Ekstremno obdaren - Nerealna trojka

Jos jedan letnji dan je prolazio lagano, a ja sam je cekao da se vrati sa posla. Odavno nisam bio toliko nalozen, kao da sam slutio sta ce se desiti.

Negde oko pet me je pozvala i javila mi da ce malo kasniti jer ima neki poslovni sastanak i da ce kolega Marko da je doveze kuci. Marka sam znao od ranije, crn visok momak, sportske gradje i decijih crta lica iako je imao oko 22godine. Cim sam cuo kolega u glavi sam poceo da smisljam kako da ih namamim da oboje dodju u stan iako nisam bas mogao da zamislim da mi taj deckic kara zenu. Nekako mi je izgledao suvise mlado i detinjasto, ali sam bio odlucan u svojoj nameri da ih "spojim".

Istusirao sam se za svaki slucaj, otisao do prodavnice i uzeo tri flase vina, sto se kaze za svaki lucaj, i strpljivo cekao da dodju. Sve vreme su mi se u glavi odigravali razni scenariji i postajao sam sve napaljeniji.

Negde oko pola sedam telefon je zazvonio. Milena mi je javila da su upravo krenuli sa sastanka i da ce Marko svratiti na pice jer treba da se dogovore nesto oko posla. Ne mogu da opisem koliko mi je kita pulsirala od pomisli da ce mozda ipak biti necega veceras. Uskoro su u stan usli i njih dvoje. Milena je bila u letnjoj leprsavoj haljinici ispod koje nije imala nista. Cim dodje leto ona prestaje da nosi gacice jer kako kaze od njih ne moze da dise. Seli su u dnevnu sobu i odmah poceli o poslu.

Otisao sam do kuhinje da im skuvam kafu. Nisam mogao a da ne zamislim kako mi Marko kara zenu. Morao sam da ga izdrkam na tu pomisao, taman dok se skuva kafa.

Taman kad je stigla kafa oni su konacno zavrsili dosadnu pricu o poslu i planovima za sledeci sastanak. Seli smo svo troje i poceli sa nekim neobaveznim temama, tipa gde cemo na more, koliko je sve poskupelo od prosle godine itd. U jednom trenutku Marko i ja se dotakosmo teme sporta, a Milena kao da je samo to cekala rece da ce skoknuti da se osvezi, a da mi slobodno nastavimo muske teme dok se ona tusira ali da cim se vrati nece vise da cuje o sportu.

Dok smo ja i Marko neobavezno pricali on mi onako kroz salu dobaci da mi kod njih u firmi zavide svi od domara do direktora, kako je ona jedino zensko u firmi i da moram da je cuvam kako je neko ne bi ukrao. Na sta mu ja odgovorih da nikada u zivotu nisam bio sebican pa necu ni sada postati. Malo se zgranuo mojim odgovorom jer to sigurno nije ocekivao ali se napravi lud i nastavi o Djokovicu.

Milena se napokon vratila iz kupatila na sebi noseci samo svileni kratki bade mantil ispod kog su se jasno ocrtavale nabrekle bradavice. Video sam koliko je sati i ponudio Marka da sa kafe predjemo na nesto konkretno i doneo vino. Dok smo polako pijuckali drugu flasu vina, Mileni sedeci preko puta Marka se kao slucajno otvori bade mantil tacno tako da je Marko mogao da vidi njenu skoro celu levu sisu sa tamnosmedjom ukrucenom bradavicom. Marko se pretvarao da nista nije primetio ali ga je odavao brezuljak koji je lagano poceo da se formira na njegovim pantalonama. Lagano je ustao i zamolio da ga izvinemo na trenutak i otisao do WC-a.

