Seks u autu

Odlučio sam vam ispričati jednu od svojih priča.
Naime bio je januar mjesec , bio je neki party u jednom poznatom Sarajevskom klubu.
Sasvim slučajno prijatelj i ja odlučimo otići tamo. Kada smo došli bilo je baš masa ljudi u klubu, tražili smo neki stol prazan i uskoro smo ga našli. Došao je konobar i naručili smo cugu, počeli smo lagano piti i zabavljati se. Poslje nekih desetak minuta rekao sam prijatelju da idem do wc-a, te da se odmah vraćam. Otišao sam do wc-a, no pošto su muški i ženski wc jedan pored drugog, ispred su stajale neke baš zgodne cure. Kada sam završio s wc-om, krenuo sam se vraćati za svoj stol ali me zaustavila jedna od tih cura i upitala me za ime i prezime, naravno rekao sam joj i ona se zahvalila. Napokon sam se vratio za stol i nakon pet minuta sam skontao da su te cure udaljene samo par stolova od nas. Zvao sam konobara i poslao im piće, nakon desetak minuta stigao mi je zahtijev na fb i poruka, u poruci je pisalo "hvala na piću, zašto nam se nebi pridružili svejedno smo same koliko vidim i vi ste.
Rekao sam prijatelju to,i zašto da ne odemo. Došli smo kod njih upoznali se te naručili po još koju turu pića. Kako je vrijeme išlo počeli smo se baš dobro zabavaljati, cugati i plesati. Počeo sam plesat s onom curum što me pitala za ime, ona se zove Alma. Imala je bijelu usku haljinu preko koljena, dobro dupe i sise, baš prava bomba. I tako počeli smo ona i ja plesati i primjetio sam kako se nekako nabija na mene, i trlja svojom guzom od mene. Nije mi smetalo naravnoo, tu i tamo kažem ja njoj da izađemo malo ispred kluba na zrak, pristala je. Izašli smo, te stali ispred. Malo smo razgovarali i razmjenili brojeve telefona. Rekla mi je kako joj je hladno, ja sam odmah skinuo svoju jaknu i dao joj da se zagrne, ja rekoh "hoćeš da idemo unutra ako ti je hladno". Rekla je kako joj je tamo zagušljivo, razmišljao sam dali da je pitam da odemo u auto. Ah da nemam ključeve, rekao sam joj da me pričeka tu te da se odmah vraćam, ja naravno otišao po ključeve od auta. Kada sam se vratio ona se stisla uz mene, pitao sam je dali želi da odemo u auto. Rekla je može, zaputili smo se u auto. Kad smo ušli u auto pitao sam je ako joj je hladno dali želi da upalim grijanje, rekla je može. Upalio sam grijanje i počeli smo tako razgovarati te me je ona odjednom poljubila, bio sam pomalo zatečen ali nisam se bunio. I ljubili smo se tako nekih petnestak minuta, bukvalno nisam zraka hvatao koliko smo se ljubili haha. Polako su se stvari počele zahuktavati, rekla je kako joj je postalo vruće. Počela je polagano skidati haljinu.
Nisam se bunio, mislim tko bi se i bunio uopšte. Pošto je postajalo tijesno morali smo spustiti sjedala u autu. Kada sam spustio sjedala počela me je ljubiti i skidati mi majcu, pošto joj je gornji dio tijela bio gol, a dolje još haljina na pola, polako sam zavukao ruku pod haljinu i skontao sam da nema gaćice, osijetio sam glatku, pomalo vlažnu picu. Počeo sam se igrati malo oko pice i polako joj gurno jedan prst, po njenom izrazu lica stvarno joj se dopalo. Poslije prvog počeo sam gurati još 2 prsta, počela je malo stenjati. Igrao sam se tako nekih pet minuta s njenom picom, i onda je ona počela meni otkopčavati hlače i kada je došla do mog kurca, uhvatila ga je u ruku počela drkati i ubrzo je počela da ga puši. Stvarno je bio odličan osijećaj, lizala mi je od glavića sve do jaja. Kada je prestala s pušenjem zajašila me je i stavila moj kurac na ulaz u njenu picu i polagano sjedala na njega. Išla je od lakšeg tempa do sve bržeg.
Nakon desetak minuta se stvarno počela nabijati na njega i jako stenjati, mislio sam da ori cijeli grad od njenog stenjanja. Također koliko se nabijala da se cijeli auto ljuljao. nakon nekog vremena osjetio sam da se grči, te da je svršila, a ni meni nije falilo puno i ja sam nakon minut/dva. Kada je moj kurac izašao iz njene pice počela je moja sperma curiti. Malo smo ležali i odlučili se vratiti u klub. Kada smo se vratili upitali su nas gdje smo bili, rekli smo da smo se malo prošetali, samo smo se pogledali i nasmijali. I nastavili smo plesati i zabavaljati se. Kasnije smo se čuli i par puta našli. Osim što smo kasnije imali par puta sex imali smo i neku Vezicu. Sada smo više kao sex prijatelji, družimo imamo neku distancu.



Korisnik

Super prica

Korisnik

bravo 5

Korisnik

Mora biti uvod kako sam upoznao djevojku i kako je došlo do seksa neću napisat samo odmah kako mi je ga popušila i kako se odmah počela nabijat