Rovnjska kiša

Sa Suzanom i Gagom sam već par godina imao redovan seks. Prvo je bio čist hetero odnos gde smo Gaga i ja tucali njegovu Suzanu. Zatim se desilo da sam počeo da tucam i nju i njega. Zatekao sam ih jednom u krevetu i Suzana je Gagu tucala dildom. Posle toga sam postao zamena za dildo kad je Gaga u pitanju. Imali smo stanove u Rovinju i tamo smo provodili dosta vremena tokom godine. Na kraju leta, pred povratak u Beograd, valjalo je spremiti stan, pobacati hranu, oprati sav veš i posteljinu, pokriti nameštaj i obaviti još mnogo sitnih poslića. Obično je to na kraju padalo na moja i Gagina pleća. Žene bi se vratile u Beograd, a nas dvojica, kao i većina muževa, bi ostali da spremimo stanove.

Jedne godine smo baš odužili boravak u Rovinju skoro do polovine oktobra. Suzana se vratila u Beograd početkom septembra, moja tadašnja draga se spakovala još polovinom avgusta i nas dvojica smo ostali sami. Svakodnevno smo se viđali, tumarali sve praznijim Rovinjom, išli par puta u Trst po krpice i neke gluposti za kuću i uglavnom trošili vreme i pare na blejanje. Pre podne kafa u gradskoj kavani, pa ručak kod "Sidra" ili bi nešto sami spremali. Po podne bi nekad išli u "Monvi" na kuglanje. Uveče bi obično svratili u "Tropiko" na profiterole. Vikendom bi išli u "Monvi" u diskoteku (da, tada je to još uvek postojalo) ne bi li smuvali nešto žensko za baciti pod jaja. Više nije bilo lepo za kupanje pa smo to batalili kao aktivnost. Ponekad bi otišli na "Škarabu"  ili ispod hotela Monte Mulini na Punta korenti, tek da se osolimo i odmah bi trčali kući da se sušimo i grejemo. Često bi se kući vratili istuširani jer bi nas uhvatila kiša kod Fabrike duvana.


Jedan od tih dana kad smo se tuširali u hodu po pljusku, stigli smo kod Gage u stan jer je bio bliži. Onako mokri u šortsevima koji su se lepili za noge i dupeta, ušli smo u sobu i počeli da se skidamo. Ništa bitno, godinama u nazad smo se i skidali i oblačili zajedno. Ali tog dana, verovatno zbog nestašice ženskih, počeli smo da se odmeravamo dok smo se skidali. Jeste bilo sveže, ali su nam se kite dizale. Gaga je uključio grejalicu u sobi pa smo obojica ušli u kupatilo jer je tamo ipak toplije, a i treba sprati kišnicu pomešanu sa prašinom. Kada je bila mala za dvojicu temeljnih momaka, pa me je Gaga pustio da se prvi istuširam. Ušao sam u kadu i po vojnički, oprao se sa 20 litara tople vode. Usput mi je palo na pamet da ipak dobro operem guzu, jer, nikad se ne zna. Na brzinu sam to obavio i odskakutao bos po hladnim daskama na podu, do sobe. Odmah sam se zavukao ispod jorgana i čekao Gagu. Ubrzo se i on zavukao pored mene u krevet. Grejali smo se nekoliko minuta, a onda smo počeli da se vaćarimo ispod pokrivača.


Drpali smo se za kite, nadrkavali jedan drugog i stiskali guzove. Grejalica je odradila posao pa smo se ubrzo otkrili, što od toplog vazduha, što od naših vrelih tela. Okrenuo se i počeo da mi puši. Lizao je glavić, uzimao celog u usta, lizao mi jaja, pa se vraćao na glavić. Sisao je kurac kao najbolja pička. Uživao je u tome. Uzeo sam kurac u ruku i lupao mu šamare po obrazima i ustima. Zatim sam ga okrenuo da mu glava malo visi sa ivice kreveta i jebao ga tako u usta. Ulazio sam dosta duboko, pa bi se Gaga po neki put zagrcnuo i zakašljao. Na kraju se pridigao i rekao da ne može više. Uhvatio me je za guzove i povukao na sebe. I dalje je ležao na leđima, pa sam čučnuo iznad njegovog lica. Nabio mi je jezik u čmar, što me je žestoko napalilo.


Iako vrlo retko to radim, tada sam poželeo da popušim Gagi. Prionuo sam na dudlanje, a on je i dalje jezikom obrađivao moju guzu. Pošto mi je njegova rupica bila na izvol'te, opljunuo sam ga i ugurao mu prvo jedan, a gotovo odmah zatim i drugi prst. Počeo je da meša i izdiže kukove. Nabijao sam mu dva prsta i povremeno ih okretao ne bi li mu što bolje raširio guzu. Na kraju je dobio i treći prst. Samo je stanjao od zadovoljstva i mumlao licem i jezikom nabijenim u moje dupe. Nisam hteo tako da svršim, a i njemu je kita bila sve tvrđa od nabijanja tri prsta u guzu. Digao sam se i okrenuo Gagu na stranu. Isturio je dupe i rukom raširio guz. Dobro sam opljunuo kurac i prislonio ga na njegov vrući čmar. Lepo raširena rupica me je lako primila i ubrzo sam bio do jaja nabijen u Gagu.


