Moje prvo gay iskustvo

Nikada sebe nisam smatrao homoseksualcem u pravom smislu te reči. Nikada me i nisu interesovali muškarci u tom nekom da kažemo ljubavnom kontekstu gde se ja kao ložim na njih ili se zaljubljujem. Kasnije tokom odrastanja sam shvatio da sam biseksualac, obožavam žene, volim ih, okrećem se za njima, svakakve misli mi se motaju po glavi šta bih im se radio, no, voleo sam i kurac. Bilo da gledam hetero ili gay porniće samo sam posmatrao kurac, kao hipnotisan. Od najranijeg detinjstva je tako. Imao sam neke, da kažemo gay, odnose sa par drugara kad smo bili deca, ali to je bilo više igra (ako se tako može reci, dečija radoznalost), ništa ozbiljno, svlačili smo gaće jedni pred drugima i tu se nešto pipkali. Iskreno, nikada nisam ni imao hrabrosti bilo šta raditi na tu temu sa bilo kim, ceo život sam držao to duboko u sebi, niko nije znao za to osim mene. Išao sam i na gay chatove, pričao tu s ljudima, medjutim kad dodje razgovor do toga da se vidim s nekim, odmah bi gasio chat i bežao. 

Pre nekoliko godina sam išao na more u Crnu Goru sa nekom familijom. Oni išli pa kao jel hoću s njima da se ne dosadjujem preko leta. Imao sam možda 19 godina. Letovali smo u nekom mestu blizu Ulcinja u nekoj velikoj vili na nekoliko spratova, gde je na svakom spratu bilo par soba i velika zajednicka terasa. Sa nama na spratu je bio par iz Beograda, on 31 cini mi se a ona 28 godina možda, sva dve male ćerke. On se zvao Marko a ona Jelena. Marko je prvi muškarac koji me je privukao u tom nekom seksualnom kontekstu bez da sam ga video golog il nešto. Imao je to nešto muževno u sebi ali nije bio klasicna srpska mačo seljačina već naprotiv, normalan, obrazovan i duhovit tip koji je na prvi pogled odavao utisak porodicnog coveka koji ne švrlja sa strane. Kad god bih ga sreo na hodniku ili terasi strašno bih se uzbudio i to mi je bilo potpuno neverovatno da mi se dogadja. Odbijao sam da poverujem u to! Medjutim vremenom sam se prepustio unutrašnjem nagonu, i kad bi smo nešto pričali onako u prolazu misli bi mi otišle dotle da se zamiljšljam kako klečim pred njim i balavim mu kurac, ližem mu jaja i kako me silovito nabija na isti dok ležim preko stola.
I tako skoro svaki put, pola ga i ne čujem šta mi govori već hitno napustim prostor, odem u kupatilo i pod tušem ga fino izdrkam.

Jedno veče, nakon što smo se vratili s plaže i večerali moji su polegali iscrpljeni od mora, a ja sam ostao da sedim na terasi i zamišljeno posmatram more i pijem pivo. U hodniku sam čuo Marka i Jelenu kako se nešto smeju, provirio sam i pozdravio se s njima. Pozvali su me s njima do Ulcinja, no, kakav sam smotan, ljubazno sam ih odbio i poželeo lep provod. Nakon toga sam se istuširao, legao i pošto je bilo jako vruce već posle sat vremena sam ustao i izašao na terasu i seo.

Posle nekih pola sata, 45 minuta oko pola 1h sam ih ponovo čuo, provirio:
- Kako je bilo?
- Bilo je fino mogu ti reći... Malo prošetali, seli popili piće s nekim prijateljima i tako... reče Jelena
- Čoveče nisi se pomerio s terase? -reče Marko kroz smeh
- Ma jesam brate, legao i ne mogu spavati od vrućine, sad sam ustao...
- Jeste vruće, aj sad ću dodjem da ti pravim društvo malo uz pivo -reče Marko

Srce je htelo da mi iskoči od lupanja! Počeo sam sav da se preznojavam!

