Tri kafe pre pušenja

Nedelje su najgluplji dani. Ništa ne radi, a sutra se mora na posao. Od nedelje, gluplja je samo sreda. Nit' je tamo, nit' ovamo. Sve radi, očekuje se da i ti radiš, vikend je daleko na oba kraja. Jedne tupave srede, dosadu pred kraj radnog vremena sam ubijao na sajtovima za upoznavanje. Ulazio sam na četove ne bih li naišao na zanimljivo društvo koje se bar dobro zeza. Nažalost, ništa od toga. Svuda vlada muk. Ljudi se kuckaju između sebe i tek tu i tamo neki poziv izađe javno. Taman sam krenuo mišem na krstić da ugasim prozor kad me je cimnuo neki lik.


Standardan početak sa "ćao, sta se radi?" Pa šta bih radio na četu? Pekao palačinke? Odgovorio sam malo preko kurca "eto, radi se" očekujući da će lik odustati od komunikacije. I dalje mi je kursor bio blizu krstića za zatvaranje prozora. Lik se ne predaje, već nastavlja uobičaju šemu "šta tražiš?" Šta tražim na četu? Odgovorio sam "luster za kupatilo i metar plavih knjiga". Verovao sam da ću biti dovoljno drzak i nadrndan da će se sagovornik sam ugasiti i nestati. Umesto toga dobio sam odgovor da on ima luster u podrumu i da će mi ga dati za dž, a što se tiče plavih knjiga, videće u vikendici da li je ostao neki metar iz vremena kad je njegov otac bio na položaju. Duhovit neki momak, pomislio sam i nastavio da kuckam "izvini, nešto sam nadrndan danas". Odgovorio je da nas ima dvojica nadrndanih i ako sam zainteresovan, mogli bi malo da se opustimo kod njega. Dao mi je link ka njegovom profilu na drugom sajtu.


Kliknuo sam i otvorio se profil. Malo mlađi od mene, traži neobavezno druženje, kulturan... bla bla bla. Na slici je dobar kurac. S obzirom da ne primam, odgovorio sam mu da je lepa slika, lep profil ali da ne delimo ista interesovanja. Na tome se završilo i ugasio sam čet. Nekoliko nedelja kasnije, na istom sajtu sam dobio privatnu poruku "ne gledaj kurac, hajde da popijemo kafu pa ćemo videti kako stoje stvari". Ponovio sam da sam aktivan i da nisam zainteresovan. Sutra me je čekala nova poruka "aktivnog i tražim, lepo ti kažem ne gledaj kurac..." u nastavku je bio broj telefona. Poslao sam mu sms da me pozove kad bude imao vremena. Prošlo je možda pola sata kad je stigao sms "možeš li da pričaš? Pozvaću te ako možeš". Odgovorio sam potvrdno i zazvonio je mobilni. 


Pristojno se predstavio i počeli smo priču. Oženjen je, kao i ja, ima porodicu, važna mu je diskrecija, nema mnogo iskustva, kao i ja, ima povremeno smeštaj i zainteresovan je za druženje. Dogovorili smo se da sutra posle posla pijemo kafu na pola puta između mene i njega. Pojavio se mladolik muškarac, uredan, obrijan, u sportskoj garderobi. Moram priznati da sam se i ja sredio za tu kafu. Obrijao sam se, uklopio garderobu i u međuvremenu oterao auto na pranje. Ništa ne radim u autu ali ako se budemo negde vozili, nema smisla da auto bude neuredan. Počeli smo sasvim običnu priču. Obojica ne pijemo alkohol pa smo se držali kafe. Već na pola dugačkog espresa, prešli smo na seks.


Njegovo iskustvo je relativno skromno, bio je sa četiri muškarca i sa svima je bio pasivan. Prvog je našao kao i mene, preko sajta. Upoznali su se, videli se i popušio mu je u svom stanu kad mu žena nije bila kod kuće. Tada je uopšte prvi put uzeo tuđu kitu u ruke, a odmah zatim i u usta. Pušio je sa zadovoljstvom jer je kita rasla u njegovim ustima, a na kraju je dobio sasvim pristojnu količinu sperme. Voli da guta spermu i da mu se svrši po licu. Sa drugim je otišao korak dalje i prvi put primio kitu. Bili su u hotelu, na nekom seminaru. Upoznali su se za vreme govorancija i ubrzo se udaljili do sobe ovog drugog. Tu su se ljubili, vatali, a zatim otišli pod tuš. Sapunjali su jedan drugog, nadrkavali kite, mazili guze. U nekom trenutku se moj sagovornik spustio na kolena i uzeo kitu svog domaćina u usta. Progutao je odmah skoro do krajnika. Kaže da ga je napalio oblik glavića. Bio je kao pečurka, gladak, slankast i vreo. Sisao ga je, lizao, gurao sebi u grlo. Lizao je jaja svom domaćinu, pa se vraćao na kitu, tvrdu i uspravnu. Domaćin ga je okrenuo i počeo da mu liže guzu što ga je još više napalilo pa je rekao da ga slobodno kresne. 


