Nevin momak

Privukao Vas naslov? E pa niste jedini. Zapravo, to i jeste cilj, da vas privuče. Imam dva starija brata, i oni su mi odali tajnu. Kažu da se devojke lože na nevine muškarce. Nevinost sam izgubio jako mlad u srednjoj školi, sa prodavačicom ljubavi, pa sam tako stekao i prvo iskustvo. Ali sam se koristio taktikom svoje braće, pa sam devojkama pričao da sam i dalje nevin. Posle mesec dana veze, uvek isti scenario. Pozovem devojku kući, pokušam, ako pristane, super, ako ne pristane, blago se zaplačem i počnem sa pričom da sam glup, i da ću zauvek ostati nevin. Manje više, padale su na to. Izdvojiću jednu, s kojom mi je bilo najlepše.
Bila je zaista nevina, i fina devojka, valjda takve uvek nađu loše momke, šta znam. Nekoliko meseci veze, počinjemo da se otvaramo jedno drugom. Sedeli smo kod nje, sećam se, bio je avgust mesec. Na sebi je imala samo kupaći gore, i mali šortsić dole, a ja samo šorts za kupanje. Živimo u jednom primorskom gradu, pa se ljudi ovde ovako šetaju po ceo dan. Njene grudi su stajale kao silikonske. Blago razdvojene, veoma bujne. Zapravo, ne toliko bujne, koliko je to uzak struk. S druge strane gledano, jedna veoma ženstvena ramena, nežna leđa, i ooooooooogromna guzica. Šorts joj je stajao na pola nje. Kako i neće, kad je tolika. uspeo sam par puta da je ubedim da mi izdrka, nije bežala od toga, ali da mi da, kaže još nije spremna. Naravno, nakon par saveta koje sam obavio taj dan sa braćom, krenem u akciju.

- Imam ideju. Ne moraš da daš, ok. Aj se samo skini i naguzi, da ja...
- Da mi ga lakše gurneš? Misliš da sam luda? - spremno je odgovorila
- Ne, nisam mislio to, nego...
- Nego da me jebeš u dube? Jesi li bolestan?
- Ma ni to, samo sam mislio da mi drkaš dupetom. Eto, izgovorio sam. Da ga staviš između guzova, i da ga drkaš.
- Kako misliš to da izvedemo?
- Najbolje u kadi, imaš sigurno neko ulje, da lepo podmažemo.

Ušli smo u kadu, skinula je donji deo, bila je obrijana. Rekao bih i napaljena, jer se videlo koliko je vlažna. Sasvim je lepo mirisalo. Ušla je u kadu, pružila mi ulje, raširila noge i uhvatila se za zid. Namazao sam dobro, i tom prilikom osetio kako je vrela u tom predelu. Dok sam je razmazivao ulje, video sam kako uživa, što po nameštanju vrele vlažne ribe, da i preko nje pređem, što po uzdazima i njihanju kukova. Prešao sam i blago preko vrele pice, a ona je ispustila takav zvuk, da je malo falilo da i sam svršim. Njen anus je bio dovoljno zamašćen, da sam mogao odmah da uletim, ali nisam hteo. Stavio sam nabrekli kurac između guzova, a ona je sklonila ruke sa zida, naslonila se glavom, stegla guzove, i počela da ih meša. Pomagao sam joj istim ritmom. Bili smo sasvim ujednačeni. Kada je stekla dovoljno poverenja u mene, ja sam lepo i lagano prešao prvo kurcem preko pice, da ga oseti, zbog čega sam dobio još jedan uzdah. Zatim, i hvatanje za jaja, pa za kurac, i usmeravanje pravo u picu. Bio je to znak da želi da izgubi nevinost. Bila je uska, kao što sam očekivao, ali sasvim dobro podmazana. Polako sam gurao, da je ne bi bolelo, ali nisam uspeo u tome. Vrisnula je u jednom trenutku, baš kad sam i ja osetio da sam probio. Nastavio sam lagano, napred nazad, i polako prilagođavao zidovima njene pice. Počinjala je sve bolje da stanje, i bila je sve jebozovnija. Skoro da sam i svršio u nju posle samo dva minuta. Mešala je kukovima, nameštala se lepo. Uhvatio sam je za kukove, i počeo žustrije da nabadam. U jednom trenutku je baš jako vrisnula, pa sam očekivao da je to orgazam i da je svršila. Izvadio sam ga napolje, a on je bio sav krvav. Oprao sam ga odma na česmi, i pogledao u nju, koja je sedela u kadi sa blaženim osmehom, gledala me krupnim očima i čekala da završim. Uzela ga je u ruke, pa u usta, pa među sise. Mešala je gore dole, više ne znam ni sam šta se desilo u tom ludilu, ali znam da je od jednom osetila tople mlazove sperme po faci.

Nastavak dana smo proveli u njenom krevetu, radeći na proširivanju njene rupice.