Dosadna žurka

Žurka je bila dosadna i glupa. Po ko zna koji put rekoh sebi da na rođendanske žurke poznanica i koleginica u menopauzi, neću ići. Još su se neki iznapijali i pevali narodnjake. Zagrljeni i znojavi, sa košuljama ispalim iz pantalona, bili su oličenje muževa koji su se oženili jer je mlada ostala u drugom stanju. Njihove nekadašnje mlade su bistrile ženska pitanja u vezi klimakterijuma, pominjući rođake sa nerazumljivim dijagnozama. Sve u svemu, što bi rekli klinci, bulja.

Muvajući se po kući, pazio sam da ne ugazim u prosuto piće po podu ili da ne sednem u tacnu sa nepojedenom ruskom salatom. Kanapei su davno pojedeni, prase je loše pečeno, jagnjetina je lojava i jedu je oni što piju i pevaju narodnjake. Ruska salata je solidna ali je autor umešao i kikiriki. Svašta, ko još pravi rusku salatu sa kikirikijem? Domaćica je prezula papuče na kojima je mali prst sebi procepio rupu. Skuplja čaše i flaše, a pripomaže joj njen momak-dečko-muž-prijatelj... Kako li se već naziva ta uloga kad oboje imaju preko pedeset godina.


Bacim pogled na sat. Jedanaest sati, kuca nano... Vreme je da se bega. Na vratima se pozdravih sa domaćicom i njenim... Šta god da je. Zahvalio sam se na divnom vremenu provedenom kod njih. Pored mene je stajala i neka žena takođe zahvaljujući domaćinima na gostoprimstvu. Izašli smo zajedno iz stana i čekali lift. Ljubazno smo se, u tišini, smešili jedno drugom. U liftu osetih parfem i glasno udahnuh miris, a odmah zatim, još jednom. Primetila je da udišem njen miris.


- Izvinjavam se, sviđa mi se parfem. Oprostite na drskosti.

- Nema potrebe da se izvinjavate. To je... I reče ime parfema.

- Hvala, zapamtiću.

Već smo bili na kapiji, otvorio sam vrata i propustio damu.

- Laku noć i hvala za obuku iz parfema.

- Nema na čemu, laku noć i prijatno.

Krenuo sam kolima ka kući. Na stanici sam video ženu i zaustavio se.

- Želite da vas povezem, idem ka Đermu.

- Hvala, ja sam na Ceraku.

- Ako želite, odvešću vas do tamo, nije mi problem. Trenutno je samo minus osam - rekoh kroz smeh.

- Hvala, neću da vas deranžiram.

- U redu, kako god želite. Doviđenja - i krenuh dalje.

Đavo mi nije dao mira, pa sam napravio malo veći krug i vratio se posle desetak minuta do stanice. 

- Dakle, minus osam je, bus koji čekate će doći možda nekad, a možda i neće. U kolima je toplo, svira tiha muzika i imate mogućnost da se spasete bede. Gde na Ceraku?

- I vratili ste se zbog mene? 

- Ma jok, volim da se vozam ovuda u krug. To me opušta i blagotvorno deluje na probavu - odgovorih kroz smeh.

- Pa, mogla bih da iskoristim priliku kad je već ponuđena - reče i otvori vrata.

- Dobro veče po drugi put, ja sam Gavrilo.

- Valentina, drago mi je i dobro veče po drugi put.

Pošto od te stanice ima da se vozi bar četrdeset minuta do Ceraka, predložio sam joj da tašnu baci na zadnje sedište i skine kaput jer je toplo u kolima. Oklevala je govoreći da joj je ok.


- Zaista nema potrebe da me vozite do Ceraka, može samo do zelenjaka ili slavije pa ću tu da uhvatim prevoz. Trošite gorivo bez potrebe.

- Izvin'te, ne sećam se da sam vas pitao gde usput čekate prevoz. Ako me pamćenje ne vara, ponudio sam prevoz do kuće. Zar zaista mislite da bih vas ostavio da po mrazu čekate bus?

- Ma ne mislim, samo mi je neprijatno da vas dranžiram.

- Opustite se, skinite kaput i bacite ga pozadi. Bacite i tašnu ako vam je teška u krilu.

