Moj prvi CD

Bazam internetom u potrazi za zabavom. Naravno, to se, kao i obično, završi pornografijom ili sajtovima za upoznavanje. Na nekom takvom sajtu sam se registrovao u nadi da ću naći žensku osobu za povremeni, neobavezni seks. Tako je i bilo. Samo treba biti strpljiv i neka će već doći na chat, poslati poruku ili zahtev za prijateljstvo. Javila se zrela žena porukom da želi kontakt, prvo dopisivanje pa posle može i uživo... sve kao što treba. Gledam slike, lepo doterana, vidi se da je negovana, lepa garderoba, dobro gradjena, ali sa malim grudima. I sama reče da ima tek naznake grudiju. Nisam baš oduševljen jer više volim tradicionalno građene žene, ali šta je tu je. Nikako da pokaže sliku lica, ali sam pristao na to jer ipak je takav sajt previše javan za sliku lica. Tek na kraju mi je priznala da je u stvari muško. Nisam se začudio i konačno dogovorismo viđanje uživo. Pomislih, što da ne? Taj sigurno neće gubiti vreme na priču, šetnje po žutom lišću u jesen, ispijanje kafe u nedogled i filozofiranje pre nego što se poljubimo prvi put. Već sam imao iskustva sa muškarcima pa mi se ovo učinilo zabavnim. 

Živi u jednom selu oko Beograda i retko dolazi u centar. Samo kad ima neka posla u gradu krene na ovu stranu, a inače i radi relativno blizu svog sela. Nije mi smetalo kad je predložila da dođem do njenog sela jer sam kolima, mogu brže da dođem nego ona busom do grada, bla bla bla... Dogovorili smo se da me čeka u centru, pa će me odvesti negde na kafu. U dogovoreno vreme, pozovem njen mobilni da kažem da sam na semaforu u centru i opišem auto. Trenutak kasnije prilazi mi čovek i pozdravlja me želeći dobar dan. 


- Izvin'te, a vi ste...? - pitam učtivo.

- Pa ja sam ona koju čekate da vas vodi na kafu. Ako vam ne odgovara, slobodno recite i platiću vam gorivo i dnevnicu jer ste potegli put dovde.


Ja prilično zbunjen odmerim čoveka da vidim da l' me zeza, da nije skrivena kamera, možda ću dobiti i batine... Svašta mi je proletelo kroz glavu. Ipak sam očekivao da vidim ženu ne razmišljajući o tome da čovek ne ide ulicom odeven kao žena. Ispao sam glup u društvu, priznajem. On i dalje mirno stoji pored kola sa osmehom i kaže da se ne brinem, da mi se ništa loše neće desiti, da je on CD i da mu ja odgovaram kao muškarac. Poziv na kafu i dalje stoji ako želim da se upoznamo na javnom mestu u kafiću. Ako sam raspoložen, možemo odmah kod njega kući. I tako, čovek uđe u auto i krenusmo ka njegovoj kući. Tri ćoška dalje reče gde da parkiram. Kućica prava seoska, ali samo po izgledu. I kuća je dobrodržeća i negovana kao i on na slikama u ženskom obliku. 


Uredna dnevna soba sa ogromnim plazma TV-om u uglu, kamin, biblioteka... ni traga seoskom životu. Reče mi da sednem gde god želim i da sačekam da se sredi. Zavalio sam se u ugaonu garnituru na jednu stranu ali taman toliko da ako on... ona sedne pored mene, budemo jedno drugom na dohvat ruke. Nisam popušio ni trećinu cigarete kad se na vratima pojavila ženska kakvu dugo nisam video. Kad je pre uspeo da se našminka, namontira, namiriše, nemam pojma. Mojoj ženi za to treba bar jedno pre podne. Nisam ni pokušao da sakrijem oduševljenje i zbunjenost. Uživo to je bila nebrojeno puta bolja riba nego na slikama. I, naravno, odmah je počeo da mi se diže. 


