Osmi mart

I ove godine osmi mart po starom. Kupili smo našim damama sa posla po cvetić, one nama skuvale kafu i poslužile kolačićima a posle posla smo otišli u kafanu na pićence. Kako je vreme prolazilo dame su se povlačile i odlazile svojim muževima, roditeljima i deci, oženjeni su nosili karanfile svojim ženama a nas nekoliko momaka smo nastavili da ločemo dok nas gazda nije zamolio da napustimo lokal. U drugom lokalu je već bila gužva, svirala je muzika i bio neki lom pičaka koje su slavile osmi mart. Pozicionirali smo se i nastavili započeto opijanje.
Muzika je bila dobra a ženske su ludovale i ja kao bivši folkloraš sam im se pridružio i pokazivao naučeno. Ma kurčio sam se pred ženskama a i kad ću ako ne sad. Mlad sam, lep i zgodan, neoženjen, jebozovan i greota da se ne uvučem nekoj domaćici među noge barem za osmi mart. Da se počastimo drmanjem i tako to.
U jednom trenutku Mita i ja se uputismo na pišanje. Normalno da je imalo samo dva WC-a, muški i ženski. Mita je uleteo u muški a mene kukavički ostavio ispred vrata. Do duše da se ne lažemo nije se meni previše ni pišalo, više sam hteo da ga istresem reda radi i napravim još mesta za piće a i Miti da pravim društvo, njemu se pišalo na oči nije mogao da gleda.
U wc-u je postojalo neko malo usko hodniče koje je vodilo do dvoja vrata. Tu sam se parkirao i čekao svoj trenutak. A trenutak je došao nenadano. Nikad neznaš kada ti dođe pravi trenutak i zato moraš uvek biti spreman. U hodniče uđoše kao furija njih dve posvoj prilici nama slične, velika štrkljava projuri pored mene, gurnu laktom i zaglavi u klonji bez pozdrava. Ostadosmo nas dvoje u tom hodničetu sami sa svojim mislima.
Bila je onako niska ali naručita, rane tridesete i dobre sise, onako malko veće ali ne preterano, mini suknjica je imala dobar deholte da se sa moje visine prižao odličan pogled na to žensko carstvo.
Mora da sam baš buljio, kad me je pogledala sa osmehom na licu i počela:
A ja baš volim maljave grudi, ovakve kao tvoje, i polako poče da se igra dlačicama na mojim grudima.
Mene trnci prođoše niz stomak pa udariše pravo među noge. Kurac mi je počeo da se kočoperi, mreška i diže glavu. Ona mi je otkopčala još jedno dugme na košulji i zavukla celu šaku.
Mmmmm, ima li šta lepše od ljubavnog tepiha?
Zapitala se neznam ni sam zašto. Ja sam sa svoje strane već spustio ruke na njene lepe grudi i nežno mazio otkriveni deholte. Pogledala me je sa jebozovnim osmehom na licu
Ja volim baš ovakve, prošaputao sam ne skrećući pogled
I dok smo se tako gledali oglasi se vodokotlić iz muškog WC-a a mi brzo povukosmo ruke ka sebi i zauzesmo čekajuću pozu. Mita izađe, prođe između nas i promrmlja:
Ajde care pokaži se, na tebe je red
Promrmlja on nesvestan sebe i okoline i odvuče se dalje na nalivanje akoholom. Osmeh na njenom licu je govodio potvrdu pijanih Mitinih reči i ja je uhvatih za ruku, uvukoh u muški WC i nekako zaključah vrata.
Ni ova prostorija nije bila prostrana ali sada to nije bilo važno. Stegao sam je uz sebe i utisnuo poljubac na usne i osetio eksploziiju. Sve stege su popustile i ona poče da me grli steže, da uvija, da se nasađuje na moju alatku preko pantalona a poljubci su bili strašni, žestoki. Jezici su nam se sudarali, uvrtali i borili za prostor, moje ruke su istraživale njeno telo, prelazile preko leđa i stiskale njenu lepu guzu. Ni njene ruke nisu mirovale, jedno vreme mi je mrsila kosu i češkala potiljak a onda se sustila opet na grudi mrsila dlake ljubavnog tepiha pa spustila dalje na stomak. Ja sam se prihvatio njenih lepih grudi i uživao u tom delu njenog tela i nisam ni osetio kada mi je otkopčala kaiš i smuljila pantalone i gaće. Osetio sam njenu nežnu ruku na mom ponosu i to je izazvalo da ispustim uzdah iz grudi, da se prilepim uz zid i prepustim joj se. Ona ga je odmerila rukom, protresla, opipala jaja pa stegla rukom.