Nije se dala prevariti, ali sam znao da će uskoro grejanje početi da pravi saunu u autu, pa će se sama skinuti.Tako je i bilo već posle kilometra. Samo sam se nasmejao kad je počela da skida kaput. Uzvratila je osmeh.

- Lepo ste mi rekli. Kako ovaj auto tako greje, a u mom saksu se smrzavam? 

- Ne znam za saksa, ali ovaj greje za sve pare.

U stvari vrlo dobro znam zašto moj auto greje, a sakso ne greje, ali nisam imao živaca da objašnjavam, a i ne bi razumela. Ako vozite skandinavski auto sa mnogo kubika, sva je prilika da dobro greje. Francuske gajbice za voće na točkovima, ne greju. Prosto k'o pasulj.


Gledao sam krajičkom oka moju saputnicu. Pa, slobodno mogu reći da je zgodna. Pravilan nos, lepa usta, svetlo smeđe oči koje sam prve i primetio još u liftu. Svuda gde treba, imalo je šta da se pipne. Tamo gde ne treba da ima viška, nije ga bilo. Suknja je sezala do iznad kolena i koliko god se saputnica trudila da je spusti, ona bi se bezobrazno opet podigla. Na kraju je odustala da je vuče. Ispod džempera na kopčanje, košulja je bila zakopčana taman do početka dekoltea. A taj dekolte su činile očigledno veće grudi. Sve ukupno, saputnica je delovala malo kao učiteljica ili kancelarijski moljac. Uštogljena, pomalo nesigurna, nezadovoljna nekim aspektima svog života, gledala je pravo kroz vetrobran. Ipak, rado bih se pozabavio dekolteom dok ne krenu sokići ispod gaćica.


- Žurka je bila dobra samo za bežanje - razbio sam tišinu. Samo se osmehnula.

- A odakle znate Slavicu i Mikija? - upita me.

- Preko zajedničke poznanice, Slavicine bivše koleginice.

- Ja i Miki smo kolege. U stvari, radimo u istoj firmi, ali na različitim poslovima.

- Lepo. A čime se bavite?

- Radim u farmaciji. 

- Za informacije o neželjeim dejstvima leka, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom - počeh da se smejem.

- Ne, ja sam komercijalista, ekonomista.

- E, onda vas neću pitati za neželjena dejstva - i nastavih da se smejem.

Prihvatila je zajebanciju i smejala se. Počeli smo i da pričamo viceve. Činilo se da grejanje u kolima otkravljuje ne samo atmosferu, nego i moju saputnicu. Lagano i bez žurbe sam vozio kroz noć. Provukao sam kroz priču da nemam obaveza preko vikenda, da sutra nigde ne žurim, da na žurki nisam ni kafu popio... Sve što treba da se zna da bih bio pozvan na piće ili kafu. Valentina ne nosi burmu, ali to ništa ne znači. Ne pominje kućne ljubimce, letovanja sa mužem, decom... Nadao sam se da je sama.


Kad smo stigli skoro do njene kuće, zakukao sam kako sam ljubomoran na nju jer ima mesta za parkiranje, a kod mene oko Đerma ne mogu ni greškom da se parkiram. 


- Ko će sad da kruži po kraju kao mentol tražeći mesto? -kukao sam. - Tek posle dva izjutra se raziđu oni iz kafana pa se nađe neko mesto da parkiram. A do tada, Gašo, vrti se u krug ili spavaj u autu - nastavio sam da bogoradam.

- Pa, preseli se na Cerak - prekide Valentina moju tiradu.

- Rado, ali nemam kod koga - odgovorio sam i uputio joj dug pogled pravo u oči. - Da bar imam nekoga ovde da popijem kafu pa da u kući sačekam fajront, a ne u autu...

- Lukavo, lukavo. Ko bi rekao da si takav kvarnić. Ali mi se dopada. Bar nisi dosadan. Parkiraj, pa da čekamo fajront. Ni ja nisam popila kafu, a ništa mi nije slađe nego da ispijem onaj poslednji, hladni srk, i da se ušuškam da spavam.

