Uspon mlade fufice

Nije znala koliko je vremena provela spavajući pod nebeskim svodom, samo je znala da se probudila i osećala glad i žeđ. Gledala je u daleke zvezde na nebu, ustala i počela koračati. Morala je da nabavi još novca, a i da se okupa. Otišla je do bežanijske kose, stala na trotoar i zagledala u automobile koji su prolazili. Još nekoliko devojaka je stajalo sa njene i suprotne strane ulice. Kurve, kao i ona. Konačno je jedan automobil zastao kraj nje, golf kec. Jelena otvori vrata i uđe u auto. Za volanom je sedeo neki debeli matori tip, sa velikim brkovima i bradom.
-Uh, al si lepa mala, ajde da mi popušiš.
-Prvo pare, 10 evra.
-10 evra za pušenje? Što smrdiš tako?
-Pa najbolje pušim, matori, daj da ti pokažem...
Debeli perverznjak se napali, kurac mu je slinio i on joj dade pare. Jelena se odmah zagnjuri u njegovo međunožje, spretno mu skide pantalone i izvadi kurčinu, pa ga stavi duboko u usta, do jaja. Poče da ga puši.
-Uh, baš si dobra, mala...ah.., stenjao je matorac i dahtao, nabijajući je na kurčinu. Brzo joj je svršio u usta, i Jelena se izvi prema njemu i pokaza mu spermu u ustima. Kurvinski se smešila, muljala spermu i onda je progutala. Matorac se razveseli, ovo je prva drolja koja je baš sa guštom popušila njegovu kitu. Stoga je on časti sa još pet evra.
-Evo ti još pet evra, mala, zaslužila si.
Jelena uze pare i izađe iz auta. Druge kurve su je sa ljubomorom i zavišću gledale. One su bile matore, ofucane i ružne,  a ona mlada, mršava, lepa. Spustila se niz podzemni prolaz i ušuškala svojih 15 evra u džepić farmerki, pa je zapalila cigaretu. Kiša poče da rominja.

Kategorija:
Strejt erotske priče