Čas računovodstva

Upisala sam ekonomiju posle gimnazije. Malo je reći da sam katostrofalno pogrešila. Prvi semestar, prvi ozbiljan predmet - računovodstvo. Svi mi brojevi deluju isto. Ništa ja onde ne razumem. Setim se da imam još uvek broj devojke koja me je spremala za prijemni. Ako se ne varam, bila je dobra riba, pa eto, još jedan plus da je pitam za novi čas. Pristala je da dođem u subotu, ali tek uveče, jer preko dana radi na poslu. Nisam planirala da izlazim, pa sam pristala.

Kad sam ušla kod nje, zaista je bila odlična riba. Bila je plava, nosila je naočare na pola nosa. Čini mi se zbog važnosti mog dolaska, ona je obukla onaj kompletić, i mrežaste čarape. Da li je imala košulju ispod sakoa, ili ne, ne mogu da tvrdim, jer je toliko bila zgodna, da joj je sako savršeno pratio liniju tela. Nisam mogla da propustim ni jedan trenutak da odmerim njene predobre noge, i njeno izvajano telo. Čini mi se da je to primetila, u jednom trenutku, jer je svoje naočare spustila na pola nosa, i gotovo neprimetno otkopčala svoje gornje dugme na sakou. Sasvim mi se približila, i počela da mi dodiruje ruku kako pišem po papiru. Znala je šta radi, jer je upravo tako proveravala da li sam ja ravnodušna prema njoj. A onda, kao slučajno, a veoma iskusno, ostavi me uz izvinjenje sa izgovorom da ide da obuče nešto komotnije. Zapravo, špijunirala me je iz hodnika. Mogla je da primeti, da, priznajem poluamaterski, pozivam drugaricu i objašnjavam joj kakva je to zapravo riba, i da pritom mislim da je bisex. Onda je sačekala odličan trenutak, kada sam bila okrenuta leđima ulazu, i uletela kao furija u sobu. Dojurila je neprimetno do mene, desnom rukom me počupala za rep, a desnom uhvatila za dupe. Svojim ogromnim usnama mi je prišla do ušne školjke, lagano je gricnula i tiho rekla:

- Srećo, dobra riba si ti, a ja sam dama. I nisam bisex, čista sam lezbejka. Zato ću sad da te silujem.

Jezik mi se zavezao u hiljadu čovorova, i nisam mogla ništa da izustim. Pogotovo zbog činjenice da sam osetila da iza mene stoji bez brusa, jer sam tačno mogla da osetim njene bradavice na mojim leđima. Leva ruka koja je bila na mojem dupetu je sada prešla na moju, veoma vlažnu ribu, a desna je počela da otkopčava moju košuljicu. Nisam se mnogo ni bunila, već sam joj pomogla oko toga. Zatim sam se lagano okrenula, i našla se u njenom zagrljaju. Bio je to možda najnežniji zagrljaj ikada. Počelo smo strasno da se ljubimo. Primetila sam da sam bila u pravu, jer zaista nije imala na sebi ništa osim čipkanih crnih boxerica. Bila je prava sadistkinja, veoma sam se napalila od same pomisli na nju. Uhvatila sam je za onu oblu guzu, i počela da je ljubim po vratu. Osetila sam kako ona moj vrat nežno stiska, i gura me prema dole, u pravcu svojih sisa. Počela sam pohotno da ih ljubim i grickam. Zaista su bile lepog oblika, ne preterano velike. Vukla me je za kosu, dok je išla u nazad, i zajedno smo pale na trosed u dnevnoj. Počelo smo sve jače i jače da se ljubimo, ona samo u boxericama, a ja u farkama i gaćicama. Spustial sam se preko njenog stomaka do vlažne ribe. Počela sam ozbiljno da joj ližem preko boxerica, dok nije rešila da ih skine. Kada sam mislila da je na vrhuncu, ona je sama to prekinula, okrenula me i svukla mi farke i gaćice, gotovo istovremeno. Posle kratkotrajnog lizanja je prostrla neko ćebe na pod i rekla mi da sednem dole. Nisam zaista znala šta smera, jer sam pre toga samo par puta bila sa nekom devojkom. A onda je usledilo nešto što sad često upražnjavam - makaze. Legla je na levi bok, i digla desnu nogu u vazduh, a ja sedeći na dupetu, sam joj prišla, i priljubila svoju ribu njenoj. Počele smo kao lude da se njišemo, i da se njima dodirujemo. Sve to je propratilo enormno izlivanje i mešanje naših sokova. Sve do trenutka dok ja nsiam svršila i počela da se tresem. Tad je na istom ćebetu legla preko mene, i počela nežno da me ljubi.

Istuširale smo se, i rekla mi je da joj je cena časa 2000, ili da prespavam kod nje. Pristala sam na ovo drugo. O tome mogu u sledećem broju, ako vam se priča svidela.