Prvi tretman

Počeli smo komunikaciju na ovom sajtu.Iako sam napisala u profilu da trazim dom muškarca sa stavom a ne nasilnika, bio je jedan od retkih koji je razumeo moju poruku u profilu i šta u stvari znači dominacija. Jedan od retkih koji konta da dominacija za mene nije šibanje, šamaranje I ono “da te izjebem k….”, “iznapusavam”.
Vec u pocetku naše komunikacije shvatila sam da je spreman da radi sa mnom na mom ponizavanju, dresuri , ispiranju mozga kako bi dobio poslusnu, zeljnu kuckicu koja ce zadovoljavati njegove potrebe. To me je kupilo , oduvek sam zelela da imam mužjaka koga ću želeti, poštovati I raditi sve za njegov kurac I njegovo zadovoljstvo a ja biti nebitna.Uz sve to izgledao je baš onako kako najviše volim, crn, sa bradom, maljav po grudima, malo krupniji, ma pravi mužjak.
Zakazao mi je prvi tretman, kako je rekao da me oseti I da krene od mene da pravi za sebe poslušnu kučkicu za svoje potrebe.Da me ima za pražnjenje kako je rekao I da se oseća moćno a ja poniženo I željna njega.
Bila sam malo nervozna, spremila se I čekala ga. Konačno je zazvonio na vrata. Uf, dobar je pomislila sma čim sam otvorila vrata.Ušao je.
-Ćao kučko, hajde izuj mi cipele.
Odmah sam se spustila I izula ga. Ušao je u sobu zavalio se u fotelju, seo onako muški , raširio noge I rekao da nam skuvam kafu. Odmah sam stavila vodu I vratila se I kleknula pored njegovih nogu, da mu pokazem da sma spremna da se ponizim.Odmah sma primetila da tu ispod šlica ima dosta mesa.
-Hahaha. nasmejao se na to što sma sama kleknula pored njega, dobra si kuckica.Uhvatio me je za bradu od dole podigao mi glavu da ga gledam u oci. Odmah sma osetila da je kul, hladan I da ima stav
-Donesi u lavor vruce vode da mi operes noge.
Odmah sam otišla , donela, skinula mu čarape I stavila noge u lavor I počela da ih perem. On je uzeo daljinski I počeo da prebacuje kanale ,nije me konstatovao ouopste, kao da ne postojim.Prala sma noge, masirala stopala I tako probala da privučem njegovu pažnju.Već sam se osećala jako poniženo.A prijalo mi je to.Jakooo.
-Gde je ta kafa pičko? .
Otrčala sam da zakuvam , kad sam se vratila sa dve šolje vidim da se on skinuo samo je ostao u gaćama.Uf pravi muškarac pomislila sam.
-Hajde dole na sve četiri kučkice, treba mi stočić.
Postavila sam se, podigao je noge na mene da ih odmari kako je rekao. Zapalio cigaru a kafu stavio na moja leđa dole blizu guze.
Klečala sma tako nepomično na sve četiri, plašila sam se da ne prospem kafu po sebi.Gledala sam u pod I razmišljala uf kako sam ponižena, koja sam kučka.On je gledao tv , pusio I smao sam povremeno čula ono uf I mmm, kad neko odmara I prija mu. Posle 10 minuta počela sam da se tresem, noge je jako opustio bile su teške a plašila sam se I te kafe da je ne prospem.
-Šta je kučko,šta se treseš? Teško ti je?
-Nije Gazda
-Naravno da nije, pa ovo je tek početak, izdresiraću te ja, vežbaćemo.Ni ne znaš šta sve možeš.
Samo sam u sebi rekla uf, ostavio me je tako jos jedno 5 min dok je ispušio još jednu cigaru I popio kafu do kraja.
Sklonio je noge sa mene I šolju , uzeo je povodac iz džepa pantalona .
Izduzila sam vrat da mi stavi povodac.
-Tako kujo sad ćeš da me ližeš, kreni dole od stopala.
Sagnula sam se do poda poljubila mu nogu a on mi je dao stopalo da lizem. Lizala sma polako, temeljno, punim jezikom. Čujem od gore-dobra si, dooobra.Biće od tebe nešto.
Gurnuo mi je nožni palac u usta , pocela sam da ga sisam. Ond a je ubacio jos dva prsta ,kaže da raširimo ta kurvanjska usta.
Ah, sisila sam mu prste I lizala između njih. Onda je izvadio nogu I udario mi onako nogom šamar po obrazu I ustima. Cimnuo je povodac, shvatila sam da treba da idem višlje.Završila sam glavom kod njegovih butina, međunozja. Videla sam da mu je kurac nabrekao ispod gaca.Poljubila mu butane a on me je gurnuo dole.
-Redom kujo ližeš, listove , jel jasno?
Spuštam se,lizem listove I polako idem gore stigla do butina, ljubim ih, ližem. Imao je jake dlakave noge.Nisam više mogla da izdržim I mislila sam da je vreme, krenula sam da mu ljubim kurac preko gaća. Tako je cimnuo za povodac da me je odmah odvojio od kurca.
-Alo kucko pa ko ti je dozvolio?
I dobila sam šamar.Gledala sam ga zbunjena I željna.
Izvadio je kurac iz gaća I poceo da drka , mene je postavio na 2 cm od kurca da gledam samo.Bila sam tu kod njegovih jaja. Bila su velika , puna. U njima se pravilo seme za mene.Zijala sam nudila usta ali mi nije dao kurac ni da liznem. Izludela sam, cekala, nadala se.Cvilila.
Onda je uzeo moju šolje kafe I svršio u nju.
-Hajde pij sad kucko , ohladila se vec ,ubacio sam ti malo toplog mleka.
Bez razmišljanja uzela sma I popila sve.
-Dobra si, poslušna , željna a kurac ti viri iz očiju.Napraviću ja od tebe pravu kučku za sebe, imaš potencijala.
Pomazio me je po kosi, jako sam bila srećna, a već sledećeg momenta me je pljunuo po sred lica.
-Od sad si moja, radicu na tebi.Bicu tvoj Gazda.
-Ostaćeš ovako na podu da klečiš dok ne izađem.
Samo sam čutala I disala duboko, on se obukao ,pljunuo me jos jednom I samo na izlasku rekao.
-javicu ti se kad mi budes trebala kucko.
Znala sam da cu biti njegova, osetila da je ovo početak moje dresure, bila sam dobra, poslusna I ko zna šta će napraviti od mene, dokle će ići moja poniznost.