Odmah sam izvadio moj vec uveliko nabrekli kurac i poceo da ga drkam dok se Milena samo kurvinjski smeskala i tihim tonom sapnula "od pocetka sam znala sta smeras".... Lagano mi je prisla i spustila se na kolena ispred mene. Mislio sam da cu se onesvestiti od kolicine krvi koja je jurila ka mom medjunozju. Pocela je nezno da mi lize jaja, da bi nastavila ka dupetu i tu se zaustavila. Dok mi je neznim kruznim pokretima jezika obradjivala rupicu ja sam sve brze drkao moju nabreklu batinu. Kada je osetila da se priblizavam kraju naglo je prestala i naterala me da stanem sa drkanjem. Nije mi dala da svrsim. Rekla je da cuvam snagu za kasnije, trebace mi. Od silnog uzivanja potpuno sam zaboravio na Marka. Nije ga bilo vise od 20min i predpostavljali smo sta radi u WC-u, sto nas je oboje jos vise napalilo.

Konacno se i Marko vratio. Otisao sam do WC-a da se malo umijem i osvezim. Nisam mogao da ne primetim da je korpa sa vesom blago otvorena. Na vrhu su stajale zguzvane i ulepljene od Markove sperme Milenine crne gacice. Takodje sam primetio i da je nasao Mileninog skrivenog "diva" (tako smo zvali nerealno veliki crni dildo koji je Milena obozavala, bio je duzine oko 30cm i obima 19cm). Mucenik verovatno nije znao sta ga je snaslo. Morao sam da pozovem Milenu da mi kao nesto pomogne. Cim je dosla naterao sam je da polize i zadnju kap sperme koja se vec polako zgrusnjavala na njenim crnim gacicama. Primetio sam kako joj niz nogu tece tanak mlaz, direktno iz vulkana koji je tinjao medju njenim butinama. Vratili smo se u sobu kao da se nista nije desilo.

Pri kraju trece flase, vino je pocelo da radi svoje i svo troje smo se nekako odjednom opustili i poceli sa skatljivim temama. Naravno ja sam sve zapoceo sa pricom kako me je pre mesec dana koleginica uhvatila kako drkam u WC-u na poslu i kako od tada namerno ne zakljucavam vrata jer me lozi mogucnost da budem uhvacen. Marko se na to samo blago nasmejao i rekao da on to isto radi ali da nije imao srece da ga uhvati koleginica na delu, aludirajuci na Milenu jer je ona bila jedino zensko u njihovoj firmi. Pitao sam Milenu sta bi uradila da se tako nesto desi, na sta je ona rekla da bi verovatno ako je Marko u pitanju priskocila da mu pomogne jer bi to jedino bilo kolegijalno sa njene strane. Sto ja nemam takve koleginice... promumlao sam. Marko je poceo da crveni kao da se postideo od ove njene izjave, ali je ujedno pocela da mu opet raste budza na pantalonama. Onda je onako tihim skoro sramezljivim tonom pitao "a kako bi mi tacno pomogla ako nije tajna". Dok je to izgovarao budza na njegovim pantalonama je postajala sve veca i veca. Milena kao da je u rukavu imala odgovor na njegovo pitanje. "Vidim ja da tebi upravo treba pomoc od tvoje najdraze koleginice, ne ide da te pustim da odes odavde sa plavim jajima, kakva bi ja to domacica bila" kao iz topa rece, ustade sa fotelje i krenu prema njemu. Shvativsi da mu se itekako vidi da mu se digao, bezuspesno je pokusao da ga sakrije jastucicem koji je zgrabio sa kreveta. Na pola puta ka njemu Milena dozvoli da joj sklizne svileni bade mantil otkrivajuci njeno telo, velike sise sa sada vec kao kamen tvrdim bradavicama i vidno vlazno medjunozje koje se bukvalno presijavalo od kolicine sokova koji su iz njega tekli. Oboje smo obozavali ovakve igrice, bukvalno smo se osecali kao da smo u lovu i da nam od toga zavisi zivot.