- Važi... aj čekam te! - rekoh drhtavim glasom

Nakon 5 minuta eto njega na terasi, u boksericama i bez majice! Imao je ravan stomak, bez pločica, čvrstu sisu, i maljave muške grudi, preplanuo, skoro kao sa naslovnica Men's Health-a i sličnih časopisa. Kurac u gaćama mi se ukrutio do bola! Sva sreća pa je bio polu mrak!

Seo je pored mene i kucnuli smo se pivom

- Aj živeli! -reče Marko
- Živeli tebra! Gde ti Jeca?
- Legla je s decom... -reče on
- Ja sam pokušao da spavam, al vruće mnogo jebote (mislim se, tek sad neću spavati!)
- Ma da, opasno je vruće, a ovo hladno pivo baš prija -reče on
- Extra je!

Nastavili smo priču o uobičajenim stvarima, pivo po pivo, šta radimo, gde smo i tako to. Ja sam završio srednju školu, upisao Pravni, njegov kum je pravnik, bla bla bla, javi se za praksu i tako to, on ima neke fotokopirnice, kafić i neke stanove, životare, provode se... Onda smo se posle nekog vremena ućutali, pogledao sam ga da mu kažem nešto i video sam ga da je zaspao! Srce je ponovo krenulo da mi udara 200 na sat! Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu! Stotine poganih misli su me napadale sa svih strana, kurac mi je već odavno bio krut i mokar! Pomislio sam kako bi bilo super da mu sad kroz nogavicu vidim kurac! Ma šta da ga vidim, da mu ga sisam dok spava! Borio sam se sa mislima, bolje da ne uradim to, probudiće se, drugi glas mi je govorio sad ili nikad! Nikada se neće ukazati ovakva prilika da uzmeš nečiji kurac! Uradi to!

Ustao sam, spustio flašu na sto, pogledao kroz hodnik, nije bilo nikog. Pitao sam ga 'Hej? Spavaš li?' medjutim nije ništa rekao, samo je duboko disao, skoro hrkao! Rekoh sebi, jebote to je to! Sad uradi to!!

Kleknuo sam ispred njega, i približio facu njegovoj nogavici od bokserica i osetio predivan miris njegovog medjunožnja. Toliko opojan miris da sam mislio da ću se onesvestiti od užitka! Nastavio sam da mu primičem facu. I video i osetio njegova jaja i kurac koji je ležao preko njih, kao da spava. Sva krv u telu mi se sjurila u kurac, od nenormalne napaljenosti i predivnog opojnog mirisa njegovog medjunožja mi se mantalo, prvi put imam priliku da osetim pravi muški kurac i jebeno je predobro!! Nastavio sam da njušim njegovo medjunožje, da oprezno trljam facu o njegova jaja, i ližem njih kao i vrh njegovog kurca! Jebeno predivno! Ne mogu da verujem šta radim! Proturio sam ruku kroz nogavicu i uhvatio ga za kurac i jaja, tako su vrela. Još malo sam pomerio nogavicu tako da mu je ceo kurac s jajima ispao napolje. Trljao sam facu, udisao, lizao i na kraju lagano ubacio ceo njegov kurac u usta. Što i nije bio neki problem obzirom da je mlitav. Sisao sam ga kao žele bombonu. Zavrnuo mu kožicu i sisao lagano njegov glavic koji je imao predivan ukus. Dok sam ga tako njušio kao ker i balavio, jednom rukom sam sebi drkao kurac. Odjednom kurac je poceo da mu se diže?! U jebote! Kako sad ovo!? Izvadio sam ga iz usta i pogledao ka njemu! Skamenio sam se!! Bio je budan!

Gledao me je u oči! Od silnog uzbudjenja i napaljenosti sam izgubio pojam o svemu, pa i tome da lik nije disao već neko vreme onako duboko i da je možda jebeno budan! 
Pošao sam da se trgnem, da skočim i pobegnem no, čvrsto me je uhvatio za vrat i ruku rekavši 'Gde ćeš!? Gde si pošao?! Nastavi!!' 


