Maturantska ekskurzija

Bili smo u Pragu na ekskurziji, četvrta godina. Nije nas mnogo ni otišlo iz odeljenja, oko 15ak, što je zapravo polovina. Od tih 15, ja sam se najviše družio sa Milicom, njenim bratom blizancem Ivanom, i našom najboljom drugaricom, Draganom. Tako smo i bili raspoređeni po sobama, ja sa Ivanom, a Milica sa Draganom. Pred jednu žurku, sređivali smo se u jednoj sobi, i u jednom trenutku smo se našli Milica i ja sami, igrom slučaja. Bila je malo, kako bih rekao, gojazna, imala je višak kilograma, ali ne u stomaku, već u dupetu i sisama. Imala je odlično telo, moram da priznam. Čak, bila je i veoma otvorenih shvatanja. Ogromne sise su u pitanju, zbog toga, nije mogla da joj se zakopča košulja, već je morala da je zatvori malom špendlom, baš na sisama. Ja sam tad još uvek bio jako stidljiv, a prema njoj posebno, jer je sestra mog najboljeg druga, nisam ni razmišljao da pokušam nešto s njom. Videla je kako pokušavam da joj zakopčam špenadlu, a da joj ne dotaknem sise, pa je odreagovala prilično burno - uhvatila je moje ruke i privukla ih na svoje sise. Zatim je svojim rukama stegla moje ruke i rekla:

- Je l' sad oK? Je l' bi mogao lepo da mi zakopčaš?

Spustila je pogled, i videla da je moj kurac hteo da eksplodira. Tad su u modi bile manje-više uske farmerice. Oteo joj se osmeh, nije ništa prokementarisala, već smo otišli pravo u autobus, pa na žurku. Ona nasmejana, ja još blago crven u licu. Nula prema jedan, pomislih, ali veče nije gotovo. U klubu u kojem smo se provodili, Milicu nisam video nigde, a Dragana je, rekao bih spopadala Ivana. Bilo mi je čudno, ali razmišljam, to je njihova stvar, ako hoće Ivan seks na veče, neka je spopada, daću mu sobu, i to je to. Zapravo, sve je to bila Milicina igra. Ona je rekla Dragani da spopada Ivana i da ga odvoji od mene i od sobe, da moja soba bude slobodna. Da preskočim detalje, nastaviću sa pričom od povratka u hotel. Ivan je već uveliko otišao kod Dragane u sobu, a ja sam sa nekim ortacima popio još jedno piće i krenuo prema svojoj sobi, za koju sam mislio da je prazna. Kad ja tamo, ono međutim... Milica sedi sama u sobi, raskopčana joj košulja, skinuta ona ista špendla, pijucka neko piće i čačka telefon. Noge je prekrstila ženstveno, jer je imala izuzetno tanke noge za svoju kilažu.

- Otkud ti? - upitao sam je, iskreno iznenađeno.
- Dao mi je Ivan ključ, da uzmem nešto iz njegove torbe, pa mi usput pukla špenadla, i rešila sam da te sačekam da mi je namestiš, da vežbaš.

Ustala je graciozno, spustila piće na stočić, počela polako da mi prilazi, i hvata se za moje dugmiće, otkopčava jedno po jedno, priđe mi dovoljno licu da me poljubi, pa iskulira, i pređe na uvo, gde mi je tiho šapnula:

- Ajde da ja malo vežbam na tvojim dugmićima, šta misliš?

Već mi je otkopčala košulju, i počela da spušta ruke niz moja rebra, prema struku. Uhvatila me je za dupe, a drugim je počela da me trlja preko farmerki. Sve to vreme me je ljubila po vratu i uvetu sa leve strane. Moje ruke su već uveliko bile na njenom dupetu, a košulja joj je bila otkopčana. Polako sam i ja počeo nju da mazim, i da penjem ruke prema brusu. Otkpočao sam ga iz prve, jer sam to vežba, što na devojkama, što kod kuće sam.

- Da zakopčaš špenadlu ne znaš - da otkopčaš brus znaš. Veoma si naivan. Isti si onaj moj brat.

Njen brat je inače bio poznati švaler u našem društvu. Par sisa je bio ispred mene. Nisam verovao kako čvrsto stoje, i kolike su. Mislio sam da popunjava brus čarapama, ali očito nije. Kleknula je ispred mene. Otkopčala mi rajferšlus zubima, i skinula bokserice rukama i zubima. Počela je da ga ljubi. da mi gricka jaja, da gricka njega onako nežno, a onda je počela da puši. Neverovatno dobro. Bio je to i deep throath, bilo je i dovljno brzo i dovoljno polako. Nešto što ne mogu rečima opisati. Lizala ga je od jaja prema glaviću, pa ga gurala u usta ponovo. Počela je blago sebi da lupa šamare njime. Sve ovo je radila jednom rukom, a drugom je do pola skinula svoje pantalone i tangice. Malo se pridigla i provukla mi kurac kroz one njene ogromne sise. Sve vreme se trudila da me gleda direktno u oči. Onako, kurvanjski. Tražila mi je da svršim po sisama, jer ju je to palilo, zapravo miris sperme. Učinio sam to. Ustala je i zalepila mi jedan sočan poljubac. Uhvatila me za ruku, okrenula se i krenula prema onoj istoj fotelji. u kojoj je bila kad sam ušao. Nisam baš znao koju tačno pozu hoće, ali ona je spustila svoje telo na nju, kleknula ispred, i naguzila se. Ispred mene se našla jedna ogromna brazilska guzica, i mala, jako mirišljava pička. Bila je i lepo obrijana, čak joj je i anus bio veoma uredan. Spustila je lagano svoju ruku na moj kurac, i centrilala u pičku. Nije ga odmah gurnula, malo ga je pomerala gore-dole, pa je malo falilo da ponovo svršim. Nisam bio nevin, ali je pored ovakve ribe delovalo kao da jesam. Gurnuo sam joj duboko, i krenuo lagano. Počela je sa uzdazima. pa sam i legao preko nje, spustio ruke, i uhvatio je je za ogromne sise, pa se ponovila scena sa početka priče, ona je uhvatila preko, i počela da ih stiska. Grickao sam joj vrat i uvo, a ona je blago vriskala. Osetio sam kako lagano svršava, jer me je prskala po butinama. Bila je vrela i mirišljava. Prepoznatljiv miris pičke se širio sobom. Zatim mi je, dok sam je lagano jebao, lizala prste, i jedva promrmljala da želi da joj svršim u usta. Povukao sam je za kosu, i gurnuo u usta, pa je ona nastavila sa pušenjem, a zatim je ubrzo i dobila vrelu spermu. Razmazala je po celom licu i sisama, i dahtala sve vreme. Koliko sam tad shvatio, volela je da oseti miris i ukus svoje pičke posredstvom kurca.

Popili smo po piće, i legli u krevet. Malo smo odmorili, a onda se ona popela na mene i počela lagano da me ljubi i drka kurac ponovo. O nastavku, neću u ovom broju.

  • Yedemio
    Yedemio

    Volim tvoje price, samo nastavi Wink