Drugarski seks :)

Imam jednog kolegu na poslu koji mi se odavno svidja. Zove se Dejan.Cak smo i u srednju skolu isli zajedno,pa se zadesilo i da radimo na istom mestu. I u srednjoj sam gajio simpatije prema njemu,mada ne toliko tada koliko sada. Uvek je bio nizi od mene,sitniji,mrsaviji,ali bio je pravi zvrk.  Brz,spretan,nemiran,stalno je pravio neke gluposti,sto na casovima sto van njih. Voleo je fudbal vise nego ista,samo na to je mislio. Sada...posle skoro 10 godina,on se veoma promenio. Do  duse,samo fizicki. I dalje je ostao zajebant,nestasan,pozitivan ludak. Ali fizicki se dosta promenio, na bolje,  i to mnogo na bolje. Krenuo je u teretanu,pa se razvio,nabacio misice,ramena su mu se razvila,ruke postale misicave,sa izrazenim venama. Nije se brijao,nego je bradu samo skracivao masinicom,tako da je uvek imao bradu duzine 2-3 dana. Naravno,ostao je nizak,i verovatno je zbog tog kompleksa resio da se sto vise sredi u teretani. I uspeo je u tome,bio je pravi mali slatkis. Ne brevise nabildovan da deluje kao da ce puci,vec sasvim dovoljno da izgleda kao pravi macan. Ah,da...najbitniju stvar sam zaboravio. Njegovo dupe. Imao je tako savrseno dupe da mislim da nisam video lepse. Dal od tog silnog fudbala,dal i od teretane – ne znam,ali znam da sam uzivao gledajuci ga. Okruglo,jabucasto,cvrsto sa jasno izrazenom brazdom izmedju guzova.  Mnogo me je palio. Uzivao sam gledajuci ga. Cesto sam razmisljao kakav li kurac ima,i koliki. Da li je tanak debeo, dlakav, obrijan... To me je mnogo zanimalo. Desavalo se da,kada smo nas dvojica sami,uz pricu pocne rukom da ga sasoli preko trenerke,ceska,premesta tamo vamo,namesta bokserice... onako kako mnogi muskarci to rade kad su sami. Videlo se da voli svoj kurac. Trudio sam se da ne gledam dok to radi i jedva uspevao. Kad-kad bih bacio oko na tren,pazeci da ne provali. Ma... izludjivao me je. Naravno,nikad nista nisam pokusavao jer je on totalni strejt tip. Uveliko su kruzile price po firmi kako jebe sta stigne,da je lud za seksom i da je pojebao svaku na koju se nameracio. A i mislim se,koja mu ne bi dala kada je tako savrsen. Do duse,zadnjih 5-6 meseci ima devojku tako da se malo smirio sa avanturama. Izasli smo par puta sa drustvom sa posla...ali nista se nije desavalo do tog jednog dana.

On je organizovao izlazak sa nama sa posla. Oko nas desetoro smo se dogovorili i izasli u jednu poznatu kafanicu. Bila je bas kafanica,sa kariranim stolnjacima,na otvorenom... Bilo je super,muzika,pice,drustvo, zezanje... On je bio u beloj kosulji,uskoj,sa otkopcanim dugmicima do pola torza. Dole je imao uske plave kratke pantalone. Ma izgledao je savrseno. Uzivao sam gledajuci ga. Te razvijene grudi,te fudbalerske noge,ruke prosarane venama koje su non stop drzale casu piva. Voleo je da pije. I to da se ubije od alkohola. Celo vece smo nesto pricali,iako je muzika bila preglasna za pricu,zato smo morali jedno drugom na uvo da pricamo da bismo se culi. Meni je to odgovaralo,kada je on pricao meni.uzivao sam u njegovom dahu od piva,a kada sam pricao ja njemu,koristio sam priliku da uzivam u njegovom mirisu.

     Da ti nije to malo previse piva? Sta ce ti devojka reci? – pitao sam ga,kao zabrinuto.

- Ma opusteno...nije ona tu,otisla je kod drugarice u BG... tako da...zivela sloboda – nasmejao se,u digao casu da nazdravi.