Više je to rekao kako bi sebe ohrabrio jer nikada do tada nije primio kitu. Samo je gurao krastavce i prste. Domćin je bio nežan i lagano mu ga je stavljao da bi se guza što lakše opustila i raširila da primi pečurkast glavić, a zatim i ceo kurac, sve do korena. Jebao ga je stojeći u tuš kabini. Zatim su prešli na krevet gde je domaćin nastavio da ga tuca zguza, držeći ga za kukove. Tada je poželeo da primi spermu u guzu ali je domaćin izvukao kurac iz, sada već opuštenog čmara, skinuo kondom i isprskao mog sagovornika po licu. Bio sam malo zatečen količinom detalja koje je taj čovek pričao nekome koga je upoznao pre pola sata. Ali, bilo je zanimljivo pa nisam hteo da ga prekidam. Kita mi je već bila tvrda i napinjala je farmerke. 


Sa tim likom, moj sagovornik se viđao par godina. Nalazili bi se po hotelima otprilike jednom mesečno, kad bi njegov jebač bio u Srbiji. A nekoliko puta je moj sagovornik išao u goste kod svog jebača i tamo bi provodili vikend u kući, razgaćeni, opušteni uz seks i porniće. Kaže da se vraćao kući sa prijatnim bridenjem guze jer bi ga domaćin jebao dva-tri puta dnevno, tako da mu je guza bila otvorena već u subotu posle podne. Zamišljao sam kako izgleda njegova guza kad ostane otvorena posle dobre jebačine. Dok je sve to pričao, malo se vrteo na stolici. Očigledno mu je guza radila i hteo je da ga oseti duboko u sebi. A i kita mu je sigurno već bila tvrda jer je rekao da mu se digne na samu pomisao da prima kurac i da ne bi spao sve dok ne izdrka na kraju jebačine. Poželeo sam da se već jebemo, ali je on nastavio priču iako sam mu predložio da odemo negde i kresnem ga. Odgovorio je da ima vremena i da želi da mi se predstavi u najboljem svetlu. 


Par puta je sa tom liku i njemu pridružio domaćinov kolega pa bi ga obojica tucali naizmenično. Jednom bi pušio dok ga drugi delje u dupe. Taj treći je nekoliko puta primio kitu pa bi ih domaćin jebao, a i moj sagovornik je tom prilikom trpao muško dupe. Iako mu je bilo lepo i svršavao je jako i dugo, cedeći i poslednju kap u guzu domaćinovog kolege, ostao je pasivan. Najviše voli da ga primi, ali ako se baš napali, može i da jebe. Pomislio sam da sa mnom može da se napali koliko hoće, neće mi ga uterati. I dalje mi nije bilo jasno čemu tolika priča, toliki detalji, samo što mi nije rekao imena i prezimena i brojeve telefona. Opisivao je kurčeve koje je pušio, njihov ukus, miris, položaje u kojima su ga jebali, količine sperme koje je progutao. A u početku je rekao da mu je iskustvo skromno. 


Pili smo drugu kafu i već mi se smučila priča. Predložio sam ponovo da odemo bilo gde i da ga pojebem. Opet je odgovorio da ima vremena. Kita me je bolela koliko dugo je bila tvrda okovana farmerkama. On je već mesio svoj kurac dok je sladio detalje svojih jebačina. Pitao sam ga da li bi uzeo moj kurac u ruku ispod stola. Nadao sam se da će mi ga makar izdrkati jer sam bio napaljen kao tetreb. Nije hteo da se vatamo ispod stola. Platio sam kafe i uputio se ka mojim kolima. Pozvao sam ga da uđe jer sam se spremio da prekršim pravilo da u kolima ne radim ništa. Nek' ide život, daću mu da mi popuši, samo da se olakšam. Zazvonio je njegov mobilni u trenutku kad se hvatao za kvaku. Počeo je da muca, da nervozno okreće glavu na sve strane. Prstom mi je pokazivao da ćutim. Zatim je rekao da je tu sa kolegom i da gleda njegov auto. Nešto je još mrmljao udaljivši se od kola. U ogledalu sam video da mu prilazi žena i da se ljube ispred ulaza u kafić. Jasno mi je bilo zašto je nervozan. Takođe, jasno mi je bilo da ću morati sam da izdrkam čim se sklonim od kafića u neki mračniji deo ulice. 


Malo je falilo da nas njegova žena uhvati "na gomili". Ne bi se vatali tu, ispred kafića, ali sve jedno. Nekoliko dana kasnije mi je rekao da je sva sreća što je žena primetila muško za volanom, jer je već duže sumnjala da on ima švalerku. Ovako se smirila jer joj nije palo ni na kraj pameti da je videla muža sa budućim švalerom. Još jednom smo se videli na kafi i tada sam čuo ostatak priče za muškarce i priče o ženama koje tuca van kuće. Tek treći put sam sa njim imao seks. Ceo komplet, od vatanja preko pušenja do tucanja u guzu. Videli smo se još tri puta, a ako bude prilike, videćemo se još koji put.

Kategorija:
Gay erotske priče