Ukus Aristokratije (BISEX priča)

-Kasno u noć vraćao sam se sa neke zabave,najbolja drugarica je slavila rođendan na poznatom Beogradskom splavu,ludo smo se zabavili a i dosta popili,nisam smeo da se usudim da tako vozim pa sam auto ostavio na parkingu i krenuo polako pešaka,nije baš ni bilo daleko.
-Sporednim putem kraj Save polako se približavao luksuzni Bentli bele boje,privukao mi je pažnju jer se ne sećam da sam ga ikada video da se vozi po Beogradu,sa zadnjeg sedišta prolamala se glasna muzika i glasovi zabave,smeh i povriskivanje žene.
-Gledao sam sve vreme u njih,lep i snažan muškarac u smokingu boje automobila smejao se i navaljivao na damu u crnoj haljini nabijajući nos u njene sise,zurio sam u njih,bili su iz visoke klase a imali su stila i očigledno novac koji im je dao mogućnost da se zabavljaju kako god žele.
-Dama se smejala i prva primetila da ih gledam,pogledom mu je stavila do znanja da nisu sami i da imaju publiku,pogledao me je i naredio Šoferu da zaustavi kola,izašao je,bio je veći i višlji nego što sam mislio,mogao je da mi uradi šta god želi u tom trenutku koliko je bio veliki i jak.
,,Šta buljiš,,-obratio mi se
,,Ništa,izvinjavam se,,
,,Gledaš kao da nas poznaješ,,
,,Ne poznajem,prvi put vas vidim,,
,,Sviđa ti se kučka,,-upitao me je dok je ona sve to posmatrala uz osmeh naslonjena na prozor.
,,Ne,,
,,Možda ti se sviđam ja,,-liznuo je jezikom usne uz sjaj u očima,toliko je bio dominantan i samouveren da moram priznati svoju erekciju koja se mogla videti na mojim pantalonama.
,,Uđi,,-otvorio je vrata,nije morao da mi ponavlja drugi put,slepo sam ga slušao.
-Krenuli smo prema Ušću,vozikali smo se okolo,smeh i zabava se nastavila,moram priznati da mi se sve to sviđalo,raširio joj je noge i podigao haljinu,predamnom se ukazala fina obrijana pičkica,izvadio je šampanjac čuveni ,,Kristl,,iz frižidera i sipao joj po usminama,uživala je dok je rashlađivao,dok se smejala gledala me je u oči,On mi je naredio da joj poližem.
-Prijao joj je moj jezik,dok sam joj lickao picu on je sipao šampanjac,sa njene čiste i uredne ribice se slivao u moja usta,bilo je tako perverzno ali mi se sviđala igra,bio sam njihova omiljena igračka u tom trenutku,podigao je flašu i sipao joj na sise i nabio jezik između,pomalo je spustio haljinu kako bi joj cuclao bradavice,obojica smo je obrađivali dok je ona onako raskrečena uživala poput princeze kako je zapravo i izgledala.
-Zasmejala se i gurnula me levom nogom,pao sam pored sedišta,On se nasmejao takođe i pomerio od nje,merkali su se očima,namigivala mu je kao da planiraju neku zaveru.

,,Macane,sad si ti na redu,,-smejala se ludački dok mu je otkopčavala šlic,bio je izuzetno napaljen,imao je baš veliki kurac da sam mu ja kao muškarac skidao kapu,pomislio sam da će nam obojici popušiti ali sam se prevario i to jako.
,,Dođi,dođi,,-pokazala mi je prstom dok je On samo čekao zavaljen u udobnom sedištu Bentlija.
,,Šta je sad ovo,,-više mi nije bilo smešno.
,,Popuši mu kurac,vidi kako je napaljen kao konj,,
,,Nisam ga nikada imao u ustima,,
,,Pođi od glavića,stavi jezik,nemoj da si pička,,-on me je gledao kao da mu je to potrebno kao lek,takav muškarac kao on se nikako ne odbija.
-Prišao sam mu i ruke stavio na njegove butine,poljubio sam ga u glavić,tako mu je prijalo da je duboko uzdahnuo i zabacio glavu,liznuo sam ga,bio je vruć i tvrd toliko da sam mu jezikom osećao puls,uskoro je bio u mojim ustima,tako krupnog mojim malim usnama nisam mogao da ga obuhvatim celog pa sam ga više lizao dole do jaja,svukao sam mu pantalone do kolena da bih sisao jaja i nabijao glavu u njegovo mirišljavo međunožje,dok sam mu sisao kitu ona je svukla moje gaćice,ne znam odakle joj se našao sladoled Rumenko ali posle dva liza našao se u mom anusu,onako vlažnog i hladnog ga je trljala prelazeći preko cele guze,znala je da uživa ali i da zadovolji drugog dok je On uživao u mom cuclanju jer sam bio bolji zahvaljujući meni.
-Izvadila je iz istog Friza jagode sa šlagom,mazala mu je po kurcu i uključila se u lizanje zajedno samnom,ljubili smo se ali malo teže preko njegovog krupnog glavića,osetio sam oštar bol u anusu jer mi je gurala prst sa velikim noktom unutra,obrađivala me je a on mazio po kosi,znao sam da se sprema da me tuca,izvadila je iz kasete negi Gel koji nije sa ovih prostora i mazala mi rupicu,bila je dobro podmazana da mi ga je glatko ugurao,prva dva uboda su baš bolela ali posle je bilo baš dobro,tucao je baš onako kako treba,vodio je ljubav samnom,mazio me je po celom telu,uzdahe mi je gušilo belo kožno sedište u koje sam nabijao glavu.
-Naučio sam i ja ponešto od njih,gurnuo sam joj hladnu jagodu u picu,vrisnula je od zadovoljstva,namazao je šlagom,ispustila je kao dezert koji sam ja pojeo,On je poželeo sada nju da potuca u medenu picu,seo je a ona mu se natakla,vriskala je na kurcu dok joj je On mesio sise,ljubio sam ga i hranio slatkim jagodama,sve je odjekivalo luksuzom i uživanjem,izvadio je kitu,namestio se ispred nas i poprskao nas svojom spermom,njoj je više otišlo na sise a meni malo na grudi.
-Razmenili smo brojeve,odvezli su me kući,jedva sam stigao do kreveta,zaspao sam kao zaklan,ujutru sam se probudio sa ukusom jagoda i sperme na usnama,ipak nije bio san,stigao je SMS sa pozivom na Koncert u Areni,jedna karta u VIP loži bila je i na moje ime,moram da se obučem prikladno jer sam sada deo njihove ekipe a posle ćemo ponovo na Ušće ;)

Kategorija:
Gay erotske priče