Dogodovština u tramvaju

Bilo je to prije par godina. Normalan dan, vraćala sam se s posla kući, naravno u grozno krcatom tramvaju. Imala sam 36 godina. Kako sam ušla u tramvaj uhvatila sam prvo mjesto gdje se moglo donekle normalno stajati, primila se i gledala van kroz prozor. Uskoro je pored mene došao neki mlađi dečko, vjerojatno student, vrlo vjerojatno nema niti 20 godina. Bio je dosta zgodan, vitak i viši od mene kojih 10tak cm, onako idealne visine.

Stajala sam bočno, a on prema meni okrenut. Kako je tramvaj malo naglije krenuo, ja sam se slučajno naslonila na njega, bolje rečeno nasadila se na njegovo tijelo, direktno na međunožje u njegovim trapericama. Uspravila sam se, odmaknula par cm i čvršće primila.
Na sljedećem kočenju on se lagano približio meni i naslonio na moj bok. Nisam se pomakivala, nisam niti obraćala pretjerano pažnju na to.
Ali kako smo se dalje vozili i lagano tresuckali u tramvaju, osjetila sam kako mu se paket u hlačama počeo ukručivati i kako je postao skroz krut. Međutim, nisam niti na to reagirala. Bilo mi je fora, zanimljivo, pa se nisam obazirala niti sam pokazivala da me to imalo dira.

Tako smo se vozili do iduće stanice gdje je do njega došao neki drugi mladi dečko, vjerojatno prijatelj. Taj je bio čelav, onako prosječnog izgleda, stereotipno navijačkog izgleda.
Počeli su razgovarati neobavezno, nemam pojma točno o čemu. Sportu, politici, faksu... Tko bi ga znao... Koga uostalom i briga. Kako su pričali, ljepotan je posegnuo za mobitelom u džepu, naravno usput prošavši rukom preko moje guze. Izvadio je mobitel i uz razgovor s prijateljem počeo nešto tipkati. Cijelo vrijeme je njegova ukručena kita bila naslonjena na moj bbok i lagano se trljala kako se tramvaj tresao. Moram priznati da me to sve već dobrano uzbudilo, iako nisam to pokazivala. I dalje sam gledala kroz prozor tramvaja kako pored nas prolaze ljudi i izlozi.

Odjednom se njegov frend malo primakao bliže meni i provukao se kroz gužvu meni zdesna. Stao je malo iza mene i tada sam osjetila. Približio se skroz do mene i naslonio se svojim hlačama na moje dupe. Preciznije, na moj desni guz. Nisam ništa napravila, niti se pomakla. Ništa.
Oni su nastavili pričati kao da se ništa ne dešava. Sada sam osjetila kako se i ovom drugome kurac počeo ukručivati. Kako mi je bio naslonjen na dupe, osjetila sam dobro cijelu dužinu njegova alata. I bila je to prava kurčina. Debela i dugačka.
Ovaj zgodniji slijeva je cijelo vrijeme opušteno držao svoju desnu ruku na mojoj guzi, sada je počeo lagano pomicati ruku i maziti mi guzu. Desni je spustio ruku između moje guze i svoje nabrekle kite, osjetila sam da je pomicao kurac, valjda mu je nezgodno stajao, namjestio ga je i tada maknuvši ruku ponovno pritisnuo kurčinu na moje dupe. Ali nije podizao ruku, lagano me svojom desnom šakom primio za bok i primio, pa sputio ruku prema butu i onda se vratio na bok i čvrsto me primio. Skoro sam vrisnula kako me stisnuo, ali potpuno mi je odgovarala takva grubost. Dapače, lagano neprimjetno sam promješala guzom kako bi znali da mi odgovara.

Kako me ovaj desni drži, osjećala sam da bi me sada najradije prebacio preko sjedala i zabio mi ga do jaja, a kako sam bila jebeno vlažna ta debela kurčina bi lakoćom ušla u mene, ali samo su ga društvene prohibicije u tome sprečavale. Mene također, jer ona nabreklina u njegovim hlačama je bila tako prokleto izazovna da sam ga morala osjetiti među guzovima, u procjepu. Lagano sam se okrenula ulijevo dok mi njegova kurčina nije bila točno između guzova, skroz lagano skoro neprimjetno smo se trljali, a on me i dalje držao za bok. Sada je onaj ljepotan bio više meni s prednje strane nego s boka, ali nije se micao. Sada sam njegovu kitu osjećala na prednjoj strani nogu, bacila sam pogled prema dolje i vidjela kako se jako dobro ocrtava kurac u hlačama, a vrh njegove nabrekline je pokazivao prema mojoj natečenoj i mokroj mačkici tijesno upakiranoj u uskim trapericama.

