kopaonik

Predlaze da odemo u neki restoran da zajedno veceramo, sto ja i prihvatam. U 21h krecemo zajedno u obliznji restoran i tamo provodimo 2-3 sata uz veceru i razgovor.Doznajem da je gospodin iz beograda, da ima 57 godina, da se bavi privatnim biznisom, da je supruga trebala zajedno sa njime da dodje na skijanje, ali je usled obaveza morala da ostane u Beogradu i da ce mu se pridruziti za 6 dana. Pricamo o sutrasnjem skijanju i komentarisemo da ce izgleda sutra biti lose vreme, dogovor pada da idemo zajedno na stazu.
Dogovor je da se nadjemo kod njega u sobi, popijemo kafu i krenemo na stazu. U dogovoreno vreme ujutro dolazim kod njega, pijemo kafu i on pocinje da se sprema za stazu.Odlazi u kupatilo da se obuce za stazu i odatle izlazi sa dukserom na sebi i crnim, u tom trenutku mi je tako izgledalo, sjajnim helankama na sebi. Dok uzima kombinezon za skijanje, krajickom oka primecujem jako veliko, tacnije ogromno, ispupcenje sa njegove prednje strane, podno stomaka.Par trenutaka mi je bilo i malo neprijatno bojeci se da je mozda primetio gde gledam.On je samo brzo navukao kombinezon i mislim da nije nista registrovao od svega toga.Da li...?Odlazimo na stazu, i posle 3-4 spusta magla je bila toliko gusta da je dalje skijanje bilo prosto nemoguce.
Vracamo se u konake, i dogovaramo da se vidimo uvece , opet na veceri. Uvece, sedamo opet u restoran, veceramo, ali tu i ostajemo do skoro 2h posle ponoci pricajujci. Vracajuci se u sobe, on mi predlozi, da ako mi se ne spava, odemo do njega na kafu, sto i prihvatam.Pricamo o svemu i nastavljamo jednu od zapocetih tema u restoranu. Prica se vodi o seksu, i "zabranjenim stvarima" vezanim za tu temu. U jednom trenutku mi kaze da je svoju zenu uhvatio u prevari, i to u najgoroj situaciji koja je moguca. Na gomili.
Pitao sam ga kako je reagovao i sta je uradio, misleci da se radi o nekoj njegovoj bivsoj supruzi, a on mi, videci da sam mislio da je to neka bivsa zena, kaze da se radi o jedinoj i sadasnjoj zeni. Kaze da je u trenutku poludeo, da bi se u sledecem momentu jako napalio dozivevsi trenutnu erekciju. Posto ga njih dvoje nisu ni videli, i dalje su, po nejgovim recima, vodili ljubav zestoko. Kaze da je u tom trenutku jednostavno izvadio svoju kitu i poceo da ga drka svrsivsi 2 puta za manje od 5 minuta. Malo sam zbunjen celom pricom, i pocinjem da skrecem razgovor na drugu temu.
On me pita da li sam ja ikada imao mastanje o nekoj "prljavoj" stvari u seksu i kojoj.Posto je razgovor vec krenuo u tom pravcu pomenuh mu da sam imao par mastarija, ali da do sada ni jednu nisam nikad ostvario ili probao. Nasa dalja prica je trajala do skoro 6 ujutro, i kada sam otisao od njega taj razgovor mi je poprilicno uzburkao mastu, a bogami i poprilicno napalio. Dolaskom u sobu sam otisao u kupatilo da se istusiram i pod tusem ga sebi lepo izdrkao 2 puta za redom. nista strasno u drkanju, rekli bi svi, ali, dok sam drkao nijedna vrela ideja mi nikako nije dolazila na um i nikako da svrsim.
A onda, odjednom, na pamet mi je pala scena dok se pomenuti gospodin uvlacio u kombinezon, moj pogled na ogromno ispupcenje na mestu gde mu je bio kurac. Dva-tri poteza kozicom preko glavica, i moja kita je pocela da brizga kao luda spremu iz sebe. Svrsivsi, kita mi se lagano spustila i osecaj u meni je bio prelep.U tom trenutku mi je opet palo na pamet na sta sam ga izdrkao, tj. sta me je napalilo u sekundi da sam odmah svrsio i osecao sam se tako cudno da to ne mogu bas dobro opisati. Sledeceg trenutka sam opet pomislio:" Koliki li je taj kurac kada je dignut, kada izgleda onako ogromno kada je spusten".....Istog momenta moja kita je bila opet potpuno kruta, i ja sam ga sa neizrecivim zadovoljstvom ponovo izdrkao.