Pokušao sam da se trgnem, odbijao sam rečima 

- Izvini jebote, stvarno ne znam šta mi je?
- Znam ja šta ti je, voliš kurčeve, misliš da nisam primetio kako svaki put uznemiren i crven u licu odlaziš u kupatilo?
- Ali, ja, znaš, tripuješ se... -opirao sam se
- Ne boj se, neću ti ništa, samo hocu da mi sisaš do kraja, ok? -uspravio se ispred mene dok sam klecao i prineo mi svoja jaja ustima
- Ne, jebote nemoj... opirao sam se i dalje
- Slobodno! Znam da želiš! Želim i ja! Pa neceš me valjda ovako sad ostaviti?!

Jedva sam ga pogledao u oči od stida, a onda, kao da je ušla neka kučkica u mene, gledao sam ga odozdo, potpuno van sebe od uzbudjenja i rekao sam mu

- Naravno, uradicu sve što hoceš! i strpao sam njegov već dignuti balavi kurac od nekih 19cm, sa obrijanim jajima i podšišanim dlakama iznad kurca.
- Tako je, hvala ti puno -rekao mi je

A onda je krenuo šou! Sisao sam taj kurac i gurao dokle god sam mogao. Grcao sam, curele su mi bale niz bradu, dok me je držao za vrat i nabijao. Drugom rukom me je milovao i tepao mi što me je tek dodatno napalilo! Svoj kurac nisam ni osećao koliko je utrnuo, znam da sam imao baricu na pločicama od njega. Pušio sam ga toliko da mi se činilo kao večnost, vadio iz usta, balavio sa strane, sisao jaja, lizao mu ispod jaja do čmara, cela faca mi je bila mokra od njegovog znoja, mojih bala i toga što mu je kurac curkao.

Onda me je podigao i prislonio uz svoje maljavo telo i strasno poljubio! Kurčevi su nam se dodirivali. Osecao sam njegov muški miris, zagrlio sam ga, sisali smo jezike kao nenormalni, spustio sam se do njegovih grudi, lizao mu bradavice, udisao njegov miris grudi, držao me je za guzu čvrsto da mu ne pobegnem a onda me je uhvatio za kurac i rekao

- A sad malo ja da probam!


Seo je i počeo da mi ga sisa, da ljubi, da usisava jaja... Pušio je kao da puši svaki dan jebote! Goreo sam od strasti! Sve je pucalo oko mene imao sam utisak! Onda me je okrenuo, presavio preko stola, raširio guzu i zabio svoju facu! Jebote kakav osecaj! Neverovatno... lizao je, srkao i groktao kao kakav vepar! Jebao me je jezikom! Pa se spuštao do jaja i nazad! I tako u nedogled. Onda me je pitao:

- Jesi li nevin u guzu?
- Pa gurao sam sebi prstiće al me niko nije jebao, tako daaa slobodno radi šta želiš!
- Do jaja! -rekao je i pljunuo na moj čmar

Prstom je mazao pljuvačku i lagano mi je ubacio jedan prst! 

- Jel te boli? - pitao me je
- Ne jebote, fenomenalno je, nastavi! - uzvratio sam
- Ok, ako boli kaži... - brižno je rekao
- Ma samo udri!

Karao me je prstom tako par minuta i lizao mi jaja. Rekao mi je da me mora iz momenta jebati ili će pući! Rekao sam mu naravno. Hteo je da ode u sobu kod žene po kondom, medjutim odvratio sam ga od toga i rekao da samo želim da me pocepa i napuni! Tako i bi.

Naguzio sam se preko ograde terase, raširio guzu i spremio se... Prišao mi je i prislonio glavić na čmar. Lagano je krenuo da ulazi! Jebeno me zabolelo! Ali sam toliko bio van sebe od užitka da mi je taj bol prijao i dodatno me palio!

