Soba 157

Nisam oduševljena euforijom koja vlada oko venčanja. Idem samo na ona koja "moram" od najbliže familije i prijatelja. Međutim, ovo nismo mogli da "izbegnemo" jer se ženio Borisov brat od strica, sa kojim je bio jako blizak i koga sam među prvima upoznala i zavolela od njegove familije. Presedan je to što se venčanje dešavalo u hotelu na severu Bačke i imali smo rezervisanu sobu za sebe. Zahvaljujući poslu i čestim obilascima terena, Boris je znao i imao prilike da boravi u mnogo različitih više ili manje dobrih hotela/hostela i motela i samo putem Skype-a sam donekle mogla da ga vidim i približi mi tu atmosferu. Ja sam za razliku od njega mnogo manje putovala u životu, pa mi je sve bilo interesantno i novo. Složićete se da muškarci imaju sve veće potrebe da svoje seksualne fantazije "ovekoveče" i na trenutak se osete kao da su porno zvezde, bilo fotografijama ili filmovima iz kućne radinosti, tek toliko da bi mogli iznova i iznova da kasnije proživljavaju svoja najerotičnija iskustva. Ja lično ne volim da se slikam i nikada ne bih gubila vreme na kameru u trenucima sladostrašća. Ali u trenucima razdvojenosti - više nego Hot mms poruke: video zapisi njegove masturbacije na moj glas ili slika u kojima se oboje dodirujemo dok pričamo jedno drugom prljave priče i skrivene fantazije su nešto što mi je mnogo značilo i još nas više vezivalo na obostrano zadovoljstvo.

Svadba, ko svaka svadba, puno frke ni oko čega. Srećni mladenci i milion protokola i škljockanja fotoaparata, mnogo ića i još više pića i pevačica koju bi mnogi natakli na kurac ali zbog obzirnosti i žena - dece koja gledaju - zadovoljavaju se da joj guraju pare međ sise. Ludilo - od užičkog kola, preko turbo narodnjaka do Silvane i pravog meraka, pa blok zabavnjaka dok kum drži muziku tek da se nostalgično potseti studentskih dana, pa malo srpskih četničkih tek da stričevi budu zadovoljni do bosanskih izvornih i po 100 puta Bela ciganka jer to bio najhit te godine. Neverovatno je da su baš svadbe, mnogim starijim parovima jedini izlasci i događaji te godine pa se iz aviona vidi koliko se samo opuste i raspojasaju za sve pare. Toalete da ne spominjem, od klinki po prvi put na štiklama do sestrica u topovima i balskim haljinama sa nadom da će baš one biti te koje će se sledeće ovako udati - pa im nedostaju samo krinoline ispod tih balskih haljina, da kopiraju mladinu venčanicu.

Boris je znao taj moj "prezir" prema svemu nametnutom, isforsiranom, kako mama i tata kažu jer uglavnom plaćaju svadbu. Trudila sam se iz petnih žila, da se utopim u tu euforiju svetkovine i zadovoljim ako ništa drugo, ono sebe i njega i brže mi prođe vreme. Znala sam da njemu, zbog mnoštva prisutne familije, itekako godi moje društvo i pojava. Treptao je svaki put i jače me stezao kada bi neko od prisutnih pohvalio moj elegantan i sofisticiran izgled. Za tu priliku sam odabrala ciklama haljinu bez rukava i do kolena sa neobičnim detaljima u vidu lak, višebojne pismo tašne i potpetica u tri boje. Da nije bilo tih detalja u vidu tašne, cipela i nakita, izgledala bih krajnje čedno i kao sestrice. Ovako, se moja nemirna to jest radoznala priroda tek naslućivala, a vatrenost ispoljavala u neprestanom igranju iako to nije muzika koju privatno slušam. Vremenom je i nas "otpustilo" kritičko raspoloženje a sa pićem više, sve smo se bolje uklapali i mešali sa masom mladih. Igrali smo, pevali i vaćarili se kao pubertetlije ispod stola i na puš pauzi, na prelepoj terasi hotela. Bili smo među poslednjima "privilegovanim" koji su dočekali zoru sa mladencima uz harmoniku i malobrojnu ekipu najuže familije i prijatelja koja je uz staru, izvornu muziku i neverovatno otkriće od pevačice - tetka Zoricu, pevali i meračili za dušu.

