Domaćica

Nazvao me još dok je bio na poslu.
-gde si pičko moja, šta radiš?
-evo tu oko ručka
-fino, čekaj me sređena, doći ću sa posla.Imao sam naporan dan.Treba mi opustanje I pražnjenje.
-naravno mužjače moj pa zato sam tu.
Razveden je vec jedno dve godine,pravi muskarac balkanac koji se ne snalazi I ne može bez zene, picke i rupe. Muževan , dominantan sa stavom da su žene niža vrsta, glupače koje treba jebati, koristiti za svoje zadovoljstvo. Za opuštanje , pražnjenje, spremanje I kuvanje.A mene je baš to palilo do ludila. Do tad smo se viđali već jedno tri meseca I imala sam već usvojena pravila ponašanja koja mi je postavio radi našeg odnosa I sve sam ga više želela I poštovala, što se vise ophodio tako prema meni.
Dosao je u vreme kao I uvek kad dolazi sa posla. Cim je ušao odmah sam kleknula da mu izujem cipele kao I uvek.Ušao I I zavalio se u “svoju” fotelju.Voda za kafu je već vrila samo da zakuvam, to sam naučila već da kafa mora biti odmah čim uđe. Već sam ranije dobila par šamara kad je čekao kafu tako da sam tu lekciju naučila.Donela sam mu kafu I kleknula dole kod njegovih nogu.Pomazio me je malo po glavi,jako mi je to prijalo I to mi je bio znak da sam dobra.
-Hoces da ti operem noge?
-neću pičko, skini mi čarape I namesti se tu kao stočić da podignem odmorim noge.
Uradila sam to I namestila se na sve 4. Podigao je noge na mene, stavio I pepeljaru na moja leđa.Uzeo daljinski tražio nesšto interesantno pio kafu I uživao. Ja sam klečala tako nepomično na sve 4 I gledala dole u pod.Ako bi s epomerila umeo je da uzme ono za muve I da me udari par puta po dupetu.A morala sam da razmisljam o pepeljari da ne padne sa mojih leđa.A nekad I šolja od kafe bila na meni. Pa jbg stočić sam. Držao me je tako obično 20-30 minuta a meni posle 5-10 min u toj pozi valjda od poniženja kreće da se diže moj kurčić bez ikakvog dodira. Međutim to njega uopšte nije interesovalo, nije ga ni video, ja sam njegova pička.To je za njega bio klitoris I sprava koja mi služi samo za pišanje.a I jeste tako.A on ima kurac.
-Hajde postavi da ručam, skinuo je noge sa mene I skinuo se skroz , raskomotio.Bio je jako zgodan, muzevan, maljav po grudima ali nisma nikad smela da ga pipnem bez njegove dozvole.Jako sam ga želela I znao je to.
Odmah sam postavila sto tanjir za njega a za mene ciniju.Naucio me je da za mene nije tanjir da ja jedem iz cinije I to ne sa njim za stolom. Obicno mi naspe koliko misli da mi treba I stavi dole na pod pored njega.Pa onda jedem tako kao pas a on gore sa sve viljuskom, kašikom, nožem iz tanjira.I dok tako jedem umeo je da me pomazi po leđima kao kera ,nekad I nogom samo.A meni je I to prijalo jaaakooo.Voli me, dobra sam mu, glupača, ponizna.Uživa moj mužjak.Pa je I meni lepo.
-hajde na mesto pičko
To je značilo da sam dobro postavila sve I da klekem sad dole tu pored njega.
-Danas neces ručati, hajde pod sto I da mi ližeš, sisaš jaja I kurac dok ja ručam.
Mmm dace mi kurac, pa je sve ono I radim zbog njegovog kurca I poštovanja.Odmah sam se uvukla pod sto, sedeo je raširenih nogu muški, a jaja I kurac su mi bili ispred nosa.Poljubila sam kurac po sred glavica da pukne da cuje gore koliko ga volim pa sam se spustila dole na jaja, Nežno sam lizala jaja,polako jezikom onako pomerala kuglice. Pa onda nabijem ono celo lice u njih pa trljam, poljubim, uzmem jedno stavim celo u usta pa ga nezno sisam I kliker unutra pomeram jezikom, pa drugo isto tako.Samo sad od gore čula njegovo mmmm I zvuk viljuške I noža po tanjiru.U jednom momentu sam stavila oba u usta I jezikom se igrala sa klikerima. Zabalavila sma skroz, njegova muda su bila skroz mokra.
-mmm kako ti njega voliš.Hajde sad pičko puši mi kurac.
Jedva sam dočekala uzela sam prvo glavić usnama ga nežno stisnula I zabalavila, onda jezikom isla u krug po rubu glavica, zadrzala se kod one zile sa donje strane glavica I nju lizala punim jezikom, tad je zadrhtao I nastavio da jede.Htela sam da ga nateram da ostavi ručak I da me izjebe kao najveću kurvu.Krenula sam dublje da pusim njegov kurac, stiskala ga usnama ono da mu bude tesno.Počela sam celog da ga gutam osetila sam kad mi je prošao granicu ušao u grlo. Grlom sam ga onda stiskala i cimala ono da ga ne vadim puno, da je u meni.Sve je vise drhtao, po butinama sam osetila.Sva sam zabalavila, sve je bilo mokro, slivalo se po jajima,malo sam I grcala ali ga nisma vadila iz usta.I suze su mi isle na oči.Tad sam osetila da pulsira a on je poceo da cima da ga gura dublje. Čula sam njegovo aaaaa I osetila kako me puni,prazni se u mene. Cimnuo je jedno 5-6 puta I stao, samo sam progutala zadrzala ga jos neko vreme tako u ustima dok nisma osetila da se opusta, smanjuje.Onda sam ga temeljno očistila jezikom I poljubila ga jos par puta.
-Uuuu uh eto ručala si ti, dobila porciju.Dobar ti je bio ručak prijao mi je baš.Namesti da prilegnem, odmorim.
Legao je rasirio se preko celog kreveta.
-Da li mogu da legnem pored tebe?
-Hajde može pičko bila si odlična,uzivaj I ti malo mazi me.
Znao je da uživam u njegovom telu, to što mi je dopustio da ga mazim ljubim po telu I lizem mi je bila nagrada.Uživala sam u tome a sad sam dobila dozvolu da mogu to da mu radim.Obozavala sam njegove grudi, bicepse, pazuh, stomak, nisma znala sta pre da mazim I ljubim.Zmurio je I samo se smeškao onako zadovoljan dok sam se ja lomila oko njega
-Pičko , hoću da odspavam malo pa videću možda ću te posle nataći na kurac.Da izjebem I tu tvoju usku pičku.
Brzo je zaspao dok sam ga mazila, tad sam morala da usporim budem nežnija da ga ne probudim a toliko sam ga želela, trljala bi se o njega. Nastavila sam jako nežno da ga mazim I uživam u celom njegovom telu.Jako nežno, ako se probudi umesto kurca koji toliko želim dobiću šamar I da me pljune po sred lica I otiće kući samo.