Moderni načini svršavanja

Studirala sam u drugom gradu. U matičnom gradu imam vezu koja je vremenom prešla u veridbu. Inače sam verna devojka uvek bila, možda po neki flert, i tu sam se zaustavljala. Ali on, on nije bio ni kao moj verenik, a kamoli kao oni koji su mi se udvarali, a nisu mu bili ni do kolena. Prevarila sam tadašnjeg dečka. Zapravo, bili smo u svađi, i raskinuli, što je moj najbolji drug iskoristio, i spopao me. Pre toga nije nikada pokazivao nikakvu fizičku privlačnost prema meni. Bili smo zajedno gotovo mesec dana, sex po čitav dan, pošto živim sama u stanu, dakle sve sasvim logično za dvoje napaljenih studenata. Isprobane su sve poze, bilo je pušenja, bilo je lizanja, čak i lizanje anusa. Nismo stigli do analnog sexa, ako izuzmemo ono guranje prstića. Međutim, u jednom trenutku sam morala da se odlučim, dečko ili drug. Nisam smela ni da pomislim da raskinem dugogodišnju vezu zarad zaljubljivanja u druga. Drugu sam objasnila situaciju, on se složio, jedno vreme nismo pričali, ali već kod prve velike krize koju je imao u životu, javio mi se, kako bi mu bilo lakše kad nekome ispriča. Mic po mic, od te naše čiste fizičke veze je prošlo pune dve godine, i sada je on rešio da preuzme novi prvi korak. 
Za te dve godine, dečko me je zaprosio, što je on i znao. Izgleda da mu ovaj put to nije smetalo. Rešio je da prizna šta oseća prema meni. Došao je kod mene u stan, kao što smo se dogovorili, i odmah počeo sa pričom da posle toga mogu slobodno da mu se ne javim, i tako dalje, ali da će njemu biti mnogo lakše, ako više ne bude krio svoja osećanja prema meni. Ispričao mi je šta je imao, ostavio me u čudu, i otišao od mene. Sledeće veče sam morala da mu pustim poruku, jer čitav taj dan nisam mogla da prestanem da mislim na njega. Rekla sam mu da i ja mislim na njega, i da ću misliti, ali da ću se tu zaustaviti. Ne želim da varam verenika, ali eto, samo da mu se jadam da mi je teško od kako mi je sve ono ispričao. Predložio mi je da maštamo da smo zajedno, to veče. Nisam znala šta to znači, ali sam pristala, delovalo mi je uzbudljivo. Preko poruka me je vratio unazad dve godine, i probudio sva osećanja u meni. Odlično je to radio. U trenutku sam uhvatila sebe u razmišljanju o raskidu sa varenikom, i ponovom odlasku svom drugu, ali ovaj put za stalno. Kao iskusan u ovome što radi, malo po malo, naveo me je na vruće dopisivanje. Prvo su išle poruke o grljenju i ljubljenju, a onda s opisom scena divljeg sexa. Počela sam da se mazim, ne računajući to u prevaru. Taman negde pred vrhunac, predložio je da razmenimo slike. Naravno, vrele slike su u pitanju. Zapravo, tražio mi je, nisam pristajala. Onda mi je poslao poruku koja je sve promenila - "Hoćeš ja prvi, ako je to problem". Nisam ni stigla da razmislim da li zaista hoću, odmah sam napisala - "Tako već može, budi prvi". Počeli smo da ustanovljavamo šta želimo da bude na slici, ali ja nisam znala šta želim od njega, jer mi je ovo prvi put da mi šalje neki muškarac. On je jednostavno slikao selfie bez glave, potpuno nag, sa rukom preko, ako me sećanje ne vara, veoma debele kurčine. Naravno, posredstvom današnjih aplikacija na smartfonovima, za par sekundi sam ja to videla. Telo manje-više izdefinisano, skroz go, meni pogled na međunožje, a ruka u vrelim i mokrim gaćama. Nisam ni razmislila, skinula sam majicu i brus, stavila ruku preko bradavica, da baš ne bude skroz golo, i slikala se. 