Posle smo se jedva i nekako oteturali do trećeg sprata i sobe 157 i pali u krevet, komirani. Hvala Bogu pa je Boris od onih "dobroćudnih" pijanica kojima se u retkim pijanstvima samo razveze jezik i pričao bi svakakve gluposti i ljubio sve žive, pa ga je bilo lako razodenuti i smestiti u krevet i pored svakakvog navaljivanja da mi se podvuče pod haljinu pre. Rano ustajanje, putovanje do mesta i svakolika uzbuđenja tog dana su vapila u nama da budu pročišćena odmorom i prijatnim snom.

Za neverovati je, da sam ja bila ta koja se prva probudila tj. u koju je Sunce direktno uperilo svoje rafalne zrake. Gola, sa tek kombinezonom koji je za tu priliku novoizabran - roze boje na bretele i gornjim, čipkanim delom do ispod grudi i isto tako nežno, čipkanim ali i otkrivajućim gaćicama ispod protegla sam se i obradovala novom danu. Bacila sam preko ramena pogled na mog medu, koji mi je čak i tako čupav i obeznanjen samo u boksericama izgledao kao najlepši jastuk ili pokrivač na svetu. A to mislim i bukvalno, jer je mnogo večeri iza nas gde bi mi Borisovo rame ili stomak služili kao jastuk dok gledamo film pred spavanje. Ili još bolje, mi je osećaj kada me svojom veličinom prekrije celu i kada su nam usta na usta, grudi se trljaju jedne o druge, rukama se mazimo svuda a kao vrh osetim njegovu brzu erekciju u svom međunožju. Za ništa toplije od toga ne znam.

Upala sam u kupatilo i oduševila se što je tako veliko, svetlo i novo. Čula sam da je hotel skoro renoviran, ali se to nije mnogo videlo spolja jer je zadržao onu patina starih, palanačkih hotela u vidu fasade nekog dotrajalog dvorca. Nasuprot tome, enterijer hotela, naše sobe i kupatila je odavao takvu udobnost modernim nameštajem i svom pratećom tehnikom i opremom. Iz kupatila sam pozvala recepciju - proverila vreme ručka i to koliko vremena imamo do ponovnog viđenja sa familijom i poručila dve duple kafe u sobu.

Nisam računala da ću uživati sa Borisom u jutarnjoj kafi i pogledu na borovu šumu, već nisam znala da počnem dan bez kafe (gorke, crne, bez trunke šećera) a još sam bila i mamurna i zvonilo mi je u glavi. Hodala sam bosa po sobi i nije mi padalo na pamet da uključim TV, ne zbog bojazni da ću ga probuditi, već od potrebe da uživam u tišini i prizorima. Mislim, da niko od nas neće skoro poželeti da pusti nešto jače dok nas ne prođe ono od sinoć! Dočekala sam svoju kafu, maltene na vratima, malo špijunirajući prolaznike. Kako sam je dobila onako vrelu i da se puši, otvorila sam prozor, nasadila se na sims i zapalila cigaretu. Nekom bi sa trećeg sprata to izgledalo sablasno - međutim, nisam htela da se ubijem već je vazduh na toj visini bio osvežavajući a pogled pucao do u nedogled. Ko god da me je i video, nije mogao da pretpostavi da samo uživam krajnje sigurna na debelom zidu. Nakon pola sata uživanja, vratila sam se u kupatilo na dalje "čišćenje"

Boris je od onih koji se redovno bude rano i sa čvrstom erekcijom. Nisam se iznanadila kada sam ga osetila iza sebe pod tušem. Nahrlio je gladno na moje grudi, stiskajući ih, štipajući i na kraju obuhvatajući ih ustima kao da i tako jedre nisu dovoljne da utole njegovu glad. Bradavice su mi se momentalno ukrutile. Pogledala sam ga znalački i nasmešila se u fazonu, da znam samo nastavi gde si stao. Dodatno sam nasapunjala ruke i prelazila njima preko njegovih širokih ramena, čvrstog stomaka i struka. Privukla sam ga sebi kada je već počeo da mi grize bradavicu, a drugu uvrće do granice bola. Počela sam i neznatno da ječim od miline što od poznatog dodira njegovih dugih prstiju, baritona koji mi je odzvanjao u ušima govoreći mi kako da se pomerim ili namestim i tako obožavanih pokreta tela koji su govorili više od svih reči. Za glavu je viši od mene i moram da se propnem na prste da bih ga ljubila ili prošaptala nešto lascivno u uho. Klizili smo usnama jedno preko drugog, kružeći, dodirujući se i gurajući jezicima, dahćući i koliko dublje se jezikom prožimali toliko se više jedno u drugo uvlačili i migoljili telima, osećajući trenje ispod vode koja se slivala sve vreme po nama.