 Pili smo tako do nekih 2-3 ujutru,kada je on vec bio skroz pijan. Drustvo se polako razilazilo,pa smo tako krenuli i mi. Morao sam da ga odvezem do stana jer sam ga ja i dovezao,znao je da ce da se ubije od alkohola. Usli smo u auto,on je naravno,kao i svaki pijani drugar pricao kako sam ja dobar,da sam najbolji ortak na svetu,da me voli... Ja sam se samo smejao. Usli smo u stan,ostavio sam ga na krevetu i krenuo u kupatilo da se umijem malo pa da nastavim kuci. Kada sam izasao on je vec skinuo pantalone i kosulju,i onako u boksericama krenuo ka frizideru.

     Sta radis to bre? – pitao sam,a sve vreme gledajuci u njegovo telo. Nisam znao gde pre da gledam,da li trbusnjake,da li dupe u onim uskim belim boksricama,da li kurac koji se pomalo ocrtavao... Samo sam se trudio da sto vise iskoristim tu priliku.

- Daj bre,sedi malo,da popijemo jos neko pivce. Sta da radim sam ovde? – upitao me je.

     Pa bre,lezi spavaj,vidis da si pijan ko cep.- rekao sam mu i dodao – Sta bi radio da ti je Marija tu?

-E sad,mnogo me pitas... znam ja sta bih radio da je ona tu...-nasmejao se i uhvatio za kurac,koji je iz nekog razloga jec bio polu dignut.

     Jebi ga,ona nije tu,zato hajde sad pod tus i u krevet-rukom sam ga povukao od frizidera i krenuo sa njim ka kupatilu.

-Ona nije,ali ti jesi...-rekao je tako ozbijno kao da nije pijan uopste.

     Ma bezi budalo...ti ako si peder,ja nisam- slagao sam,kao sto ceo zivot lazem.

-Ma daj...daj da se malo zabavimo...bice nam lepo,veruj mi. – prilazio mi je sve vreme trljajuci svoj kurac koji je u gacama postajao sve veci i veci.

     Nisam znao da si gej? – nasmejao sam se,pokusavajuci da ga izblamiram,uvredim njegovu muskost.

-Nisam gej. Ne bih se opredeljivao,jednostavno volim seks,volim da jebem,bilo koga...- nije se dao uvrediti.

     Skloni se,pijan si ne znas sta pricas. – rukom sam ga odgurnuo po onim cvrstim grudima i krenuo da izlazim. On je krenuo zamnom i gurnuo me na vrata. Pislonio je svoje telo na mene i poceo da me ljubi po vratu. Ruku je spustio na moj kurac koji je vec bio dignut.

-Aha...vidis da ti prija sve ovo. Hajde,dodji ovamo,bice lepo i tebi i meni. A niko nece da zna,veruj mi. Imam ozbiljnu vezu i ovo ce zauvek ostati nasa tajna. – dahtao mi je ove reci na uvo,i samo me jos vise napalio. A kljucne recu su bile „niko nece da zna,veruj mi.“. To je bilo sve sto sam trebao da cujem da se prepustim onome o cemu godinama mastam. Poljubili smo se i krenuli ka spavacoj sobi. Pali smo na krevet. Poceo je da me skida i ljubi svuda po telu. Uzivao sam,ali ipak,vise mi je prijalo da ja zadovoljim njega. Bacio sam ga sa mene,i legao preko njega. Trljali smo kurac o kurac,onako,preko bokserica. Ljubio sam ga po vratu,slustao se dole,lizao mu bradavice. Ruke su mi sve vreme klizele po njegovom misicavom telu. Spustio sam se u uronio medju njegove butine. Kurac mu je bio vec dignut i polako sam povukao bokserica i konacno ga ugledao. Nije bio narocito veliki,nekih 15ak cm,ali je bio dobar komad,podeblji i pun vena. Uzeo sam ga u ruku i poceo da mu drkam. On je samo stavio jastuk ispod glave,jos vise razmaknuo noge i prepustio se uzivanju.

- Hajde,probaj ga,vidis da je spreman! – rekao je i nasmejao se.

Povukao sam kozicu,i liznuo samo vrh,pa nastavio da drkam. Pa opet,liznuo sam samo vrh,i nastavio da drkam.