Dugo sam maštao da probam muškarca obučenog kao žena. Zato sam i pristao na varijantu jer je to bila jedinstvena prilika da ostvarim želju. A i taj lik je bio dovoljno uredan, čist, zdrave pameti da nisam imao zadršku. Dugo smo se dopisivali i pričali na chatu o svemu i svačemu da smo se upoznali dovoljno za ovakav susret. Uz izvinjenje što sam čekao, pitala me je (od tog trenutka je postalo potpuno besmisleno obraćati mu se u muškom rodu) kakvu kafu pijem. Čak mu se i glas malo promenio. 


-Pijem istu kakvu pije domaćica - rekoh.

-Domaćica pije domaću sa šećerom, ako ne želiš...- prekinuo sam je dodirom po ruci.

-Opusti se, skuvaj istu kao i sebi - rekao sam smirenim glasom jer sam osetio da je ipak u žestokoj frci. 

Koliko god da je bila rešena da se upoznamo i da me dovede kući, jasno se videlo da je uznemirena. Na kraju, pa i ja sam mogao biti nekakav manijak koji se vešto krije na chatu. Razumljivo je da prvi takav susret bude pun varnica. Nasmešila se i rekla: "Kuhinja je kroz predsoblje preko puta druge sobe. Biću tamo dok ne provri voda". Meni je to zvučalo kao poziv da joj se pridružim dok čeka da voda provri i da ne gubimo mnogo vremena na upoznavanje naših tela. Trenutak posle nje, krenuo sam ka kuhinji. 


Stajala je kraj staklene ploče na kojoj je bila džezva. Prišao sam joj s leđa i zagrlio je oko stomaka. Duboko je uzdahnula i malo zabacila glavu u nazad ka mom licu. Počeo sam da je ljubim po vratu i malo jače sam joj pritisnuo ruke na stomak. Ona je ruke spustila na moje butine tražeći da napipa kitu koja ju je pritiskala po guzi. Uto je provrela voda i na brzinu je skuvala kafu. Okrenula se licem ka meni, spustila se na kolena i počela da mi otkopčava farmerke. Izvadila je moju već okamenjenu kitu i odmah strpala glavić u usta. Zažmurio sam i jedino sam se trudio da održim ravnotežu. Pušila je za medalju. Čas je lizala glavić, čas je ceo bio u njenim ustima i češkao joj krajnike. Uhvatio sam je za glavu i počeo da je jebem u usta, što je ona dočekala sa neskrivenim zadovoljstvom. Svaki čas bih joj nabio kitu duboko u grlo i tamo je držao dok joj ne krenu suze. Kad bih je oslobodio i pustio je da diše, gledala me je gotovo zaljubljeno. Malo bih je šamarao kitom po licu pa bih joj ga opet uvalio u usta ili bih joj naredio da mi liže jaja. Kafa se 'ladila u džezvi.


Uhvatio sam je za ruku i podigao. Prvi put u životu sam poželeo da se ljubim sa muškarcem. Danas se uopšte ne ljubim sa muškarcima, ali tog trenutka ona za mene i nije bila muško. Ljubili smo se malo u kuhinji pa smo prešli u dnevnu sobu i seli... pali na ugaonu garnituru. Skinuo sam se go, ali njoj nisam dozvolio da se skine odmah. Hteo sam da me još malo nadrkava i da mi puši kao prava žena u lepoj toaleti ispod koje su se nazirali halteri i čipka. Pušila je, lizala mi jaja, pa bi mi ljubila bradavice, a rukama mazila butine. Prepustio sam se i uživao za sve pare. Jednog momenta je ustala i skinula haljinu. Ostala je u bodiju sa halterima, čipkanim čarapama i gaćicama na kojima se ocrtavao ne tako mali kurac. Na nogama je imala sandale sa visokom štiklom. Ne moram naglašavati koliko je bila jebozovna. 