Tucao sam ga tako neko vreme. Polako sam nabijao i izvlačio kurac iz njegovog dupeta. Držao sam ga za kukove i navlačio na kitu, a on je sve vreme rukom vukao guz da se raširi. Savio je noge u kolenima i još više se natrtio. Ležao je na levom boku. Uzjahao sam ga preko leve noge, a desnu sam mu dizao kako bi se što više otvorio. Nabijao sam mu kurac u vrelo dupe, vlažno od sokova i pljuvačke. Stenjao je svaki put kad bih stigao do kraja i kad bi moj stomak pljesnuo po njegovom guzu. Jaja su mi se klatila i lupala ga po butini. Drpao sam ga za sisu, a on je sebi drkao. Na kraju više nisam mogao da izdržim i počeo sam da mu punim bulju spermom. Tada, polovinom '80 sida još nije bila u puom zamahu, a i bio sam mu jedini partner, pa smo mogli da se jebavamo bez zaštite. Kroz smeh, za trudnoću se nismo brinuli. Dogovorili smo se da priznam dete ako ga bude, i to je to. I tako, svršavao sam u Gagu koji me je sve vreme vukao da uđem još dublje. Kita je šljapkala u opuštenom čmaru iz koga je curkala sperma i slivala se niz guzu.


Izvadio sam kurac iz Gage i svalio se pored njega. Znao je da volim kad se posle jebačine namesti na kolena i natrći da mu sperma iscuri iz guze. To je i Suzana volela da gleda. Namestio se, naguzio i bela tečnost je procurela iz njega. Napinjao je čmar koji se malo otvarao, praveći pri tome balončiće sperme. Okrenuo se prema meni i pitao da li bi mu izdrkao da svrši. Naravno da sam ga odmah ščepao za kitu i počeo da mu drkam. Još je bio na kolenima raširene guze pa sam mu ugurao tri prsta u opušten čmar. Sam se nabijao na prste i mešao kukovima. Ubrzo je počeo da prska. Prvi mlaz je ošinuo na jastuk, a drugi, veći, je prebacio do zida. Guza mu se stiskala oko mojih prstiju, a sokovi su ponovo počeli da je podmazuju. Kad se, posle nekoliko dugih mlazeva primirio, izvadio sam mu prste i pustio kitu koja je i dalje stajala kao jarbol. Iz modrog glavića je curela poslednja kap i klizila niz kurac. Nestala je u dlakama oko jaja. 


Otišli smo da se peremo. Istuširani, opet smo legli u krevet i upalili TV. Nismo govorili italijanski ali u tom trenutku RAI1 je bio savršena noćna lampa. Te večeri smo izašli iz stana da obrnemo krug po gradu i vratili se da ponovimo jebačinu od posle podneva. Bila je isto tako strasna kao i prva, ali sa manjim mlazevima. U međuvremenu smo uspeli da sa zida speremo "sutlijaš" kako smo to u šali zvali. Do povratka iz Rovinja sam još nekoliko puta tucao Gagu. Svaki put je bilo sve bolje i priznao mi je da mu se to jako dopada. To je bio prvi put da sam jebao Gagu bez Suzane. Kasnije smo to povremeno praktikovali kad bi Suzi bila na putu ili kod svojih, ali uglavnom smo nastavili da se seksamo u troje. 


P.S. U Rovinju nisam bio od 1990. Osim Punta korente, verovatno sve drugo nosi novo ime ili ne postoji. Tropiko je bila poslastičarnica preko puta autobuske stanice. Ne znam da li danas postoji nova stanica, u kom slučaju bi ovo bila stara autobuska stanica. Fabrika duvana sigurno još uvek stoji na istom mestu. Punta korenta je park -šuma koji je počinjao nešto posle fabrike duvana i završavao se kod tadašnjeg hotela Eden. Već pred kraj osamdesetih je ispod hotela Monte mulini, u praku Punta korenta, bila izgrađena marina. Pre toga je to bilo jedno od kupališta. Monvi je početkom '80 bio, a možda je i danas, zabavno rekreativni centar, u to vreme jedan od većih na Jadranu. Imao je kuglanu, kafiće, diskoteku i sportske terene. Vrlo popularno mesto za mlade. Škaraba je bila omladniski kamp na stenovitoj obali, pa ako bi u gradu videli čoveka u ranama i posekotinama kao da se tukao sa tigrovima, znali bi da se kupao noću na Škarabi. A tamo se noću uvek kupalo posle seksa. Ako se neko seća starog Rovinja, eto mu podsećanje. Novije generacije neka mi oproste.

Kategorija:
Gay erotske priče