Prvi put sa muškarcem

Jedne veceri sam sedeo na chat-u, cisto iz dosade, pred spavanje.

Na chat mi je upao jedan stariji gospodin, kuckali smo malo i ubrzo se skontali i dogovorili smo da se vidimo. Rekao mi je da ima 52 godine, i jos po nesto malo o sebi i razmenili smo telefone. Rekao sam mu da sam nevin i on je obecao da ce biti nezan i da cu uzivati. Dogovorili smo se da me pokupi za sat vremena. Odmah sam otisao da se tusiram i poceo da se spremam. Bio sam uzbudjen,pomalo i uplasen, pogotovo zbog toga sto sam nevin, pusio sam par puta pre toga ali nisam primao.

Stigao sam na dogovoreno mesto i odmah mi je zazvonio telefon, imao je grub muski glas, rekao mi je da udjem u crni auto preko puta i upalio sva 4 zmigavca.

Pretrnuo sam od uzbudjenja i polako krenuo ka autu,nisam znao sta me ceka. Seo sam na suvozacevo mesto i ugledao sedog muskarca,ostrih crta lica. Bio je prelep, bas moj tip, imao je stomace, ne preveliko, shodno njegovim godinama.

Dok smo putovali do njegove zgrade opustio me je malo pricom i poceo je da me hvata za kurac koji je vec pucao od erekcije. Govorio je kako ce da me kara, i da probije moju nevinu guzu. Kada smo stigli kod njega objasnio mi je kako da se klistiram i sredim guzu, posto nisam imao iskustva dok on skuva kafu. Sredio sam se i usao u dnevnu sobu, rekao mi je da mu sednem u krilo i poceo je da me mazi, a ja sam mu ga trljao preko pantalona. Iznenadio me je tako sto me je poljubio i gurnuo jezik duboko u moja usta, ljubili mo se dugo i hvatali. Poceo sam da ga skidam, a on mi je rekao da kleknem i zabio mi je kitu u grlo. Bukvalno je poceo da me jebe u usta, ostao sam bez daha..Dok mi je punio usta govorio je pusi tatici kurvice mala, tatica voli da mu pusis..! to me je jos vise napalilo.

Presli smo u spavacu sobu, legao sam na krevet i rasirio noge. Mazao mi je guzu lubrikantom kako bi je opustio. Poceo je zatim i da gura prste u nju, prvo jedan, pa dva i onda da je prstima siri. Nije me bolelo, posto sam bio dobro namazan. Digo mi je noge na svoja ramena i poceo polako da ga ugurava u moju guzu. Kada je gurnuo svoj mesnati glavic jauknuo sam, a on mi je nabio saku u usta. Nakon glavica, gurnuo ga je celog odjednom, do kraja, svoju kitu od 18cm, poceo sam da mu grizem prste i vristao sam koliko sam bio u mogucnosti od njegove ruke. Posto me je probio poceo je zestoko da me kara,nije stajao ulazio je i izlazio sto je brze mogao. Nije bio uopste nezan kao sto je obecao. Suze su mi tekle na oci od bolova. Govorio je kako ce od mene da napravi pravu kurvicu, tatinu kurvicu, koju ce samo tatica da kara.. Karao me je tako 10ak minuta, i odjednom sam utrnuo, nisam vise osecao bol, poceo sam da uzivam, primetio je i izvadio prste iz mojih usta. Prihvatio sam njegovu igru i govorio sam jebi me tatice, karaj tvoju kurvicu, ocu samo ti da me tucas, tucaj me.. Rasirio mi je usta i poceo da pljuje u njih, a onda sam ja gutao tu pljuvacku, to ga je bas napalilo. Primetio sam da ubrzava i osetio sam kako pulsira u mojoj guzi. Svrsio je, napunio me je toplom spermom i izvalio se pored mene. A onda poceo nezno da me ljubi i mazi, kao da je totalno druga osoba.

Sve u svemu bilo je zabavno iskustvo, mada se nismo vise videli posto se odselio ubrzo zbog posla.