- Boli li -pitao me
- Malo, al samo nastavi!!
- Ok... rekao je

Držao me je za vrat od pozadi i lagano ulazio i izlazio iz moje guze! Samo su mu jaja lupkala o nju. Jebote kakav osećaj! Prelepo! Neverovatno! Postao sam potpuno ošamućen od strasti, bilo me je baš briga dal će neko naići ili ne, čak me je i sama pomisao da nas neko provali dodatno ložila. Posle nekog vremena izašao iz moje guze i seo na stolicu, a ja sam ga opkoračio licem prema njemu i lagano seo na njegov vreli kurac. Držao me je tako za guzu dok sam se ja nabadao kao devojčica. Zagrlio sam ga oko vrata i ljubili smo se dok ga je moj kurac lupkao po stomaku i cureo! Ljubio me je po vratu, grudima, grickao bradavice, lizao me kao ker, trepereo sam od strasti. Želeo sam da zauvek ostanem na njemu!

Predložio je da legnem na klupicu i da me još tako kara sa mojim nogama na njegovim ramenima. Brzo smo se namestili. Sam prizor da mi kurac ulazi u guzu me je dovodio do ludila kao i zvuk njegovih jaja koji me lupkaju, znoj koji kaplje po meni, ma sve je bilo predobro! Prelazio je rukom preko mojih grudi, stiskao ih, milovao me po licu, sisao sam mu prst kao mala kučkica. Jebao me je sve brže i brže. Procedio je da će svršiti. Rekao sam mu da želim po faci! Izvadio ga je i klekao sam ponovo pred njim. Pred njegovom mačo figurom. Ponovo sam facu zabio u ta znojava muška jaja i trljao se, lizao i udisao dok sam mu drkao kurac! Počeo je sve brže i brže da diše, stenje, borio se da ne pusti glas a vidim da bi urliknuo kao bik!

- Evo ga, evo ga, sad, sad!! -rekao je
- Daj mi, daj mi spermu! Isprskaj me!!!

Zinuo sam kao lav, a onda je uzeo da štrca vrelu spermu! Prvi mlaz mi je malte ne preleto glavu ali je završio na kosi, onda sam se primakao dok su mi drugi i svi ostali prskali po licu, jeziku, bradi, stavio sam ga u usta! Tu je nastavio da štrca dok sam mu drugom rukom držao znojava jaja koja su se totalno stvrdnula! Osećaj vrelog mlaza slankaste sperme koji mi je punio grlo se ne može opisati rečima tako da se neću ni truditi. Dahtao je kao bik! Kada je završio sa prskanjem ostavio mi ga je u ustima neko vreme a ja sam posle deo sperme ispljunuo na bradu sa koje se slila na moje grudi. Nastavio sam da se mažem njegovom polu dignutom kurčinom po licu. Rukama sam mazao spermu po sebi. Onda je seo pored mene, van sebe i zapalio cigaretu dok sam ja za desetak sekundi izdrkao kurac po sebi i dodatno se razmazao po stomaku, i deo mi se slio niz kurac i preko jaja. Noge su mi klecale. Trepereo sam! Tako da sam seo pored njega pokušavajuci da dodjem do daha.

Pružio mi je svoju cigaretu a sebi zapalio drugu. Ćutali smo, pušili i završili pivo što je ostalo. Pogledao me je i rekao da je ovo bilo jebeno dobro i poljubio me u obraz. Rekao mi je da mu je ovo prvi put i da ni u snu nije mogao da zamisli da će ovo ikad uraditi u životu. Posle cigarete je otišao da se istušira i da legne pored žene. Ja sam ostao još malo, nisam hteo da perem spermu sa sebe i takav sam otišao u krevet. Ležao sam tako dugo, o spavanju nije bilo ni govora, tako da sam još jednom izdrkao po sebi vraćajući film od cele večeri. 

Sutradan kad smo se sreli, pogledali smo se i osmehnuli. I pre nego što su otišli za Beograd kresnuli smo se još jednom.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

najbolja prica! svaka cast!

Korisnik

Ekstra dozivljaj uh !

Korisnik

Napaljujuće poželjno. Da li si ga sreo u Beogradu. Bilo bi jako zanimljivo da jesi i nastaviš sa pričom.

Korisnik

Odlicna prica!