Nakon što je dobio ovu sliku, a ja seen, videla sam da je otišao sa mreže. Obukla sam samo majicu za spavanje, jer je bilo jako kasno, a brus ostavila preko stolice. Nisam znala o čemu se radi, poslala sam mu dva tri SMS-a, pokušala da ga pozovem, ali je ubrzo meni zazvonilo zvono na vratima. Kroz špijunku vidim da je on u pitanju. Nisam smela da otvorim, ali sam ipak to uradila. Sa vrata me je zaskočio. Onako, kako je i pre znao. Počeo je strasno da me ljubi, a ni ja se nisam mnogo opirala. Zavukao mi je ruku u kosu, povukao i okrenuo. Bolelo je, ali sam gorela. Lupio me je po dupetu iz sve snage. Držao me je za kosu, i blago vukao ka mojoj spavaćoj sobi. Bukvalno me je gurno na krevet. Nikada nije bio ovakav. Ni on, ni niko drugi, pa nisam znala kako da se ponašam. Ali sam se ipak napalila, žestoko mi se svidelo. Okrenula sam da vidim gde je, i da li se skida, ali sam umesto pogleda dobila onu istu kurčinu u usta. Kao i uvek, imao je neki svoj poseban miris. Pohotno sam je gutala, dok je on pokušavao da skine moju majicu. Nije baš uspevao, malo sam se opirala, pa sam dobijala i kurčinu sve dublje i dublje. Gutala sam je brzo, i skidala svoj bebi dol i gaćice istovremeno. Legao je na krevet, a ja sela na njega. Pokašala sam da se nabijem na onu balavu kručinu, ali mi nije dozvolio. Zaboravila sam da obožava da liže moje sokove. Povukao me je prema svojoj faci, i polizao sve što je curelo. Zatim me je vratio, nakon čega sam sela na nejga. Tražio mi je da skinem majicu, ali sam ja uporno odbijala, jer sam znala da ga to pali. Od besa ju je uhvatio za okovratnik, i pocepao iz jednog poteza. Ovo je već bilo previš, pa sam svršila dok sam bila na njemu. Očekivala sam da će i on uskoro, ali mi je dao zapovest da legnem i raširim noge. Nadala sam se misionarskoj, ali je on lepo počeo da liže sve što mu se našlo pod jezikom. Čak i anus. Oko njega se posebno posvetio, jer je znao da ja to najviše volim. Kada je bio dovoljno vlažan, gurnuo mi je dva prsta, jer je bio svestan da ne može da gurne svoju kurčinu bez vazelina. Tada je dobio svršavanje u facu. Izgleda da mu se to nije svidelo, jer se obrisao pocepanom majicom, lupio mi šamar, i naredio da kleknem. Učinila sam tako, zatim dobila par šamara kurcem, koji samo što nije eksplodirao, koliko je čekao na svršavanje. To svršavanje se desilo delom u mojim ustima, delom na faci, a većim delom po sisama. Kako imama malo veće sise, obrisao se njima. 
Nisam stigla ni da se obrišem kako valja, već sam bila u doggy pozi. Gurnuo mi je jezik u anus koliko je mogao. Očekivala sam kurčinu, ali sam znala da nemamo vazelin kod sebe. Bez njega je to bilo nemoguće. Zato je on uzeo pavlovićevu mast, dobro zamastio, i počeo lagano da gura. Čini mi se, osetila sam da mi puca crevo uzduž, malo po malo, kako ulazi. Bilo je jako bolno, ali osećaj predivan. Stimulisala sam se traljanjem klitorisa. Bradavice su htele da mi puknu koliko su bile nabrekle. Čini mi se da je malo falilo da poteče mleko iz njih. Vrisnula sam od cele situacije, pa mi je onu umazanu majicu nagurao u usta, i vezao iza glave. Opet sam osetila ukus njegove sperme, ali ovaj put i mojih sokova. Nedugo posle tog vezivanja, za uzdignutom glavom, koju je vukla kosa, koja je opet bila u njegovim snažnim rukama, doživela sam orgazam. Počela sam da prskam po njegovim butinama, što ga je još više napalilo. Taman što sam ja stala sa svršavanjem, došlo je do onog drugog - njegovog. Ali bez vađenja kurčine iz mog čmara. Napunio me je celu. Bila sam sva umazana, i ulepljena.
Odvezao me je, jer je video da polako ostajem bez daha. Otišli smo zajedno pod tuš, zatim se obukli, i pravo na predavanja, jer je već uveliko svanulo. Čini mi se da sam taj dan mogla da naučim sve što sam čula, da sam mogla i da zapišem, mogla sam i bila sam ponovo srećna i ispunjena, jer sam se osetila kao žena. 



Korisnik

carobno

Korisnik

Napajuljuće, hvala S i hvala tebi

Korisnik

Odmah napominjem da ovo nije moje lično iskustvo, već iskustvo devojke koje mi se potpisala sa S. kada je ovo slala.