Ja moram, prošaputala je, sagla se i smestila glavić u vlažna usta.
Samo ga je dodirnula jezikom, promuvala kroz vlažna i topla usta pa ga izvadila nazad na hladan vazduh. Moj ponos je podrhtavao i tražio još ali njeno iskustvo je izgleda pobedilo, stisla ga je u korenu i ostavila večnost da se nada novom poljubcu. Ja sam kolutao očima nesvestan da ga ona kali za nastavak borbe. Opet ga je progutala, malo muvala po ustima, prevrtala jezikom pa napolje. Duvao sam kroz nos i huktao nebih li je zamolio za još ali bila je naumoljiva u mučenju. periodi njegovog kočoperenja u njenim ustima bivali sve duži a pauze sve kraće i moj ponos je znatno dobio na dužini a bogami i čvrstini. Sada sam već bivao siguran u sebe da mogu ovako do jutra.
Ona je sad ustala, skinula gaće i podigla suknjicu u vis. Pogled joj je bio mutan i željan, i sama se previše napalila, raširila je noge i naguzila se. Divna mirisna, vlažna i pohotna rupa se prikazala u svom svom sajaju i raskoši. Nisam imao šta da razmišljam, prišao sam i sa lakoćom ga smestio u tu vlažnost. Sada je bio red da i ona zastenje kroz zube. Smestio sam ga do kraja i zastao da uživam. Prišao bolje, privukao joj se pridžao za zid. Ona je počela isprekidano da diše i polako da meša guzovima žvaćući moju krutu kitu. Počeo sam da pratim njen ritam i polako da dodajem gas, da ga izvlačim i uvlačim sve brže. Moja jaja su počela da se kvase udarajući u nju. Jednu ruku sam provukao ispod i zavukao je u njen nežni mufić pa spustio prste niže da napipam klitoris.
Odgovor sam brzo dobio, njeni pokreti su se ubrzali i put ka orgazmu joj se opasno otvorio. Jednu ruku je provukla nazad i stegla me za guzove te se nabijala jače i snažnije.
Aaaaaaa, aaaammmmmm, joooooojjjjj, ssssssss
Bili su nekontrolisani glasovi koje je ispuštala dok je žestoko svršavala i tresla se stežući me i nabijajući se do krajnjih granica. Orgazam je bio žestok i divan, protresla se još nekoliko puta i opustila hvatajući nekako dah. Njeni pičeći mišići su mi stezali alatku i muzli je a ja sam ponosan na sebe izdržavao nalete da se ne napunim spermom do ušiju.
Dobar, si mali dooobaaaar, prošaputala je pa se smuljila sa nega i dohvatila ga rukama, da vidimo sad dokle ćeš da dobaciš
Stala je sa strane i počela da ga drka jednom rukom a drugu mi zavukla između nogu i čas mrsila jaja čas mazila i stiskala guzove. Prepustio sam se naletu i počeo da ispaljujem salvu sperme oko sebe. Tresao sam se kao prut i dok me je skroz izmuzla i na kraju zadnje kapi posisala i olizala alatku.
Taaako, sad može nazad u gaće.
I dok sam pokušavao da se vratim u stvarnost, da smirim srce i drhtave noge, mačka se već sredila i izvukla neku vizit kartu.
Vidi macane, ja sam Tijana, majka maloletnog deteta, razvedena i vlasnica jedne male tekstilne firme, Titex, možda nisi čuo. Nemam vremena za zabavljanja i ta takva sranja ali ovo mi strašno fali. Dođi u ponedeljak kod mene u firmu da se dogovorimo za dalje. Možeš mi postati savetnik za međuljudske odnose ili nešto slično. Naćićemo neki način da ovo ponovimo, naravno na nekom drugom mestu. Važi?
Ovo važi je bilo ustvari naređenje. Klimnuo sam glavom, kako odbiti ovakvu ponudu pomislih. Pa za jebačinu bez obaveza svako je spreman valjda.
Nemoj sad da mi prilaziš, popij piće sa društvom i ne smetaj.
Izvadila je još pedeset evrića zavukla mi ih u džep od košulje, poljubila me nežno, otključala vrata, oslušnula da li ima nekog i izašla nazad u kafanu.