Tragovima sperme

Abela se srećno raspakovala i pogledala oko sebe svoj novi dom. Ovo novo okruženje će joj doneti malo više mira i radosti nego njen prošli dom, tiho je razmišljala u sebi dok je postavljala sliku na zid. Umorna od raspakivanja, legla je u fotelju i malo odahnula. Prstima je prelazila po stomaku i zavukla ruku u gaćice. Pa da ozvaničimo ulazak u novi dom malim drkanjem?, premišljala se i počela da drka pičkicu. Toliko dugo nije osetila kurac u sebi da je već počela da gubi razum. Nekoliko puta dnevno je drkala, uvek zamišljajući zgodnog, mišićavog tipa opaljenog suncem kako je jebe i razbija, uvek zamišljajući, i na kraju uvek mrzeći sebe kada je svršavala, shvatajući da nikakvog muškarca nije bilo, i da ga dugo neće biti. Nije razumela zašto joj muškarci ne prilaze, zašto je ne muvaju. Bila je lepa, slatka, poželjna i duhovita. Šta je to bilo u njoj što je odbijalo muškarce? Sklonila je te neprijatne misli sa sebe i pošto je svršila, izašla je napolje da malo prošeta i upozna bliže svoje novo okruženje. Iza zgrade se nalazio mali park, i uprkos hladnom vetru koji je duvao, Abela je sela na klupu i zapalila cigaretu. Posmatrala je krošnje drveća kako se njišu nošeni vetrom, travu, cveće i ljuljaške. Zapazila je neku devojku kako joj se približava. Bila je slične građe kao Abela, samo malo punija u licu.
-Ćao. Ti si nov stanar, jel? Ja sam Marta.
-Drago mi je, Marta. Da, baš sam se nedavno doselila.
-Mogu da sednem?
-Sedi slobodno.
Marta sede pored nje i zapali cigaretu. Malo joj se primakla i njene butine se spojiše sa Abelinim. 
-Nego...baš si izabrala taj stan na trećem spratu?
-Što? Jel se nešto desilo tamo?
Marta je izgledala iznenađeno. Slučajno je prešla rukom preko Abelinih nogu i povukla dim cigarete.
-Nisi čula? Prethodni stanar, zvali smo ga čika Stefan, živeo je sa svojim sinom do pre par godina. Jednog dana, Stefan je naprosto nestao, kao da ga je oluja progutala. Nisu uspeli da ga pronađu, i čika Stefan se odselio. Vrlo tužna priča.
-Uf, nisam znala za to. Šta misliš, šta mu se desilo?
-Nemam pojma. Možda je pobegao, a možda ga je neko oteo.
-Hvala ti što si mi to ispričala. Hoćeš li kod mene na kafu malo?
-E, može. Da se sklonimo sa ove hladnoće, reče Marta i nasmeje se.
Kad su ušli u stan, Abela je otišla do kuhinje da skuva kafu, a Marta je razgledala stan sa dečjom radoznalošću. 
-Hm...nemaš baš puno stvari..
-Pa nisam još stigla potpuno da se raspakujem. Ostalo je još mnogo stvari u drugom stanu.
Poče da duva jaka košava i prozori su počeli da se drmaju. Odjednom je u stanu postalo jako hladno.
-Uf, kako duva, daj da zatvorim prozore.
-Jao, što ti je lep krevet, moram da ga isprobam!, reče Marta i baci se na njega, počevši da se baulja kao malo dete.
-Tako je mekan i fin...mmm...
-Drago mi je što ti se sviđa. Kupila sam ga kod Numanovića. Čudno da još nisu počeli da greju, tako je hladno. 
Abela pruži kafu Marti i legne pored nje. 
-Daj da se pokrijemo, baš mi je hladno, zimogrožljiva sam..., reče Marta i priljubi se uz Abelu.
-Hmmm....tako si topla, i mirišljava...daj malo da ti ližem sise...
-Hej, šta radiš to? Ja nisam lezbejka, znaš!
-Ma opusti se...biće nam super...
Abela je popustila pred njenim pritiscima i dozvolila da joj mazi grudi i liže. Skinula joj je majicu i počela da joj sisa napupele bradavice. Potom je skliznula do njenih nogu i počela da joj siše pičku preko gaća.
-Ah...to mi radi, Marta, stenjala je Abela zamišljajući nekog tipa kako je obrađuje. Isprepleteni svojim telima, sladostrasno su trljali pičkice jedna o drugu.

Kad se Abela ujutru probudila, prvo što je primetila je da Marte nema. Ustala i otišla u kupatilo da se istušira. Tokom tuširanja je razmišljala o Marti, o tome kako će njihov seks uticati nadalje na odnos. Izlazeći iz kupatila, začula je neku buku na vratima. Otvorila je i videla neku dečurliju kako se grudvaju i bacakaju po snegu. Zatvorivši vrata, krenula je prema kuhinji, a onda je primetila nešto čudno na podu. Neka skorela stvar se nalazila na podu, produžavavši se u neisprekidanoj liniji sve do komode u uglu. Uzela je stvar i pomirisala je. Mirisala je na spermu. Bio je to trag sperme, pomislila je. Prišla je komodi, sklonila je od zida, i uvidela neka tajna vrata. Otvorila ih je i ušla u neku sporednu, tajnu prostoriju. Trag sperme je vodio Abelu sve do kutka prostorije, gde je neki zapušteni mladić čučao, zavezan gvozdenim lancem oko gležnja. Zarastao u bradu, smrdljiv, gledao je Abelu kao da je video duha.
-Ko si ti?, upitala ga je. Šta radiš ovde?
-Ja..ja..ja sam Stefanov sin. Zarobio me je ovde i otišao pre nekoliko godina. Nekako sam otključao vrata ali zbog gvozdenog lanca nisam se mogao daleko kretati, pa sam ostavljao tragove od sperme, nadajući se da će ih neko primetiti. Molim te, izbavi me odavde.
Abela je shvatila da joj se ovde ukazala jedinstvena prilika. 
-Hoću, ako me prvo pojebeš.
-D..da te pojebem, mucao je zarobljenik. Hoću, jebaću te, samo me izbavi odavde!
Abela se okrenula, skinula gaće i natrtila, da je ovaj jebe. Jebao je u dupe pet minuta, dok nije svršila jako. Onda je pozvala policiju. Brzo su stigli i oslobodili Stefanovog sina, a Stefana su uhapsili i odveli u zatvor. Stefanov sin je ostao da živi kod Abele, i jebao je svaki dan u dupe i u pičku.

Kategorija:
Lezbo erotske priče