Kad ginekolog jebe

Petar Petrović i njegova žena Miljana su doručkovali zajedno u njihovom stanu u strogom centru Beograda. Petar je bio cenjeni ginekolog, imao je svoju ordinaciju blizu crkve Svetog Marka, a njegova žena Miljana je radila kao računovođa u jednoj firmi. Vodili su tih, porodičan život ispunjen ljubavlju i pažnjom. Tog jutra, kada su doručkovali, Miljana je primetila nekakvo čudno ponašanje kod Petra. On je srkao kafu i nesvesno prevlačio prste preko dnevnih novina na stolu.
-Jesi li dobro, Petre? Izgledaš mi zabrinuto.
-Dobro sam, ljubavi. Imao sam strašan košmar noćas, pa sam malo potresen, odgovorio je Petar, još uvek srčući kafu. Miljana ga pogladi po ramenu i ustane sa stola. Pokupila je tanjire i šolje i počela da se sprema za posao. Pošto se spremila, poljubila je Petra i otišla. On je još malo sedeo, pušeći cigaretu, pa je i on počeo da se sprema. Još jedan dan ispunjen poslovnim aktivnostima, mislio je dok je vezivao kravatu gledajući se pred ogledalom. Kada je izašao iz stana, zapahnuo ga je svež jesenji vetar. Odvezao se automobilom i za nekoliko minuta stigao u ordinaciju. Njegova sekretarica ga je pozdravila kad je prolazio.
-Dobro jutro, Petre. Samo da vam kažem, čeka vas ona devojka za pregled, ona od pre dva dana što je zakazala.
-A, ona. Dobro, uvedi je. 
Kad je devojka ušla u ordinaciju, Petar je već bio spremljen za pregled, obukavši doktorski mantil i navukavši latex rukavice. 
-Dobro jutro, Anđela. Molim vas legnite na ležaj i opustite se. Šta ste ono rekli, neko peckanje?
-Da, već par dana. Užasno me izluđuje, ne znam šta da radim.
-Sad ćemo da vidimo. Samo raširite malo noge...tako...
Petar je gledao u njenu vaginu i počeo da joj širi usmine. Anđela se promeškoljila na ležaju, uzdahnula i instiktivno počela da skuplja noge. Bio joj je to prvi put kod ginekologa.
-Molim vas, malo strpljenja, Anđela, govorio je Petar dok joj je čačkao vaginu. Hmm...da. Ovo mi liči na opaku infekciju, Anđela. Očito niste prali vaginu redovno?
-Molim?, odgovori Anđela u čudu. To nije istina, ja pazim na svoju higijenu!
-Ne brinite, sad ću ja to da sredim, reče Petar i zavuče joj srednji prst u pičku, dok joj je drugom rukom masirao klitoris. Potom je spustio glavu niže i počeo da je obrađuje jezikom.
-Hm...prija li vam ovo? Pomoći će da vam se infekcija povuče. 
Anđela poče da se dere, ne verujući šta joj ovaj doktor radi.
-Alo bre, šta radiš to? Upomoć!
-Smiri se, Anđela, reče Petar držeći je za noge. Skinuo je pantalone, izvadio kurac i naskočio na Anđelu.
-Sad ćeš da vidiš kako ginekolog jebe!
-Upomoć!, vrištala je Anđela dok je Petar nabijao u pičku. Uhvatila je bocu sa alkoholom na stočiću pokraj ležaja, udarila njome Petra po glavi i ustala sa ležaja. Potrčala je napolje poluodevena, zapomažući. Petrova sekretarica je gledala ne verujući šta se dešava.

Anđela je prijavila Petra, tako da je bio osuđen na godinu dana zatvora i dve godine zabrane obavljanja ginekološke prakse. Sedeo je u zatvoru u Padinskoj skeli, okružen mišićavim robijašima. Gledali su ga kao neke zveri, njušeći ga i odmeravajući. Jedan od njih uskoči i reče:
-Jesi ti onaj ginekolog tip što je jebo pacijentkinju, a?
-Jesam. Šta s tim?, reče Petar ispljunuvši košticu semenke na pod.
-E sad ćeš da vidiš kako te mi jebemo, brale!
Robijaši navale na njega i počeše da ga jebu u dupe. Desetoro se izređalo na njemu, ostavivši ga da leži na podu robijaške ćelije razbijenog dupeta. Tako je Petar uskoro upoznao pravila u zatvoru. Dodvorio se nekom opasnom tipu, koji ga je štitio, a zauzvrat mu je Petar svakog dana pušio. Njegova žena Miljana ga je neko vreme posećivala, dok se nije spanđala sa kolegom sa kojim je pravila računovodstvene izvode. 

Dve godine kasnije...

Petar je konačno izašao iz zatvora. Osećao se osnažen zahvaljujući iskustvu koje je stekao na robiji, i odlučio je da napusti Beograd i preseli se u neko manje mesto. Imao je dosta ušteđevine, podigao je kredit i iznajmio kuću u Lajkovcu. Tamo je otvorio i ginekološku ordinaciju, i počeo ponovo da se bavi svojom profesijom. Ginekološka ordinacija je bila preko potrebna ženama iz Lajkovca, i skoro svakog dana su dolazile ženske osobe raznih dobi, zanimanja i staleža, da ih Petar pregleda. Većinom su to bile matore smrdljive babe, seljanke koje su orale njivu, ali bilo je i nekih lepih mladih seljančica. Jedna od takvih, Valentina, bliže se upoznala sa Petrom. Ona je bila novinarka, bavila se istraživačkim novinarstvom, i sa Petrom je počela da izlazi po Lajkovačkim kafićima. Vremenom, zaljubili su se jedno u drugo, i osnovali vezu. Valentina je prešla da živi kod Petra, i planirali su da se venčaju i zasnuju porodicu. Zajedno su išli u šumu da beru pečurke, jahali su na konjima po proplancima, muzli krave i terali ih na ispašu. Petar nije želeo da joj govori o svojim grehovima iz prošlosti, jer nije hteo da uzdrma njihovu vezu, za koju je po prvi put mislio da je jaka i stabilna. A Valentina, pošto je bila istraživački novinar, počela je da pretražuje po internetu o Petru, i na jednoj stranici je našla podatke o njegovom zločinu i boravku u zatvoru. Nije mogla to da nosi u sebi, i napustila ga je. Petar je tako ponovo ostao sam, ali je i dalje nastavio da se bavi ginekološkom praksom.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Sranjeee

Korisnik

Priča nije pretjerano kvalitetna, ali sviđa mi se što je pisana u trećem licu jednine i makar ima neku radnju.

Korisnik

Bez veze prica