Čekajući autobus (gay erotska istinita priča)

Čekali smo autobus zajedno. Mrak je već pao, a nad nama je bolesno treperila svetiljka slabašno razbacujući žućkastu svetlost. U jednom trenutku smo se pogledali i nekako stidljivo mi se nasmešio. Počeli smo da se javljamo jedan drugome tek nedavno. Sećam se, bile su slične okolnosti. Čekao sam autobus koji je kasnio, ali sa njegovom ženom i bio je dan. Inače, oboje su mladi, po 25 godina, uzeli su se rano, imaju i dete. Ona je žurila na posao pa ga je pozvala telefonom da je odveze. Kada je autom stigao do autobuskog stajališta, pozvali su i mene jer sam ostao sam da čekam. Tako je počelo, zapravo bilo je to prvi put da smo razmenili po koju rečenicu iako se poznajemo čitavog života. Zapravo, ja ga znam još dok je bio dečačić sa iste te stanice dok je sa loptom pod rukom čekao prevoz do škole. Osnovne. Sada više nije dečak već odrastao, mlad muškarac, oženjen, sa porodicom. Istina, i dalje trči za loptom u nekom drugoligaškom fudbalskom klubu, ali sada trči nogama sa jakim butinama i razvijenim, maljavim listovima koji se, dok stojimo jedan pored drugog, jasno naziru kroz usku plavu trenerku. Telo mu više nije bilo vižljasto kao dok je bio osnovac već lepo, skladno razvijeno. Lice mu je pravilnih, naglašenih crta, toliko izraženih da će kad ostari verovatno biti ružnjikav. Sada je magnetski privlačan, kratko ošišane crne kose i kao ugljen crnih očiju uokvirenih crnim gustim trepavicama i još gušćim obrvama. Oštrog nosa i još oštrijeg pogleda. Alfa mužjak u punom smislu te reči.

Dok smo se  pomalo izgubljeno osvrtali oko sebe na stanici na kojoj je trebalo da se ukrcamo u javni prevoz shvatili smo da smo obojica zakasnili. Sledeći polazak je bio tek za nešto više od dva sata. Nedelja, on se vraćao sa utakmice. Ja sa dežurstva vikendom iz redakcije televizije u kojoj radim.

- Izgleda da smo zakasnili komšija – obratio mi se u jednom trenutku.

- Izgleda – glupo sam uzvratio. Iako imam 40 godina, u tom trenutku sam se zbunio kao školarac. Tišina je potrajala kratko, a onda sam ja hrabro predložio.

- ’Ajmo na neko pivo, imamo još dva sata do sledećeg busa – Kratko je razmislio, a onda mu se na licu ponovo pojavio onaj još uvek dečački osmeh.

- Ajmo – složio se sa mnom.

Davno su prošle godine kada sam se krio. Iako se nikada nisam u pravom smislu „autovao“ više se nisam tako grčevito skrivao tajeći sopstvenu seksualnu pripadnost. Siguran sam da svi koje to, iz bilo kojeg razloga interesuje, znaju da sam homoseksualac. Nekada je tako bolje! Možda vas zbog toga mnogi, otvoreno ili tajno, mrze ali vam zbog toga, istovremeno, prilaze i oni od kojih to nikada ne biste očekivali. Jebiga, sve ima svoje prednosti i mane.

Ušli smo u obližnju birtiju u kojoj uvek ima jeftinog, a hladnog piva. Seli smo za jedini prazan sto koji je nešto udaljen od središta kafane bio postavljen pored ulaza u wc u kojem je uvek (znam to, svraćao sam ranije) smrdelo po mokraći. Srećom, taj smrad se nije osećao izvan klozeta.

- Jel pivo? – upitala je konobarica ustajući od jednog od stolova, krećući ka šanku.

- Dva – rekao sam sedajući na stolicu. On je seo preko puta. Nismo se dovoljno poznavali, ali sam sasvim sigurno znao da smo poprilično različiti. U jednom trenutku mi je palo na pamet da zbog toga nećemo imati o čemu da razgovaramo. Prevario sam se, a i pivo je pomoglo. Sve dok nismo pričali o fudbalu i novinarstvu mogli smo da sasvim pristojno komuniciramo. Kako je rastao broj ispijenih pivskih flaša na našem stolu razgovor je postajao sve opušteniji i zanimljiviji. Oženio se rano, u 21. godini. Dve godine kasnije dobio je dete, sina. Ne radi trenutno nigde, profesionalno se bavi fudbalom i od toga živi on i njegova porodica. Voli automobilske trke. Vozi motor. Obožava akcione filmove. Inteligentan, ali ne i mnogo obrazovan. Pošten i vredan. Prevario je nekoliko puta svoju ženu jer ima nezasit apetit za sexom, ali je i dalje voli. Jednostavan. Običan čovek, ali neobično i nesvakidašnje privlačan. Čini mi se da je bio svestan toga i da je tu svoju osobinu obilato koristio. Sa ženama, naravno.