Nastavili smo da se mazimo skoro divljački stiskajući guzove, grudi, muda. Izvadio sam joj kitu iz gaćica i počeo da drkam. Povukla se kukovima unazad rekavši da ne želi još da svrši. Obožavam dodir čipke, svile, ženskih čarapa. Ovde je toga bilo na pretek. Tela su nam se preplitala u zagrljajima dok smo se strasno ljubili. Spustila se opet do moje kite ali ga nije uzela u usta. Umesto toga mi je zadigla noge i jednim potezom nabila jezik u guzu. Sva sreća pa sam se istuširao pre polaska od kuće i isprao guzu kako ni slučajno ne bi bilo incidenta. Ne primam kitu ali se isperem za svaki slučaj, što se ovde pokazalo kao potpuno ispravna odluka. Tucala me je jezikom, a ja sam gubio dah. Kurac nisam smeo ni da pipnem da ne bih svršio i okrečio plafon. 


Promenili smo pozu i sada mi je njena kita bila na dohvat ruke. Nadrkavao sam je, mesio joj muda, i konačno sam joj prstom dodirnuo guzu. Samo se stresla i još malo raširila noge. Skinuo sam joj gaćice i ostala je samo u čarapama i halterima. Onda je u mojoj glavi nešto puklo i zagnjurio sam glavu među njene guzove. Kao i ona meni, nabio sam joj jezik u guzu. Prešao sam sve granice gadljivosti. Za mene u tom trenutku nije postojalo ništa drugo osim te rupice koju sam oblizivao. Par puta sam joj prešao jezikom po jajima pa bih ga vratio u guzu. I ona se okrenula tako da to isto radi meni. Mumlali smo, mljackali, srkali, pa bi se okrenuli da se ljubimo dok su nam prsti rovarili po guzama. Nabila mi je dva prsta u guzu i masirala prostatu. Uzvratio sam istom merom.


Na kraju više nisam izdržao i rekao sam: "Svršiću!". Ono "u" na kraju reči je još odzvanjalo u vazduhu kad je celu moju kitu progutala do jaja. Počeo sam da prskam i prvi mlaz je završio u njenom grlu, a ostatak je razmazivala po licu i ustima drkajući mi znalački. Malo mi se zavrtelo u glavi od siline svršavanja. Dugo mi se kita trzala u njenim ustima dok je isisavala poslednje kapi sperme. I danas se pitam odakle mi toliko sperme. Celu sam je umazao, a dobar deo je i progutala. Počeo sam da joj drkam kitu i u jednom trenutku sam joj liznuo glavić. Poželeo sam da osetim kako je to kad lizneš kitu. Nije bilo loše ali ipak me je ostavilo ravnodušnim. Nastavio sam da je ljubim u usta i kad je počela ubrzano da diše, odmakao sam se da bih video kako prska. Grčila se, izvijala kukove, cvilela i dahtala. Nabio sam joj dva prsta u čmar i tada je krenuo vodoskok sperme. Grčila se i dalje, stezala guzu i vukla me za glavu da se ljubimo. Kad se smirila, legli smo i stavila mi je glavu na rame, a ruku je prebacila preko mojih grudi. Žmureli smo neko vreme. 


Zamolila me je da se prvi istuširam i da se vratim u dnevnu sobu. Poslušao sam je i kad sam se vratio, ugaona garnitura je bila rasklopljena i činila je pravi jebodrom. Dva i dvadeset puta dva i po metra ravne površine sa tapaciranim naslonima na dve strane. Idealno za jebačinu. A koliko je bilo idealno, u tom trenutku nisam ni slutio.  Nje nije bilo na vidiku i samo sam čuo kako pljuska voda u kupatilu. Negde smo se mimoišli. Kad se vratila, imala je na sebi potpuno drugu kombinaciju čarapa, svilenog kombinezona i gaćica koje su jedva pokrivale kitu još uvek polu dignutu posle obilnog svršavanja. 


