Treća sreća

Treća sreća
Konačno je svanuo i taj dan. Dan velike Draganine žurke. Oštrili smo kite danima za ovaj dan. Dragana nam je obećala gomilu lepih, poželjnih, požudnih, napaljenih, bezobraznih devojaka i devojčica lakomih na studentske kite. Svima nam je ključala krv u venama od tih njenih obećanja bez obzira koliko je Dragana znala da laže i bez obzira na to što joj nikada nismo mnogo verovali. Ali što je babi milo to joj se i snilo.
Elem toga dana je na zakazanom mestu svega bilo sem dobrih riba. Gomila domskih kulova okupila se željna dobog seksa a ribica niodkud. Verovatno pun mesec pa su se sakrile u neke uvale i čkalje pa nam se smeju na sav glas.
Doduše postojala je jedna maca napirlitana, našminkana i utegnuta u neko perje ali premalo. Uostalom njen napadni miris me je žestoko odbijao za razliku od mnogih domaca koji su čekali u redu da joj se nađu u blizini. I tako dok sam cevčio mlako pivo nozdrve mi zagolica jedan sasvim nov i svež miris.
Bila je niska. Tanka letnja majca je pokrivala male i čvrste grudi stegnute u neki crni brushalter. Struk je imala kao osa a guzovi su joj ispunjavali tesne farmerke tačno kolko treba. Ipak nije bila neka riba. Više kostiju nego mesa i uz to i neka vrlo čudna faca ali kada nema hleba dobra je i proja, bolje vrabac u ruci nego golub na grani, ko traži veće izgubi iz vreće, oko za oko pasta za zube...
Ipak više od svega me je opio taj njen miris. Evo i sad dok pišem ove redove osećam kako me golica u nosu. Prišao sam joj. Ništa sem vremena nisam mogao da izgubim a što se vremena tiče tu sam bio bogat čovek. Već posle nekoliko minuta razgovora među nama je počeo da struji neki fluid (kako to lepo kažu). U njenim očima sam otkrio jednu varnicu koja je počinjala da gori i prouzrokuje požar i u mojim očima...
Neko je želeo što pre da pritisne onu maločas pomenutu napirlitanu macu pa je izdejstvovao da se pusti neki sentiš. Laganić ili ti stiskavac mi je došao kao poručen. Pritegao sam Maju uz sebe i počeo da udišem njen miris punim plućima. Privila se uz mene kao krpelj te sam mogao da osetim njen dah na grudima i opasno bockanje tvrdih bradavica na sebi. Alatka mi se ukrutila do bola. Osetila je to na sebi i ona. Nisam želeo da skrivam svoju želju, nismo bili deca a i njoj je verujem bilo drago da oseti kakvu moć ima nadamnom. Podigla je glavu i pogledi puni žudnje nam se sretoše. Osmesi su sve govorili. Ali ovaj erotski tren nam prekide neki njen bezvezni drugar. Zašto je pristala da ode kući sa njim neznam ni dan danas. Uglavnom njih dvoje se uhvatiše pod ruku i odoše u svoj dom a je ostah suva tvrda kurca na dosadnoj Draganinoj žurci. I šta sam mogao nego da nastavim da se kvasim mlakim pivom i ukokam se kao idiot.
Sledeće subote sam imao žurku u njenom domu. Hvala bogu pošao sam ranije i svratio u drugi blok sobu broj deset. Iako sam se ubio od alkohola Majin broj sobe mi se urezao u mozak. Sobica je bila mala ali uredna i ukusno sređena. Ona sama u njoj. Kafa, cigara, priča. Sve po redu. Ona nije bila pozvana a i nije želela da ide na tu žurku iz nekih svojih razloga. Dobro pomislih, nema veze. I udarih u ofanzivu. Poljubac mi je uzvratila bez ustezanja i stida. Jezici nam se upletoše u klupko. Rukom sam joj prošao preko leđa. Njene su se obavile oko mog vrata. Soba se napuni nekim erotskim nabojem. Miris napaljenih mužjaka i ženke poče da golica nozdrve. Qurac mi je odavno napunio gaće ali sam želeo još malo guranja i vaćarenja preko tanke letnje odeće. Imalo je tako dobro napaljujuće dejstvo. Ne razdvajajući jezike nađosmo se na krevetu. Legao sam između njenih nogu trjajući se o njene genitalije. Obavila mi je noge oko leđa i još jače pritisla svoje raspičje o moju krutu izbočinu.
Za mene je to bilo previše. Napalio sam se do krajnjih granica i došlo mi je vreme za prodiranje, uranjanje, razaranje i burgijanje, svrdlanje, cepanje i karanje, stenjanje, uzdisanje i napokon svršavanje. Uhvatio sam je za gornje dugme na farmericama i otkopčao ga. Stegla me je za ruku i upitala
- Imaš li zaštitu?
Nisam je razumeo.
