Upoznavanje sisate gospođe preko interneta

Upoznao sam preko neta jednu udatu ženu, koja je bila starija od mene 15-ak godina , ali je imala problema u braku, tj nedostatkom seksualnih aktivnosti.
Dopisivali smo se tako jedno vrijeme, a poruke su bile sve slobodnije i perverznije, tako da bi se i neki cenzori zacrvenili. Nakon nekog vremena upitala me da li bi volio da se nađemo, onako, u četri oka, pa da isprobamo naše fantazije. Ja sam odmah bio za i jedva sam čekao.
Mali problem je bio samo taj što sam ja živio u drugom gradu, te smo morali smisliti nešto kako bi se našli. Konačno nam se posrećilo da uskladimo vrijeme i odem do njenog grada, pa smo se dogovorili da se nađemo u jednom kafiću koji je njoj bio omiljen.
Došao sam pola sata ranije, te sam se oduševio kad je napokon došla. Izgledala je predivno i čak bolje nego na slikama, a njene grudi, zbog kojih mi se i sviđala su bile impresivnije ovako, u živo, i jedva sam čekao da ih uzmem u ruke.
Sjela je kraj mene, te smo se upustili u razgovor kao dvoje zaljubljenih, a kad je svoju nogu pritisla uz moju, ruka mi je odmah krenula po njenim koljenima, koja su jedina bila bez odjeće, jer je imala visoke čizmice na petu i suknju do koljena. Kako sam joj sve više milovao koljena, tako je ona bila se opuštenija, a u jednom trenutku je stavila svoju ruku na moje bedro i pogladila ga skroz do mog međunožja, te protrljala malo moj kurac preko hlača, a onda mi je šapnula:
Idemo do mene...prati me sa svojim autom -ustala je i krenula van, a ja sam brzo platio račun i krenuo za njom.
Vozio sam neko vrijeme iza nje, a onda me je nazvala na mob i rekla da parkiram malo dalje od kuće, te da pričekam jedno desetak minuta, pa da onda uđem i zaključam vrata.
Kad je stala pred kućom, ja sam produžio do jednog parkinga koji je bio pred jednom zgradom, te sam tamo pričekao, a onda otišao u kuću. Zaključao sam vrata i osvrnuo se okolo, te ugledao njenu bijelu košulju na stepenicama, ja sam ju podigao i krenuo gore. Gore sam ugledao otvorena vrata jedne sobe, te sam ušao i ugledao ju potpuno golu na krevetu kako mi se smješka i poziva me prstom k sebi. Brzo sam poskidao odjeću sa sebe i ostao gol, sa uzdignutim kurcem, na što se ona samo oblizala.
Vidio sam da je na krevet stavila frotirasti prekrivač, pa sam se sjetio jedne od naših fantazija i brzo pogledao po sobi, te na noćnom ormariću ugledao baby ulje. Uzeo sam ga i prišao joj, a njene velike grudi su se od uzbuđenja brzo dizale i spuštale. Izlio sam malo ulja po grudima i konačno ih dotaknuo. Kleknuo sam kraj nje na krevet i počeo razmazivati ulje po njenim grudima i trbuhu. Ona je samo zatvorila oči i promrmljala:
Kako je ovo dobro...
Ja sam ju nastavio masirati, a onda se sagnuo i malo usnama uhvatio bradavice koje su već počele rasti. Usnama sam ih ljubio, a onda i liznuo, pa gricnuo. Ona se samo stresla i prošaputala:
Mmmm....samo nastavi....
Onda sam rukom kliznuo niz trbuh, a drugom sam iscijedio još malo ulja i ušao sam joj rukom između nogu, te sam joj lagano masirao pubis i vanjske usmine. Raširila je malo noge kako bi mogao dublje sa rukom, pa sam sa dva prsta ušao u njenu već jako mokru picu. Počeo sam joj trljati picu sa unutarnje strane, te malo po klitorisu, pa sam naglo prešao na noge. Ona me pogledala, ali sam joj samo namignuo, te se digao i nastavio joj masirati noge do kraja. Nakon toga sam joj rekao da se okrene na trbuh, i počeo joj mazati leđa sve do guze, a onda joj namazao noge do kraja. Ponovo sam kleknuo kraj nje i počeo joj masirati guzu, te sam prstima malo razmazao ulje između njenih polutki, a onda ih malo razmaknuo i počeo masirati anus. Ona je samo zastenjala, a kad sam počeo uguravati prste unutra samo je prostenjala:
Toooo...mmmm...stavi gaaa...