Orgazam je usledio opet samo sa nekoliko povlacenja kozice preko glavica..sperma mi je sikljala iz glavica kao nikad pre.Dok mi je kita brizgala spermu po tus kadi, u ustima sam osecao nagli nadolazak pljuvacke i pozeleo sam nesto sto mi je bilo nezamislivo: da vidim njegovu kitu, da ga uzmem u ruku i da ga sisam. Moram priznati da sam u tom trenu bio tako napaljen da bi bilo kome ko bi mi tog trenutka ponudio kitu ucinio tako dobro zadovoljstvo jednim socnim pusenjem. Legao sam u krevet i nisam mogao, verovatno od kafe, da zaspim vise od sat vremena. Posle sat vremena prevrtanja po krevetu, odjednom ista scena pred ocima....ogromna izbocina koja mu se ocrtavala ispod onoga sto sam mislio da su helanke koje je obukao ispod kombinezona zbog hladnoce.
Jedan sekund, i moja kita je tvrda kao kamen, ponavlja se ista scena, svrsavam kao zec posle nekoliko poteza rukom duz moje ukrucene kite. Posmatram svoju kitu, imam jako veliki glavic, koji je nabrekao i presijava se, gledam kako iz njega brizgaju mlazevi sperme. istog momenta, bez ikakvog razmisljanja stavljam glavic u sopstvenu ruku i punim saku svojom spermom. Kada je i poslednja kap bila u ruci sa nevericom posmatram koliko je puno ima. Prinosim ruku i pijem svoju spermu, ima opor ukus, sipam u usta svu preostalu kolicinu i jezikom je mesam po ustima. Gutam je i konstatujem da ima cudno lep ukus. Sutradan, opet se nalazimo kod njega, kafa, i onda nesto sto sam , potajno pozeleo.
On se opet oblaci i ja ponovo gledam onu ogromnu izbocinu na njegovim helankama. Za razliku od proslog puta, desava se nesto, zamene do tada potpuno nenormalno i neshvatljivo. Moja kita reaguje tako jezivom krutocom u trenutku, da mi je to izazvalo bol. malo zbunjen, odlazim, kao na brzaka da pisam, u kupatilo. Jedva ga vadim i vidim da mi je ceo glavic natopljen onom sluzi. Bez razmisljanja nekoliko puta prevucena kozica preko glavica, i sperma siklja i mog glavica. Ponovo svrsavam sebi u ruku i halapljivo gutam sve do poslednje kapi. Kakvo zadovoljstvo! Izlazim napolje i odmah primecujem da me on gleda malo drugacije, cudno.
Pomislih da je mozda nesto ukapirao i u momentu mi biva jako neprijatno. Osecam se kao krivac, nemam skoro hrabrosti da ga pogledam u oci. Ceo dan provodimo na skijanju i nasa prica tece normalno, sto me je uspokojilo. Popodne, vracamo se u sobe, ali me on, za razliku od prethodnih puta, poziva da "bacimo jednu kafu" odmah. Prihvatam i ulazimo kod njega u sobu.Pijemo kafu i sedimo u kombinezonima, a on posle nekog vremena, konstatujuci da mu je prevruce, skida kombinezon i debele zimske carape sa sebe. U tom trenutku konstatujem da ono nisu bile helanke na njemu, vec satenske zenske carape.
Posto je to primetio kaze mi da on praktikuje da ispod kombinezona uvek ima ili takve ili grilon carape, zbog hladnoce. Sedi malo cudno i meni lepo puca pogled na njegovo medjunozije i onog "monstruma" ispod najlonki. Posto mi se kita digla istog trenutka, koristim svaki tren kad on ne obraca paznju da sto bolje osmotrim njegovo medjunozije. u jednom trenutku, ocigledno primetivsi da ga gledam direktno u kurac, on me pita da li volim da cura ima najlonke na sebi kada vodim ljubav sa njom, da li volim curu koja nosi haltere i slicno. Kazem da volim, i da sam imao prilike dosta puta da tako vodim ljubav sa curama.
On kaze da takodje to voli, i da njegova zena gaji tu ljubav od rane mladosti. Cak mi kaze da je kad je zatekao u prevari imala na sebi crne najlonke sa halterima. Kaze mi da on voli da mu zena nosi najlonke bez donjeg vesa, bilo sa halterima, bilo hulahopke. Ja odgovaram da joj verovatno prija dodir najlona na goloj picki i preponama. A onda mi on, odjednom kaze:" Ne mozes ni da naslutis kako je lep osecaj najlona na goloj zadnjici, butinama i preponama. A tek na kurcu...". Osecam da prica krece ka necemu sto i zelim i ne zelim, u pravcu koji budi nesto prljavo u meni, nesto ludacko. Kita mi je nabrekla do usijanja.