Leškarili smo i gledali vesti. Kao pravi kreteni. Ona je opet stavila glavu na moje rame i zagrlio sam je. Komentarisali smo vesti i psovali što nikako da dođe vremenska prognoza. Tada se setila da je nekad skuvala kafu. Nasmejali smo se oboje i digla se da donese već odavno ajs-kafe. Gledao sam je kako lagano njiše kukovima dok odlazi u kuhinju. Onaj čovek koji mi je poželeo dobar dan na početku priče više nije postojao ni u sećanju. Ovo je bila vrlo izazovna žena sa kitom. Vratila se i legla pored mene prebacivši nogu preko moje. 


Počeli smo da se mazimo i opet su nam se tela preplitala, drkali smo kite, mesili jaja, ja samo joj draškao guzu. Okrenuo sam je na stomak i zagnjurio glavu u njeno dupe. Dobro sam je podmazao pljuvačkom. Navukao sam kurton i pritisnuo glavić na rupicu. Zastenjala je i rekla da budem nežan. Polako, milimetar po milimetar pustio sam kitu sa sama nađe put u njenu guzu. Lagano se otvarala i jednog trenutka je cela moja kita nestala u njoj. Kriknula je i ja sam prestao da se pomeram. Posle nekoliko trenutaka ona je sama počela da se nabija i svlači sa kurca, da meša i njiše bokovima. Pumpao sam je slobodnije. Pridigao sam je na laktove i dograbio neki jastuk koji sam joj podmetnuo pod stomak da još više istrći dupe. Primala je kitu do jaja i rukama me vukla za butine da joj ga nabijem još dublje. 
Pošto sam već jednom svršio, nije bilo potrebe da se kontrolišem. Mogao sam da je jebem dugo, a da ne svršim. Okretao sam je, postavljao u razne poze. Ona je uživala i svaki put kad bi mogla, gurala mi jezik u usta ili ljubila grudi. Na kraju sam legao na leđa, a ona je čučnula iznad kurca. Samo je raširila kolena i pustila telo da se samo nabije na kolac uz glasan krik. Jahala je i skakala po kiti kao da nikad neće doći sutra. Kita joj se digla i drkao sam joj iz sve snage. Od nekud je iskrsao lubrikant koji sam joj namazao na kitu. Za guzu nije bilo potrebe da koristimo lubrikant. Guza se sama podmazivala sokovima koji su cureli svaki put kad bi ustala sa kurca. Osetio sam da joj je kita sve tvrđa i čekao sam prvi mlaz. Izvila se unazad jašući i dalje moju kitu tako da je njena kita došla u prvi plan. Počela je da svršava istim intenzitetom kao i prethodni put. Dupetom mi je žvakala kurac. Kad se malo smirila, skinula se sa moje kite i legla na leđa. 

- Jebi me kao ženu. - Rekla je i digla noge visoko.

- Pa drugačije i ne mogu da te jebem jer si prava žena. - Odgovorio sam joj i nabio joj ga do balčaka. 

Uhvatio sam je za članke i raširio joj noge koliko sam mogao. Izdigao sam joj kukove da bi podbacila onaj isti jastuk koji je bio pod stomakom. Tucao sam kao da nikad u životu nisam tucao. Muda su mi šljapkala po njenom dupetu i konačno sam osetio da mi se bliži vrhunac. Osetila je i ona i počela da me vuče na sebe. Ukrstila je noge na mojim leđima i jasno i glasno rekla: "napravi mi dete, oplodi me". Protivno svim mojim pravilima, brzo sam skinuo kondom i nabio joj ga golog u dupe. Istog momenta sam počeo da svršavam u dugim mlazevima koji su nestajali u njenom otvorenom rektumu. Ostao sam u njoj dok se nije sve iscedilo iz mene. Kad sam ga izvadio, rupa je ostala otvorena i videla se bela barica sperme unutra. 