- Pih, provalila si me. Moraću da poradim na stilu. Ovaj je očito providan. A hladan srk je zakon. I samo navučem jorganče do nosa - govorio sam dok smo išli preko parkinga.

Stan je sasvim uredan, čist i svetao. U kupatilu se vidi da fali muška ruka jer kazanče curi. "To ćemo sutra srediti" rešio sam u sebi. Seo sam na trosed i protegnuo se. Gledao sam je preko bar pulta dok vadi šolje.

- Turska, nes, filter, espreso iz patrone?

- Može.

- Šta "može"?

- Kafa. Može.

- Koja? 

- Koju mi daš. Šta ti piješ? - I uđoh u kuhinju. 

Gledala me je ljutito što je zezam. 

- Lepa si kad si ljutko - ispalih pravo njoj u čelo. Pocrvenela je, ali se nasmešila.

- Sad stvarno, kakvu kafu želiš? 

Uzeo sam njenu ruku, poljubio je i rekao - "Filter". Video sam da je aparat u redovnoj upotrebi, a kuvalo je potpuno belo unutra. Znači, ne kuva se kafa u njemu. Iznenađena poljupcem, zastala je i izvukla ruku iz moje. Nisam hteo da navaljujem, pa sam gurnuo ruke u džepove pantalona. Pristavila je aparat za filter i okrenula se da pođe ka sobi. Našli smo se licem u lice i nosevi nam se skoro sudariše. Ruke su mi i dalje bile u džepovima što mi nije smetalo da je poljubim kratko, ali slatko, i da se odmah odmaknem kako bih joj oslobodio put ka sobi. Opet je pocrvenela i provuka se pored mene.


- Da nisi malo preterao?

- Ne, što?

- Pa, mislim da si preterao. 

- Ok, ako želiš, odmah ću otići. Ali nisam se vratio u krug u onoj vukojebini tek da bih ispao seljak. Vratio sam se jer si mi se dopala. Odudaraš od miljea. Da si makar mrvu kao oni tamo, pustio bih te da se smrzneš na stanici. 

- Zašto misliš da je u redu to što si uradio?

- Zato što si lepa, pametna i želim da te poljubim. Prihvati to kao kompliment - govorio sam iz ćoška kuhinje. Prišao sam trosedu i seo pored nje na pristojnoj udaljenosti. 

- Nisam za jedno veče, nisam jebač presretač, ne lupam recke. A problem sa parkiranjem kod Đerma je živa istina, i sad bih zaista kružio po kraju. Hvala na kafi i toploj kući. Mogu li još jednom da te poljubim, mislim da nisam stekao pun utisak o tvojoj gornjoj usni?

Prasnula je u smeh. Iskoristio sam to i približio se. Opet sam uzeo njenu ruku i poljubio je. Nije se odmicala, samo me je gledala pravo u oči.Uzeo sam i drugu njenu ruku, poljubio je i obe stavio na moje obraze. Smešio sam se i čekao da me povuče k sebi i poljubi. I učinila je upravo to. Počeli smo da se ljubimo i mazimo po licu. Namerno nisam hteo da idem dalje. 


- Čini mi se da je kafa gotova - rekao sam i skupio njene ruke ispred sebe.

- Nema veze, aparat se sam gasi.

- Pijem slatku kafu, ali sad mi ne treba šećer. Slatko mi je da te ljubim.

Nastavili smo gde smo stali, ali sad sa mnogo više strasti. Jezici su nam se preplitali, grizli smo usne, prsti su nam lutali gde god su mogli da zađu. Najzad sam stigao rukom do dekoltea. Raskopčavao sam joj košulju i kad sam stigao do kraja, sama ju je skinula zajedno sa džemperom. Ljubio sam joj vrat pa se spuštao ka grudima. Mrsila mi je kosu - bar je to pokušavala jer se šišam na kratko, no nije važno. Grudnjak je pao kao poslednja linija odbrane i okrugle, bele grudi su bile slobodne. Bradavice su joj se ukrutile i očigledno su bile osetljive jer bi se stresla svaki put kad bih jezikom prešao preko tih jagoda.


