Soba za grijeh

Tih mjeseci bio sam raskrzan... Na emotivnom, poslovnom pa čak i fizičkom polju. Kako to lančano ide "efektom leptira", i najmanja sitnica je znala da mi upropasti dane. Zbog previše posla i stresa, posjedovao sam veliku netoleranciju prema roditeljima sa kojima sam živio, od toga da me kod njih iritiraju i najmanje sitnice, što bi se odrazilo na moju nervozu, pad imuniteta, što je nerijetko znalo da eskalira i do ležanja u krevetu od iscrpljenosti svim tim. Sve to natjeralo me da preduzmem bilo šta što će poboljšati moj kvalitet života.

Spas najprije vidjeh u dugim šetnjama gradom u sutonu, kada bih, poprilično umoran, se vratio s posla. Taj dio dana je bio jedini koji bi me mogao izmamiti napolje... Zbog boja neba i sunčevih zraka, smjene dana i noći... Moguće jer sam bilo kakvu promjenu tako željno išekivao.

Po povratku s posla, kako je bila kasna jesen i vazduh oštar, navukoh svoj šešir i kaput, ispravih kragnu i izadjoh. Besciljno sam lutao gradskim ulicama ali mi nije smetalo. Kada već osjetih da me stiže umor, odlučih da uđem u obližnji market, kupim bilo šta šta će me osvježiti, i predahnem na klupi, gledajući živost i dinamiku svjetla saobraćaja. Ulaskom u podavnicu smetenih misli, nakon samo par koraka, osjetih jak udarac desnim ramenom, a nakon toga začuh tup udarac tijela o pod. Svi su nijemo gledali, samo ja, posramljen, požurih da pomognem ženskoj osobi koja se mojom krivicom našla na pločicama.
"Izvini", rekoh, "Iskreno mi je žao". Izgovorao sam tresući prašinu sa njene jakne, nakon što sam joj pomogao da stane na noge i sakupivši već plaćene namirnice koje su ispale iz kesa.
"Ne brini, ništa strašno. U kesama nije bilo ništa šta može da se slomi."
Imala je 30ak godina, plavu, ne tako dugu kosu, svezanu u rep, naočare za vid i kratku, jako strukiranu jaknu koja je odavala oblik njenog tijela. Ništa ne toj ženi nije bilo toliko posebno i privlačno. Bila je to potpuno prosječna osoba, koju možete sresti u bilo koje doba dana, na bilo kojem mjestu. Možda baš zbog toga, u meni se javila doza interesovanja za nju. Pomislih kako, baš zbog te njene običnosti, imam šanse biti s njom i osvježiti, bar na kratko, svoj seksualni život, s obzirom da sam poslednju partnerku imao prije 3 godine. Čudno je koliko tok misli može da bude dug u tako kratkom vremenskom periodu od nekoliko sekundi. Pomislivši na tu mogućnost, samo srce je počelo osjetno jače da kuca... I tog trenutka sam znao da ću uraditi sve razumno da joj dam do znanja da me interesuje.
"Dozvoli da ti pomognem sa kesama, barem do auta. Osjećam dozu krivice, a takva vrsta pomoći prema tebi bi mi pomogla da je uklonim."
"U redu, kada ti već nije problem, samo što nisam autom, već živim na 5 minuta odavde. S obzirom da već osjećam bol u ruci, možda je bolje da je dodatno ne opterećujem."
"Nema problema", rekoh, "Bar vremena imam na pretek."
Krenuo smo navođen njenim korakom. U sebi sam se radovao što me nije odbila, znajući da ništa drugo nisam mogao da uradim da bih održao mogućnost da nešto imam s njom.
Na prvi pogled, u marketu, djelovala je asocijalna i tiha, zbog toga se jako iznenadih kada je ona sama inicirala razgovor na putu do njene kuće.