Zbog količine popijenog piva nije samo razgovor opuštenije tekao već je i višak tečnosti iz naših tela počeo da teče. Ustao je u jednom trenutku kad je razgovor na kratko zastao i otišao u wc. Ja sam se još uvek držao. Iskustvo. Kada je izašao iz toaleta, čija vrata su bila tačno preko puta mene, spazio sam malu fleku na prednjem delu njegove trenerke. Zbog toga sam, a i zbog stečene navike pogled zadržao malo duže na tom mestu što je i on primetio. Mislio sam da će se zbuniti, ali me je razuverio.

- Jebiga, nisam ga dovoljno istresao – rekao je na šta smo se obojica nasmejali. Izbegnuta je neugodna situacija. Primetio sam kako je desnu ruku zadržao na svom međunožju, povremeno nameštajući sadržaj ispod trenerke. Moj pogled je sve češće padao na to mesto, a u razgovoru su nastajale sve češće pauze. Ne neprijtne. U jednom trenutku je sklonio ruku nateravši me da podignem pogled, a onda me je upitao.

- Komšija, da te pitam nešto? Znaš..., priča se..., ovaj...., jel mogu da te pitam, a da se ne ljutiš – konačno je završio rečenicu. Znao sam šta sledi i nisam bio siguran šta da očekujem. Nisam odgovorio, samo sam klimnuo glavom.

- Jesi ti...? – Nije uspeo da završi pitanje. I pre nego što je zinuo, znao sam šta ga interesuje.

- Jesam – odgovorio sam. Kratko je poćutao iako nije bio iznenađen. Uostalom znao je odgovor.

- Pa kako je to kad..., znaš? – Pitao je više znatiželjan nego iznenađen. Video sam da ga je pivo opustilo, a i mene je pa sam rešio da se poigram. Iaonako nisam imao šta da izgubim-

- Šta kako je? -  pitao sam ja mada sam znao šta ga zanima.

- Pa to kad ti, hm..., ovaj... uđe? – sada se već zacrveneo.

- Ne znam -  iskreno sam rekao. - Ja sam, znaš, aktivan, hoću reći... ne primam ga – Sada sam se ja zacrveneo od sopstvene eksplicitnosti. Klimnuo je glavom dajući mi znak da je razumeo. Ispostavilo se u daljem razgovoru da ga je veoma znatiželjan da čuje više. Kada sam prvi put imao odnos sa muškarcem, kada sam shvatio da sam gay i slično...?

- Jesi li ti nekada probao, mislim sa muškarcem? – ovaj put sam ja postavio pitanje.

- Ne – odgovorio je, po mojoj proceni suviše brzo

- Baš nikada, ništa – insistirao sam

- Pa jednom sam zajedno drkao sa drugarom i jednom smo jebali zajedno neku kuravu – priznao je.

- A analni sex, sa ženom? – nastavio sam ja.

-Jesam ranije, nekoliko puta – rekao je – I jednom sa mojom ženom, ali njoj se to ne sviđa, kaže mnogo je boli – završio je. Očekivao sam da će biti barem malo zbunjen sopstvenim priznanjem i iskrenošću pred skoro (do nedavno) potpunim neznancem, međutim nije. Bio je samouveren. Osmejak mu je sve vreme titrao oko usana. Na kratko sam ponovo spustio pogled pored stola, u njegovo krilo i imao sam šta i da vidim. Pogledao sam ga potom u oči, a osmeh mu je bio još širi. Blago ga je premestio sa jedne strane bokserica na drugu. Jasno i nedvosmisleno se kroz trenerku videlo da je uzbuđen. Razgovor o sexu sa muškarcima ga je napalio shvatio sam. Svašta mi se u tom trenutku motalo po glavi. Ne uspevajući da obuzdam sopstvenu radoznalost, a ni uticaj popijenih piva nastavio sam sa pitanjima.

- A kako je to kod vas posle treninga, zajedno se tuširate..., padne li nekada neka šala? - Glasno, možda preglasno se nasmejao.

- Ma ne bre, hahahaha, ono nekada nekog saigrača pljesneš po guzici, zgabiš za jaja, ono, samo zajebancija – rekao je on i ponovo se nasmejao.

- Jel odmeravate jedan drugoga, ono da proverite ko ima veći – produžio sam ja sa ispitivanjem

- Moj je najveći – rekao je on što je u stvari bio odgovor na nepostavljeno pitanje

- Ih sad – kazao sam praveći se da mu ne verujem, začikavajući ga po malo.

- ’Oćeš da proveriš? – upitao je on namigujući. Nisam bio siguran da li me zeza nameravajući da me dodatno napali ili je bio ozbiljan. Možda je očekivao da ću se uplašiti od tako direktnog predloga, da ću ustuknuti. Ja sam ćutao, razmišljajući šta sada. U tom trenutku je ustao, trenerka mu se zategla oko zgodnog tela jasno ističući njegov dignuti ponos.

- Idem da pišam, pivo radi svoje – zastao je za trenutak kao da hoće još nešto da doda. Ja sam skupio svu hrabrost i na pola u šali, a na pola ozbiljo upitao pokazujući očima ka njegovom međunožnju.

