Senke kroz roletne

Vozi se motorom po gradu. Baza kao gluva kučka. Besciljno vrti krugove od Karaburme do Zemuna, od Trošarine do Dorćola. Samo bespotrebno prži gorivo. Ne može da se svitla u kući.


Topao maj, sami su u kući. Podnevno sunce pravi oštre senke kroz roletne. Otvoreni su prozori i čuje se ulica. Automobili, autobusi, dečja graja, muzika iz kafića preko puta. Gledaju se i smeše. Treba da pođu u Obedsku baru jer im je prdnulo u pamet da idu tamo. Tek onako, bez veze, poželeli su da vide barske ptice. Laka, letnja suknja joj leprša oko nogu. Okrugla guza poskakuje dok silazi sa stolice. Pela se da dohvati rančić iz ormana. Slatka je tako oniža, trtasta, sa okruglim, kruškastim sisićima. Vitak struk se jasno ocrtava ispod majčice koja je taman dovoljno zategnuta preko grudi da se lepo vidi njihov oblik, čak i u grudnjaku.


Prilaz joj, grli je, ljubi, jezikom prelazi preko njenih usana. Ona se predaje njegovoj strasti i seda na trosed. Širi joj noge i ljubi butine. Tangice mirišu na nju. Ima tako lep, čist miris kože. Ljubi je sve dalje i stiže do tangica koje glume prepreku ka njenoj ribici, slatkoj i mirisnoj. Gura ih u stranu i jezikom zalazi između usmina. Ona leže i prepušta se njegovom jeziku, prstima i njegovoj želji da je obljubi, da je ljubi i uzme nežno, ali snažno, strasno.


On se pridiže, skida farmerke i gaće. Kleči ispred nje, raširene i otvorene za njega i njegovu tvrdu muškost. Glavić mu je već zategnut i modar, a kapljica radosti se cakli na zraku sunca kroz roletnu. Ulazi u nju, vrelu, klizavu, mokru od želje. Vode ljubav strasno, jako, pohotno. Svršavaju gotovo istovremeno uz prigušene krike da ih ne bi čule komšije. Ostaju zagrljeni i spojeni, hvatajući dah. To im je drugi put tog dana da vode ljubav. Ne mogu da se zasite jedno drugog.


Čeka je posle posla da idu u Merkator. Dolaze im gosti pa hoće da ih dočekaju nečim ukusnim. On voli i ume da kuva. Čak je dobio priznanja od profesionalaca da kuva kao profesionalac. Ona se smeje i prilazi kolima. Ulazi i baca mu se preko sedišta u zagrljaj. Ljube se na očigled kolega i momaka iz obezbeđenja na ulazu u firmu. Svi se smeju i navijaju. Smeju se i oni. U Merkatoru, on ide iza nje iako ona nema pojma šta im treba za kuvanje. Voli da gleda kako ona trčka tamo-amo, a guza joj drhti u tesnim pantalonama. Već se zaokruglila. Obedska bara je bila pre deset godina, ali strast i dalje traje. 


Gosti nikako da odu. Konačno ostaju sami. Gledaju se preko stola i smeše. Oboje znaju šta sad sledi. Pitanje je ko će prvi ustati od stola i zaskočiti onog drugog. Ustaju istovremeno i bacaju se u zagrljaj. Stiska je kao medved, ali ona to voli. Pritiska je uz sebe i pridiže. Skače i obuhvata ga nogama oko struka. Otežala je za ove godine, a on je omatorio. Nekako su ostali na nogama i smeju se kao blesavi. Zatim padaju na ugaonu garnituru.