On ustaje i jednostavno mi kaze sledece:" Ja cak i sada nemam nista ispod ovih najlonki na meni". Gledam sa nevericom i pogled mi je prikovan na njegovog monstruma ispod najlonki. Primecuje to, i rukom prelazi nekoliko puta preko njega. Reakcija je vidljiva posle nekoliko sekundi...izbocina je sada mnogo veca. Pita me, kao da je rekao najobicniju stvar.:" Koliku kitu ti imas? Da li ga brijes? Jesi li ikad obukao na sebe najlonke?". Ja sam zbunjen, nesto kao pocinjem da mrsim, a on me odjednom pita ono najzajebanije pitanje:" Zasto si gledao moju kitu onog prvog dana kad si dosao kod mene?".
Sav crven pocinjem da mucam neke glupost, ovo, ono....a znam pravi odgovor na to pitanje. a i on ga zna. Kaze:" Reci slobodno, sve je to za ljude, u seksu nema granice, inace je to imitacija seksa". Skupljam hrabrost i kazem:" Svideo mi se, iznenadila me je njegova velicina i te sjajne helanke preko njega". On se nasmeja i odmahnu rukom." Ne boj se, sve ovo ostaje medju nama, sto si se ukipio, i ja bih voleo da vidim tvoju kitu". Istog trenutka mu kazem:" Zelim da ga vidim", a u glavi mi odzvanja...daj mi ga, daj mi ga, sisacu ti ga ceo dan i celu noc, daj mi ga, molim te, uradi to, ucini ti prvi korak...
Kao da je bio u mojoj glavi, ustaje, gasi veliko svelo, prilazi mi, i dok ja sedim na stolici, hvata moju ruku i nekoliko puta prelazu preko njega koji je jos u najlonkama. Lagano povlaci najlonke na dole i pred mojim ocima se ukazuje prosecano debeo, mozda cak i malo vise ispod proseka, ali ekstremno duga kita. Po mojoj proceni preko dvadeset santimetara duga , tek pocela da se dize, prelepa kita. Istog trenutka ga uzimam u ruke i tek tada postajem svestan njegove duzine. Tanak je, zavrcem mu kozicu preko glavica koji je veoma izduzen i jako sjajan. I gladak. Na umu mi je jedna jedina stvar koja mi je potpuno prirodna.
Stavljam ga u usta bez trena razmisljanja, a on ispusta uzdah zadovoljstva i kaze:"Konacno, znas li koliko sam ovo zeleo, od prvog trena sam pozeleo da mi ga pusis, i da ti ga pusim". Na tren ga vadim iz usta i kazem mu: "Hocu svu spermu u ustima, do zadnje kapi, obecavas li?". "Obecavam, dobices od mene sperme toliko da neces moci da verujes".Oblizujem ga, i on se za nekoliko sekundi ukrucuje u mojim ustima. Kako je ogroman...steta sto nije i debeo...Tridesetak sekundi ga sisam, lizem, drkam, njegov glavic mi ulazi u grlo duboko...on me tuca u usta. Postaje sve glasniji sa stenjanjem i sekund kasnije sperma krece da siklja u moje grlo i usta...vadim ga napolje i on mi izbacuje mlazeve sperme po licu.
Osecam kako mu se kita ritmicki grci i kako sperma prolazi kroz njega.......usta su mi puna, lice mi je potpuno prekriveno njegovom gustom i toplom spermom....on se saginje i radi nesto jos cudnije. Zavlaci mi svoj jezik duboko u grlo i pije spermu iz mojih usta, sto me jos gore popaljuje. Ljubi me dugo i socno, lize me po licu, vratu, usima. Njagova ruka dohvata moju ukrucenu kitu i mazi je preko kombinezona. Posle samo nekoliko poteza njegove ruke svrsavam kao zver u sopstvene gace, osecam kako su mi i jaja i kita skroz ulepljene od sperme.Videvsi to, on pocinje da me skida. Kad sam ostao go, krecem put kupatila da se operem, nasta me on zaustavlja i kaze:"Pusti mene, ja cu sve to polizati".
