Silovan u kaficu

Vec duze vrijeme imam lazan profil na fejsu, naravno pod zenskim imenom. Nasao sam slike neke vrh zenske, i lagano poceo dodavati zgodne, poznate i nepoznate likove. Doslo je i dpsta zahtjeva, poruka raznog sadrzaja, ali sam slucajno naletio na jednog lika, sa kojim sam nastavio dopisivanje, nekoliko nedelja. Tema po tema, dosli smo do sexa. On je pricao sta bo volio da radi, to jeste, sta bi radio, kako bi mi razvaljivao pickicu, a ja sam cesto, drkao na njegove komentare.Vrhunac je bio kada je pisao kako bi mi razvaljivao guzu. U par navrata je napomenuo da bi, uz neka moja indirekta pitanja, volio naguziti i nekog, sexy, zenstvenog klinca, kao da je znao da se iza profila krije upravo to. Napaljeni, klinac, fine guze, punijih usana, mrsav, zenske gradje. Kako mu je dosadilo glumatanje, rekao je napokon da zna o cemu se radi, da zna ko stoji iza profila, i da ce me jebati kad-tad! Tako je i bilo. Sasvim slucajno, dok sam bio na picu sa drugarima, sam otisao do toaleta, kad gle, dole on (ja sam ga naravno prepoznao, jer sam preko slika znao o kome se radi), i vec me hvatala panika. Pokusao sam ostati pribran, iako mi je pogled stalno letio ka njemu, sto je i primjetio. U trenutku, dok sam prao ruke mi je prisao iza ledja,i grubim glasom pitao 'Mali, sta blejis, jel ti se svidjam mozda'? Sam prepadnut sam nesto prommrljao i izasao. Posle toga sam se osecao, vrlo cudno ipitao sam sebe, da li zna, ko sam, da li najmjerno dosao? Da li je moguce da se sve desilo slucajno, dok nisam dosao kuci, i u kapuljaci od dukserice ugledao papiric na kome je bio napisan broj, uz komentar napisan velikom slovima JAVI SE! Usao sam na viber, i vidjeo da je broj njegov. Malo je reci da sam bio sokiran. Uz visednevno razmisljanje, odlucim da se javim, tako sto sam cimnuo broj. Nakon par trenutaka, stigla mi je sms poruka sadrzaja 'znao sam'! Uz kratko dopisivanje, i njegovo priznanje da bi me volio pojebati, nista se konkretno nije desilo neko vrijeme, jer iskreno, ja nisam smio, iz straha, da li zna, da sam ja ta, osoba koja mu se lazno predstavljala na fb! Jednog, dana, u istom kaficu, nakon opustenog razgovora sam otisao do wc-a, nezakljucavi svoju kabinu, pisao sam, i uz glasnu muziku nisam ni primjetio da je neko usao kod mene u kabinu, kada sam krenuo da izadjem, na vratima je stajao on! Blago receno da su mi se odsjekle noge. Uz vrlo ozbiljnu facu na licu rekao je 'dosla maca na vratanca' a u meni se krv zaledila. Izvadio je kuraci krenuo da pisa, a ja sam od soka krenuo napolje, no vrata su bila zakljucana. 

- Ne boj se mali, ne ides odavde dok te ne probam, ne mozes mi dovjeka bjezati. Okrenuo se, vrlo, grubo me gurnuvsi na pod mlateci spustenom, ali ogronom kurcinom meni pred ocima. Ajde mali, tvoj je, da vidim sta znas. Bio sam zbunjen, a on je to iskoristio da me osamari kurcem po usnama. Ni sam ne znam kako otvorio sam usta, koja su iz nekog razloga, bila puna pljuvacke, sto ga je iznenadilo, do te mjere da mi je svojim grubim rukama, uzeo glavu, i poceo da nabija na svoju kurcinu, koja je iz sekunde u sekundu bila sve veca, i veca! Gusio sam se uz suze, molio da stane, pokusavajuci biti sto tisi, od straha da nas neko ne cuje. Na svako moje gubljenje daha, u kratkim pauzama je vadio kurac, udarivsi me po obrazima, i ubrzo vracao i moja razvaljena usta. Nije ga zanimalo moje ponizenje, bol u mojim nogama od neprijatnog polozaja u kome sam se nalazio. Samo ga je zabijao, i zabijao. Kada bi primjetio da mi ponestaje vazduha do te mjere da pocinjem da se gusim, izvadio bi ga, ali bi mi dao njegova ogromna jaja da lizem ne bi li malo dosao do vazuha. Nakon 15ak minuta, silovanja mojih usta, samo ga je izvadio, svojom sakom mi otvorio usta, i poceo prskati vrucu spermu na jezik, nos i oci. Potom me je udario jos par puta kurce, i vratio ga u gace, uz komentar da ce uskoro isprobati i moju pickicu, i zadovoljno izasao napolje iz kabine, dok sam ja ostao jos par minuta da se sredim. Prijatelji su bili zabrinuti gdje sam nestao toliko dugo kada sam se vratio, ali sam im rekao da sam bio lose, i da sam povracao. Povjerovali su mi jer su mi oci bile suzave i crvene. Kada sam dosao kuci, obilno sam svrsio, na svu situaciju koja mi se tog dana desila!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Moj prvi sex sa muskarcem je bilo silovanje..nisam mislio dati picke tom tipu vec samo da probam kako je pusiti kurac..on nije bio tog misljenja...ruke mi je svezao i izjebao me je tako da me je boljelo dva dana poslje..kurcina mu je bila 22cm sto za nejebeneog 17godisnjaka je bili neuamislivo

Korisnik

Jasam bio la silovan a od kamiondzija a posle togasam uzivao la u seksu sa muskarcima

Korisnik

A sta reci takvese scene neretko desavaju

Korisnik

Vrlo uzbudljiva priča! Uživala sam čitajući. Heart

Korisnik

Bravo! To se zove sreća i uspjeh. Je li te još koji put presreo u wc ili kakvom parku, šumici???

Korisnik

Cool prica