- Ipak neću zadržati trudnoću - reče ona kroz smeh i okrenu se na kolena. Iz opuštenog čmara je curela sperma na čaršav uz po koji prdež i balončiće. Iako sam svršio pre minut, opet počeh da se uzbuđujem na taj prizor. Otišli smo zajedno u kupatilo da se istuširamo. Još smo se ljubili u tuš kabini i mazili. Omotala je peškir oko sebe na isti način na koji to rade sve žene i uputila se ka drugoj sobi. Gledao sam za njom. 


- Samo da se presvučem i eto me. Molim te obuci se, kasno je. - Doviknula je iz sobe. Otišao sam u dnevnu sobu i obukao se brzinom lenjivca pod dejstvom alkohola. Seo sam na ivicu garniture i zapalio cigaretu. Mom šoku nije bilo kraja. U sobu je ušao isti onaj čovek sa početka priče i krajnje muževnim glasom rekao: "pa jebote, oladi se kafa, samo ti je pička na pameti".  Zatim se nasmejao i seo preko puta mene na stolicu uz trpezarijski astal. Izvadio je cigarete i zapalio, a ja sam blenuo u njega kao u osmo svetsko čudo. Takvu transformaciju nikada ni pre ni posle nisam video u životu. 

- Moram nešto da ti priznam, ali molim te nemoj se smejati - reče kroz dim.

- Teško da imam snage da se smejem.

- Znam da će ti biti teško da poveruješ, ali ti si mi prvi muškarac u životu. Nikada pre tebe nisam ni dodirnuo muškarca osim kad se rukujem sa njim. Čak ni rođenog brata nisam zagrlio, onako bratski. Gadi mi se svaki dodir muškarca osim kad me obuzme ovakva strast i kad postanem žena. 


Slušao sam ne trepćući. Mislim da su mi i usta bila otvorena i da sam zijao kao riba. Stvarno mi je nemoguće da poverujem u to što čujem. Nisam znao mogu li da mu verujem. 


- Molim te veruj mi, osim supruge, i par žena pre nje, nikada nisam imao seks sa muškarcem. Sve što sam radio je da vežbam sa krastavcima i dildoima. Ti si mi delovao kao dovoljno normalan da sa tobom pređem granicu i postanem žena bar na sat, dva. Hvala ti na razumevanju i ako poželiš opet da me imaš kao ženu, pusti sms pa ćemo se dogovoriti. 


I dalje nisam treptao. Možda sam hteo nešto da kažem ali to se završilo negde pre glasnih žica i čulo se neko šištanje iz mene. On se nasmejao na to, ustao i pružio mi ruku. Rukovali smo se kao da smo potpisali sporazum o tehičkoj saradnji. Povukao me je da ustanem i poveo kao dete ka vratima. 


- Uskoro mi dolazi žena, moram da pospremim kuću. Molim te javi mi se, želim da se opet vidimo.


Klimao sam glavom i uspeo da izgovorim: "naravno, imam tvoj broj". Osećao sam se kao debil kome su dali da sklapa švajcarske satove. Valjda sam mu pustio ruku ili je on pustio moju kad sam zakoračio u dvorište. Noge su samoupravljale, a glava nije imala potpun kontakt sa telom. Seo sam u auto i tek tada jasno i glasno izgovorio: "U, jebote!"


Nekoliko nedelja kasnije sam mu pustio sms i tako je počelo lepo druženje kad njegova žena nije bila kod kuće. To je trajalo dve godine, a onda je netragom nestao. Par puta sam prolazio pored njihove kuće, raspitivao se kod komšija. Jedino što sam saznao je da su se prosto spakovali i otišli negde, a kuću su pre toga prodali nekom liku iz susedne ulice koji takođe nije znao gde su. I tako sam imao prvu TV/CD u životu i tako sam ostao bez nje. U međuvremenu smo ipak stizali da popijemo i kafu pre nego što se dohvatimo.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Confused Kiki Wink

Korisnik

Odlično. Kao iz bajke.

Korisnik

Super! Jako mi se svidjela priča

Korisnik

Dobar

Korisnik

lepa prica...volis sve kao i ja