To i cini, lagano mi se opet kita dize, on je bez reci stavlja u svoja usta, a ja uzivam u stravicnom pusenju. Uzimam njegov opet ukruceni kurac opet u usta i besomucno ga sisam.Kako je samo lep i dug, kako mu ga lizem od korena do vrha. Par minuta, i on me opet nagradjuje obilnim mlazevima sperme, koja i ovaj put prska po mome licu, nosu, usnama.....LUDILO! On staje sa sisanjem moga kurca, ustaje, nesto uzima sa stola i vraca se. Vidim da u ruci drzi prezervativ i flasicu ulja od kokosa. Vadi prezervativ i navlaci ga na moju nabreklu kitu. Posmatram ga sa nevericom i shvatam sta zeli. Pitam ga da li je siguran u to, a on mi kaze:"Imas jedan od najlepsih kurceva koje sam sisao, svidja mi se sto je jako debeo, a pri tome nije predugacak. Hocu da me tucas sa tim lepotanom u guzu.
Zelis li to?". Kazem da to nikad nisam radio, ali da zelim ako mu to cini zadovoljstvo. Odgovara.."Zelim, i te kako zelim, tucaj me i svrsi u meni, hocu tvoje seme duboko u meni". Maze sebi guzu uljem i maze moju kitu preko kurtona. Pita me kako zelim da udjem u njega. Prvi put mi je, i jednostavno mu sirim noge dok on lezi na ledjima.Stavljam ga na njegovu guzu dok mi on rukom miluje jaja. Lagano gurnem i vec mi je ceo glavic i jace u njemu. On sklapa noge oko mene i nabija se ceo na moju ukrucenu kitu. Pocinjem da ga tucam, izlazim i ulazim do korena...osecam da mi se svrsavanje blizi posle manje od jednog minuta.On dahce, mesa guzovima i u sledecem sekundu sperma pocinje da puni kurton.
Kakvo svrsavanje, kao nikad pre. Izlazim iz njega, a on mi lagano skida kurton koji je prepun. Okrece ga i ispija svu spermu iz njega. To me popaljuje do ludila, on me miluje po telu i govori mi najperverznije stvari na svetu. U soku sam, osecam da mi se kita opet ukrucuje, opet bih u njega. On me samo pogleda, okrete se otpozadi i u sledecem momentu, bar mi se tako cinilo, vec svrsavam duboko u njemu. A onda, sok! Tucao sam ga bez prezervativa ovaj put! U zurbi samo sam mislio samo na jedno...da ga zarijem u njega...kako je to bilo nerazumno! Pricamo o tome i on mi kaze da je cist 100%, kune mi se. Smirujem se, pricamo i lagano se mazimo....lagano mu ga drkam i kada se potpuno ukrutio pada mi na pamet smesna stvar: da ga izmerim.
Nemamo lenjir ili metar, pa merimo sa paklicom cigareta. Nenormalno...3,5 duzina paklice cigareta...znaci oko 23-24 cm. Stavljam njegovog monstruma opet u usta....30-tak sekundi i ponovo sperma u mojim ustima...On kaze, sa malo stida, da je oduvek imao problem sa ekstremno brzim svrsavanjem i da ga to prati ceo zivot. Ja se smejem i kazem mu da mi se to mnoooogo svidja i da bi to voleo uvek. Ali, kaze on, zato mogu jos uvek po 5, 6, pa i 7 puta da svrsim.Rekoh da je to divno, ako to zaista moze.
Za citaoce: proverio sam to, i vise nego nebrojeno puta u neadolazecim danima: 5 svrsavanja je za njega bilo kao decija igra. Malo smo pricali i onda je nas razgovor otisao opet na najlonke. On mi je rekao da sa suprugom upraznjava sex u najlonu, ali seks gde su oboje u najlonu. Rekoh mu da nisam to nikada probao...On ustade i vrati se sa jednom povecom kesom. Rece:"Pogledaj i izaberi". Unutra je bilo najmanje 50-tak novih najlonki svih vrsta, a najvise onih "samostojecih" najlon carapa. Izvadih jedne i otvorih pakovanje. Unutra su bile crne najlonke, one do prepona, najjebozovnije koje sam video u zivotu. One sjajne. "Da li bih voleo da ih probas?" upita me on.
Naravno, rekoh, za tebe zelim da izgledam jebozovno, na onaj nacin koji ti najvise volis."Zelim, oblaci ih odmah, hocu da te ljubim po nijma." Lagano, da ih ne pocepam, obukoh to cudo na sebe. Kakav osecaj, najlonke sam navukao do prepona, stezale su mi butine tako jebozovno da mi se kita odmah ukrutila. Za to vreme on je na sebe navukao iste takve i kad sam ga video poludeo sam od zelje....od nenormalne zelje za necim...necim sto nikad nisam pre pozeleo. Uzeo sam njegovu nabreklu kitu u usta i lagano ga oblizivao....oprezno, da ne bi brzo svrsio....a onda sam prelomio u sebi. Opkoracio sam ga, dohvatio onu bocicu sa uljem, sipao u ruku i namazao sebi cmar.