"Ja sam Ivana, drago mi je", izgovori, pružajući mi ruku. Na tren spustih kese, kako bih pridao važnost činu upoznavanja, pogledah je u oči osmjehujući se blago, i izgovorih svoje ime.
"Ja sam Igor, Ivana. Drago mi je, ali isto toliko žao što se upoznajemo pod ovakvim okolnostima".
"Ne misli o tome. Samo mali bol u ruci, proći će ubrzo. Ionako nemam neku obavezu koja bi mogla da trpi zbog toga. Da li si ti ok? Izvini, nisam te ni pitala, pogubljena cijelom situacijom. Već neko vrijeme sam usporena, nesmotrena i nepažljiva."
"Da, u potpunosti. Rame je u redu. Ti si ta koja je izvukla deblji kraj".
Primijetih da joj je moj ton, govor i druženje odgovaralo, čim joj je izmamilo osmijeh. Nismo mnogo razgovarali, što je pričinjavalo djelimično neprijatnu situaciju, koje sam se bojao. Tek što krenuh da joj se obratim, skoro da me prekinula, rekavši da joj je ulaz preko puta, i da bi bilo zgodno da pređemo ulicu. Približismo se ulazu.
Šesti sprat. Poslednji. Sprat sa samo jednim stanom, i prozorom na plafonu kroz koji je, reklo bi se, po danu dopiralo dosta svjetlosti.
"Želim da uđeš da ti se zahvalim na pomoći i pažljivosti. Nemam te čime mnogo ugositi, ali nemoj zamjeriti. Ipak si iznenadan gost."
"Naravno, društvo će mi prijati. Sve ostalo je manje bitno."
Nakon što smo ušli, skinula je svoju jaknu, ljubazno je prihvatila moj kaput i moj šešir rekavši: "Izvini me na tren. Želim se komotnije obući, i odmah se vraćam. Slobodno sjedi", pokazujući rukom na trosjed, nakon čega je pošla u drugu prostoriju.
Sjedoh, osvrnuh se oko sebe i zapazih jako neobično uređenu sobu. Pored izrazitog gotskog stila, na zidu ispred mene je bila ogromna glava zebre, kao trofej, ali neprirodno izdužena i duguljasta... Kao da se topi. Odmah na plafonu, pored lustera, koliko god mi je ta asimetrija smetala, zapazih i "zamku za snove". Primijetih i da nema televizora, već samo stari radio na komodi, pored kojeg je stajao i gramofon. Odmah do komode nalazila se ogromna statua žene, crvene boje, visine, otprilike, metar i po, uvijenog tijela. Lako uočljivo da je vajar htio da naglasi seksualnu stranu figure. "Totalno nesvakidašnje uređena soba" pomislih. "Kakva li osoba živi ovdje..."
Moje razgledanje prekinula je Ivana, pojavivši se na vratima u kraćoj, ležernoj, kućnoj haljini, iznad koljena. Sjede pored mene.
Njeno držanje, pogled i stav, jasno mi je stavio do znanja šta želi od mene. Koliko sam se tome obradovao, s obzirom da mi je to bio i krajnji cilj, toliko mi je bilo sablasno, jer je soba odisala nekom melanholijom i tamom. Mogu slobodno reći da sam osjetio malu dozu straha.
"Želim da učiniš da se osjećam dobro."
Pogled joj je bio pohotan, vruć. Gledajući me kao da je znala da joj ne mogu odoljeti, zauzela je položaj da je krenem poljubiti. Srce, pored svega, sam mogao i da čujem koliko jako kuca. Krv je protočila mojim žilama, doživio sam momentalnu erekciju, i nagnuh se prema Ivani. Glavu mi je zgrabila objema rukama, za obraze, prstima preko sljepoočnica do kose, nagnula me i prislonila na sebe. Odjednom sam se našao na njoj, strastveno se poljubismo.
Osjećao sam se čudno... Kao da sam bio začaran, bez pogovora slušajući sve šta zatraži od mene. Kao da nisam imao osjećaja za stvarnost, već potpuno obuzet i ponesen ogromnom seksualnom željom.
