Kad se rizik isplati...

Posto licno ne volim price koje imaju dugacak uvod, kao ni price koje su prekrake, trudicu se da sto vise opisujem radnju nego da mlatim bzvz text. Na Grinder-u sam dobio poudu za sex, samo sam video sliku kite, opis, i bukvalno prekratke poruke, na koji sam pristao. Posto je rekao da dolazi za 20min, a iz jedne od kratkih poruka koja je bila <<zelim kurvice da radis sve sto zelim>> nisam imao vremena da se sredim obucem moje krpice, sisao sam na mesto sastanka i ubrzo je i dosao. Kad sam seo u kola da ga odvedem do kuce, bio je miran, srednje visine za muskarca, 38 god celav istetoviran. Uveo sam ga, cim je usao pljesnuo me po guzi.Objasnio sam u kolima da moram da se sredim, nije hteo nista ni vodu ni pice, seo je i cekao. Kad sam izasao, obukao sam sve sto imam, carape crne sexy, tange ispod i steznik crni, on je sedeo u boxericama i kratkoj majici. kad sam seo pored njega, uhvatio me ne jako za bradavicu pomazio po glavi, i rekao, da li cu biti poslusna ponizna i raditi sve sto kaze. Pristao sam, i kao sto je naredio, da pricam u z.rodu tako cu i da pisem. Ustao je, rekao je dodji, uhvatio me za rame i glavu i rekao klekni. Kleknula sam, rekao mi je grickaj ga i ja sam ga grickala preko boxerica. Imao je miris kite, bas onaj pravi muski koji svaka kuja voli i poludi. Rekao je da ga zubima skinem i gledam u oci. Sve sam radila kako je govorio, a to mi je prijalo. Oci su mu sijale, nije imao smesak na licu ali je imao finu slatku facu, braon oci, kratku bradu od 2-3 dana, i onda je rekao stani. Prestala sam, on je rekao, sad kad god te pljunem, reci ces ,,Volim te,, i za svaki samar ces da me poljubis u usta. Onda je legao na krevet, i naredio da ga lizem od tabana prema gore, polako detaljno. Pocela sam, lizala sam, pljuvao me povremeno, samarao, bunilo me kad sta moarm da radim, ali njega je to palilo, kad sam stigla do kurca, tu sam namerno malo duze lizala, na sta je on opalio samar i rekao, nastavi dalje, ja sam ustala da ga pljubim on me odgurnuo i rekao pozuri. Brze sam mu lizala stomak bradavice, zatim levu ruku a desnu kad sam pocela, nije vise izdrzao, nego je rekao da mu pusim i da se naguzim. Pocela sam bez pogovora da pusim, on je gurao moju glavu ka njemu, iako vise volim obrnuto, da ga nabije, al sta cu, trpim.. posle je poceo da jebe u usta, nije naglo ali taman da mogu fino da stenjem mumlam i koncentrisem se da se guzim i mazim. 
Onda se naglo ustao, ostala sam da klecim razocarana zato sto cu tako brzo biti jebana jer je napaljen, ali on je rekao da legnem na ledja i stavim glavu da mi visi preko kreveta, odmah sam tako uradila, on je zacepio moj nos, i poceo da me jebe u grlo, a njegova jaja su dosla do nosa i pustio je ruku i onda su njegova jaja bila na mom nosu. Ja sam se napalio previse i poceo sam da dizem glavu umesto da se opirem bez vazduha. On je posle moju glavu kao loptu bacao na svoj kurac ja sam slinio balavio gusio se, bili smo u transu nisam ni znao kolko je slina i bala preslo preko mog lica i slivalo se na pod, bio sam sav mokar, posle sam samo osetio nesto gusto i toplo kako mi curi iz usta, bila je to njegova sperma, a njegova kurcina, sva balava i mokra, bila je obrisana od moje krpice..  Svesna da je svrsio, i da se ispraznio da je gotovo, nisam htela da se brisem i tusiram, on je rako dodji, posla sam za njim, usli smo u kabinu, rekao je udji, usla sam, kleknuo me i zapisao me. Seo je na vc, i rekao da mu lizem stopala, lizala sam, mislila sam da samo sedi, on je kenjao. Gadila sam se na taj smrd, al uskoro sam se privikla, posle je samo rekao jaja, presla sam na jaja. Naravno kurcina mu je vec bila dignuta, samo se podigao nije pustio vodu, nije obrisao dupe, stavio je kondom i poceo prste da mi stavlja. Posto sam se bila ,,ohladila,, od jebacine i nisam bila u nekom zanosu i transu, bolelo me je i stenjala sam jako, kad mi ga je sjurio bez najave i grubo, jako me zabolelo. Guzio me, ja sam bila dole on iznad mene, polegao me tako da nisam mogla nikud. Potom je samo nabijao, nije jebao, nego ga izvadi skoro do kraja pa nabije. I tako me mucio dok nisam pocela da ga molim da me jebe, on je bio bezobrazan reko je da necuje, da ga briga, da nisam zasluzila, jaukala sam, cvilila, i onda je poceo jebati, ali zestoko.. jebao je jako i zestoko, onda je samo naglo izvadio, zabolelo me i otvor me pekao, rekao je sidji, nisam ni klecao ni cucao nego bukvalno polulezeci polozaj zauzela i on mi svrsio po licu. Moje napaljenje je tek pocelo, tek sam se tad osecala kurvinski, dok se on tusirao, ja sam mu mirisala carape i patike, on kad se vratio smejao se, govoreci, koja si ti jadnica, treba te odvesti u zatvor baciti da te rastrgaju tamo oni mafijasi, na sta sam ja svrsila i to po njegovim patikama, on je reko sad to polizi mamu ti jebem kurvinjsku usranu, bio je ljut.. polizala sam, i lizala sam i vise no sto treba na sta on otrgnu patiku i obuo je, otisao je, bez pozdrava. 

Bilo mi je lepo, posle smo se dogovarali za susret, plasio sam se da je ljut, mada je uvek prvi pitao, ali kad god je pitao nisam mogao ili sam radio i sl... sad smo se i prestali javljati, nemam ga vise u imeniku, nzm kad cu ga opet sresti. Ali zivim za to da jos ima takvih jebaca. 



Kategorija:
Gay erotske priče