Ostatkom sam namazeo njegovu kitu, dok me je on gledao sa nevericom. Rukom sam ga namestio sebi na rupicu i lagano krenuo da se natacinjem na njegovo cudoviste. Posle manje od 10 sekundi moje nevino dupe je bilo razdeviceno i polovina njegovog kurca je bila unutra. Krenuo sam da mesam kao sto su to meni radile cure kad sam ih natakao na kitu, a on me posle pola minuta zaustavi i rece da stanem ili ce svrsiti odmah. Cmar me je malo boleo, ali posle par minuta poceo sam da umesto bola osecam neku cudnu, veoma cudnu divljacku strast. On me je uhvatio oko struka i okrenuo na ledja. Podigao sam noge na njegova ramena, i one je poceo da me ljubi po njima, svo vreme lagano me tucajuci. Moja kita se opet ukrutila i ja sam je sam sebi lagano drkao. Govorio mi je najprljavije stvari na svetu i posle samo par trenutaka ja sam bio napaljen kao zver. Poceo sam da ga trljam najlonkama na mojim nogama po bokovima, on je poceo da dahce govoreci mi 1000 prelepih stvari."Zelis li moju spermu, pitao me je, zelis li da te ovako stalno tucam...duboko?"
Daaaa.....odgovorih, napuni mi guzu tvojim semenom, zelim te......tucaj me, zelim tvoju kurcinu stalno u ustima i cmaru.....Tada sam shvatio da je ceo onaj monstrum u meni....a onda cudo! Poceo sam da svrsavam sam po sebi....kita mi je prskala spermu po stomaku i grudima, jedan mlaz mi je prsnuo preko obraza. Sekund kasnije, on je do korena u mom cmaru i pocinje da mi puni guzu spermom. Kakav osecaj, kako se njegova kurcina grci i sipa spermu u moju nevinu guzu... Ostatak noci smo proveli u najprljavijim razgovorima, a u njima me je cekalo i jos nesto neverovatno. Naime, on mi je otkrio da je njemu i njegovoj supruzi najveca mastarija da se tucaju u trojci sa bisex muskarcem.
Da njegova zena sisa dvojici muskaraca odjednom i da sa svojim muzem zajedno sisa drugom muskarcu. Nisam mogao da verujem u to sto cujem i misleci da preteruje samo odmahnuh glavom. Ujutro smo se razisli na par sati spavanja, a onda je on dosao kod mene u sobu. Necu vam pricati sta mi se tih par sati vrzmalo po glavi, ali bice vam dosta ako vam kazem da sam posle manje od 1 minuta od njegovog ulaska u sobu vec gutao njegovu spermu. Gospodin je bio, kao sto je i rekao, ekstremno brez. Otvorio sam mu vrata, on je usao. Zatvorio sam vrata, on me je poljubio, duboko, jezikom prosao po mojim ustima, a ja sam samo cucnuo, otkopcao mu pantalone i izvadio lepotana.
Trideset sekundi i lepotan mi izbacuje u usta i po licu mlazeve tople sperme. Gutam halapljivo, ali ne sve...ostavljam malo u ustima, okrecem ga da se nasloni na sto, svlacim sve sa njega, tek tada primecujem da je dosao sa vec navucenim omiljenim najlonkama na sebi, sirim mu otpozadi guzove i jezikom lizem cmar. Ono malo sperme iz mojih usta pustam da mu curi po caru. Otkopcavam se, vadim moj ukruceni kurac i stavlajm mu ga duboko u guzu. 2-3 nabijanja i svrsavam kao zec. On je odusevljen, trazi mi jos da ga tucam. Govori mi" Ja sam tvoja kurvica, tucaj me, razvali me tvojim najlepsim kurcem, jedva cekam da mi dodje supruga, vec sam joj rekao za tebe i ona je odusevljena".
