Maturantska ekskurzija II

Ležali smo na nekom francuskom krevetu. Ja na leđima, potpuno nag, ona na stomaku, sa glavom na mojim grudima. Preko njene glave sam mogao da vidim tu njenu ogromnu guzicu. I dalje ne mogu da zaboravim daj prizor. Ćutali smo, zagrljeni i otkriveni. Nije bilo nikakvog prekrivača, pa smo posegnuli drugim metodama zagrevanja. Poljubio sam je u glavu, i rukom blago prešao preko njenih leđa prema dupetu. Ona je odmah ukapirala, poljubila me u grudi, i gricnula bradavicu. Moram da priznam, prvi put mi se desilo da mi devojka to uradi, ali je jako zanimljivo. Zatim je spustila ruku lagano prema mom polupodignutom kurcu. Sad se sve više dizao, a ona je podigla svoju glavu i krenula prema mom vratu. Bilo je i poljubaca i ugriza. Drkala je sve brže i brže, a ja sam pokušavao da razmaknem njene guzove kako bih joj vratio istom merom. Već na njenom dupetu se mogla osetiti vreleina koja je izbijala iz zidova njene vadžajne, butine su joj bile sasvim vrele i mokre. Nešto neverovatno. Uspeo sam da grunem prst, dobro sam ga ovlažio od njenih sokova, a zatim ga malo prošarao po njoj. Naime, pomoću sokova, bio je dovoljno vlažan da može da prodre u njen anus. Tako je i bilo. Gurnuo sam joj prvo jedan, pa zatim i drugi prst. Uzadhunula je duboko. Neverovatno duboko. Desilo se da sam istovremno i ja svršio. Što po mom stomaku, što po njenoj ruci.

Zahvalila mi se za prstenac, kaže da to itekako voli. Zahvalila mi se ugrizom za donju usnu, i masiranjem jaja. Kurac nije mogao nikako da spadne. Jednostavno je sela na njega, dok sam ja još ležao. Neverovatna stvar je bila kad sam je pogledao. Nikada pre nisam obratio pažnju na nju u tom smislu. Bila je prelepa, onako dok je grickala donju usnu. Imala je zaaaaista ogromne grudi, a uzak struk. Da vam bliže opišem, bila je građena kao peščani sat. Sedela je na meni, i njihala se, levo-desno, gore-dole. Njene grudi su zbog toga išle u sve četiri strane, prkoseći sili zemljine teže. Stavila je desni kažiprst u usta i blago ga grickala, a levi je gurnula pozadi, potrudeći se da vidim da ga gura sama sebi u anus. Počela je da vrišti, jednostavno, da se dere. Morao sam da uzmem moju majicu sa poda, i da joj vežem preko usta. Izgleda da ju je ovo još više palilo. Sišla je s mene, uzela moj duks, pokazala mi da želi da joj vežem ruke za krevet, dok leži na njemu. Legao sam preko nje, i pristupili smo misionarskoj pozi. Nije dugo trebalo da počne da svršava. Definitivno ju je ovo palilo. Svršila je dosta snažno, i lepljivo, i ukusno, moram priznati. Zbog toga sam joj pomerio onaj povez sa usta na oči, i onda joj napunio usta svojom vrelom spermom. NIje se mnogo bunila, već je lepo polizala sve što je mogla. Odvezao sam je, skinuo povez i seo pored nje.

Bila je nasmejana kao nikad pre. Vidno zadovoljna, moram priznati, bez potrebe da veličam sebe. Sipali smo po piće, popili na brzinu i preselili se u kupatilo. Morali smo da se tuširamo, jer smo bili skroz ulepljeni. Zamolila me je da joj nasapunjam leđa, ali ja naravno, nisam mogoa da izdržim, pa sam počeo i po dupetu da je sapunjam. Blago se naguzila, pa sam prešao na njene butine. Sve sam lepo nasapunjao i oprao. Onako sagnuta u kadi, kleknula je i okrenula se. Pogledala me pravo u oči, a zatim i istog momenta zgutala moj kurac. Voda je pljuštala po nama, bila je sva mokra, i sa kurcem u ustima, gledala me pravo u oči. Nisam dugo izdržao, imao sam nepunih 18 tad. Napunio sam joj usta, umazao sise, sve se spuštalo prema najtoplijem delu nje.

Na brzinu smo se istuširali kako valja, obrisali i vratili nazad u sobu. Bio nam je potreban odmor od ovoliko seksa, pa smo otišli na žurku koje je organizovalo naše odljenje. Uvek ću pamtiti ovu ekskurziju, kunem se.