Nisam razmišljao ni o kakvim posljedicama koje sam mogao imati usljed nezaštićenog seksa, tako brzo stupajući u čin sa nepoznatom osobom... Bilo mi je bitno samo da smirim osjećaj koji me je obuzeo!
Još držeći ruke na mojoj glavi, prekinula je poljubac, pogledala me u oči i rekla: "Igore... Želim da me kazniš, da budeš grub prema meni. Da osjetim na svojoj koži pravdu i bol."
Bio sam zatečen njenim zahtjevom, ali još više zatečeniji činjenicom da nisam mogao odoljeti, čak iako mi je sav taj način seksualnog odnosa bio potpuno stran. Nisam se mogao odupreti. Puls je sada bio još jači, želja za njom je svakog trena rasla, a sebe sam uhvatio već u sledećem trenutku kako bez pogovora igram njenu igru, dok sam ležao preko nje na prostranom, nitnama ukrašenom kožnom kauču. Već mi je bilo jasno da ću se u sve upustiti do kraja. Do svakog dijela njenog tijela mogao sam rukom dopreti lako. Ona je bila glavom naslonjena na visoki naslanjač za ruku, ispruženog tijela. Moje tijelo preko njenog, lijeva ruka na njenoj desnoj butini, a desna grubo stiskajući njenu vilicu.  
"Kazniću te!", provukoh, jedva čujno, kroza zube.
"Kazni me! Kazni me! Želim da danima budem neupotrebljiva posle tebe! Hoću da ležim na ovom kauču dok mi društvo pravi bol šireći se kroz mene od tvojih udaraca i nasilnih prodora u moje tijelo! Hoću da osjetim tvoj kurac duboko u sebi!"
Koliko je samo spoj svega njenog uticao na mene.. Njene riječi, pogled, ton, želje i zahtjevi... Jako me je sve provociralo, i ne samo da sam se bez problema upustio u njenu igru, već me i sam početak takve dominacije nenormalno uzbuđivao... Želja da krenem dalje i dalje, jače i jače svakog trena je rasla.
Položaj u koji se stavila nije bio slučajan, namjerno se postavila ispod mene, kako ne bi mogla mrdati, zaglavljena i lako dostupna za sve šta me je navodila da joj uradim. Njena pristupačnost je sve više budila životinju u meni, dok nije eskaliralo do prvog šamara. Nakon što je glasno puklo po njenom obrazu, zjenice su joj pobjegle ka kapcima i izubile se, tijelo se jako uvilo i zgrčilo od zadovoljstva, a vrat ispravio. Glasno je uzdahnula. Kao da je na sve to dugo čekala, i konačno dočekala.
Njeno lako vidljivo zadovoljstvo motivisalo me i ohrabrilo da krenem još jače... Ruke sam joj provukao iza njenih leđa, uhvatio ih svojom lijevom, dok sam desnom rukom ponovio nekoliko udaraca u njeno lice. Svukla mi je majcu, i jako zarila nokte u leđa, što me je dodatno, iako nisam znao kud više, isprovociralo i natjeralo da idem još dalje.
Ugrizoh je za rame, i počeh da je sisam, rukom joj naginjući glavu na suprotnu stranu čupajući joj kosu, kako bih imao što bolji pristup toj blijedoj, tankoj koži . Uzdisala je glasno i duboko.
Podigao sam je sa kauča, povukao za ruku i gurnuo na komodu. Zaustavila se u položaju koji smo i ona i ja već unaprijed zamislili... Naslonjena rukama, nagnuta ka naprijed i isturene zadnjice. Haljina je još uvijek padala preko njenog tijela i skrivala njeno međunožje. Svukoh svoje panatlone, golog tijela joj priđoh i divljim pokretom joj pocijepah donji veš.
Nanesoh pljuvačke na svoj polni organ koji je sada već bio maksimalno tvrd i krut, kako ne bi skliznuo sa strane, i bez pitanja da li je spremna, uhvativši je desnom rukom za kosu a lijevom za kuk, prodrijeh u njen anus.