Pitam ga da li se on to cuo sa njom telefonom, a on mi klima glavom potvrdno. Pitam sta joj je rekao, a on odgovara :"Sve". Pa kako si mogao bas vve da joj kazes, pitam ga? Ja cu da umrem od stida kada je vidim prvi put kazem mu. Ne boj se, odgovara mi on....vec smo se ona i ja dogovorili...ona ce prvo doci kod tebe u sobu sama, da malo razbijete tremu, a mene cete pozvati kad se opustite. Jos mi je rekao da ce ona doneti jos najlona, digitalni foto aparat, i jos neke sitnice za uzivanje. U sledeca dva dana, dok se njegova supruga nije pojavila, tj. doputovala, on i ja nismo vadili nase kurceve sto iz usta, sto iz cmarova. Mislim da sam za to vreme popio bar pola litra sperme. Jednostavno, sisao sam mu kitu po ceo bogovetni dan. Skoro da nismo izlazili iz soba i po ceo dan smo setali u najlonkama goli po sobi. Tucao me je po nekoliko puta dnevno, i po nekoliko puta sam mu isisavao spermu do poslednje kapi iz njegovog, zaista, prelepog "monstruma" od kurca.
A onda je dosao i dan "D". Javio mi se telefonom da mu je supruga stigla i pitao me da li sam spreman da ona dodje kod mene u sobu...sama. Jos me je pitao sta zelim da ona ima na sebi....ja u zezanju rekoh, vise da razbijem strah, da je najbolje da ispod suknje ima samo najlonke ali bez gacica. Nasmejao se, i rekao mi da ona stize za par minuta kod mene. Posle par minuta neko je zakucao na vrata. Otvorih i predamnom ugledah zenu od, po mome sudu, oko 55-60 godina. Gospodja je bila lepa u mladosti, to je bilo ocigledno, i bila je kako bih ja rekao "rasna mesina" kada je bila mladja. Mada, i sada je izgledala veoma zgodno u licu. Pozvah je da udje, upoznasmo se zvanicno, i ona sede na jedan od kreveta.
Poceli smo da malo pricamo neobavezno, a onda, kao da ni ona ni ja nismo znali sta reci, zapadosmo u cutanje. Ona je prva prekinula tisinu pitanjem:" da li ti je bilo lepo sa mojim muzem?". Odgovorih da jeste, i to izuzetno. Tada rece:" oprosti sto sam odjednom postala direktna, ali to je jedini nacin da oboje prevazidjemo stid i pricamo o onome sto nas najvise interesuje". Rekoh da nema problema, tako je i meni lakse. Ustade i poce da se seta po sobi, dok sam ja za to vreme sipao neki sok za oboje. Pridje mi i jednostavno mi rece:"Poljubi me, cula sam da ljubis jako lepo". Pritisnuh joj usne, a ona me dodirnu jezikom po usnama. Lagano joj zavukoh jezik u usta, a ona polako poce da dublje dise.
Polako je otkopcala kaput u kome je jos bila, i tek tada videh da je u suknji ispod koje su se videle crne najlonke. I jos nesto: par izuzetno velikih, cak mogu reci ogromnih, opustenih sisa. Lagano je prigrlih oko struka i privukoh uz sebe. Spustih ruke na njeno dupe i opipah ga. Imala je ono veliko i mesnato dupe, koje i nije bilo nimalo mekano. Dok sam to radio ona me zapita:" Svidja ti se moja guza?" Odgovorih potvrdno, a ona mi opet rece:" Slobodno mi sve direktno i bez ikakvog uvijanja reci". Rekoh joj da volim mesnatu guzu, da volim velike sise, i da volim malo deblje butine, ali ne predebele. Da ih volim u najlonu. Na to se ona malo izmace, sede na krevet i zadize suknju. "Ovakve, upita me?".
Pogled mi pade na lepe, zrele i mesnate butine preko kojih je bio nategnut crni najlon. Carape su joj bile tik do prepona, a izmedju butina joj je bila jedna od najdlakavijih picki koje sam u zivotu video. Pojas dlaka je bio ogroman, od kuka do kuka, s obe strane prepona prelazio po 3-4 cm na butine i isao do iznad cmara. "Cula sam da si umetnik sa jezikom", rece ona, hajde da to i osetim. Istog momenta sam kleknuo i prstima joj razmakoh onu kosmatu picku. Liznuh je i ustanovih da nema nikakav neprijatan miris. Ona samo duboko uzdahnu i rece:"Po prvom lizu se vidi da mi je suprug bio u pravu". Zagnjurih jezik u njenu picku i poceh da joj njime istrazujem picu. Posle nekoliko minuta pica joj je bila potpuno sluzava, a ona je dahtala kao zedan pas.
