na jednom web sajtu sličnom ovome naišao sam na starijeg muskarca iz velike britanije koji poslovno često dolazi u Zagreb, otkud sam ja. Nadimak mu je bio vrućiObdareniTatica (ovaj nadimak, kao i sav razgovor preveden je na naš jezik radi lakšeg pisanja). Imao je 65 godina, sijed, a kad je poslao sliku kite zaljubio sam se- 19x 6 cm i prepuna žila. Kroz nekakav razgovor shvatili smo da želimo slične stvari i odlučili se naći kod njega, u apartmanu u centru Zagreba. Našli smo se na ulici ispred apartmana i samo mi je rukom pokazao da ga slijedim. Ušli smo u apartman i upoznali se. Ponudio me vinom, no odbio sam govoreći da bih radije započeo ono zbog čega smo došli. Nasmijao se i rekao ako uđem u spavaću sobu da je to to, nema više nazad. Noge su mi klecale no polagano sam krenuo u sobu. 

Čim sam ušao u sobu shvatio sam na što misli da nema više povratka- na krevetu je bilo 10ak igračaka- butt plugovi, razni dildoi svakakvih veličina, kuglice,kondomi i puno lubrikanata. Zastao sam kako bi vidio što to sve ima no on je već zatvorio vrata sobe i zaključao ih. 

-Od sada me zoves tatica- rekao je ozbiljno, primio me čvrsto za glavu i grubo gurnuo dolje. Otkopčao je hlače i izvadio poludignutu kitu. Odmah mi je cijelu utrpao u grlo i čekao da se do kraja digne. Digla se usred moga grla i počeo sam kašljati. Izvadio je kitu i počeo me njome šamarati. Bila je masivna sa velikim glavićem. Pljunuo mi je u usta i čvrsto me primio za kosu. - Zašto mi nijednom nisi rekao da sam ti tatica dosad?- pitao je ljuto. - Oprosti tati..-krenuo sam govoriti no odmah mi je stavio kitu u grlo i poceo me jebati u usta. Svakih nekoliko pustio bi me, ošamario i pljunuo. U jednom trenutku snažno me primio za potiljak i nabio mi kitu do jaja. Na taj način, s rukama na mom potiljku odvukao me do ruba krevetai naslonio mi glavu na rub. Popeo se iznad i počeo odozgora gurati kitu u grlo. Uzeo je jedan dildo, dugačak a tanak i počeo mi ga nabijati u grlo držeći me jednom rukom za vrat.

Pustio me i naredio da se skinem. -Naravno tatice- rekao sam i kleknuo u doggy s guzom visoko podignutom u zrak. Uzeo je lubrikant, namazao me i opkoračio. Krenuo je polagano stavljati svoj ogromni glavić. Nakon što ga je stavio polagano me karao dok mi se guza nije navikla. Nakon toga se izdignuo iznad mene i krenuo divljački karati. Stavio mi je nogu na facu i karao me u guzu.. Nakon toga je samo odjednom izvadio kitu, polegnuo me na leđa i dignuo mi noge u zrak.

-E sad ću ti razvaliti pičku kujo mala-Krenuo je lagano ulaziti u mene i usput me gušiti. Uz sav užitak samo sam govorio -Da tatice, jače, tatice-a on je sve žešće razvaljivao, usput me pljuvajući po faci, samarajući i gušeći. U jednom trenu mog stenjanja i jauka gurnuo mi je dildo u usta i počeo još jače nabijati. Rasturao me.

Nakon par minuta razvaljivanja izvadio je kitu gurnuo mi je u usta i obilno svrsio u usta, grlo, po licu, cijelo vrijeme me vrijeđajući. Natjerao me da poližem svaku kap sperme.

Nakon svršavanja krenuo sam se oblačiti i dizati. Povukao me za kosu i bacio na krevet.

-Gdje ćeš ti- rekao je i nastavio- rekao sam ti da kad uđeš u sobu nema povratka. Ovo nije bilo dovoljno za takvu malu kurvetinu kao što si ti.- rekao je i zavezao mi ruke iza leđa.

Nisam znao što me čeka...