-Hm...ti ga to zadirkujes,igras se njime i mojim strpljenjem,a? – nasmejao se. Uhvatio me za glavu,i krnuo mi jezicinu u usta da sam se umalo ugusio. Uhvatio me za potiljak i snazno gurnuo ka svome kurcu,nabio mi ga je celog.

-Eee taaaakoooo...ne volim ja te zajebancije,samo konkretno.Tako,tako...toooo...- uzdisao je dok me je svom silinom jebao u usta.

Nisam ga zamisljao tako grubog u seksu,ali drago mi je sto sam pogresio. Ta njegova grubost mi je prijala,voleo sam da budem poslusan. Povukao me i bacio na stomak,opkoracio me s ledja i legao preko mene.

-Volim tako poslusne momke,radices sve sta ti kazem,jel da? – trljao je kurac izmedju mojih guzova,a sve vreme mi dahtao na vrat i uvo.- Sad ces da ga primis celog,zar ne? Ostani tako...– ustao je sa mene i otisao po kondom. Okrenuo sam se i gledao to njegovo savrseno dupe,kako se trese.

-Jel sam ti rekao da ostanes tako? Neposlusan si,a? Hoces da se tako igramo,a? – prisao mi je i uhvatio za vrat. Osamario me i rekao da legenem kako mi je rekao. Poslusao sam sta je rekao i legao na stomak. Stavio je kondom i nadrkavao svoj kurac mazajuci ga lubrikantom. Opkoracio me,i razmakao guzove. Namazao je i moju rupicu i polako krenuo da ulazi u mene. Zabolelo me je,te sam ga odgurnuo.

-Mora malo da zaboli,ali izdrzi,posle ce ti prijati. – Rekao je i nastavio da prodire u mene. Bolelo je,ali sama pomisao da on lezi na meni i da svojim kurcem ulazi u mene,me je nenormalno palila. Usao je ceo,i legao preko mene. Polako je krenuo da izlazi,i ulazi...lagano. I zaista,nakon nekog vrmena je pocelo da prija. Uzivao sam dok me je punio.

-Taaakooo...uh...kako si uzak....mmmm....-uzdisao je,dok me je jebao.

Onda je legao na krevet i namestio me na svoj kurac. Zajahao sam ga kao lud. Rukama sam mazio njegovo telo. Uhvatio me za dupe i poceo da me razbija odozdo. Uzdisali smo zajedno. Ustao sam sa njegovog kurca i legao preko njega. Kurcevi su nam se trljali,dok smo se mi borili jezicima,sisao sam mu jezik,trljao lice o njegovu bradu,ljubio ga po ramenu i becipsu,upijao miris njegovog pazuha. Ustao je i namestio me u doggy stajl. Usao u mene i poceo da me kida od kurca. Nabijao me je drzeci me,malo za kukove,malo za ramena. Taj nas seks je trajao dobrih 40ak minuta,da bi on odjednom krenuo ubrzano da uzdise i da ubrzava tempo.

-Ah...evo me...gotov sam...svrsicu...dodji ovamo...-uhvatio me za kosu i bacio na kolena,skinuo kondom, gurnuo mi palac u usta i otvorio vilicu. Krenuo je da sprica vrelu spermu po mojim ustima,po licu,bradi, po svojoj ruci. Uh...dosad mi niko nije svrsio u usta,ali sama pomisao da je to njegova sperma,mi je cinila ludo zadovoljstvo. Kada je iscedio poslednju kap iz svog kurca,savio se i poljubio me. Olizao je svoju spermu sa svoje ruke i jezikom je ubacio meni u usta. Olizao je i sve sa moje brade,i na kraju me poljubio. Legli smo na krevet i ljubili jos neko vreme. I dalje sam rukama prelazio po njegovom telu,kao da mi je poslednje u zivotu,da bi on u jednom trenutku rekao.

-Znas,ako si za,mozemo ovo da ponovimo nekad. A mogao bi da nam se pridruzi i Igor,ako zelis... - rekao je nasmejavsi se.

Nastavice se.... ;)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odusevljen....cekam nastavak

Korisnik

Aaaaauuuuuuu sve same pedercine

Korisnik

Odlicna prica,detaljno opisana,svidja mi se,cekam nastavak