Volio je žensku odjeću na meni

Bio je stariji od mene, stariji mozda nekih 15tak godina. Dopisivali smo se dugo na internetu i odlučili da se upoznamo kod njega u stanu. Živio je poprilično blizu mene. Već ranije mi je rekao da ga izuzetno pali ženski veš i odjeća. Čak je imao i kod sebe dosta komada takve odjeće, i rekao da bi me volio vidjeti u njoj. Obećao sam mu da će tako i biti...

Pozvonio sam na vrata i prijatno me pozdravio i uveo u skromni jednoiposobni stan. Bio je polumrak, upaljen TV sa nekom muzičkom emisijom, na stolu dvolitra Nektar piva i kutija Aura cigareta. Pričali smo, pili pivo, on je zapalio. Bio je u običnoj bijeloj majici i trenerci. Često mi je pogled bježao na međunožje u trenerci. Već pola sata smo pričali, ja sam bio dosta stidan ali me alkohol poprilično opustio. Krenuli smo se i šaliti. U šali mi je pokazao šta posjeduje od ženskog rublja i odjeće. Bilo je tu svega, par tangica, čipkastih gačica, najlon čarapa, haltera. Na TV emisiji sam vidio izuzetno privlačnu folk pjevačicu, sa predivnim nogama u crnim najlon čarapama, te više nisam mogao okolišati, zgrabio sam svu tu njegovu odjeću i uz smješak otišao u WC da isprobam. Bilo mu je izuzetno drago.

U WC-u sam se skinuo gol, bio sam jako napaljen. Krenuo sam da isprobavam bukvalno sve od te odjeće. Nije da se hvalim, ali imam zgodno tijelo sa povećom stražnjicom i vitkim nogama, i sve što sam probao mi je poprilično stajalo, ali u jednoj kombinaciji sam se osjećao baš moćno. Crne tangice i klasične crne najlon čarape, i neki čipkasti bodi za gornji dio tijela. Vidio sam u ormariću iznad umivaonika da ima i nešto make-upa, pa sam se slobodno poslužio tekućim puderom, sjajom za usne i sjenom za oči. Bio sam neprepoznatljiv i izuzetno privlačan crossdresser. Poprilično sam se napalio. Jedva sam čekao da vidim njegovu reakciju.

Ušao sam u polumračnu sobu tiho i polako. On je pušio cigaretu i doslovno zanijemio kad me vidio. Pravio sam se da je sve cool i ponovo sjeo, prekriženih nogu. Vidio sam da se dira dole. Nasuo mi je još jednu čašu i sjeo bliže meni. Rekao da možemo preći na krevet. Mene je pivo poprilično uzelo, dosta sam se smješkao i u takvom stanju se bukvalno bacio na krevet, poput djeteta. On je legao do mene i krenuo da me dira rukama. Svidjelo mi se to. Njezno me je mazio po cijelom tijelu, najviše po guzi, nogama, stopalima. Nisam ni primjetio da je skinuo trenerku do koljena. Rukom je uzeo moju desnu ruku koju je potom stavio na svoj poludignuti kurac. Mazio sam ga i nježno drkao, i za koji sekund bio je skroz dignut i poprilično tvrd. Kita mu je bila prosječne veličine, ne više od 15 cm, baš kako ja inače i volim. Na slikama je prelijepo izgledala, sa naglašenim ljubičastim glavićem a drška nabrekla sa izražajnom venom po sredini. Tako sam mu neko vrijeme rukom mazio kurac a on je uzdisao. Nisam mogao odoljeti više, već sam se pridigao, udobno smjestio između njegovih nogu i krenuo da ga ljubim, po vratu, po dlakavom trbuhu i najednom se ispred mog lica ukazao njegov lijepi kurac. Ljubio sam ga cijelog a potom glavić stavio u usta i krenuo da pušim i sisam. Dobro sam to radio, sudeći po njegovim reakcijama. Uživao sam poprlično. On je rukama gnječio moje guzove, dirao mi bradavica, mazio po kosi. Ja sam mu pušio sve jače i jače. Potom je ustao i stojeći na krevetu mi je svoju kitu nabijao u usta sve jače i jače. Nije puno prošlo i on je počeo obilato da svršava u moja usta. Sperma se slijevala niz grlo. Potom ga je izvadio iz usta i još par puta špricnuo po cijelom licu, čak je i jedan dijelić sperme otišao na moje noge u najlonkama, a onda ga opet, onako iscijeđenog, stavio u moja usta koja su poprimila miris njegovog kurca i njegove sperme. Još koju minuticu sam mu ga tako dudlao, dok nije skroz izgubio snagu. I takav mi je bio sladak i ukusan pa sam mu ga još malo ljubio, a on se zadihan izvalio na krevet, gdje sam ga još neko vrijeme milovao i ljubio. Rekao je da mu ne zamjerim što je brzo svršio i da će idući put biti sve kompletnije i da ćemo imati seks.

Kako da mu zamjerim kada sam skroz uživao?! Uskoro nastavak na sljedeći susret! Hvala na čitanju! :)



Korisnik

Predivan si amore

Korisnik

Željno iščekujem nastavak......Super početak............

Korisnik

super prica moramo probat ovo Grin