- Da li imaš kod sebe prezervativ? Ponovila je pitanje.
Prezervativ, šta to beše, kao kroz maglu mi prođe kroz glavu. Prezervativ? Joj, pa to je kurton mamlazu jedan napaljeni.
- Nemam što?
Odgovorih iskreno. Greška. Tu je bio kraj, the end, konec. Njena čarobna mirišljava kapija se zatvorila i zaključala za mene. Pokušao sam još malo ali ona je bila hladna kao Margaret Tačer. Ugovorismo sledeći susret za drugi ponedeljak kada se ona bude vratila od kuće. Požurih u kupatilo da prodrmam šotana pa da se pridružim društvu na žurci. Da li treba da napomenem da na žurci nije imalo dobre ženske i da sam se ubio kao zver. Jesam se otrovao od alkohola i lečio se nedelju dana. U ponedeljak sam se uhvatio društva i karata te preskočih ugovoreni sastanak. Ko je jebe. Neka se malo ona peče na tihoj vatri. Kako je meni bilo već dva puta sam ga izdrkao u njeno ime. Neka je otići ću sutra. Mislio sam sav ponosan na svoju muškost.
U utorak se namontirah i sredih, čak sam i neki poklončić podbio pod mišku i pođoh u njen drugi blok broj deset.
Opet je bila sama i lepo me je dočekala. Normalno da se obradovala poklonu. Žene vole te sitne gluposti. Dobiću picu okupanu sokovima kao na dlanu pomislih u sebi. Malo mi je zasmetalo što mi je prebacila što nisam došao juče. Nema veze pomislih. Imao sam goste slagah bezočno i pritegoh je uz sebe. Poljubac je bio vreo. Ova mala je palila teške vatre u meni. Laki džudo zahvat i nađosmo se na krevetu.
- Zašto nisi došao juče?
Glupog li pitanja pomislih. Zar mora sad kada sam se baš pripremio i napalio. Nisam joj odgovorio već se prihvatih onog dugmeta što mi je ostalo od prošli put. Blokada me je sad iznenadila više nego prošli put.
- Ne brini sad imam.
- Ma imam i ja. Odgovori ona.
Nema veze čiji ćemo koristiti pođoh da kažem kada mi kroz napaljeni mozak prođe pravo značenje njenih reči.
- Zašto nisi došao juče. Ponovi mi pitanje.
Zato što sam idiot, kreten, budala i prokleti drkadžija odgovorih sam sebi.
Popismo kafu, izljubismo se i rastadosme na neodređeno vreme. Normalno sam svratio u poznati mi WC. Normalno sam svratio i u prodavnicu, kupio rakiju i ubio se ko nemac. Bogami ako nastavim da se družim sa Majom postaću alkoholičar ako već nisam.
U sledeći ponedeljak me je našla u sobi. Zaključala je vrata za sobom i bacila mi se u naručje. Jezici su radili svoje. Brzo smo se oslobodili odeće i padosmo na krevet. Imala je tako lepu kožu, nežnu i zategnutu. Male sise su bile u disproporciji sa velikim i krupnim bradavicama koje su dobrano štrčale u vis. Kao mali kurčići su mamili na dodire. Posle dodira stavio sam ih u usta. Grizao sam i sisao sa najvećim zadovoljstvom. Desnom rukom sam joj pomazio unutrašnju stranu butine i polako se popeo do šumarka. Neko vrem sam joj simultano pravio krugove jezikom po bradavici i rukom po šumici. Odmakao sam jezik od bradavice i pogledao je. Zatvorila je oči i kružila kukovima uživajući u trenutku. Polako sam spustio ruku niže i srednjakom prešao između nogu milujući joj i šireći vlažne usmine. Otvorila je usta i teško udišući vazduh tela zategnutog u most. Bradavice se zategoše kao male antene vireći u nebo. Polako sam prstom dohvatio klitoris i otpočeo kružnim pokretima da ga masiram. Maja je počela da se baca levo desno stenjući i uzdišući. Bilo je krajnje vreme da uposlim i jezik u masaži ove divne školjke. Spustio sam se niže i raširo joj noge u špagu. Pred nosem mi je zasijala pica u svom svom sjaju i lepoti. Prstima je raširih i ona se otvori kao prezrela šljiva. Sokovi su počeli da se cede niz moje prste. Klitoris je prkosno i ponosno krasio ovo malo carstvo.
