Sindikalno druženje


Početkom 21 veka Sindikalne organizacije su umesto nekih značajnijih datuma iz prošlosti počele masovno da slave Slave sindikata, pa tako i moj je izabrao jedan krajem maja ,inače radim u jednom Javnom preduzeću koje ima ispostave širom države. Svake godine Slava se slavi u drugom gradu, tako da se družimo I bolje upoznajemo.

Pre nekoliko godina druženje je održano u Kruševcu, I tom prilikom sam upoznao dosta zanimljivih kolega I koleginica , ali posebno za oko mi je zapala jedna gospođa od četrdrsetak godina , prozirno plavih očiju, koje su se smesile svaki put kada su nam se pogledi ukrstili. Zvala se Dora i zivela je u jednom gradu na severu zemlje.

Čitavo veče pogledi su nam se susretali , ali zbog kolega jednostavno sem ponekog osmeha i pogleda nije bilo ništa više ostvarivo.

Posle par dana poslao sam joj poruku na FB (smajli), posle nepun minut dobio sam odgovor i komunikacija je trajala neobavezno, da ne bih bio navalentan suzdrzao sam se od direktnih pitanja, ali sam polako nametao temu sexa. Obzirom da obadvoje imamo porodice a i ozbiljni smo ljudi, nije trebalo zuriti zbog diskrecije. Predložio sam joj da prvom prilikom popijemo kafu i direktno se pogledamo u oči, na šta je ona pristala.

Svanuo je i taj dan, otisao sam za Beograd, dosadni sastanak je poceo u 10 h a dogovor je bio da se nađemo posle 11.30 h, minuti su se pretvorili u sate , kako ne bih zakasnio izvinuo sam se i isti napusti kako bi bio tačan. Nasli smo se u kafeu po dogovoru, i počeli priču, meni je srce lupalo jako , bio sam jako uzbuđen, obzirom da je pored mene bila lepo negovana  gospođa, malo starija od mene, ali po mom ukusu, volim žene koje znaju šta hoće, a ne ove klinke koje imaju drugačiji vid uživanja u životu.

Otvoreno sam joj otkrio svoje namere na šta je ona sa malo nećkanja pristala, složili smo se da to ovaj put ne možemo ali da ona uskoro dolazi u moj kraj pa cemo se videti.

Došao je i taj dan krenula je prema planini, dogovor je bio da se vidimo neposredno po njenom dolasku sto se  desilo, odvezli smo se do jednog skrivenog mesta i malo mazili ljubili, ali prosto nije bilo mogucnost  za sex jer je bio dan, i pao je dogovor da za dva dana odemo negde i iznajmimo sobu.

Ja sam se vratio kuci i odmah napao zenu bio sam toliko napaljen da sam sto pre morao da se ispraznim, sex je bio bozanstven, zatvorim oci a Dora, puši, liže, nabija se.....

Dugo sam razmisljao gde otići ada bude dovoljno diskretno a opet ne previše daleko, izbor je pao na jedan motel pored predivnog jezera.

Nestrpljivo sam cekao da popijemo pice i odemo u sobu, u meni je kuvalo nestrpljenje i strast. Nije bila sigurna da li radi pravu stvar, prvim poljupcem sam je ubedio da je to pravo, i da cemo uzivati.

Nastavak uskoro....

Kategorija:
Strejt erotske priče