Una, studentkinja žurnalistike

Kada sam je ugledao, sat mi je stao. Ona je crna i visoka, neverovatno izvajanog tela. Ja imam suprugu, ali opet, volim i malo sa strane. Ona je nezadrživa novinarka, žargonski rečeno, još zelena. Ne zanima je rad od sedam do tri, više je za ekskluzivne priče. Zato je verovarno i htela intervju sa mnom. Ja sam čovek na položaju, dekan pravnog fakulteta, ugledni političar i bivši ministar. Znala je za moju ljubav prema privatnosti, i za to da ne odajem tako lako detalje iz svoje privatrnog života. Spremna je na sve, verovatno je zato i ponudila druženje u dvoje. Desilo se to u stanu mog prijatelja koji živi u Americi. Ušli smo u stan, seli u salon za primanje, sipali smo po konjak, ona je upalila magnetofon, i tako je sve počelo. Neću vas zamarati intervjuom, jer nismo zato ovde, pa ću odmah preći na ono što je bilo posle.

Nakon završenog ispitivanja, nastavili smo sa ispijanjem konjaka, sada već sedeći jedno pored drugog na ugaonoj garnituri. U jednom trenutku sam samo video svoju ruku na njoj. Počeo sam da je mazim po kosi, i lagano spuštam ruke preko ramena i gruda prema stomaku. Nije se mnogo bunila, samo je odvezala svoju haljinu koja je bila vezana na vratu. Ispred mene su stajale njene oble gurdi, tako čvrsto, kao da su od silikona. Zatim je i ona počela da šara svojim prstima po mojoj kosi i vratu, spuštajući se na moju kragnu i otkopčavajući mi dugme po dugme. Ubrzo, ostali smo samo u vešu. Počeli smo strasno da se ljubimo, sada već stojeći, jer smo ustali kad smo se skidali. Svoje ruke sam lagano spuštao niz kičmu, prema zadnjici. Tek tada sam i primetio da se nalazi u čipkanim boksericama, kao da je znala šta najviše volim. Njene ruke sam osetio kako klize po mom, sada već, oznojenim klizavim telom, prema mojim boksericama. Hrabro i vrlo čvrsto je zgrabila moju muškost, koja je žudela od želje da izleti napolje, i isprska sve oko sebe. Pokušala je laganim pokretom da mi ih skine, ali sam je preduhitrio tako što sam zgrabio njenu zadnjicu i podigao je, dok je ona mene opkoračila nogama. Bacio sam je na krevet, i legao preko nje. Ljubljene sam prekinuo samo zato što sam počeo da je mazim i ljubim po vratu i ušima. Nežno sam grickao njena za jednu devojku široka, ali istovremeno, veoma ženstvena ramena. Ljubio sam njene grudi, i spuštao se prema bradavicima, koje su štrčale i bile jako ukrućene. Grickao sam ih silovito, jer me je palilo da slušam njene blage uzdahe. Preko stomaka sam prešao do njenih bokserica. LJubeći stomak, osetio sam kako se uvija. Očigleno je golicljiva, ali još očiglednije, jako joj se ovo dopada. Lagano sam zubima počeo da svlačim njene bokserice, a ona mi je samo pripomogla svojim prstima. Sletele su dole, a ispred mene sam video jednu veoma lepo obrijanu i urednu ribicu. Po mirisu sokova, jedan stari i iskusni vuk je morao osetiti tu mladost koja se šriila iz njene ribice. Počeo sam nesnosno da je ližem i da skupljam sokove. Njen mirišljavi i obrijani anus me je privlačio, pa sam prstom razmazo njene sokove, i počeo lagano da ga masiram, i guram prste u njega, ne vadeći jezik iz ribe. Vrištala je od zadovljstva, a naglo me je prekinuo njen glas:

- Hoću da ti pušim, umreću ako ovako nastavimo!

Ustao sam, a ona se blago pridigla, i prihvatila ga u usta, veoma brzo i jako, ali s druge strane i veoma nežno. Pušila mi je, i lagano masirala jaja. Bila je iskusna, videlo se. Predpostavljam da je mogla da veoma lako dođe do bilo kog intervjua. Mazio sam njenu crnu pravu kosu, dok se moja muškost nalazila duboko u njenom grlu. Pokušao sam da ga izvadim i svršim negde drugde, ali je ona predosetila zašto ga vadim, pa ga je gurnula dublje u sebe i progutala svaku kapljicu. Izvadila ga je iz usta tek posle minut ili dva, veoma dobro olizanog, tako reći skroz očišćenog. Seo sam pored nje, a ona je ustala i sela na mene okrenuta leđima prema meni. Počela je ritmički da se pomera gore-dole, I da meša svojom zadnjicom. Sve vreme sam je držao za njene bujne grudi, a kada mi je dosadilo, podelio sam joj kosu u dva dela, povukao je, i počeo da jebem, što sam snažnije mogao. Od tog vrištanja, čini mi se, penizioneri ispred zgrade su prestali da igraju šah. Ovaj put sam uspeo da ga izvadim, i da joj prsnem duž celih leđa svoju spermu. Na licu joj se videlo da je zadovoljna, a po mojim mokrim butinama, rekao bih da je i ona došla do vrhunca.

Imam 54 godine, bio sam sa mnogo žena do sad, svašta znam da radim u životu, ali i dalje ne verujem da me je jedna devojka u ranim dvadesetim ubedila da intimu ne treba uvek držati samo za sebe.