"Pusti sada lizanje, sta cekas, nabij mi ga odmah." Ne caseci ni malo, izvadih kitu i u jednom potezu joj ga nabih u tu dlakavu rupicu. Suprotno ocekivanju, bila je normalno siroka i odmah je se potrudila da opravda renome zrele zene i zrele jebacice, koja zna sta hoce i kako hoce. Nekoliko minuta, i moja kita je vec bila pred svrsavanjem. Da u tom trenutku nije svrsila, ja ispado zec. Ovako, ispdaoh dzentlmen, i cim je ona svrsila pustih i ja mog strcka da prska. Osetivsi da cu svrsiti, samo mi rece:"Slobodno me napuni, nema bojazni. Zelim spermu u sebi". Istresoh i poslednju kap u tu vrelu dlakavu picku mesnatih usmina s velikim zadovoljstvom. Posle par minuta ona se pridize, i polako skide sve sa sebe.
Kada je skinula brus, iz njega ispadose dve ogromne sisetine koje su brat-bratu imale svaka po najmanje 3-4 kila. Pogled mi se zadrzao na njima i moja kita se opet ukruti, sto joj nije promaklo. Pridje telefonu i okrete njihovu sobu. Par rec samo, "dolazi odmah i ponesi ono".....samo to. Suprug je dosao za 2 minuta noseci jednu torbu osrednje velicine. Ona mu otvori onako gola, i kad je usao zakljuca vrata sobe. Usao je u sobu, i odmah primetio da mi je kita dignuta. Rece:"daj mi ga odmah, molim te. Njegova supruga je stajala malo zbunjena, onako gola, i bila je poprilicno frapirana, iako je znala, kad ga je videla kako halapljivo je krenuo da mi sisa i oblizuje kitu. To njeno iznenadjenje je trajalo par sekundi, dok je on ne pozva da mu "pomogne oko ovog slatkisa". Kakav osecaj, dva jezika na kurcu.
Zavideo sam im, a u isto vreme uzivao. On joj prepusti glavic koji odmah nestade u njenim ustima, a on mi rasiri butine i poce da jezikom obradjuje cmar. Osecao sam kako mi je ceo cmar mokar od njegove pljuvacke. Odjednom on ustade, i u trenutku se skide do gola. Na sebi je imao najlonke boje kafe, koje su se jako presijavale. Pridje mi kleknu na krevet i ja, kao po komandi, rasirih noge najvise sto sam mogao. Pokretom ruke on povuce prvo jednu nogu, i navuce mi crnu najlonku na nju. Zatim to ucini i sa drugom. "Sad, sad se rasiri, i daj mi tvoju rupicu". Prisao mi je, ja ga uhvatih lagano za nabrekli glavic i prislonih ga na cmar. On jednostavno udje vise od pola, i mene to jako zabole. Malo sam se cimnuo, ali vec u sledecem trenutku bol mi poce da zamenjuje takva slast. Ulazio je do korena i izlazio napolje. Gospodja je lagano ljubila malo moju kitu, malo moje bradavice.
Nekoliko minuta i njegov monstrum poce da mi puni spermom guzu. Moja kita je postala tako kruta da se to skoro granicilo sa bolom. Videvsi to, gospodja ode iza svog muza i krenu da mu jezikom razmazuje pljuvacku po guzi. "Hajde, gorim od zelje da vidim njegovu debelu kitu kako ti cepa cmar", rece ona. On se okrete, svojom rukom uze moju kitu i prisloni ga sebi na cmar. Prihvatih ga za kukove i uleteh, namerno, do jaja u njega. On jako jeknu i rece:"Razvali me, da moja supruga konacno vidi kako ja mesam kitu u guzi. Ona opet promeni mesto, da bi lepse videla kako joj muzu ulazi do kraja, i sledeceg trena opkoraci moju glavu butinama. Tako je, dok sam ja lezao na ledjima, a njen suprug se naticao na moju kitu, imala najlepsi pogled, a ujedno je mogla da oseti moj jezik na svojoj pici. Bar sam to pomislio, i poceo da joj lizem klitoris. "Ne, rece ona, lizi mi cmar, zavuci jezik u njega, to hocu".
Zabih joj jezik u guzu koliko sam god mogao i tad videh da joj je guza obilno koriscena za tucanje. Koliko je njena pica bila taman dimenzija, toliko joj je guza bila skoro skroz razvaljena. Lizao sam joj cmar nekoliko minuta, a onda strast provali iz mojih jaja. Samo prva 2 mlaza su zavrsila duboko u njegovoj guzi, a vec sledeceg trena on se sagnu iscupa ga iz njega i strpa ga sebi u usta. Par sledecih mlazeva je zavrsilo u njenom dusniku i to mi je bas prijalo: od jednog svrsavanja napunih dvoje. Nekoliko minuta pauze, i gospodja, kao neki neumorni terminator strpa njegovu kitu sebi u usta. Vesto ga je lizala, tako da je bio ukrucen posle par lizova. A onda me ona pozva:" Dodji maleni, pola tebi, pola meni. Da vidimo ko je bolji posac, ti ili ja". "Moze, moze, da vidimo, ali postoji jedan uslov samo". "Koji?", upita ona.
