Maturantska ekskurzija III - povratak sa ekskurzije

Bio je petak, sećam se kao juče. Zovne me Ivan da idem kod njega posle škole, da igramo playstation. Zato sam zajedno sa njim i Milicom otišao pravo kod njih kući, jer je moja kuća iz škole bila u drugom pravcu. Ušli smo, skuvali kafu sve troje, popili po kafu, i namestili se da igramo. Milica je sedela nezainteresovana za laptopom, a nas dvojica smo igrali PES. Nismo ni stigli prvu utakmicu da odigramo, Ivanu je zazvonio mobilni. Bila je to njihova majka. Zamolila ga je da upali kola i da je pokupi u gradu, jer joj se slošilo na poslu. Ivan se izvinio, i zamolio me da ga sačekam sa Milicom, da će on biti tu za pola sata najviše. Rekao sam da nije problem, i okrenuo se prema Milici, ni ne pomisleći da pokušam nešto, jer smo ipak u njihovoj kući. Stavila je prst na usta, rekla tiho Ššššššš, uhvatila me za ruku i povukla prema prozoru. Ispred nas je još bila zavesa. Gledali smo kako Ivan pali auto i odlazi iz dvorišta. Ona je lagano spustila svoju trenerku zajedno sa gaćama, naguzila se blago, raširila noge i tiho prozborila:

- Ajmo brzo, dok se ne vrati. Ja ću da gledam da ne naiđe.

U sekundi nisam znao šta me je snašlo. Osetio sam neku toplotu. Tabani su mi goreli, glava mi je pucala, stomak me je persekao. A kurac? Digao se naravno. Hteo je da probije moje farmerke. Nisam još bio svestan šta mi je rekla, ali ona jeste. Zato se i okrenula, otkopčala mi farmerke, izvadila ga, i centrilala sebi u vlažnu pičku, ponovo se okrenuvši prema prozoru. Mica je jako volela kurac. Definitivno. Gurnuo sam joj koliko sam mogao. Imao sam običaj da izdrkam svako jutro kad ustanem, pa sam bio spreman da izdržim malo duže. Jebao sam je prvo lagano, a onda sam se i ja napalio, i počeo sve jače. Izlazili su razni krici iz nje. Od bola do zadovoljstva. Ludački sam je nabijao do kraja. Trajalo je to nekoliko minuta kada sam osetio kako me sve više stužu zidovi njene vagine. Počela je noga da joj se trese, a zatim sam osetio kako lagano popušta i kako prska na sve strane. Od silnog uzbuđenja je svršila. Okrenula se, i zalepila mi jednu jako sočnu žvaku. Spustila se dole i počela da se oblizuje kada je videla koliko mi je kurac vlažan od njenog svrša.

- Red je na tebe da gledaš kad će Ivan da stigne.

Stavila ga je celog u usta. LJudi moji, čini mi se i jaja. Nisam znao šta me je snašlo. Bilo je i lagano i brzo. Gledala je pravo u oči. Masirala je jaja. Spuštala se do čmara. Vraćala se gore. Neverovatno jedno pušenje. Vadila ga je, pa lupala šamare sebi sama. Stvarno sam ostao bez teksta. Kad je rešila da je dosta, stavila ga je lagano u usta i stegla jaja. Znala je da ću tako da svršim, bila je jako iskusna. Napunio sam joj usta. Gutala je spermu dok je moj kurac još uvek bio u njenim ustima. Kad je izvađen, bio je čist, kao da je sad bio pod tušem. Ustala je, i samo rekla:

- Dobar si ti, doooobar! Može još jedna kafa?

Verujte mi, dan danas, da mi ponude Miličino pušenje, i seks sa bilo kojom ribom, ne bih ni trenutka razmišljao pre izbora.