Skinuo sam džemper, košulju i majicu zajedno. Nisam imao vremena da slažem garderobu. Bacio sam sve iza troseda. Taj potez mi je nekako otvorio put ka njenim nogama. Spustio sam se na kolena ispred nje i počeo da joj ljubim butine, zadižući suknju. Nije širila noge, već mi je podigla glavu i poljubila me.

 
- Moram pod tuš. Valjda ima tople vode.


Pa da! Isporuka tople vode na Ceraku prestaje oko ponoći ili nešto posle. Kakvo sranje, sad će ladna voda da mi ubije zadovoljstvo. Nisam heto da se bedačim. Pustio sam je da se tušira neko vreme, a onda sam otškrinuo vrata kupatila i pitao da li je slobodno. Izvirila je iza zavese, pljucnula malo vode i rekla: "valjda ćemo stati oboje". Uvukao sam se u kabinu i sakrio bolnu jezu jer sam golim dupetom prošetao preko hladnih pločica. Sigurno je to primetila iodmah prešla tušem preko leđa. Okačila je tuš na zid i nastavili smo da se ljubimo. Voda je padala po nama, a ja sam kleknuo i ponovo se spustio licem do njenog venerinog brega. Bila je obrijana, a samo mala traka dlačica je krasila blago ispupčen brežuljak. Ovaj put me nije ni vukla ni gurala, nagla se i leđima naslonila na pločice. Iskusna je, tu je zid bio topao od vode, a ja sam dupe zalepio opet na hladne pločice. No, to mi nije umanjilo užitak. 


Zagnjurio sam lice u njeno međunožje, ljubio brežuljak, palacao jezikom ispod njega. Raširila je noge i pustila me da jezikom zađem koliko sam mogao preko usmina, sve do zrnca sreće. Nastavio sam još niže, a ona je na to malo savila noge u kolenima. I pored vode koja je pljuskala po nama, osetio sam slankast ukus njenih sokova. Vratio sam se jezikom do zrnca sreće koje je sada već vidno nabubrilo. Stiskao sam joj zadnjicu i gurao glavu u ribicu. Imala je čvrsto dupence, taman dovoljno šire od struka da i jedno i drugo dođu do izražaja. Rukom je upravljala mojom glavom i trljala se ribicom o moje lice kad bih posustao. Odjednom se kratko stresla i glasno uzdahnula. Pogledao sam joj grudi i video da su bradavice modre. Sve vreme dok sam je lizao, drugom rukom je stiskala grudi i štipala bradavice. Kasnije mi je rekla da ponekad može svršiti samo mazeći grudi i štipkajući bradavice. 


Podigao sam se i pošli smo onako mokri ka spavaćoj sobi. Bračni krevet nas je dočekao hladnim čaršavima. U sekundi su joj se ukrutile bardavice što sam iskoristio da ih grickam i sisam. Grebala me je po kosi i vratu. Shvatio sam to kao poziv, ali sam se prevario. Izvukla se ispod mene, gurnula moj kuk da se izvrnem na leđa i zaglabala kitu. Naježio sam se od zubića koji su prešli preko glavića. Zagrizla je blago ispod glavića i gledala me u oči. Uzdahnuo sam, a onda je počelo galaktičko pušenje. Sisanje, lizanje, uvlačenje jaja u usta, oblizivanje glavića, guranje jezika u rupicu na glaviću... uskoro nisam mogao da pratim šta mi sve radi. Mazila me je prstima, jezikom, nabijala glavu na kitu da sam lepo osetio kako joj ulazi u grlo. 


Uhvatio sam je za kosu i počeo da dajem ritam. Jebao sam je u usta, gurao ga u grlo. Sve je to u njoj izazvalo da se još više ovlaži. Kako sam je dodirnuo po pički, tako je svršila. Prvo jednom, relativno blago. Zatim još par puta u rafalu, a na kraju jednom za sve pare. Opet sam bio licem između njenih nogu. Držala me je za glavu, trljala se o moje lice, puštala mi glavu pa stezala svoje sise. Ja sam predano mazio prstom i pomagao jezikom. Kad se bura smirila, snažno me je obema rukama uhvatila za mišicu i privila se uz mene. 


- Samo minut, da dođem sebi - rekla je tiho.

- Može i više minuta - odgovorio sam i poljubio je u kosu.