Iako je do tada ljepotan bio suzdržaniji, sada je postao ozbiljan konkurent onome grubijanu koji je miješao odozada. Ljepotan je na moje iznenađenje, ali i oduševljenje, spustio svoju lijevu ruku dolje i to direktno na moju mačkicu. Lagano je prošao rukom po njoj i onda prešao na butine s unutarnje strane, stisnuo me, pa se vratio na mačkicu i onda ju skroz zgrabio cijelom šakom. Skroz me zgrabio, tako da je palcem bio iznad klitorisa, a prsti cijelom dužinom mačkice skroz do vlažnog ulaza.

Strašno sam se bila napalila. Osjećala sam trnce u donjem dijelu trbuha, pičkica mi se već poprilično navlažila, a klitoris i usmine dobrano nabubrile. Uske traperice su mi postale preuske. Sada mi je već bilo teško kontrolirati mirnoću, samo sam mislila na te čvrste mlade kurčine koje mi masiraju bok i guzu. Morala sam povremeno zažmiriti kako me obuzimala pohota, srce mi je ubrzano kucalo, dah mi je postao pliči, čak sam podsvjesno ja počela miješati guzom kako bih kontrolirala trljanje.
Iako traperice nisu baš najbolji komad odjeće za trljanje i masiranje, kako je pomaknuo par puta srednji prst naprijed nazad po mojoj pičkici, svejedno su me prošli trnci tako da sam se sva protresla. Bila sam tako napaljena da sam imala osjećaj da bi me pola minute takvog njegovog masiranja dovelo do vrhunca.

Vjerojatno je sve navedeno kumovalo tome, okruženje punog tramvaja, duga napaljenost postignuta samo trljanjem, dvije mlade kurčine koje me drže u sendviču, jedna ogromna debela koja mi masira guzu i druga odnaprijed da ju mogu vidjeti kako stoji svega par centimetara od mog hrama, te lagano masturbiranje moje pičkice preko traperica.

Tada smo stali na stanici, a moja dva viteza sa velikim kopljima su se odmaknuli od mene, ali prije nego što su se odmaknuli, obojica su me pošteno zgrabili svojim rukama i jače nabili kite o moje tijelo. Posljednji trzaj prije rastanka... Ljepotana sam otpratila pogledom preko odraza prozora, on je mene također, i tada sam vidjela razlog njihova nagla rastanka. Na toj stanici su ušle dvije djevojke s kojima su se sreli i nastavili put, ali u drugom dijelu tramvaja.

Kada sam došla kući, nisam uspjela niti skinuti traperice, ostale su mi samo na koljenima kada sam se furiozno bacila na trljanje svoje pičkice koja je bila skroz nabrekla i vlažna. Svršila sam u grčevima niti minutu nakon što sam počela. Tako sam brzo svršila da mi je kroz glavu prošlo samo par slika tih mladih kurčina, nisam uspjela zamisliti niti kako ih razodjevam i vidim u njihovoj punoj snazi, a kamoli nešto više od toga.



Korisnik

Extra prica ja sam sad na jankomiru

Korisnik

Predivna priča, imao sam slično iskustvo.

Korisnik

Bravo

Korisnik

Vrh prica, skroz sexi, bravo

Korisnik

Divna prica! Zaista! Doziveo sam, nesto slicno. Mada, iskreno receno, i svrsio sam tada. Koliko sam primetio, po trzajima kolena dame, i ona je. Sve pohvale!

Korisnik

Odlicna prica duso

Korisnik

I posle godinu dana - ufff

Korisnik

sedim na poslu a pantalone si mi posatale preuske

Korisnik

Super prica. Molim te da nastavis

Korisnik

Javi se u inbox ili mail Smile