шумови који су личили на пљекања или шљапкање босих табана по блату, а које су производила њихова два ознојена тела која су се снажно сударала у брзом ритму дивљег, жестоког секса...Плима је захватила оба тела истовремено и доживели су врхунац, који је био пропраћен громогласном купулаторном вокализацијом.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Jedina pismena žena ovde. Fino sročeno.

Korisnik

Mmm..prelepoo voleo bih probati ovo sa tobom

Korisnik

Па ти волиш орално само. Шта ћу ти ја?

Korisnik

Eh da mi je upoznati ovakvu devojku... Ima li vas?