Ja ga nisam imao mamjeru odmah staviti iako je bio tvrd kao kamen, već sam prstima se spustio do pice i počeo joj ponovo stimulirati klit. Dok sam joj masirao klit sagnuo sam se i počeo joj lizati šupak. Vidio sam kako je počela stiskati frotirastu dekicu, te sam osjetio da je krenula poplava iz njene pice. Nakon još malo stimuliranja svršila je uz glasno stenjanje i grčenje. Sad aam i ja odlučio da je dosta i za mene, te sam se odmaknuo i okrenuo ju na leđa. Privukao sam ju bliže rubu kreveta, te sam joj raširio noge, namjestio kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga odmah do kraja. Samo je glasno uzdahnula, a ja sam ga počeo zabijati u njenu vrelu picu. Noge sam joj podigao na svoja ramena i tako ga zabijao u nju. S obzirom na napaljenost znao sam da neću moć dugo tako, te sam ga nakon samo par minuta izvadio i pošpricao ju po nogama, obrijanoj pici i trbuhu. Ona je samo razmazala moju spermu po trbuhu, te se ustala, primila mi kurac i počela ga lizati. Kako je to dobro radila. Uskoro je ponovo bio tvrd, te me je polegla i opkoračila me, a onda se spustila svojom picom cijelom njegovom dužinom. Počela se lagano micati na njemu, a ja sam se uhvatio njenih predivnih sisa i počeo ih mijesiti, te sam se malo zadigao i uzeo jednu u usta i počeo joj sisati bradavicu i grickati ju. Malo je jauknula, ali je brzo dodala:
Samo ti nastavi...mmmm...dobro je...
Nisam ni mislio stati -dodao sam kroz smijeh.
Pohlepan si.. -prostenjala je dok se nabijala na moj kurac, a ja joj taman zagrizao bradavicu.
Zbog njih...uvijek -rekao sam izvadivšina tren njenu sisu iz svojih usta, te se prebacio na drugu što je ona oduševljeno dočekala i počela se još jače nabijati na moj kurac.
Trebalo nam je dobrih dvadesetak minuta da ja ponovo svršim, dok je ona u međuvremenu dva puta svršila, a moje međunožje je bilo mokro od njenih sokova. Nije se htjela maknut sa mene, već je samo rekla:
- Napuni mi picu spermom...šteta da si ono rasipao prije... -tu mi je gricnula ušnu resicu i eksplodirao sam u nju sa svime šta je ostalo u jajima. Ona se je slatko nasmješila i legla na mene, dok je moj kurac još bio bio u njenoj pici.
Ohh...ovo mi je trebalo.. A tek meni...
A da? A šta si zamišljao još dok smo se dopisivali!
Kako te jebem u guzu..
Oooo...zloćko... -pogledala me ispod oka- a stavio bi mi ga u guzu?
Naravno...ako ti želiš..
Naravno da želim -rekla je i sišla sa mene i uzela nešto iz ladice, a kad se okrenula ugledao sam pozamašan vibrator, uključila ga je i nasmješila mi se, te dodala- ovo je za picu, a tvoj kurac za moju guzu.
Prišla mi je i počela drkati i lizati moj opušteni kurac, te je nakon par minuta bio ponovno spreman. Legla je na trbuh i raširila noge, a ja sam se smjestio između njenih nogu. Uzeo sam vibrator i uključio ga, te ga namjestio na ulaz u njenu picu. Kad sam joj dotaknuo klitoris odmah se je počela tresti, a onda sam ga gurnuo u picu i vadio ga i stavljao naizmjence, te ga onako sluzavog namjestio na njenu guzu i malo joj obrađivao šupčić s vanjske strane. Dotle sam sa drugom rukom uzeo ono baby ulje i maknuo vibrator u njenu picu, te nauljio njen šupčić, malo i svoj kurac, te ga stavio na ulaz u njega. Kad sam ga gurnuo ušao je bez problema, te sam ju počeo jebati u guzu, a vibrator sam stavio na najjače i uskoro je ona počela stenjati i stiskati plahtu i deku na krevetu. Ovo je bilo tako dobro, a vibrator je i mene stimulirao, pa nisam izdržao dugo i počeo sam puniti njenu guzu svojom spermom. Kad sam se do kraja iscijedio legao sam umorno kraj nje, a osim našeg dubokog disanja i zujanja vibratora ništa se nije čulo.
Nakon nekog vremena se pokrenula i izvukla vibrator iz svoje pice, te ga ugasila. Bio je sav od njenih sokova. Pogledala me i kroz umorni osmjeh rekla:
Nadam se da ćemo ovo uskoro ponoviti, ha?
I ja... -poljubio sam ju te smo otišli pod tuš jer sam trebao krenuti kući.