Zadiže joj majicu i ljubi joj grudi. Gricka joj bradavice, steže sisiće. Spušta se do stomaka koji drhturi od slasti. Ljubi je i zubima prelazi preko kože.  Rukama pravi nabore slaca na stomaku i grize je ovlaš. Ona se smeje jer je to golica i psuje ga što je pravim debelom. Okreću se i ulaze jedno drugom licem u međunožje. Sad su u položaju 69 i više ne govore. Čuje se samo kako mljackaju i mumlaju. Tvrd mu je kao kamen. Nestaje u njenim vrelim ustima. I njen pičić je vreo. On jezikom istražuje već dobro poznata mesta, ali nikako da ih se zasiti. 


Seda, a ona seda na njega. Oseća kako njegova muškost ulazi u meku i mokru ribicu. Sokovi njene strasti se cede preko njegovih jaja. On je hvata za kukove i navlači je jače i dublje. Ona ga drži za ramena i nudi mu dojke, već pocrvenele od poljubaca i njegove neobrijane brade. Ljubi ih, stiska rukama, vrti bradavice u ustima kao bombone. Ona silazi sa njega i okreće mu guzu. On zna da ona voli kad uđe u njenu tesnu guzu, uvek spremnu da ga primi. Polako ulazi i čeka da se opusti. Redovno tako vode ljubav pa se rupica razradila od Obedske bare do danas. Pohota ga obuzima i nabija se jako i duboko u nju. Ona ga prati i kad on zastane, sama se navuče. Mazi se rukom po klitorisu dok joj je u guzi i on ubrzo oseća kako se steže i opušta. Ni on neće još dugo. Oseća kako mu glavić raste i ispunjava njeno dupence vlažno od sokova i pljuvačke. Svršavaju gotovo istovremeno. To su usavršili još davno. Padaju na garnituru, znojavi i lepljivi. Odlaze u kupatilo i zajedno se tuširaju.


- Trtkanjeee... - kikoće se ona i nabija mu dupence u krilo dok se pokrivaju za spavanje. Prebacuje ruku preko njeog stomaka i tonu u san.


 Čuje je je ujutru dok kuva sebi kafu pre polaska na posao. Neće da ga budi jer je slinav i kašlje. On se budi kad ona izlazi iz kuće. Na stočiću su lekovi, čaj, vitamini i papirić sa nacrtanim srcem. Ne vidi se srce, ali on zna da je tu jer je nacrtano njenim prstom umočenim u ribicu. On joj šalje poruku "mljac". 


Kad je na motoru ili u poslu, on često ne može da se javi na mobilni. Kad na kraju pogleda telefon, ima po 50 propuštenih poziva. Tako je od početka. Ako se odmah ne javi ili ne odgovori na poruku, čeka ga beskonačno zvanje dok se ne isprazni baterija. Na kraju uvek ispada krivac. Na poslu je i stiže mu poruka "ključeve od stana ubaci u sanduče". Nije očekivao ništa drugo. Tako je moralo biti. Odlazi motorom, javlja se komšijama ispred zgrade i ubacuje ključeve u sanduče. Par meseci kasnije, stvari su ga čekale spakovane u hodniku ispred stana.


Četvrti rođendan od tada su čestitali jedno drugom putem sms-a. I četvrtu Novu godinu, takođe. On ima zamenu za nju. I ona ima zamenu za njega. Šta god da počne da radi, ne ide mu. Gde god da pogleda, nešto ga podseti. Zna on odlično da je budala što je to trpeo makar i pet minuta, ali... I tako, vozi se po nekad motorom po gradu. Baza kao gluva kučka. Besciljno vrti krugove od Karaburme do Zemuna, od Trošarine do Dorćola. Samo bespotrebno prži gorivo. Ne može da se svitla u kući. 


Ovo je tuđe iskustvo, pretočeno u priču. Ne znam baš sve detalje jer im nisam držao sveću, ali se dovoljno dobro i dugo poznajemo da nisam mnogo pogrešio. Večera posle Merkatora je bila za mene i moju dragu. Akteri su i danas moji poznanici i viđamo se povremeno, ali nikad svo troje zajedno. Ako neko od njih pročita priču, sigurno će se prepoznati.

Kategorija:
Strejt erotske priče