Zaista, posle samo minut, njen pogled mi je rekao sve. Moj je red da vodim igru. prešao sam prstom preko potpuno mokre pičke, ali je sklonila ruku i povukla me da se popenm na nju. Raširila je noge, zagrlila me oko vrata i u pola glasa izustila: "Uzmi me". Polako sam ušao jer je pička, iako potpuno mokra i klizava, bila vrlo tesna. Gotovo nečujno je zastenjala pa sam stao da se opusti. Kad me je drugi put pogledala, jasno je bilo šta očekuje. Počeo sam da jebem kao pomahnitao. Ona je to još pojačavala mešanjem ispod mene. Vukla me je za kosu, za ruke, štipala me za guzove, grebala po leđima. Ne treba pominjati da sam sutra bio plav i pun ogrebotina. Ali, kao što kažu, ljubav ume da boli.


Nabijao sam se u nju, držao je za članke i širio noge, zatim me je obgrlila obema nogama preko leđa i gotovo se nabijala odozdo. Okrenuo sam je da me zajaše. Nabila se svom težinom do balčaka. Skakala je, mešala, cičala. Trpala mi je sise u usta i pomagala mi držeći me za potiljak. Sisao sam kao da nikad sisu nisam video. Grickao bradavice, muvao je licem. Izvila se u nazad i nastavila da se nabija svom žestinom. Tada je svršila još dva puta. Sišla je sa mene i kleknula na ivicu kreveta.


- Nabij mi ga zguza. Nabijaj mi ga.


Kad ti lepa žena kaže tako nešto, uopšte se ne buniš. Samo poslušaš to što je rekla. Prionuo sam na posao i deljao je. Škrgutao sam zubima trudeći se da ne svršim. Hteo sam da traje. Pljunula je sebi na prste i nabila ih u dupe. Mazala je, gurala dva prsta u rupicu, pljunula još jednom i sve mi je bilo jasno. Prešao sam iz jedne rupe u drugu. Iznenadio sam se kako sam lako ušao u vrelo, tesno dupence. Guzio sam je malo, a onda je vrisnula, stisnula guzu i poečla da se trese. Posrnula je i ležao sam svom težinom na njoj, još uvek nabijajući kitu u njeno dupe. Tek tada sam primetio da je rukom mazila pičku dok sam se nabijao u guzu. Došao je i moj vrhunac. 


- Gde želiš - pitao sam jedva uspevajući da odložim prvi mlaz.

- Puni mi dupe - bio je to dovoljan znak da počnem da prskam.


Svršavao sam kao konj, nabijao ga duboko u nju. Guza joj se čas stiskala, čas opuštala toliko da je mogao da uđe bar još jedan, ako ne i dva prsta pored kite. Punio sam je jako i do kraja. I poslednju kap sam istresao u njeno dupe držeći je rukama za ramena i vukući na kitu. Kad se sve smirilo, kad sam ispao iz nje i kad se ona okrenula na leđa, dočekao me je njen pogled, potpuno različit od svega pre. Imala je sasvim drugačij iizraz lica, smešila se na drugačiji način, oči su bile polu snene. Taj izraz lica me je raznežio i poljubio sam je u oba oka, a potom lako u usta. Grlila me je oko vrata i gledala me. 


- Baš si lepa, sad.

- Znam, imam izraz potpunog zadovoljstva. Svršila sam celim telom.

- Ja imam poseban deo tela za to, ali mi se ipak tresu kolena.

- I meni. Ne žurimo, kad se smirimo idemo pod tuš. Biraj stranu kreveta. 

- Pa mogu da idem, ne moram da spavam kod tebe.

- Autu je sasvim dobro ispod lampe, tebi će biti dobro ovde, ne komplikuj nego biraj stranu. I da znaš, zelena četkica je tvoja, peškir ti visi pored sušača. 


Poljubila me je nežno i povela ka kupatilu. Tokom vremena sam zamenio četkicu i sad imam plavu. Vodokotlić ne curi, a moj auto je pored saksa ispod lampe.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Extra priča, realna...

Korisnik

Bravo, uzivali smo u priči, samo nastavi

Korisnik

Odlična priča.... svaka čast

Korisnik

Konacno jedna lepa prica