Prvi polubac je bio poslat u centar strasti. Pravo u središte, nežni dugi poljubac usnama na usne. Njeni sokovi mi ovlažiše usne. Izmakoh glavu i pogledah uzbrdo. Kakav divan prizor. Pružih ruku i dotakoh tvrdu bradavicu. Stegoh celu sisu a bradavicu počeh da mesim između prstiju. Glavu ponovo vratih u carstvo i olizah je sočno od šupka do pupka pa opeet poljubac. Ovaj put je bio pravi sa jezikom. Zakopao sam jezik duboko u njenu rupu i tu počeo ples. Njeno telo je počelo da se uvija i koprca. Potoci tečnosti su kvasiki usta. Videh da je vrag odneo šalu te izvadih jezik iz rupe i smestih ga na klitoris. Muljao sam jezikom oko njega, ljubio ga i zavlačio u usta dok je Maja gubila kontrolu. Ščepala me je za kosu i navlajčila mi glavu na svoju uspaljenicu. Postajala je sve glasnija i glasnija. Mora da se čula niz ceo hodnik. Nema veze, to može samo dobro da mi donese, pomislih. Krici i uzdasi su počeli da primaju kritičnu dimenziju te se odlučih za konačan udarac. Uzeo sam klitoris u usta i počeo da ga grupo sisam i grickam. To je bio kraj. Stegla me je nogama i rukama i počela da se trese kao u transu. Pomogao sam joj da dođe do vrhunca pa je pustio da klone na krevet. Stisak je popustio i ja konačno udahnuh svež vazduh.
Izmakao sam se od nje zubima pocepao kesicu i izvadio prezervativ. Nervozno i brzo sam ga natako na okamenjenu alatku i tako svečano upakovanog sam joj sjurio do jaja, do balčaka, do kraja. Njeni sokovi mi poželeše dobrodošlicu i obilno nakvasiše jaja. Udahnuo sam vazduh izbrojao do deset i otpočeo sa uranjanjem i izranjanjem. Radio sam brzo i snažno. Nije me bilo briga za nju. Ona je već dobila prvu porciju. Želeo sam da se ispraznim što pre. Nije se bunila već je počela da mi pomaže i prati moj ritam hvatajući me za guzove. To je bio kraj moje borbe. Ubacao sam ga do kraja i počeo da punim plastiku velikim količinama sveže sperme. Pubične kosti su nam bile čvrsto spojene u tom trenutku i orgazam poče da lomi i nju. Mene je napustila snaga i ja klonuh. Trebalo nam je podosta vremena da vratimo normalne životne funkcije, mada meni krv u mozak nije doticala u potrebnoj količini. Vrtelo mi je u glavi i spavalo mi se. Tako u nekom trenutku Maja se izvuče ispod mene i ode do odeće. Tamo nađe cigare, zapali dve i vrati se u krevet sa pikslom. Tek duvanski dim uspe da me prizove stvarnosti.
Bogami vredelo je čekati. Oglasi se ona. Vredelo je, potvrdih preko dima. Ko bi rekao da imaš ovakvu jezičinu. Poče da me hvali mazeći mi grudi. Bila je opasna shvatih. Počela je sa prepričavanjem prethodnog događaja. Bogami iz ženskih usta jedna prosta, dobra jebačina izgleda mnogo bolje. Njeni nežni dodiri su se spuštali sve niže i niže a moja muškost joj je pohita u susret
-E baš se napalim kada ovo pričam. Izjavi Maja i objaši me.
Bila je u pravu. Njena mala je ostavljala trag za sobom kao puž golać. Preskočila je moju alatku pa mi omastila koleno igrajući na njemu.
Novi kurton joj se pojavi u ruci. Ovog je ona donela sa sobom pomislih. Izvadila ga je vešto i još veštije je upakovala moju malenkost u plastiku. Izgledao je kao sveža debrecina. Maja me objaši, uze tako montiranu mi alatku i poče sa njom da se igra po svojoj rupici. Čas je mazila usmine glavićem čas ga ubadala na klitoris. Onda bi ga prošetala skroz do zadnje rupe pa opet. U jednom trenutku je ruku naslonila na moj stomak i pustila da joj glavić zađe u unutrašnjost. Tu je stala i počela da ga žvaće unutrašnjim mišićima. Potrajalo je nekoliko divnih trenutaka. Sledeća akcija je bila polako sedanje i prodiranje do najdubljih dubina. Vazduh je bučno izašao iz njene male pice. Bilo je tesno kao da nisam maločas bio na istom ovom mestu. Maja je žmurela i navikavala se na životinju u sebi. Bilo je divno i nisam želeo da je ometam u doživljaju. Zatvorenih očiju i otvorenih usta počela je da mi ga melje tempom koji se sve više zahuktavao. Stiskao sam joj i uvrtao bradavice, navlačio za bokove, trljao joj šumicu i na kraju palcem napipao dugme klitorisa. Počela je da vrišti i cima glavom levo desno. Još jedan orgazam je počeo da je trese. Pustio sam i svoje kočnice i bela tečnost poče da puni glupu plastiku.
Te večeri smo napunili još jedan kurton. Probrali smo bočnu pozu jer smo se obadvoje umorili. Nakapao sam nekoliko kapi i zaspao kao klada. Eto to je bio zadnji tripli put u Beogradu.