Drugo skidanje nevinosti

Ispunio mi je san koji sam sanjala bar jedno desetak godina. Zajedno smo već par godina, seks nam je odličan. Veza takođe. Međutim, on je dosta sumnjičav, i često mi čita poruke. Primetila sam to, ali sam ćutala, čekala sam da ga namestim. Tako sam se, u dogovoru sa drugaricom dopisivala o fantazijama u seksu. Inače pričam sa njom o tome, ali uživo, nikako preko poruka. Ovog puta sam to namerno uradila, da bi on pročitao. Pisalo je tu, da želim da spavam i s njom, iako već jesam, sa njom i s mojim dečkom, što još uvek nisam u tom trenutku, i naravno, da želim da spavam sa mojim dečkom i još jednim likom. Ovo mi je zaista bila velika želja. Znala sam da je on pročitao ove poruke, ostavio je tragove, nije bio vešt sa tehnikom kao ja. Očekivala sam da kontaktira moju drugaricu, da mi sredi taj seks u troje, ali od njega ništa. Nisam htela sama da preduzimam ništa, jer sam osećala da će se on upecati kad tad. Jednog dana, kada sam već zaboravila na ovo dopisivanje, on je rešio da ozbiljno popirčamo. Pristala sam, mada u strahu.

- Znam da nam je divno u vezi i seksu, stvarno, ali mislim da smo dovoljno dugo, da možemo da pređemo na novi nivo.
- Ako misliš na anal, podsećam te da nije novi, jer ga upražnjavamo.
- Ne anal, na neke druge fantazije. Swing. Trojka za početak.
- Molim? Prvo što mi pada na pamet je da imaš drugu, pa bi sad da nas spojiš?! - namerno sam bila iznenađena, da ne bi ništa posumnjao.
- Ne bre, ne budi glupa. Mene to ne zanima. Nego mi se čini da bi ti probala sa mnom i sa još jednim likom. Uhvatio sam te kako guraš sebi prste u anal, dok si sedela na meni. Zar grešim?

Bio je pametniji nego što sam mislila. Hvatao je moje sitne greškice. Morala sam odmah da mu priznam da je u pravu, jer čovek zaista i jeste. Divim se svom ukusu za momke.

- Dobro, ne grešiš. Uhvatio si me. I mislim da to nije prevara, ako maštam o tome. Nadam se da se ne ljutiš?
- Ne, hoću da ti ispunim to. Našao sam jednog studenta, jako je zgodan, svideđe ti se.

Da ne dužim priču, našli smo se to veče u hotelu sa tim mladićem. Bio je par godina mlađi, i zaista mi se svideo. Kako je bilo unapred dogovoreno, ako odem u sobu, znak je da i njih dvojica dođu. Ako odem u auto, svako ide svojoj kući. Popila sam neko piće, i naravno, otišla u sobu. Imala sam na sebi prost beli brus, i sportske bokserice, jer sam znala da to pali mog dečka. Ušli su u sobu i počeli da se skidaju. Zastavila sam ih, i zatim im ja otkopčala košulje. Lagano sam se spustila rukom preko njihovih maljavih grudi, prema njihovim pantalonama, i obojici otkopčala istovremeno. Kad sam krenula da ih spuštam, spustila sam i sebe, i kleknula ispred njih. Bila su to dva pastuva ispred mene, spremna da me plode, mene napaljenu kobilu. Izvadila sam kurac mog dečka iz njogovih bokserica, i strpala ga celog u usta. Neverovatno je bio veliki, ili su možda u strahu oči velike. Da, bila sam u strahu. Verovatno su mi bokserice zbog toga bila vlažne već na početku. Nikada ranije ni sa jednim nisam imala takvu vlažnost. Pušila sam kurac, i gledala ga pravo u oči. Vidim da je dao neku komandu mladiću, a meni pokazao da se naguzim. Osetim kako mi ovaj dečko zubima skida bokserice, sav drhteći od požude za vrelom pičkom. Polizao je sve sokove koje je imao pred sobom. Gurnuo je prvo dva prsta, na šta sam se ja totalno skoncentrisala. Zatim je počeo i da me jebe, lagano. Rekla bih, velika kita. Uskladili smo poteze, i dosta smo se ritmično jebali u ovom double penatreationu. Kad je moj dečko rešio da svrši, uradio je to, kao i uvek, pravo u moja usta. Izvadio, lupio me po čelu, i rekao da menjamo pozu.

Nisam ni slutila da je on sve unapred dogovorio sa ovim momkom. Svaki njegov pokret je momak u potpunosti razumeo. Pokazao mu je nešto rukom, ni sama ne bih mogla da ponovim, nakon čega je on zamastio sovju kitu vazelinom, zatim i moj čmar i seo u fotelju. Znala sam šta mi sledi. Polako sam prišla, naguzila se, i polako počela da se spuštam na njegovu kitu. Neverovatno je bio širok. Bolela me je guza. Mislila sam da ću pući. Totalno sam zaboravila na mog dečka. Mladić me je povukao za kosu prema sebi i počeo da ljubi po vratu i uvetu. Prepustila sam mu se u potpunosti i sasvim uživala u ovom analnom sexu. U trenutku kad sam se najmanje nadala, dečko mi je gurnu svoju kitu u vrelu i veoma vlažnu pičku. Istini za volju, nisam ukapirala šta mi se desilo. Zatim je dao znak ovom momku, on je samo klimnuo glavom, i počeli su da me razvaljuju. Velika je brzina bila, pa sam ja počela da stenjem i otvorila sam širom usta. Moj dečko je to iskoristio i počeo da pljuje u njih, jer je znao da ja to volim. Nije potrajalo mnogo dugo, možda nekih pet ili deset minuta, dok nisam počela da svršavam. Bilo je obilno, i stegla sam i jednog i drugog u sebi, grčom svoje pičke. Počeli su u njih dvojica da stenju, pa su me i napunili. U potpunosti. Neverovatan osećaj.

Uz dopuštanje dečka, popušila sam mladiću, nakon što se istuširao, u znak zahvalnosti, jer sam se stvarno lepo provela. Dečko i ja smo prespavali u hotelu, a on je otišao svojoj kući. Ovo iskustvo sam nazvala drugim skidanjem nevinosti, jer mi se ispunio decenijski san.