"Da sperma pripada meni, samo meni", rekoh na to. "Ne, samo ako hoces da podelimo, da nas isprska po licu oboje", odgovori. Moze, rekoh ja. Njen i moj jezik su se isprepletali kruzeci po njegovom kolosu, a nakon par minuta on poce da se grci i nas dvoje dobismo potoke sperme po licu. Nakon tog divnog tusa, ona ustade i donese onu torbu. Iz nje prvo izvadi digitalac, a onda 6 vibratora razlicitih debljina i duzina. Ne premisljajuci se ni trena, uzeh jedan, skoro najveci, i prinesoh ga licu. Ogroman je, pomislih, ovako nesto bih rado obradio do poslednje kapi. Liznuh tu anakondu od kurca, i mogu vam reci da ga odmah pozeleh i u zivom izdanju. Kakva kurcina! Ona leze pored mene i odmah svatih sta zeli. Uhvatih vibrator, i jednostavno joj ga sjurih celog u njenu jos uvek vlaznu pizdurinu iz koje je jos isticala moja sperma.
"Ne, momce, ne tu, u guzu mi ga stavi". "To obozavam, sta mislis od cega mi je guza onako rasirena?" Poslusah je momentalno i ceo vibrator nestade u njenoj vreloj guzi. Pogledah joj muza i primetih ta ga je to enormno uzbudilo. Ustadoh na kolena, naguzih se kao jeftina kurvica, a on uparkira svog vrsnjaka u moj cmar jednim potezom do jaja. Ovaj put me nije ni malo zabolelo, naprotiv. Nikad nisam shvatao kako se moze svrsiti dok te neko tuca u guzu i to kurcinom enormne duzine. Kao i proteklih dana, ponovo sam se uverio da me on navede na svrsavanje sa takvom lakocom da je to milina. A ovaj put jos lepsa stvar:iz moje kare krece potok sperme, dok svrsavam cmar mi se ritmicki grci, i to je istog sekunda izazvalo njegovo svrsavanje duboko u mom cmaru. Divota!
Kao da mi je neko gurnuo smrk sa toplom vodom u guzicu! Videvsi nas dvojicu, kako svrsavamo kao dva ludaka, gospoja pocinje svoj , kolosalni orgazam. Cmar joj se stiska i opusta dok joj iz pice obilno curi sluz i kvasi posteljinu. Savrsenstvo, tri fenomenalno jaka orgazma, gotovo u isto vreme! Lezimo skoro dva sta i razmenjujemo po neku rec tek...Tusiranje i oni odlaze u svoju sobu. Dogovor je da dodjem kod njih predvece, u sali se dogovaraju ko ce prvi od njih dvoje dobiti mlaz moje sperme i gde. Smejemo se, i razilazimo.... Sledecih deset dana skijanje se pretvorilo u orgijanje na kome bi nam i Rim pozavideo.
Iz zezanja, poceo sam da brojim koliko puta je ko i kako svrsio. Rezultati su bili skoro nereseni, ali sam ja u necemu prednjacio nad oboje: za 10 dana 27 puta sam pio potoke sperme iz njegovog prelepog i dugackog kurca, a 17 puta je moj cmar bio napunjen istom tom spermom. Gospodja je dobila bolji rezultat samo u tucanju u cmar, samo za dva puta je imala vise kurac u cmaru od mene, tj spermu. Na Kopaoniku je pao dogovor oko vidjanja u beogradu, koji smo potvrdili jos isto vece kada smo doputovali kuci. I dan danas, potoci sperme teku kao i prvog dana. Nikada nije bio problem da se nas dvojica nasamo pocastimo kitama, kao ni da se gospodja i ja nadjemo i dobro istucamo, polizemo i isisamo.



Korisnik

Toppp prica jesna od najboljih

Korisnik

Vrh

Korisnik

Najbolja prica ikada.str8 sam ali kurac je hteo da mi eksplodira.

Korisnik

Izvanredna priča. Malo previše sperme, ali ako je stvarno tako OK. Dižem kapu jebačima i jebenim. Fino bi se bilo družiti s vama, pa bar to bilo i samo jednom...............