Napokon!

Nisam vam dugo pisala, jer sam smatrala da nema ništa zanimljivo. Sa dečkom sex, tu i tamo, sve ok, sasvim normalan, nekoliko poza, tuširanje, spavanje. A onda, pre neko veče, desilo se nešto o čemu sanjam duži vermenski period. Nešto se zove Marija. Ima veoma duge i tanke noge, malu, oblikovanu zadnjicu, bujne grudi, smeđu talasastu kosu, krupne zelene oči, i ogromne usne. Mnogi kažu da liči Nikolinu Pišek. Nas dve se znamo preko nekih zajedničkih prijatelja, i ona je delimično upoznata sa mojom sexualnom orijentacijom. Par puta sam joj nagovestila šta bih želela sa njom da imam, ali me je kulturno odbijala rečima da je ona hetero. Sve što sam dobila od nje su dve ili tri sexy fotke, i tu smo stale. Međutim, pre neko veče mi je stigao SMS, sa nepoznatog broja.

"Ćao, Marija je ovde. Ivan mi je dao tvoj broj. Htela bih nešto da popričam sa tobom, ali mora u četiri oka, ne može u javnosti. Ako si za, samo mi reci, kod tebe ili kod mene?"
" Ćao Marija, uvek sam ti na raspolaganju. Sedni u taxi, znaš moju adresu, čekam te."

Nisam baš sigurna zašto dolazi, jer sam već otpisala mogućnost da tako nešto može da se desi između nas dve. Međutim, sreća uvek stoji iza ćoška i čeka najbolji trenutak da nas iznenadi. Ušla je u zgradu i pozvonila na stan. U ruci je nosila moje omiljeno vino, sorte chardonnay. Na sebi je imala usku crnu haljinu, koja je, iako duga, perfektno ocrtavala njene noge. Kosa joj je bila puštena, a usne nakarminisane. Nikolina Pišek, lično, pomislih. Pozvala sam je u stan, sele smo u dnevni boravak. Donela sam čaše, i stavila malo badema u činijicu na sto. Počele smo o bezveznim temamama, dok nismo malo popile.

- Nego, da ja tebi nešto kažem, - konačno je skupila petlju - ja imam razlog što sam noćas ovde.
- Slušam?
- Zajebala sam stvar sa dečkom, da ti ne objašnjavam sad. Za uzvrat zahteva trojku od mene. Ja sam totalno neiskusna na tom polju, kao što znaš. Pa sam ja došla da pitam teb....

Nije završila rečenicu. Prosto sam morala da je prekinem sočnim poljupcem. Nisam izdržala. Nisam ni čula da li hoće da me samo pita nešto, da li hoće sa mnom jedan na jedan, ili hoće trojku sa dečkom i sa mnom. Ali sam shvatila sve kada je svojom dugom rukom otkopšala rajsferšlus na haljini, koja je pala u sekundi. Ispred mene su stajale dve, manje više dinje. Dok sam bila jako neprijatna i buljilja u njih, ona me je uhvatila za moju guzu, i privukla sebi. Poprilično muški. Digla je moju haljinu, i svukla mi je preko glave. Ja, kao što znate, i nemam velike grudi, ali u izazovnom vešu izgledaju lepo. Zenice su joj se raširile, i vidim da se blago osmehnula. Skinule smo brus jedna drugoj, i ostale samo u tangicama i visokim potpeticama. Ljubile smo se dok su nam se bradavice dodirivale. Zagrlila me je oko vrata, pa sam imala priliku da pređem rukom od njenih ramena sve do kukova. Bila je to neverovatno lepo izdefinisana figura, i veoma mekana koža. Nisam izdržala, već sam svojim kažiprstima skinula njene tangice. Nije se mnogo bunila, svukla ih je sama do kraja. Osećam kako se smeje dok se ljubimo. Prosto sam morala da udovoljim sebi, izmigoljila sam se iz njenog zagrljaja, kleknula i počela da joj mirišem i ližem lagano njene usmine. Osetio se miris napaljenosti, požude i pošasti. Osetilo se i drhtanje straha pomešano sa drhtanjem strasti. Malo se pomakla unazad, sela na onaj isti sto i raširila noge. Bila su dugačke, rekla bih oko metar i po, iako znam da je to ne izvodljivo. Njena ribica je bila jako lepo izdepilirana, i njen anus je čak bio veoma uredan. Počela sam da mlatim jezikom gde sam stigla, popunjavajući joj tako obe rupe. Uhvatila me je jako za kosu, i počela i ona da mi pomera glavu, na sve četiri strane. U jednom trenutku sam podigla pogled, i preko ravnog stomaka i kroz bujne grudi videla da ona žmuri, i da joj prsti druge ruke stoje u njenim ustima. Kako nisam bila skoncentrisana na ono što radim, usledila mi je kazna koju mnogo volim. Svrš, direktno u facu.

Počela je cela da se trese, i zamolila me je da sedne malo. Nisam bila baš u gostoprimljiva, već sam je uhvatila za ruku i odvela do mog francuskog ležaja. Malo se smirila dok nismo stigle, a onda je legla preko mene, i počela da me ljubi. Lagano po malenim bradavicama, pa preko stomaka, i spustila se napokon do ribice. Nije iskusna bila, moram da priznam, ali me je dodatno uzbudila činjenica da sam joj ja prva. Zbog toga, a možda i zbog starog trika koji je ona, ne znam kako znala - guranje prstiju u anus, Svršila sam.

- 1:1 smo - tiho prozbori.

Za mene to nije bilo dovoljno. Sele smo jedna prema drugoj, raširile noge, i počele sa makazicama. Tad smo se gledale direktno u oči, grlile, i stenjale obe. Čini mi se, drugi orgazam nam je došao istovremeno. Otišle smo pod tuš, jedna pa druga, i ostatak večeri provele u ispijanju onog, i još dve boce vina. Do jutra smo pričale, i dogovarale se šta i kako, i sad čekam da me pozove da spavam s njom i njenim dečkom. Držite fige, zarad još priča.