Krik koji je ispustila je bio toliko glasan, da sam instinktivno ruku sa kuka stavio na njena usta i spriječio je da natjera komšije da se nađu u čudu. Prodirao sam tvrdo, jako, ne tako brzo, željeći da svakog puta uložim dodatni trud i uđem što dublje. Bio sam duboko u njoj... Mogao sam sve vrijeme osjetiti jako zgrčen sfinkter, koji mi je nadraživao glavu penisa svakim prodorom.
"Nabij mi ga do stomaka! Želim da mi bude muka od njega!", rekla je sada već tiše, izgovorivši svaku riječ kroz uzdahe.
Nisam mogao stati. Bio sam van sebe, ponešen jakim seksualnim nagonom. Iako mi je bilo neopsivo dobro u njenom anusu, izvadio sam penis, čučnuo iza nje dok je bila u istom položaju, prebacio njenu haljinicu preko moje glave, i, uhvativši je za butine, duboko joj gurnuo jezik u čmar, koji je sada već bio dovoljno opušten. Rukama sam je gurao ka sebi. Nisam znao da li me više uzbuđuje slatkast ukus unutrašnjosti ili miris znoja njenog stidnog dijela. Kolutao sam jezikom, težeći da dosegnem svaki milimetar.
Gurajućim pokretom zadnjice, lagano me spustila na tepih. Okrenula se ka meni i, pohotnim pogledom primičući se, poče da mi sisa jezik.
Pokupio sam par palih pramena sa njenog lica, spojivši ih hvatom šake sa ostalom kosom, i nasadih je, dok ležah, na penis. Nije željela da sjedi. Odmah se pripodigla, čučnula iznad mene, nabijajući se tek toliko kratko da zid njenog čmara nadražuje brazdu mog penisa... Sve brže i brže. Ležeći, glavu sam zabacio i potpuno spustio, laktove oslonio na patos držeći šake prema gore, kako bi se mogla osloniti na njih dok se sumanuto nabija. Zvuk repetativnog udaranja njene zadnjice me izluđivao toliko da, nakon što nam se isprplitaše prsti, nagon za svršavanje ne mogah da obuzdam. Nisam čak mogao ništa da izustim. Njene zjenice su opet pobjegle, sakrivene iznad kapaka, odavajući mi utisak da nije pri sebi. Istovremeno smo doživljavali orgazam.
Svaka kap mog sjemena je završila u njoj. Mogao sam da osjetim svaki mlaz koji sam ispustio, propraćen jakim pulsom. Postepeno je usporavala...
Ruke su nam još bile spojene, a tijelo je spustila preko mojeg. Posle par minuta ćutanja, shvatio sam da je zaspala... Ili se bar pravila.
Iskrao sam se do njene sobe, obukao se, uzeo šešir i kaput, pokrio je ćebetom i tiho izašao...
Napolju je već bio mrak. Kao da mi se zdrav razum polako vraćao svakim udisajem čistog vazduha, polako shvatavši da nisam imao kontrolu nad sobom. Smrtno uplašen, ujedno i srećan što sam se izvukao, užurbanim korakom, iako bez grama snage, pojurih ka kući, slušajući lišće kako šušti pod mojim koracima.
Stavivši ruke u džepove, napipah presavijeno parče papira sa kojeg, kada ga otvorih, preznojavajući se pročitah "Bićeš ponovo moj...".

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

RedLust, zahvaljujem na izdvojenom vremenu za čitanje i komentarisanje priče.
Drago mi je da je priča izazvala pozitivno osjećanje.

Korisnik

Vrlo dobro za početak, sviđa mi se. Samo tako nastavi, vidi se da imaš dara za pisanje ovakvih priča. Kao što rekoh, vrlo lijepo. I da, postoji razlika između pornografije i erotike. Ovo je upravo ono što bi i trebalo biti; dobra erotska priča!