"Sad ce koleginica da te oslobodi stresa i napetosti" rece i poce da mu otkopcava slic sve vreme ga gledajuci u oci. Kada je otkopcala i poslednje dugme iz lanenih pantalona izlete nesto sto nikako nismo ocekivali.... Bilo je to jednooko cudoviste kakvo do sada ni ona ni ja nismo videli, dugacko kao njena podlaktica debljine skoro lista na nozi, bio je dugacak skoro kao "dzin" ali vidno deblji od njega a sto je najgore bilo nije jos uvek ni bio skroz dignut. Ovako nesto ni ja ni Milena nismo do sada videli, a videli smo ih bas dosta, samo ona je bila sa preko 60 muskaraca, od toga sa oko 40 u mom prisustvu, dok mi je za onih dvadeset pre mene ispricala svaki detalj koga se secala. Ne znam zasto ali odmah sam se setio druga sa kojim sam trenirao rukomet kao klinac, kome smo svi zavideli na tusiranju jer mu je visio kao konju, opusten je bio skoro kao moj kad se digne, dok nismo ubrzo otkrili da mu je toliki i kad se digne, a vrlo tesko mu se dizao. Molio sam boga da sa Markom nije isti slucaj. Ostali smo zateceni i skamenjeni nekoliko trenutaka. Milena je kao hipnotisana blenula u njega, i ko zna koliko bi to trajalo da je nisam trgnuo recima "zar ne treba da mu pomognes". Trgnula se i skoro uplaseno uzela zver u svoje u odnosu na njega decije rucice. Nije mogla da pomeri pogled sa njega. Pocela je lagano da ga drka pokusavajuci da stavi bar deo glavica koji je bio velicine omanje jabuke u usta. Za to vreme ja sam se skinuo i ostajuci na solidnoj udaljenosti od njih kako im slucajno ne bi zasmetao poceo nezno da mazim svoju alatku od 20x18cm koja mi nikada u zivotu nije manje i sitnije izgledala. U jednom trenutku Milena me pozva da pridjem kako bi uporedila njegovog golijata sa mojim davidom... Pored njegovog nerealno malo je reci ogromnog kurca(kasnije ga je i izmerila 27cm je bio dugacak, obima skoro 23cm) moj pisko je izgledao kao patuljak koji je zalutao u svet divova. Ne mogu da opisem koliko me je ta scena napalila, zapravo digne mi se svaki put kad se setim tog prizora. Ne znam sta me je u tom trenutku vise lozilo, razlika u velicini nas dvojice ili pomisao da ce mi ta zver uskoro razvaljivati zenu....

Videvsi nasu slobodno mogu reci opsednutost njegovim alatom Marko primace svoju zver mojoj tako da su stajali prilepljeni jedan uz drugi i povuce Mileninu glavu ka njima sto ona prihvati i poce ih naizmenicno ljubiti, pusiti lizati. Markova zver je bila toliko velika da cak nije mogao ni skroz da se ukruti. Setih se da mi je sa nekog druzenja sa prijateljima ostala neka tabletica za postizanje erekcije, i predlozih Marku da mu je donesem. Zivo me zanimalo na sta ce liciti ta kurcina tek kad se skroz ukruti. Posle kraceg razmisljanja Marko pristade i popi tabletu.

Lizao sam reku sokova koja je tekla iz Milene dok se ona i dalje borila sa Markovim pitonom. Nakon nekih 15ak minuta tableta je pocela da deluje i piton postade anakonda.

"Nema sanse da cu moci ovu tvoju kurcinu da primim u sebe" - Milena

"Koliko sam video ti volis velike i debele stvari" - Marko

"Odakle ti to?" - Milena

"Video sam onaj crni dildo koji krijes u korpi za ves, malo je manji od mog ali ces se brzo navici, inace zamisljao sam kako te karam dok ti je on u guzi dok sam drkao malopre" - Marko

"ala si ti bezobrazan, a to me bas pali... moracemo da izvrsimo ozbilje pripreme pre nego sto mi gurnes to tvoje cudo, morace prvo muzic da me malo jebe, da me opusti pred tebe" rece Milena i okrenu guzu prema meni i dalje drkajuci i puseci njegovu batinu.