- Teško ćeš u takvom stanju – progutao sam knedlu.

- ’Oćeš da se kladiš? – ponovo je namignuo.

- U pivo – dodao sam i ja i ustao. Krenuli smo ka wc-u. Mislim da su mi se ruke blago tresle od uzbuđenja. Kada smo zatvorili vrata za sobom stali smo ispred pisora, jedan pored drugog. On je za tren oka spustio trenerku zajedno sa boksericama bez sramežljivosti izvadio svoj ponos, sada već u punoj veličini. Meni je trebalo malo više da otkopčam farmerke. Nakon nekoliko trenutaka obojica smo bili izloženi pogledu onog drugog. On me je kratko pogledao, a onda se usresredio na pišanje. Žuti mlaz je šiknuo prvo u vis, a onda je odbijajući se o zid pisoara sklizno na dole. Ja sam gledao kao opčinjen. Jasno se videlo da je izuzetno obdaren i da je verovatno najobdareniji u ekipi iako to nisam mogao sa sigurnošću da tvrdim. Bio sam uzbuđen toliko da sam samo zurio u njega.

- Baš ti je debeo jebote – procedio sam ja

- Misliš ? – upitao je šeretski, ispuštajući ga i stavljajući obe ruke na bokove malo ih isturivši napred. Podigao sam pogled. Gledao me je mangupski pravo u uči. Onda je lagano klimnuo glavom u pravcu svog ponosa.

- Treba da se protrese, da ne zeznem trenerku kao prošli put. – rekao je ne navodeći ko da ga protrese. On ili ja. Ipak klimnuo mi je, sklonio svoje ruke. Ako to nije poziv onda ne znam šta je. Polako sam krenuo rukom ka njemu, nije uzmicao. Sada sam bio siguran da je to prilika koju ne smem da ispustim i za koju nisam ni sanjao da će mi se ukazati. Obuhvatio sam ga desnom šakom ne uspevši da sklopim potpuno prste oko njega. Zaista je bio masivan. Protresao sam ga lagano. On je i dalje stajao mirno  pokazujući tako da nema ništa protiv da nastavim. Povukao sam rukom nekoliko puta gore dole, posmatrajući opčinjeno kako mu baršunasta koža prelazi preko oboda glavića. Onda sam začuo da se vrata od toaleta otvaraju. Brzo sam povukao ruku ka sebi, a on je ne žureći navuko svoju trenerku i krenuo ka izlazu. Ja sam ostao još za pisoarom čekajući da onaj koji je ušao izađe iz kabine. Nakon minut dva, neznanac je izašao. Ja sam bio toliko napaljen da su mi bila dovoljna dva tri poteza rukom. Svršio sam za 10 sekundi. Sačekao sam još nekoliko trenutaka da mi se dah umiri, a onda sam oprao ruke i izašao. Moj „komšija“ više nije bio za stolom. Ni u kafani. Pokupio sam svoje stvari i krenuo da platim.

- Platio je tvoj drugar – reče konobarica. Izašao sam napolje i krenuo ka autobuskoj stanici. Video sam ga kako sedi u autobusu. Na sedištu pored njega sedeo je neki njegov poznanik. Ja sam ušao na prednja vrata. Autobus se napunio i više nisam uspevao da ga vidim. Kratki trzaj označio je da se vozilo pokrenulo.

Sutradan sam ponovo čekao autobus, kada se on pojavio. Očekivao sam da će me ignorisati nakon onakvog sinoćnjeg odlaska. Klasično postorgazmično kajanje. Šteta, mislio sam, a opet, drago mi je što smo se malo „bliže upoznali“. Ušao sam u autobus pre njega i ostao skoro na vratima. On je ušao za mnom i vrata su se zatvorila. Pogledao sam iskosa u njega, dok je čačkao nešto na telefonu. To je dakle to, kako sam i mislio. Ignorisaće me, kajući se zbog toga što smo prešli zamišljenu granicu. Pa sad, tako je kako je mislio sam. Ja tu ništa ne mogu da promenim. Priznajem, bilo mi je malo žao. U jednom trenutku vožnje, autobus se zaljuljao  i ja sam iza sebe osetio drugo telo. Muško, sasvim sigurno jer ono što sam osetio ne bi bilo moguće da je žena u pitanju. Erkcija muškarca koji se ovlaš očešao o mene. Okrenuo sam glavu i pogledao ga u oči. Osmehnuo mi se onim svojim đavolskim osmehom i namignuo.

- Na posao komšija? – progovorio je malo promuklim glasom. Klimnuo sam glavom i nasmešio se. Biće ovo još jedna uzbudljiva vožnja.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Ko zna, zna! Svaka čast!!

Korisnik

Svaka cast, pismeno i smekerski napisano.

Korisnik

Savršeno, još da ima nastavak bilo bi bogovski.

Korisnik

Vrhunska prica. Bravo.

Korisnik

Volim pročitati pismenu priču, bez epske opširnosti.Svaka čast.