Rukama me je uhvatio za struk i lako podigao na sebe. Moje noge su se našle oko njegovih bokova u već poznatom položaju. Ukrutio je svoju muškost i samo glavićem prelazio preko moje pice, što je bilo više nego dovoljno da podstakne moju goruću želju za više. Zaječala sam šokirana, kada je nakon kratkog nadraživanja zario kurac duboko u mene. Tako snažno zarivanje me je zakucalo više uz pločice. Zabacila sam glavu i odgurivala ga kukovima, kad je počeo da se kreće snažnim zamasima ulazeći i izlazeći iz mog procepa. Ispunjavao me je do kraja, ritam je postajao sve brži kao i njegovo sad već dahtanje. Zarežao je i nadigao obrvu mrzovoljno kada sam ga zakačila noktima po plećkama, pokušavajući da se čvršće uhvatim za njega. Hvatajući ga rukama oko vrata, još snažnije sam ga pritisla nogama. Boris je shvatio to kao odobrenje i još brže zarivao svoju kurčinu. Tvrdo i duboko, da sam već osećala bol u leđima više gore od kamenih pločica. Trljala sam se o njega i zamešala kukovima, kako bih nadjačala i za trenutak usporila prodiranje. Uh, kako volim njegov veliki debeli kurac. Čini mi se da me svaki put sve više raspoluti. Sada smo se već njihali uigran, ja sam se podizala i naticala u skladu sa njegovim zarivanjima. Dražila sam ga dodatno rečima

- Ko je najbolji jebač u gradu i automatski odgovarala - Boris. Božee, kako volim da se jebem s’tobom… Da, daj mi ga jebeno prevelikog, uhhh. Grrr…

Razumela sam nerazgovetno mumljanje, ali u isto vreme i osetila da mu je kurac još tvrđi. Znala sam da uživa u mojoj, koliko god nespretnoj ulozi kučke i da obožava da mu tokom seksa govorim slatke gadosti a i psovke mi oprašta. Moji mišići su se sve više stiskali oko njegove nabrekline i rekla sam mu da sam na ivici da svršim.
"Ne još, daj da svršimo istovremeno" - rekao je, ubrzavajući ritam do pucanja.
Nisam mogla da izdržim njegovo telo stisnuto skroz na moje, tvrde plocice koju su me pucale u leđa, paru od koje nisam mogla da dišem i vodu koja je sad već prohladno pljuskala po nama. Naježila sam se, još jednom ga stegla karličnim mišićima pa eksplodirala ječeći od iznemoglosti i uživancije. Uspela sam da ga pogledam i izustim njegove puno ime polako, kada je i on svršio razornom žestinom ispaljujući svu tečnost po meni. Poljubila sam ga nežno i zahvalno. Stegao me je jače, tek tada spustivši me oprezno na noge i zarivši mi se u pregib vrata, da dođe sebi i uravnoteži dah.

"Dobro jutro" - dodala sam čvrsto ga zagrlivši.
"Mmmmh, bolji početak dana od ovog ne postoji"-rekao je smešeći se.
"Nemamo mnogo vremena" - rekla sam mu "čekaju nas u sali za ručavanje."
"Joj Božee, još cirkusa i neću izlaziti mesecima iz kuće!" - govorio je dok je tušem sa mene ispirao penu od gela, kojim sam se brzinski namackala. Brzo sam prala i trljala i ja njega, dodajući:
"Jebi ga, nekad je i kratko i brzinski slađe od bilo čega drugog u tom trenutku. Ali stvarno, sad već moramo da požurimo sa oblačenjem i ispoštujemo mladence i family još malo."

Sporazumeli smo se i nepisani dogovor zaključili sočnim poljupcem.



Korisnik

Hvala vam na podršci

Korisnik

Treci sprat,a soba broj 157?? Prvi sprat-100i kojivec broj, drugi sprat-200i kojivec broj, treci sprat-300i kojivec broj..... You welcome... Fina prica, bytheway