Bila je toliko vlazna da sam bukvalno uleteo u nju. Karao sam je kao zivotinja, bar sam se trudio da tako bude, iako sam znao da je u njenoj glavi samo iscekivanje trenutka kada ce osetiti tu ogromnu tvrdu kucinu u sebi. Okrenula se na ledja i podigla noge na moja ramena dok je on klecao sa stane gurajuci joj u usta svoj komad.

Ta ogromna masa mesa je izgledala toliko impozantno da je bilo skoro nestvarno. I dalje nisam mogao da poverujem u ono sto vidim na svega 10-ak cm od sebe. "Moram da ga dodirnem da vidim da li je stvaran" rekao sam. Marko se nije bunio. Odmah da objasnim, ne privlace me muskarci i nemam takve afinitete, samo sam bio znatizeljan kakav je osecaj imati nesto toliko u ruci i drkati ga, zapravo sam na trenutak zamislio da je moj. Ruka mi se nasla oko njegovog ponosa. Nisam mogao lepo ni da ga uhvatim koliko je bio debeo i zapravo tezak. Ostavio sam ga Mileni da se igra sa njim, a ja sam po njenoj komandi doneo dzina iz kupatila. Njena pica je morala postepeno da se razradjuje kako bi na kraju primila konacnu nagradu. Nisam mogao da verujem kako je dzin lagano usetao u nju. Zalepio sam ga na komodu i prepustio joj da sama kontrolise dubinu prodiranja, a gutala ga je skoro celog sto je nekih otprilike 25cm kad se oduzmu jaja.

Sve vreme nije ispustala Markovu kurcinu iz ruke kao da se plasi da ce pobeci. Seo sam na pod i trazio joj da mi naseda guzom, dok sam odmah pored postavio dzina kako bi joj obe rupice bile popunjene odjednom. Skakutala je po njima i u talasima svrsavala prskajuci svuda okolo.

"Sad je vreme da te ja razvalim". Legla je na ivicu kreveta pokusavajuci da rasiri noge sto je vise mogla. Marko je prisao i naslonio otekli glavic na njenu zjapecu vec razradjenu picu. Usao je naglo i odjednom a ona je glasno vrisnula. Prvo sam pomislio da je vrisnula od bola, ali sam vrlo brzo shvatio da je zapravo svrsila iste sekunde kada ga je osetila, a konstantno svrsavanje se nastavilo sigurno nekih 10ak minuta. Htela je da obojica budemo u njoj. Marko je legao na ledja, ona ga je opkoracila i lagano se nabijala na njegovu alatku. Vec posle nekoliko sekundi ceo je nestao u njoj. Prisao sam od pozadi i naglo joj gurnuo ceo u guzu. Pocela je da se trese i da pada u trans od kolicine uzitka. Nakon par minuta izvadio sam ga iz guze, obrisao ga i gurnuo u njenu razjebanu picku. Sada je imala dva komada u jednoj rupi i odlicno je to podnosila. Marko je ubrzo svrsio. Ona je htela jos a ja nisam znao sta da radim. Pokusao sam da je karam ali posle Markove kurcine jedva da je i osecala moj, a ja sam imao osecaj kao da ga guram u prazno. Osetila je tek kada sam stavio navlaku koja dodaje par cm u duzinu i dva u precnik. Svrsili smo ubrzo zajedno i pali kao pokoseni na krevet. Lezali smo svo troje tako nepomicni cini mi se citavu vecnost.

Oko 12h Marko se istusirao i krenuo kuci, zahvalivsi nam se na nezaboravnom druzenju. Znajuci cime raspolaze znali smo da ce se druzenje uskoro ponoviti.

Sve nase price su istinite i stvarno su se desile, jedino su imena promenjena da ne bismo dovodili niti sebe niti druge u neprijatne situacije.